Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.24. 11:53:00

azért tegnap diogo érkezése sem volt semmi a sev-zara meccsen.
ha az az állat betalál, akkor capelt is ágyon viszik le a vizezőbe...

ettől függetlenül az angoloknál sűrűbben fordulnak elő a nagyon durva sérülések, míg mondjuk a spanyoloknál max kettőre emlékszem. egyszer még a szosziedados goikoetxea törte ketté a nálunk játszó maradona lábát és majdnem a páylafutását is, meg hát a már madridista lajos az, aki így hirtelen eszembe jut, amikor legallyazta a zaragozás gyereket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.02.24. 11:50:25

Továbbra is azt tartom,hogy csak a szerencsének köszönhető,hogy nem fordul ilyen elő hetente....mert tucatnyi ilyen érkezés van fordulóként,és nem csak angliában. Igaz ott főleg a kisebb csapatoknál képzetlenebb,technikátlanabbak a védők,ennek pedig ez az eredménye...hamár odaáig jutnak hogy így érkeznek,akkor a ritmust el kellene találni és lasztit vinni,nem lábat. Viszont ez a magas lábtartás az ami miatt el kell tiltani elég sok időre,de sokan úgy írnak Taylor-ról,mintha 10évenként történne ilyen,a nagy [auto_cenzúra] minde fordulóban van ilyesmi sajnos,csak nem így végződik.

Amúgy ha az a vigyorgós kép valós,akkor a kumma anyját! Mert akkor már látta valszínű,h mit okozott...arra nincs mentség.

Olvasgattam nso hozzászólásokat evvel az esettel kapcsban,hát arra fele is járnak állatok:

Pl.:

kopf írta:

Nem értem mit hörög Wenger. Van elég lóvé másik játékosokat vásárolni, nem? Biztos megártott a konyak az öreg f a s z nak.

Persze többiek eléggé elküldték a píbe...

Ez is tőle van:

Most legalább megmutatták a City játékosai ezeknek a puhány, elkényelmesedett sztároknak, hogy milyen a hajtós foci! Nem értem, mi a probléma ezzel. Ha valaki nem tudja elviselni, hogy néha lehorzsolja a lábát, akkor hagyja abba az élsportot. Nem értem mit siránkozik ez az Eduardó gyerek is. Wenger meg inkább hörpintsen fel még egy feles konyakot, aztán károgjon otthon. Vén kecske.

Még tovább rontotta a gyerek:

senkiházi, hurka gyurka játékosok ezek. Sír a szájuk ha valaki elveszi tőlük a labdát. Teljesen szabályos becsúszás volt, most meg mindenki a nagy és sérhetetlen arsenalt ajnározza. Ezzel az erővel akár az összes játékost kiállithatnák, aki szereli az ellenfél játékosát. Egyértelmű, hogy lefizették a játékvezetőt, és még így sem tudtak nyerni. Da Silvának kellett volna sárga lapot adni műesésért, csak ahhoz egy tököseb játékvezetőre kellett volna bízni ezt a meccset.

Na az ilyen menthetettlen... :evil:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.02.24. 11:23:16

Nálam 3 év eltiltás plusz egy súlyos pénzbüntetés!Megtanulná az ilyen játékos,hogy hogyan kell játszani a focit!Szánalmas :!:
.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.24. 11:12:11

Kicsit elkanyarodva az Eduardos témától:

Sport 1
ÉLŐ, 15:30, Labdarúgás, Chelsea-Tottenham, Angol Ligakupa, döntő (élő)

