Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szinte ugyanazt amit most a főcikkben olvashatsz, h egy hajszál választja el...S.Agüero írta:Ezt le is fordítanád nekem? Miről van szó?bence-barca írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... rrado.html
Elviekben már szinte minden kész
lehet hogy butaság,de az tény hogy nagyon kampányolt érte.Azért arra kíváncsi lennék hogy Pep mit lát Masch-ben?Yaya is ment a levesbe,és most Ibra is,hogy van ez??Két ilyen játékost csak egy barom pazarol el.S.Agüero írta:Persze... Biztos is, h egy játékos kérésére igazol egy csapat valakit.. Azért mert ideges vagy nem kell azért butaságokat írni.Masch meg szerintem Messi kérésére igazolta le a csapat.![]()
![]()
Inkább Pep kérésére jött Masch, mint Messi-ére.
Persze... Biztos is, h egy játékos kérésére igazol egy csapat valakit.. Azért mert ideges vagy nem kell azért butaságokat írni.Masch meg szerintem Messi kérésére igazolta le a csapat.
Bocsánat,Villával kapcsolatban igazad van,csak az idegtől már nem látok,hogy hagyjuk elveszni az értékeinket.Masch meg szerintem Messi kérésére igazolta le a csapat.csababarca írta:pityi írta:http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... odas/11581 Szép volt Pep![]()
![]()
![]()
Sikerült elpazarolnod rövid idő alatt 3 világklasszist.Miközben senkiket igazolunk.
![]()
![]()
Azért Villa nem senki,ahogy Masch sem.
Csak így megint nem lesz baloldalunk.
Ha elmegy Ibra,akkor megint sz@rban vagyunk.
NE értsetek félre,Pedro nagyon jó játékos,de azért na. Más egy Villa,Ibra,Messi hármas, mint a Pedro,Villa,Messi.
pityi írta:http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... odas/11581 Szép volt Pep![]()
![]()
![]()
Sikerült elpazarolnod rövid idő alatt 3 világklasszist.Miközben senkiket igazolunk.
![]()
![]()
Ezt le is fordítanád nekem? Miről van szó?bence-barca írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... rrado.html
Elviekben már szinte minden kész
Szerintem meg kevés lenne a támadószekciónk, ha elmegy Zlatan és nem jön senki a helyére.Szerintem egy nyár folyamán sok lenne 4 új igazolás is.
Messi,Bojan,Pedro,Villa,Jeffren, és általában 3 csatárral játszunk. Bőven elég, sőt még Ini is tud ott játszani Wink
Én inkább Villát nézném el a balon, mint mást.Kell egy balszélsőnek való játékos és kész a csapat.
Pedro már kész játékos és Bojan se 1 éve van a nagycsapatnál...Léfe írta:Még egy jó csatár igenis kell és vége lehet az átigazolásnak. Robinho illene ide. Mert, ha Messi vagy Villa sérült, vagy fáradt, kell a tapasztalat. Játszatni kell a fiatalokat is, de ésszel és nem egyszerre többet. Persze ha Ibra megy ami most jó lenne. De kiváncsi vagyok a Mascerano-Busi variáciora is.
lluisllach89 írta:Azt ne felejtsd el hogy az argentinnak hogy is mondjam, legalább van játékintelligenciája.
Nem is Touréhoz vagy Cambiassohoz hasonlítottam a játékintelligenciáját.Agypiercing írta:hát ne haragudj, de a játékintelligenciáról azon a poszton pont, hogy nem ő jutna eszembe. Yaya Touré, abszolút, vagy akár Cambiasso. Mascheranónál lemegy a függöny a nagy meccseken, és olyankor hentel. ezenkívül két méternél messzebbre ritkábban passzol pontosan, mint ahányszor a Vasas nagy öregje, Galaschek "tanár úr" elhagyta a kezdőkört.
lluisllach89 írta:Eldöntöttem. Nem az.
Pedig már gördülékenyebben tárgyalunkAgypiercing írta:jó, de így azért viszonylag nehéz vitázni, nem gondolod?tehát hogy van egy előre elhatározott álláspontod, és mondjon bárki bármit, azon nem változtatsz. szerintem ez ellentétes a vita lényegével.
én behoztam a képbe Bartont, akiről mindenki tudja, hogy egy durva és prosztó játékos, és a statisztikák a Premier League hivatalos oldaláról alátámasztják, hogy nagyságrendileg ugyanannyi szabálytalanságért kapott lapot, mint Mascherano, és hasonló mennyiségű lapja is volt. pedig ő (azaz Barton) játszott kisebb csapatokban.
vagy akkor nézd meg Essient, aki tényleg egy nagy játékos azon a poszton: 06/07 óta 87 meccs, 12 sárga, 1 piros. azért ez jelentősen kevesebb, nem? fele annyi sárga, harmadannyi piros. ez már csak jelent valamit!
Igaz,javítottam isZsolti írta:Rivaldo kimaradt....szkeptikus06 írta: Nem lenne rossz a Robinho-Villa-Messi trió sem. Romario-Ronaldo-Ronaldinho-Robinho. Szép brazil R-sor![]()
Tudtommal tavaly nem egyszer játszottunk 4-3-1-2-t.S.Agüero írta: A BARCA a múltban és a jövőben is 4-3-3-at fog játszani!
Szerintem egy nyár folyamán sok lenne 4 új igazolás is.S.Agüero írta: Ha Ibra távozik akkor még oda kéne egy játékost igazolni és kész, viszont ha marad akkor megvan a keretünk a szezonra.
S.Agüero írta:Ja. Csak így nem lenne szélsőnk csak a szélsővédőink futkároznának a szélen.átállunk a 4-2-2-2-re.
A BARCA a múltban és a jövőben is 4-3-3-at fog játszani!
Ja. Csak így nem lenne szélsőnk csak a szélsővédőink futkároznának a szélen.átállunk a 4-2-2-2-re.
na, akkor ebben kb. egyetértünk. annyit tennék hozzá, hogy a Pool elmúlt öt szezonját néztem, amiből az utolsót leszámítva igencsak oda tartoztak az elithez (BL-döntő, miegymás). csak arra akartam kilyukadni, hogy ha mondjuk a Blackburnben játszik valaki vkp-t, annak több faultot kell megcsinálnia, mintha a Unitedben tenné ugyanazt, de akkor ebben most már nincs vita úgy látomlluisllach89 írta:Big four már nem az mint régen, de nem kell részleteznem gondolom. Nem 4 nagy csapat van és az összes többi kicsi. De ezt is tudod.
Nah most a védelem megbontásról..
Ebben az iramban, kontránál törvényszerű hogy meg kell csinálnia a faultot, de abban igazad van, hogy a többi nagy közül nincs még egy ennyire szabálytalan playa.
De az eredeti big four közül sincs ennyire süllyedő hajó mint a Pool volt.
Tehát ők szögezték legkevésbé a kapujához az ellent szvsz.
tényleg nem az én dolgom, hogy mennyi PL-t nézel, és ez nem is PL topik, csak összehasonlításképpen hoztuk fel mindketten.lluisllach89 írta:Fogalmad sincs mennyi Pl-t nézek, ez nem a tippjáték.
Mascherano nem csinált ehhez hasonlót, még is ugyanannyi-3 meccs eltiltást kaptak- mind2-en.
hát ne haragudj, de a játékintelligenciáról azon a poszton pont, hogy nem ő jutna eszembe. Yaya Touré, abszolút, vagy akár Cambiasso. Mascheranónál lemegy a függöny a nagy meccseken, és olyankor hentel. ezenkívül két méternél messzebbre ritkábban passzol pontosan, mint ahányszor a Vasas nagy öregje, Galaschek "tanár úr" elhagyta a kezdőkörtlluisllach89 írta:Azt ne felejtsd el hogy az argentinnak hogy is mondjam, legalább van játékintelligenciája.
jó, de így azért viszonylag nehéz vitázni, nem gondolod?lluisllach89 írta:Eldöntöttem. Nem az.