Továbbra is azt tartom,hogy csak a szerencsének köszönhető,hogy nem fordul ilyen elő hetente....mert tucatnyi ilyen érkezés van fordulóként,és nem csak angliában. Igaz ott főleg a kisebb csapatoknál képzetlenebb,technikátlanabbak a védők,ennek pedig ez az eredménye...hamár odaáig jutnak hogy így érkeznek,akkor a ritmust el kellene találni és lasztit vinni,nem lábat. Viszont ez a magas lábtartás az ami miatt el kell tiltani elég sok időre,de sokan úgy írnak Taylor-ról,mintha 10évenként történne ilyen,a nagy [auto_cenzúra] minde fordulóban van ilyesmi sajnos,csak nem így végződik.
Amúgy ha az a vigyorgós kép valós,akkor a kumma anyját! Mert akkor már látta valszínű,h mit okozott...arra nincs mentség.
Olvasgattam nso hozzászólásokat evvel az esettel kapcsban,hát arra fele is járnak állatok:
Pl.:
kopf írta:
Nem értem mit hörög Wenger. Van elég lóvé másik játékosokat vásárolni, nem? Biztos megártott a konyak az öreg f a s z nak.
Persze többiek eléggé elküldték a píbe...
Ez is tőle van:
Most legalább megmutatták a City játékosai ezeknek a puhány, elkényelmesedett sztároknak, hogy milyen a hajtós foci! Nem értem, mi a probléma ezzel. Ha valaki nem tudja elviselni, hogy néha lehorzsolja a lábát, akkor hagyja abba az élsportot. Nem értem mit siránkozik ez az Eduardó gyerek is. Wenger meg inkább hörpintsen fel még egy feles konyakot, aztán károgjon otthon. Vén kecske.
Még tovább rontotta a gyerek:
senkiházi, hurka gyurka játékosok ezek. Sír a szájuk ha valaki elveszi tőlük a labdát. Teljesen szabályos becsúszás volt, most meg mindenki a nagy és sérhetetlen arsenalt ajnározza. Ezzel az erővel akár az összes játékost kiállithatnák, aki szereli az ellenfél játékosát. Egyértelmű, hogy lefizették a játékvezetőt, és még így sem tudtak nyerni. Da Silvának kellett volna sárga lapot adni műesésért, csak ahhoz egy tököseb játékvezetőre kellett volna bízni ezt a meccset.
Na az ilyen menthetettlen...