Glory Tottenhaaam!
:)
Andris
Adminisztrátor

2008.02.24. 11:00:21

Gomezinho írta:jaj nemkell ezt a tolerancia viselkedést mutatnod!! valld be ha egy nagyon jóbarátoddal ezt csinálnák a pályán akkor nem ütnéd ki te is??most őszintén!!! egy 20 milliós játékos aki egyben jó barát!!erre kettétöri a karrierjét egy nincstelen Taylor aki erre veri majd magát 10 évig hogy milyen bivaly védő volt!!HÁT GRAT !!! végüli nem tehetett róla!! 10 van egy iylen meccsen ilyen!!! azon a képen ahol meg vigyorog legszivesebben.... :evil:
1. Légyszi hagyd meg nekem azt a lehetőséget, hogy olyan toleráns legyek, amilyen csak akarok. :roll:
2. ha egy jóbarátommal csinálják, akkor hívom a mentőt, illetve nyilván a látványra én sem reagálnék másképp, mint tegnap Cesc, Adebayor stb.
3. arra a képre én nem adnék a helyetekben. engem valahogy nem győz meg a minősége.

Gomezinho: ok, énis nagyon ideges voltam abban a pillanatban, ahogy megláttam a sérülést, de azóta lehiggadtam. Én sem szeretem többekközt pont emiatt a PL-t, de egy embert nem lehet elítélni végleg és teljesen ezért. Nem akarta eltörni a lábát. Persze súlyos eltitltást szabnék ki rá.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.24. 10:56:12

jaj nemkell ezt a tolerancia viselkedést mutatnod!! valld be ha egy nagyon jóbarátoddal ezt csinálnák a pályán akkor nem ütnéd ki te is??most őszintén!!! egy 20 milliós játékos aki egyben jó barát!!erre kettétöri a karrierjét egy nincstelen Taylor aki erre veri majd magát 10 évig hogy milyen bivaly védő volt!!HÁT GRAT !!! végüli nem tehetett róla!! 10 van egy iylen meccsen ilyen!!! azon a képen ahol meg vigyorog legszivesebben.... :evil:

bocsi lionelmessi19 de ezt nemtudom valahogy feldolgozni ami ezzel a szerencsétlen sráccal történt!! nem értem miért nem kell az ilyen embert meglincselni ott a pályán!! a saját játékostársai helyében is szembeköptem volna!!! a nagy Anglia minig ittvanak a legbrutálisabb sérülések!

Utoljára szólok neked, hogy használd a szerkeszt gombot, mostantól törlök.
S.
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Andris
Adminisztrátor

2008.02.24. 10:47:09

Gomezinho írta:Én az Arsenalosok helyében biztosan szétvertem volna kicsit!! ugyis melléjük állt volna mindenki!! egy bajtárs ilyen elvesztése nemigaz hogy nemsarkallja őket a lincselésre!!nálam minimum egy lefejelést kapott volna Taylor!!
Már bocs, de ez csak téged minősít... :roll:

Egyébként nekik is egy sima, ocsmány, nyújtott, de sima szabálytalan becsúszásnak tűnt, amiből minden játéknapon van 10, nem godnolták h mit okozott. A másik hogy miután meglátták, kisebb sokkot kaptak, és valahogy megértem, hogy nem az volt az eslő gondolatuk, hogy betámadják Taylort.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.24. 10:43:36

Én az Arsenalosok helyében biztosan szétvertem volna kicsit!! ugyis melléjük állt volna mindenki!! egy bajtárs ilyen elvesztése nemigaz hogy nemsarkallja őket a lincselésre!!nálam minimum egy lefejelést kapott volna Taylor!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.24. 10:21:03

Én másképp látom a dolgot, mint rhynn barátom. Ilyen sérülést, ilyen lábtartással véletlenül nem lehet okozni. Taylor úgy ment oda, hogy most mindent visz. McLeish - Birmingham edzője - pedig szánalmasan nyilatkozott. Ahelyett, hogy azt taglalja, milyen rosszul érzi magát Taylor, azt kellett volna mondania: hogy ezt az embert azonnali hatállyal száműzöm a csapatból. Az ilyen játékos nem érdemli meg az új lehetőséget. Aki egyszer képes volt ilyen brutalitásra, az legközelebb sem fog másképp viselkedni. Csodálom, hogy ott helyben nem verték meg. Én nem biztos, hogy higgadt tudtam volna maradni. Ilyen nincs, ezt magyarázgatni lehet, de megmagyarázni, NEM!
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.02.24. 08:13:20

Nem újkeletű ez a téma. Ha megnézitek Rooney esetében már kétszer törött el a lábközépcsontja!!!, Ronaldo futás közben elszakította a keresztszalagját, ahogy korábban Eto'o, Larsson vagy még sorolhatnánk.

Rendkívül sérülékenyek a játékosok, ilyenek régen elő nem fordulhattak volna.

Két eset van: 1) túlhatják őket - és remélem csak ez a gond - ill 2) túlkoxolják őket.

Bármennyire is csúnya tett volt, nem hiszem, hogy szándékos volt.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.24. 01:17:55

UNDORMÁNY. :o
Wengernek nem kellene finomítani a nyilatkozatán. Ez az ember(?) nem való futballpályára. Gondolom kemény védőnek tartja magát.
Közben csak egy darab s.zar
Rivaldo-A Legnagyobb.
Pocsa11
Jugador del Barça

2008.02.24. 00:56:26

Azt hiszem ez a kép magáért beszél, nem kell különösebb kommentár hozzá!
Kép
Egyszerűen undorító volt amit csinált...Aztán meg csak így simán vigyorog...Hihetetlen.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.02.23. 23:01:08

Amúgy tecsőr 'barátunkkal' mi van? Ő az az illető,aki még ennél is dúrvább dolgot tett az én szememben...M.City játékosa aszhem,és szó szerint tacsra tette az ellent,Mortal Kombat semmi hozzá képest....

Nem emlékszem,h mivel úszta meg?
Kép
PCsabi
aka Game90

2008.02.23. 22:31:03

Oleguer írta:Nemlétező hszt, ne idézzél már kérlek... :wink:
Tehetek róla, hogy te/vagy valamelyik modi kitörölte? Nem. Na erről ennyit.

"Martin Taylor is the biggest, gentlest man," said Bruce. "There will be nobody more upset and sickened than him, there is not a bad bone in his body.
"He would never, ever do anything malicious. He has mis-timed the tackle, and I've seen it. Some would say it is not even a yellow card."

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 260564.stm
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.23. 22:18:24

Frank Rijkaard írta: Kb. félév pihenő jót tenne neki... :roll:
Addig kellene eltiltani ameddig vissza nem tér Eduardo például, akármennyire nem akart lábat törni, csak odabökni, rosszul sült el. :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.02.23. 22:08:24

LG írta: Én meg nem :!: Amit Miki mondott, igen, azokért a szerelési kisérletekért is sárgát adnak, mégha csak a labdát találják el, és a lábát nem is a gyereknek. Szoval én azt nem jol sikerült belébőnek nevezném, inkább egy egy belépőnek, ami veszélyezteti a játékost, de mivel nem talált, igy megussza a bűnös egy sárgával.
Meg mi az h mindenkivel megesik :?: :shock: :evil: Hála Istennek a játékosok 99,99 százaléka nem tördeli a lábakat. Méghogy mindenkivel megesik :evil: ha vki nektek törné el igy a lábatokat mit modnanátok neki :?: Nem haragszom rád pajtás, tudom, h ez mindenkivel megesik..
Én sem mondtam,hogy sajnálom Őt,eltiltiltanám én is Őt...
Azt se írtam,hogy mindenkivel megesik,de szerintem jópár meccsen simán megeshetne még ugyanez,és a szerencsének köszönhető,hogy nem esik meg.
Rengeteg olyan playa van akik sárgát kapnak,mert így csúsznak oda,és szerencséjükre,na meg az ellen szerencséére lasztit találnak. Jópár esetben meg lábat,de nem lesz törés belőle szerencsére,most a legrosszabb eset következett be, így csúszott oda,lasztit nem talált,lábat meg brutálisan :?

Szóval nem mentem fel egyáltalán tette alól a playat,csupán arra hívom fel a figyelmet,hogy SAJNOS rengetegszer úgyanígy csúszik oda jópár focista....
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.02.23. 22:05:24

számomra meg ugyan olyan durva volt,ő se a labdára ment...szerencsére nem lett komolyabb sérülése a manchesterinek....egy hasbarúgásnak is lehetnek súlyos következményei :!:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.02.23. 22:04:06

Ne szórakozzatok már :roll: Ez szerintetek nem volt szándékos? A sípcsontjára nem tud véletlenül csúszni... Van olyan, hogy már látja, hogy meg kell állítani a támadást, becsúszik elé és egyszerűen felbuktatja.
De ez 40 méterre volt a kaputól, és felemelt lábbal talppal csúszott oda. Szándékosan akaart szabálytalankodni, méghozzá úgy, hogy csattanjon. Megoldhatta volna, úriember módjára, csak egyszerűen összeakasztja a lábait, de nem ezt tette.
Itt nem arról van szó, hogy eltört a lába, hanem a szándék, hogy nem csak egyszerűen szabálytalankodni akart...
Gondolhat mindenki, amit akar, de ez nem véletlen volt(mármint a szabálytalanság)
Kb. félév pihenő jót tenne neki... :roll:
PCsabi
aka Game90

2008.02.23. 22:03:57

Oleguer írta:Már miért lenne durvább? Az szándékos volt ez nem biztos (gondoljon mindenki amit akar). És nem azal kellene foglalkozni, hogy arsenalos tette vagy arsenalos ellen tették.
Azé' sztem egy hasbarúgás meg egy lábtörés között van egy icipici különbség. MU-s csávó asszem visszatudott menni a pályára, semmi baja nem volt. Eduardo meg mikor fog legközelebb játszani? :roll:

És most tényleg nem arról van szó, hogy Arsenalos vagy sem. llletve arról sem tehetünk, hogy te utálod az Arsenalt.

Az a petíció meg baromság...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2008.02.23. 22:05:12-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.23. 21:57:16

csababarca írta:ha már ilyen nagy arsenal védnökök vagytok:Eboué hány meccset kapott amikor múlt héten az egyik mu-snak beletaposott a hasába?
vagy az más?
Nem tudom, hány meccset kapott, megkapta a jogos piroslapját. Azért ez annál sokkal durvább volt.
Különben ahhoz ennek semmi köze nincs, h szereti-e vki az Arsenalt..h mondjuk Sergio Ramosnak, Gutinak, Figonak törték volna igy el a lábát, ugyanaz lenne arrol az emberről is a véleményem/ünk.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.23. 21:52:30

igazad van ezt bekellfejezni most!!ezt a tirpákot megeltiltani mert abszulut szándékos volt!!iylet nemlehet csinálni véletlenűl!!!
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.23. 21:51:40

Zozzy 5 írta:http://www.petitiononline.com/mod_perl/ ... i?mataylor

petíció Taylor ellen :idea:
Ne az az ami már tényleg szánalom.... Megkapja a büntetését majd, ha meg kevésnek érzi vki akkor esetleg...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oleguer 2008.02.23. 21:55:46-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.23. 21:50:17

Andris
Adminisztrátor

2008.02.23. 21:48:46

Gomezinho írta:hát tuti nem azt mondanám!! hogy szépvolt és most hozd vissza a csontomat! :D
Szerintem ne csináljunk humorforrást az esetből... :roll:
ha már ilyen nagy arsenal védnökök vagytok:Eboué hány meccset kapott amikor múlt héten az egyik mu-snak beletaposott a hasába?
vagy az más?
ez teljesen jogos.

eltiltást illetően egy szokatlanul hosszú, ám nem örökké tartó eltiltásra gondolnék. Nyilván eszében sem volt eltörni Eduardo lábát. Ellenben mondjuk 1 év kihagyás után elgondolkozik majd kétszer, hogy hogy csúszik be.
Tudom h lentebb mást írtam, de azóta lehiggadtam kicsit, én emellett vagyok azthiszem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.02.23. 21:51:04-kor.
- József Attila
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.02.23. 21:48:39

ha már ilyen nagy arsenal védnökök vagytok:Eboué hány meccset kapott amikor múlt héten az egyik mu-snak beletaposott a hasába?
vagy az más?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt