Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
pityi
Jugador del Barça

2010.08.27. 20:18:15

Kit lehet ennyi idő alatt leigazolni???? :( :( :( :(
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.27. 20:14:06

S.Agüero írta:
bence-barca írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... rrado.html

Elviekben már szinte minden kész :(
Ezt le is fordítanád nekem? Miről van szó?
Szinte ugyanazt amit most a főcikkben olvashatsz, h egy hajszál választja el...
pityi
Jugador del Barça

2010.08.27. 20:10:42

S.Agüero írta:
Masch meg szerintem Messi kérésére igazolta le a csapat.
Persze... Biztos is, h egy játékos kérésére igazol egy csapat valakit.. Azért mert ideges vagy nem kell azért butaságokat írni. :wink: :)
Inkább Pep kérésére jött Masch, mint Messi-ére. :P
lehet hogy butaság,de az tény hogy nagyon kampányolt érte.Azért arra kíváncsi lennék hogy Pep mit lát Masch-ben?Yaya is ment a levesbe,és most Ibra is,hogy van ez??Két ilyen játékost csak egy barom pazarol el.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.27. 20:05:40

Masch meg szerintem Messi kérésére igazolta le a csapat.
Persze... Biztos is, h egy játékos kérésére igazol egy csapat valakit.. Azért mert ideges vagy nem kell azért butaságokat írni. :wink: :)
Inkább Pep kérésére jött Masch, mint Messi-ére. :P
pityi
Jugador del Barça

2010.08.27. 19:56:59

csababarca írta:
pityi írta:http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... odas/11581 Szép volt Pep :? :? :? :? Sikerült elpazarolnod rövid idő alatt 3 világklasszist.Miközben senkiket igazolunk. :cry: :cry: :cry:

Azért Villa nem senki,ahogy Masch sem.
Csak így megint nem lesz baloldalunk.
Ha elmegy Ibra,akkor megint sz@rban vagyunk.
NE értsetek félre,Pedro nagyon jó játékos,de azért na. Más egy Villa,Ibra,Messi hármas, mint a Pedro,Villa,Messi.
Bocsánat,Villával kapcsolatban igazad van,csak az idegtől már nem látok,hogy hagyjuk elveszni az értékeinket.Masch meg szerintem Messi kérésére igazolta le a csapat.
pityi
Jugador del Barça

2010.08.27. 19:54:22

Azért Ibra ügynökének is kitépném a nyelvét,hazug kis népművészeti cserépedény,szerintem ő kavarta legjobban a 'mit is' ? ebben az ügyben.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.27. 19:52:55

pityi írta:http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... odas/11581 Szép volt Pep :? :? :? :? Sikerült elpazarolnod rövid idő alatt 3 világklasszist.Miközben senkiket igazolunk. :cry: :cry: :cry:

Azért Villa nem senki,ahogy Masch sem.
Csak így megint nem lesz baloldalunk.
Ha elmegy Ibra,akkor megint sz@rban vagyunk.
NE értsetek félre,Pedro nagyon jó játékos,de azért na. Más egy Villa,Ibra,Messi hármas, mint a Pedro,Villa,Messi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.27. 19:49:58

bence-barca írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... rrado.html

Ezt le is fordítanád nekem? Miről van szó?
pityi
Jugador del Barça

2010.08.27. 19:49:35

http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... odas/11581 Szép volt Pep :? :? :? :? Sikerült elpazarolnod rövid idő alatt 3 világklasszist.Miközben senkiket igazolunk. :cry: :cry: :cry:
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.27. 19:44:08

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... rrado.html

MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.27. 18:45:33

Szerintem egy nyár folyamán sok lenne 4 új igazolás is.
Messi,Bojan,Pedro,Villa,Jeffren, és általában 3 csatárral játszunk. Bőven elég, sőt még Ini is tud ott játszani Wink
Szerintem meg kevés lenne a támadószekciónk, ha elmegy Zlatan és nem jön senki a helyére.
A Villa - Messi - Pedro hármassal még semmi gond, viszont a cserékkel már lesz. Bojan eddig nem nyújtott egy kifejezetten jó teljesítményt egyik meccsén sem eddig a felkészülési szezonban. Jeffren-t meg láthattuk, h játszott a Milan ellen, csak botladozott.
Ha megy Ibra akkor a legnagyobb esélyünk talán Torresre vagy Pato-ra van. Robinho-t már nem venném ide, mert ugye Pep már 1x elmondta, h neki nem kell a magatartása miatt.
Luis Fabiano, Forlán és Llorente neve meg még fel sem merült.(sajnos/szerencsére, ki hogy gondolja :) )

Az utolsó mondatot nem neked szántam Siki! :wink: :)
Kell egy balszélsőnek való játékos és kész a csapat.
Én inkább Villát nézném el a balon, mint mást.
Szerintem jobban játszik Villa a bal oldalon, mint középen. Szóval ha már valakit akarunk venni(ha eladjuk Ibrát) akkor csatár után kéne nézni. :wink: :)
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.27. 18:00:54

Léfe írta:Még egy jó csatár igenis kell és vége lehet az átigazolásnak. Robinho illene ide. Mert, ha Messi vagy Villa sérült, vagy fáradt, kell a tapasztalat. Játszatni kell a fiatalokat is, de ésszel és nem egyszerre többet. Persze ha Ibra megy ami most jó lenne. De kiváncsi vagyok a Mascerano-Busi variáciora is.
Pedro már kész játékos és Bojan se 1 éve van a nagycsapatnál...
Szerintem, ha olyan pechünk lenne, hogy Messi és Villa egyszerre dőlne ki, akkor is meg tudnánk egész jól oldani az adott szituációt. Ha viszont érkezik egy Robinho és nem jön létre a fent említett peches szituáció, akkor gyakorlatilag Bojanról le is mondhatunk. Szvsz csak akkor lenne szükség egy csatárra, ha esetleg Ibra mégis megy, (amire rendkívül kevés esélyt látok) de talán még akkor se...
Hunter91
Capitá del Barça

2010.08.27. 17:59:54

Ibra akkor menjen,most már azt mondom.
Nem bírom ezeket a spanyol szappanoperákat. (Eddig csak az argentín szappanoperákat utáltam:D )

Kell egy balszélsőnek való játékos és kész a csapat.
Jövőre meg kell szerezni Cesc kegyeit.
Léfe
Entrenador del Barça

2010.08.27. 17:27:36

Még egy jó csatár igenis kell és vége lehet az átigazolásnak. Robinho illene ide. Mert, ha Messi vagy Villa sérült, vagy fáradt, kell a tapasztalat. Játszatni kell a fiatalokat is, de ésszel és nem egyszerre többet. Persze ha Ibra megy ami most jó lenne. De kiváncsi vagyok a Mascerano-Busi variáciora is.
Fecó
messi70
Jugador del Barça

2010.08.27. 17:12:33

Mascherano jobb lesz mint toure ez tuti meglatjatok hogy sergio komank meg izleli a padot
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.27. 17:07:59

Maradjon Ibra és Cacéres. +Mascherano is jött. Én Igy tekinteném teljesnek a keretet. Talán Cacéres maradásának azért örülnék mert hátvéd létére azért technikás.
Visca El Barca
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.27. 16:57:20

lluisllach89 írta:Azt ne felejtsd el hogy az argentinnak hogy is mondjam, legalább van játékintelligenciája.
Agypiercing írta:hát ne haragudj, de a játékintelligenciáról azon a poszton pont, hogy nem ő jutna eszembe. Yaya Touré, abszolút, vagy akár Cambiasso. Mascheranónál lemegy a függöny a nagy meccseken, és olyankor hentel. ezenkívül két méternél messzebbre ritkábban passzol pontosan, mint ahányszor a Vasas nagy öregje, Galaschek "tanár úr" elhagyta a kezdőkört :lol:.
Nem is Touréhoz vagy Cambiassohoz hasonlítottam a játékintelligenciáját.
Mert ez rájuk nézve lehet sértő annyira, mint ha Masch-hoz hasonlítod Bartont.
lluisllach89 írta:Eldöntöttem. Nem az.
Agypiercing írta:jó, de így azért viszonylag nehéz vitázni, nem gondolod? :) tehát hogy van egy előre elhatározott álláspontod, és mondjon bárki bármit, azon nem változtatsz. szerintem ez ellentétes a vita lényegével.
én behoztam a képbe Bartont, akiről mindenki tudja, hogy egy durva és prosztó játékos, és a statisztikák a Premier League hivatalos oldaláról alátámasztják, hogy nagyságrendileg ugyanannyi szabálytalanságért kapott lapot, mint Mascherano, és hasonló mennyiségű lapja is volt. pedig ő (azaz Barton) játszott kisebb csapatokban.
vagy akkor nézd meg Essient, aki tényleg egy nagy játékos azon a poszton: 06/07 óta 87 meccs, 12 sárga, 1 piros. azért ez jelentősen kevesebb, nem? fele annyi sárga, harmadannyi piros. ez már csak jelent valamit!
Pedig már gördülékenyebben tárgyalunk :D
Amit szeretnék még elmondani:
A Xabi transzfer kicsit érzékenyen érintette a középpályát..

A lényeg az hogy soha nem fog kreatív szerepkörben feltűnni.
De ad mélységet a csapatnak és nem egy vadállat. A Vkp poszt gond nélküli, a másik két helyre a Ini/Xavi kiválása esetén Busquets is felléphet, plusz ott vannak a fiatalok. Meg van egy Keitánk.

Sztem vele meg van oldva a kp sor gondja.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.27. 16:37:32

Zsolti írta:
szkeptikus06 írta: Nem lenne rossz a Robinho-Villa-Messi trió sem. Romario-Ronaldo-Ronaldinho-Robinho. Szép brazil R-sor :lol:
Rivaldo kimaradt.... :wink:
Igaz,javítottam is :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.27. 16:33:41

Ide is leírom. Nem kedvelem. De a teljesítményének értékelésekor csak az kell, hogy számítson, amit letesz az asztalra a pályán.
Sok sikert Neki nálunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2010.08.27. 16:32:52

szkeptikus06 írta: Nem lenne rossz a Robinho-Villa-Messi trió sem. Romario-Ronaldo-Ronaldinho-Robinho. Szép brazil R-sor :lol:
Rivaldo kimaradt.... :wink:
Charlie
Öreg Harcos

2010.08.27. 16:20:12

Mascherano statjához meg a Bartonos hasonlítgatáshoz, nem lehet, hogy az a gond, hogy kb ő volt az egyetlen normális ember a Liverpoolban középen már jó ideje? Egyedül végezte a dolgát kb a védelem előtt,mert a társai Gerrard (ő se a védekezéséről híres,nem is az a dolga)kivételével kutyaütők? Lucas van a helyén meg Poulsen most hahaha. Olvasni kell egy kis Liverpool fórumot is és ott lelehet mérni, hogy hiányzik -e nekik van sem, hogy érintette őket a távozása. Rosszul.

Szerk: Aki nézte a vb-t az láthatta, hogy hogyan tolta. Pozitívan lógott ki abból az elcseszett válogatottból. Itt nem akármilyen társai lesznek, ki tudja mi fog vele történni? Rosszul nem járunk vele az tuti.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.27. 16:18:55

S.Agüero írta: A BARCA a múltban és a jövőben is 4-3-3-at fog játszani!
Tudtommal tavaly nem egyszer játszottunk 4-3-1-2-t.
S.Agüero írta: Ha Ibra távozik akkor még oda kéne egy játékost igazolni és kész, viszont ha marad akkor megvan a keretünk a szezonra.
Szerintem egy nyár folyamán sok lenne 4 új igazolás is.
Messi,Bojan,Pedro,Villa,Jeffren, és általában 3 csatárral játszunk. Bőven elég, sőt még Ini is tud ott játszani :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.27. 16:15:12

S.Agüero írta:
átállunk a 4-2-2-2-re.
Ja. Csak így nem lenne szélsőnk csak a szélsővédőink futkároznának a szélen.
A BARCA a múltban és a jövőben is 4-3-3-at fog játszani!

Mióta Pep az edző,de főleg a 09/10-es szezonban,nagyon ritkán játszottuk a klasszikus értelemben vett 4-3-3at. Mivel Messi középen játszott,kicsit visszább az éktől, inkább volt ez egy 4-3-1-2es felállás. Jobbszélünk,vagy balszélünk ebben a szezonban nem volt,mert vagy Pedro maradt a baloson,és Messi behúzódott,vagy Messi szintén behúzódott,a helyére ment ki Pedro.

Szóval már nem annyira ragaszkodnak a 4-3-3hoz. (legszembetűnőbb példa: tavaszi klasszikus,inter elleni odavágó).

Most,hogy jött Villa, lehetne a rég bevált módon nyomatni,persze csak ha marad Ibra.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.27. 16:08:19

átállunk a 4-2-2-2-re.
Ja. Csak így nem lenne szélsőnk csak a szélsővédőink futkároznának a szélen.
A BARCA a múltban és a jövőben is 4-3-3-at fog játszani!

Más:
Maschnak örülök, mert elég gyér volt a kp helyzetünk.
Így nem kell Keitanak játszani vkp-ként, ennek örülök. :)
Mostanra megoldódott a kp-s gondunk.

Ha Ibra távozik akkor még oda kéne egy játékost igazolni és kész, viszont ha marad akkor megvan a keretünk a szezonra.
Agypiercing
Barça B

2010.08.27. 15:54:22

lluisllach89 írta:Big four már nem az mint régen, de nem kell részleteznem gondolom. Nem 4 nagy csapat van és az összes többi kicsi. De ezt is tudod.
Nah most a védelem megbontásról..
Ebben az iramban, kontránál törvényszerű hogy meg kell csinálnia a faultot, de abban igazad van, hogy a többi nagy közül nincs még egy ennyire szabálytalan playa.
De az eredeti big four közül sincs ennyire süllyedő hajó mint a Pool volt.

Tehát ők szögezték legkevésbé a kapujához az ellent szvsz.
na, akkor ebben kb. egyetértünk. annyit tennék hozzá, hogy a Pool elmúlt öt szezonját néztem, amiből az utolsót leszámítva igencsak oda tartoztak az elithez (BL-döntő, miegymás). csak arra akartam kilyukadni, hogy ha mondjuk a Blackburnben játszik valaki vkp-t, annak több faultot kell megcsinálnia, mintha a Unitedben tenné ugyanazt, de akkor ebben most már nincs vita úgy látom :).

lluisllach89 írta:Fogalmad sincs mennyi Pl-t nézek, ez nem a tippjáték.
Mascherano nem csinált ehhez hasonlót, még is ugyanannyi-3 meccs eltiltást kaptak- mind2-en.
tényleg nem az én dolgom, hogy mennyi PL-t nézel, és ez nem is PL topik, csak összehasonlításképpen hoztuk fel mindketten.
lluisllach89 írta:Azt ne felejtsd el hogy az argentinnak hogy is mondjam, legalább van játékintelligenciája.
hát ne haragudj, de a játékintelligenciáról azon a poszton pont, hogy nem ő jutna eszembe. Yaya Touré, abszolút, vagy akár Cambiasso. Mascheranónál lemegy a függöny a nagy meccseken, és olyankor hentel. ezenkívül két méternél messzebbre ritkábban passzol pontosan, mint ahányszor a Vasas nagy öregje, Galaschek "tanár úr" elhagyta a kezdőkört :lol:.
lluisllach89 írta:Eldöntöttem. Nem az.
jó, de így azért viszonylag nehéz vitázni, nem gondolod? :) tehát hogy van egy előre elhatározott álláspontod, és mondjon bárki bármit, azon nem változtatsz. szerintem ez ellentétes a vita lényegével.
én behoztam a képbe Bartont, akiről mindenki tudja, hogy egy durva és prosztó játékos, és a statisztikák a Premier League hivatalos oldaláról alátámasztják, hogy nagyságrendileg ugyanannyi szabálytalanságért kapott lapot, mint Mascherano, és hasonló mennyiségű lapja is volt. pedig ő (azaz Barton) játszott kisebb csapatokban.
vagy akkor nézd meg Essient, aki tényleg egy nagy játékos azon a poszton: 06/07 óta 87 meccs, 12 sárga, 1 piros. azért ez jelentősen kevesebb, nem? fele annyi sárga, harmadannyi piros. ez már csak jelent valamit!
Visca el Barça!
Lezárt