Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2010.06.08. 11:29:23

Én mostmár beletörődtem Yaya távozásába, az is egyre biztosabb talán h Cesc is jön (mondjuk milyen áron ? )...
És ha az Ibra-Ropinnyó csere végbemenne (amit ma Laporta is megerősített, az elmundo-nak, hogy van iyen szándék) akkor.. már talán csak Daninak kéne találni egy megfelelő helyettest, illetve vkp-ra kiképezni valakit. Ott van mondjuk Caceres, én vissazhoznám, mert ugyan a Juve sz.ar volt idén (is), de ő azért kimagaslott, néztem a Juve meccseket, nagyon elkapta a gyerek a fonalat. Játszott még talán szűrőt is. Ő lehetne a szűrő, vagy akár jobb bekket is lehetne faragni belőle, végszükség esetén , tanulékony, látszik, hogy tehetséges!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.06.08. 11:27:31

Yaya(07-10) írta:Marqueznek maradnia kellene, mivel nincs Serginek cseréje...a vb-n meglátjuk, hogyan fog felállni a csapat. Ebből azért elég sok következtetést levonhatunk. VdB azért bőven jobban érti a szakmáját, mint Pep. Ha ő egyszerre a pályára teszi a 3 ászt, akkor Pep is megoldja. Bár úgy gondolom, hogy Guardiola nem fogja Robinhot megvásárolni. INkább Iniestát tolja fel baloldalra, vagy Pedro fog kezdeni. igazából Cesc érkezésével, és Ibra távozásával is elég sok lehetősége lesz. Ini-Villa-Messi támadótrió, vagy Pedro-Villa-Messi, és ott van még cserének Bojan. ha Ini fenn lenne, akkor Cesc-Xavi középpálya. Igaz, hogy Iniesta a középpályán képes a legjobb teljesítményre, de ha belegondolunk melyik az erősebb: CEsc,Xavi-Ini,Villa,Messi vagy Ini,Xavi-Pedro,Villa,Messi, szeritem a legtöbben az előbbire szavaznánk. Tény, hogy ha jönne Robinho, valamelyik katalán a padra kerülne...Bár kétségtelen, hogy Xavi,Ini-Robinho,Villa,Messi übereli az előző kettőt...
Azért ne jelentsük ki, hogy VDB jobban érti a szakmáját. Tapasztaltabb, ez biztos, de Pep is csodákat vitt véghez az utóbbi két évben. Nem jelent semmit, ha esetleg játszik nála a 3 ász, hisz, a spanyol válogatott 2 csatárral játszik, így elfér 3 tkp és egy vkp is a középpályán. Elképzelhető, hogy megpróbálja majd a 4-1-3-2-es felállás, ahol Busi vagy Xabi Alonso előtt a három kis középpályás játszik és Silva csak a padon lesz (bár sztem nem fog kísérletezni, de a csoport elég könnyű, úh még talán ez is beleférne). Azonban mi szinte kizárt, hogy játékrendszer váltunk és átállunk a 4-4-2re. Ha pedig Iniestát feltolja Pep, akkor egy igen hasznos és gólerős játékos fog emiatt a padon ülni. Nekem jobban tetszik, ha elől inkább 3 gólerős játékos van, akkor valakinek mindig kijön a lépés, meggyőződésem, hogy erősebbek vagyunk így.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2010.06.08. 10:46:21

Marqueznek maradnia kellene, mivel nincs Serginek cseréje...a vb-n meglátjuk, hogyan fog felállni a csapat. Ebből azért elég sok következtetést levonhatunk. VdB azért bőven jobban érti a szakmáját, mint Pep. Ha ő egyszerre a pályára teszi a 3 ászt, akkor Pep is megoldja. Bár úgy gondolom, hogy Guardiola nem fogja Robinhot megvásárolni. INkább Iniestát tolja fel baloldalra, vagy Pedro fog kezdeni. igazából Cesc érkezésével, és Ibra távozásával is elég sok lehetősége lesz. Ini-Villa-Messi támadótrió, vagy Pedro-Villa-Messi, és ott van még cserének Bojan. ha Ini fenn lenne, akkor Cesc-Xavi középpálya. Igaz, hogy Iniesta a középpályán képes a legjobb teljesítményre, de ha belegondolunk melyik az erősebb: CEsc,Xavi-Ini,Villa,Messi vagy Ini,Xavi-Pedro,Villa,Messi, szeritem a legtöbben az előbbire szavaznánk. Tény, hogy ha jönne Robinho, valamelyik katalán a padra kerülne...Bár kétségtelen, hogy Xavi,Ini-Robinho,Villa,Messi übereli az előző kettőt...
Joee777
Barça B

2010.06.08. 10:02:07

Akkor járnánk nagyon jól ha ki tudnánk hozni nullára a két igazolást. Tehát Cesc-ért adnánk Yayát és 20 millát, és Ibráért kapjuk Robinhot plusz 20at. Így olyan mintha két játékost másik kettőre cseréltünk volna (yaya+ibra = robinho + cesc), és kb reálisak az árak is. De az az érzésem, hogy az Arsenal ebbe nem fog belemenni, mert a Cityvel ellentétben ők nem akarnak megszabadulni Cesc-től, és majd még egy 10est rá kell fizetnünk (vagy esetleg bevonnak még egy játékost, de azon nagyon meglepődnék). Ha ezek a cserék végbemennek, akkor szerintem elmondhatjuk, hogy sikerült tovább erősíteni a csapatot, és ha még felhoznának pár fiatalt (Johnathan, Thiago, Bartra) akkor már teljes lenne a keret. A jelenlegiek közül pedig Henry esetleg Márquez és a kölcsönből visszatérők távozhatnak. Nah várjuk a fejleményeket :) Visca el Barca!
LM10
Director del Fútbol

2010.06.08. 09:47:18

Tegnap még azt hittem először, de ma is cikkeznek erről. Azt mondom fogadjuk el, és menjen Ibra. Nagyon szeretem Ibrát, de jobban passzolna az angol vagy az olasz liga. És még kapnánk olyan 10-15 millát is.

Fabregast pedig ezzel a Touré cserével ésszerű ajánlattal el lehet hozni. Viszont azon sem lepődnék meg sajnos, ha Touré+30 milla lenne az ár Cesc-ért, ilyenkor jönne elő a tavalyi Ibra-Eto'o csere utóhangjai.

Az viszont biztos, hogy Villa itt van már, és ha jönne Fabregas és Robinho, mind3 játékosra garancia lenne, hogy nem fürödnek be.
rivaldo90
Barça B

2010.06.08. 09:47:01

Iniesta4ever írta:
barca0417 írta:
kristop írta:Robinhonál csak én félnék az öncélú játékától? ügyes gyerek, szórakoztató is lenne a játéka, de ő nem az a típusú játékos, aki egy jó helyzetet lepasszol csakhogy biztos gól legyen belőle.
Rengeteg csiki-csuki-t láttam én már tőle Ronaldinhoval, Kákával, Neymarral stb. Nem félek hogy esetleg nem passzolna egy Villának, vagy Messinek. A Santosban is elég sok gólt rúgatott a fiatal André-val. Ez tévhit hogy Robinho önző. Az igaz hogy néha benyom egy plusz cselt, ami nem mindig jön be, de nagyon jó és szórakoztató a játéka, passzolna ide.
Amúgy szerintetek Cáceres-t nem lehetne bevenni Touré mellé az Arsenalos üzletbe, ha már sajnos Pepnek nem kell? A londoniakra is ráférne egy fiatal univerzális védő.
Sajnos Messi is párszor volt önző, de bejött neki, ha a kicsi brazilnak is bejönnek ezek akkor senki nem fogja mondani h miért nem passzolt... Amúgy ha Ibra meg lett nevelve ien szempontból (nem egy meccsen láttam h 1v1 ben amikor télleg rá kelett volna lőnie megpróbálta bepasszolni egy nehezebb helyzetben lévő Henrynak , vagy Messinek ) , akkor Robinhoval se lenne probléma.
Én nagyon örülnék ha idejönne mert hatalmas potencál van a gyerekben csak ott cseszte el h európai karrierjét a játékostemetőben kezdte és utána meg egy angol középcsapathoz igazolt. A barcaba szerintem kivirágozna a csávó ien játszópajtások melett....
Azért az egy kicsit erős, hogy Messi önző volt.
Iniesta4ever
Barça B

2010.06.08. 09:43:29

barca0417 írta:
kristop írta:Robinhonál csak én félnék az öncélú játékától? ügyes gyerek, szórakoztató is lenne a játéka, de ő nem az a típusú játékos, aki egy jó helyzetet lepasszol csakhogy biztos gól legyen belőle.
Rengeteg csiki-csuki-t láttam én már tőle Ronaldinhoval, Kákával, Neymarral stb. Nem félek hogy esetleg nem passzolna egy Villának, vagy Messinek. A Santosban is elég sok gólt rúgatott a fiatal André-val. Ez tévhit hogy Robinho önző. Az igaz hogy néha benyom egy plusz cselt, ami nem mindig jön be, de nagyon jó és szórakoztató a játéka, passzolna ide.
Amúgy szerintetek Cáceres-t nem lehetne bevenni Touré mellé az Arsenalos üzletbe, ha már sajnos Pepnek nem kell? A londoniakra is ráférne egy fiatal univerzális védő.
Sajnos Messi is párszor volt önző, de bejött neki, ha a kicsi brazilnak is bejönnek ezek akkor senki nem fogja mondani h miért nem passzolt... Amúgy ha Ibra meg lett nevelve ien szempontból (nem egy meccsen láttam h 1v1 ben amikor télleg rá kelett volna lőnie megpróbálta bepasszolni egy nehezebb helyzetben lévő Henrynak , vagy Messinek ) , akkor Robinhoval se lenne probléma.
Én nagyon örülnék ha idejönne mert hatalmas potencál van a gyerekben csak ott cseszte el h európai karrierjét a játékostemetőben kezdte és utána meg egy angol középcsapathoz igazolt. A barcaba szerintem kivirágozna a csávó ien játszópajtások melett....
2:6! Blaugrana!!!!
Junior Gong
Barça B

2010.06.08. 09:28:19

daffy írta:
rivaldo90 írta:Robinho vs Ibra

Robinho Meccs Gól
Santos 111 (46)
Real Madrid 101 (25)
Manchester City 41 (14)
Santos (kölcsön) 12 (5)
Válogatott 73 (23)
Összesen: 338 (113)
Átlag gól/meccs: 0,33

Ibra
Malmö FF 40 (16)
Ajax 74 (35)
Juventus 69 (23)
Internazionale 88 (57)
Barcelona 29 (16)
Válogatott 60 (22)
Összesen: 360 (169)
Átlag gól/meccs: 0,47

Robinho 26, Ibra pedig 28 éves. Szerintem Robinho+14 helyett 20 milla Ibráért elfogadható ajánlat lenne és ami pénzt még Ibráért kapunk az mehetne a Cecs üzletbe. Így tulajdonképpen pénz hozzáadása nélkül meglenne Robinho és Cecs is.
ez értelmét veszti annak tudatában h ibra vérbeli csatár és mindig azt is játszik. ropinnyó nem.
De vérbeli csatárnak ott van nekünk Villa,így robinho mehet ki szélre Henry helyére és így nagyon jó csatár sorunk lenne plusz nem lenne marakodás ki játszon középen Villa vagy Ibra és Pedro meg Bojan is sok esélyt kapnának jövőre is de ha Ibra marad és formába jön akkor valamelyikük kifog esni és sokat lesz kispadon.
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
kristop
Entrenador del Barça

2010.06.08. 09:25:51

az elmundon van, hogy a vezetőség cáfolta a Robinho - Ibra cserét. nem akarják eladni a játékost.
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.06.08. 09:09:13

Nekem tetszik az Ibra-Robinho csere, és a Fabregas-Toure is. Anyagilag is jó lenne, és ha bár nem szeretném ha a két játékos menne, de ha már megy, akkor egy ilyen üzleten keresztül nem lenne rossz....Azért egy tavalyi Eto-Ibra csere remélem nem ismétlődik meg (ahol egy nagy lapát pénzt még küldtünk nekik...Etoval...bár ott Eto szerződése is közrejátszott) Egy Toure+20 milla= Fabregas és egy Robinho+30=Ibra
daffy
Madridista

2010.06.08. 09:09:09

rivaldo90 írta:Robinho vs Ibra

Robinho Meccs Gól
Santos 111 (46)
Real Madrid 101 (25)
Manchester City 41 (14)
Santos (kölcsön) 12 (5)
Válogatott 73 (23)

Ibra
Malmö FF 40 (16)
Ajax 74 (35)
Juventus 69 (23)
Internazionale 88 (57)
Barcelona 29 (16)
Válogatott 60 (22)

Robinho 26, Ibra pedig 28 éves. Szerintem Robinho+14 helyett 20 milla Ibráért elfogadható ajánlat lenne és ami pénzt még Ibráért kapunk az mehetne a Cecs üzletbe. Így tulajdonképpen pénz hozzáadása nélkül meglenne Robinho és Cecs is.
ez értelmét veszti annak tudatában h ibra vérbeli csatár és mindig azt is játszik. ropinnyó nem.
rivaldo90
Barça B

2010.06.08. 09:04:31

Robinho vs Ibra

Robinho Meccs Gól
Santos 111 (46)
Real Madrid 101 (25)
Manchester City 41 (14)
Santos (kölcsön) 12 (5)
Válogatott 73 (23)

Ibra
Malmö FF 40 (16)
Ajax 74 (35)
Juventus 69 (23)
Internazionale 88 (57)
Barcelona 29 (16)
Válogatott 60 (22)

barca0417
Entrenador del Barça

2010.06.08. 09:00:26

Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.06.08. 08:50:38

bye Touré :cry: :cry:

mondjuk mindegy ha elmegy és ő kell a Cesc üzlethez ám legyen.De ne merjünk 15 milliónál többet adni :evil:
Ha Ibra nem kapja meg a Barca türelmet, azt a +1 évet amit mindenki megszokott kapni általában.. :? akkor érdemes lenne elfogadni a City ajánlatát, mivel jobbat úgysem kapunk.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Guardiola
Capitá del Barça

2010.06.08. 08:46:20

Mr. Master írta: Abban bizom, hogy a Juve nem nagyon akar majd élni az opciós jogával Caceresre, állitólag elég ügyes volt jobbhátul a srác. Alves cseréjének pont valami hasonlót képzeltem el.
Amennyire tudom ez már eldőlt, a Juventus nem él jogával és Caceres visszatér a Barcaba, de helyzete még nem tisztázott. Visszatérése után sem túl sok az esély, hogy marad itt. Ha jól tudom megpróbálunk neki új csapatot keresni (főként eladni szeretnénk de nem kizárt az újabb kölcsönszerződés sem). Volt erről egy cikk a sport.es-en azthiszem.
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.06.08. 08:17:38

Ne parázzatok már Touré miatt. Alig játszott idén is, és amikor játszott, nem nagyon ment neki. Tavaly király volt. Oké, elismerem. Idén viszont játszott Busquets az ő helyén, néha Keita, mindketten megoldották a védekező feladatot. Támadni meg ott voltak a többiek. És ott lesznek idén is. Busi pedig még egy szintet fog lépni. Nem kell félni. Egyedül a középső védő szindrómát nem értem a csapatnál... Caceres, Henrique, Csiga... Remélem idén nem veszünk már még egyet... Egy jobb bekk meg igazán jöhetne. Abban bizom, hogy a Juve nem nagyon akar majd élni az opciós jogával Caceresre, állitólag elég ügyes volt jobbhátul a srác. Alves cseréjének pont valami hasonlót képzeltem el. Puyol sem fiatalodik már. Va még bőven tennivaló a nyárra... Minimum három játékost kell hozni. Egyébként remélem Hlebet megtartják. Univerzális csere középre, bal szélre, csak egy kicsit kapja össze magát...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Joee777
Barça B

2010.06.08. 07:56:45

Amíg belődözi, addig nem számít :P Egyébként legalább meglepő a védőknek, akik mindig passzra számítanak, akár az 5ösön belülről is a Barca ellen :)
Joee777
Barça B

2010.06.08. 07:54:16

SuperMessi írta:Nem értem miben kételkednek itt egyesek. Az érintettek, Xaxi és Iniesta másról sem beszél mostanában csak arról hogy mennyire szeretnék a csapatban tudni Cec-t. Nem beszélve Pep-ről és úgy cakumpakk mindenkiről a Barcában legyen az játékos vagy vezető. Ők csak jobban tudják mi a jobb a csapatnak mint mi. Lehet hogy azért jobb mert nekik is sok a 60 meccs, de az is lehet hogy azért mert tudják hogy adott esetben akár mind a hárman a pályán is lehetnek. Ha Xavi, Ini és Pep itt szeretnék tudni Cesc-t a csapatban, és ő maga is otthagyná a kapitányi karszalagot az Arsnelban ahol imádják és legenda már 23 évesen, akkor itt miért kételkednek egyesek benne vagy szabnak itt árat hogy ok de max 35ért a padra majd jó lesz :D

Meglesz a helye a csapatban higyjétek el, egy napon jobb lehet mint Xavi. Sőt ami azt illeti ő ennyi idős korában közelsem volt még ekkora spíler tehát az is lehet hogy az Arsenalos időkből még profitálhatunk is később. Még mindig csak 23 éves, Xavi viszont 30 míg Iniesta nem igazán gólerős. Ezt nefeledjük!

Ui: Tourét pedig nem kergette el senki ez badarság
Jobban én sem tudtam volna megfogalmazni a véleményemet! Szerintem is egyértelműen ez a helyzet Cesc és Yaya ügyében is
kristop
Entrenador del Barça

2010.06.08. 07:52:22

Robinhonál csak én félnék az öncélú játékától? ügyes gyerek, szórakoztató is lenne a játéka, de ő nem az a típusú játékos, aki egy jó helyzetet lepasszol csakhogy biztos gól legyen belőle.
zola8787
Director del Fútbol

2010.06.08. 06:57:26

Ha Yaya elmegy (ami 95%) Pep elásta magát nálam. Ennyire nem szükséges Fabregas, hogy ennyi pénzt adjunk érte + a világ legjobb vkp-jét. PEP EZ NEM FIFA!!! Itt ha valamit elcseszel nem tudsz kilépni és az előző mentés újraindítani :(:(:(:(:(:(:(:(
neobarca
Director del Fútbol

2010.06.08. 02:33:31

Csak nehogy Makelele szindrómánk legyen Toure eladása után... :cry:
Capon
Llegenda del Barça

2010.06.08. 01:15:18

Figyeljétek meg az Arsenal azt fogja mondani, nem véletlen ez a 65 milla amiről mostanában hallottam, hogy ennyi lenne Fabi. