Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Légyszi hagyd meg nekem azt a lehetőséget, hogy olyan toleráns legyek, amilyen csak akarok.Gomezinho írta:jaj nemkell ezt a tolerancia viselkedést mutatnod!! valld be ha egy nagyon jóbarátoddal ezt csinálnák a pályán akkor nem ütnéd ki te is??most őszintén!!! egy 20 milliós játékos aki egyben jó barát!!erre kettétöri a karrierjét egy nincstelen Taylor aki erre veri majd magát 10 évig hogy milyen bivaly védő volt!!HÁT GRAT !!! végüli nem tehetett róla!! 10 van egy iylen meccsen ilyen!!! azon a képen ahol meg vigyorog legszivesebben....
Már bocs, de ez csak téged minősít...Gomezinho írta:Én az Arsenalosok helyében biztosan szétvertem volna kicsit!! ugyis melléjük állt volna mindenki!! egy bajtárs ilyen elvesztése nemigaz hogy nemsarkallja őket a lincselésre!!nálam minimum egy lefejelést kapott volna Taylor!!
Tehetek róla, hogy te/vagy valamelyik modi kitörölte? Nem. Na erről ennyit.Oleguer írta:Nemlétező hszt, ne idézzél már kérlek...
Addig kellene eltiltani ameddig vissza nem tér Eduardo például, akármennyire nem akart lábat törni, csak odabökni, rosszul sült el.Frank Rijkaard írta: Kb. félév pihenő jót tenne neki...
Én sem mondtam,hogy sajnálom Őt,eltiltiltanám én is Őt...LG írta: Én meg nemAmit Miki mondott, igen, azokért a szerelési kisérletekért is sárgát adnak, mégha csak a labdát találják el, és a lábát nem is a gyereknek. Szoval én azt nem jol sikerült belébőnek nevezném, inkább egy egy belépőnek, ami veszélyezteti a játékost, de mivel nem talált, igy megussza a bűnös egy sárgával.
Meg mi az h mindenkivel megesik![]()
![]()
Hála Istennek a játékosok 99,99 százaléka nem tördeli a lábakat. Méghogy mindenkivel megesik
ha vki nektek törné el igy a lábatokat mit modnanátok neki
Nem haragszom rád pajtás, tudom, h ez mindenkivel megesik..
Azé' sztem egy hasbarúgás meg egy lábtörés között van egy icipici különbség. MU-s csávó asszem visszatudott menni a pályára, semmi baja nem volt. Eduardo meg mikor fog legközelebb játszani?Oleguer írta:Már miért lenne durvább? Az szándékos volt ez nem biztos (gondoljon mindenki amit akar). És nem azal kellene foglalkozni, hogy arsenalos tette vagy arsenalos ellen tették.
Nem tudom, hány meccset kapott, megkapta a jogos piroslapját. Azért ez annál sokkal durvább volt.csababarca írta:ha már ilyen nagy arsenal védnökök vagytok:Eboué hány meccset kapott amikor múlt héten az egyik mu-snak beletaposott a hasába?
vagy az más?
Ne az az ami már tényleg szánalom.... Megkapja a büntetését majd, ha meg kevésnek érzi vki akkor esetleg...
Szerintem ne csináljunk humorforrást az esetből...Gomezinho írta:hát tuti nem azt mondanám!! hogy szépvolt és most hozd vissza a csontomat!
ez teljesen jogos.ha már ilyen nagy arsenal védnökök vagytok:Eboué hány meccset kapott amikor múlt héten az egyik mu-snak beletaposott a hasába?
vagy az más?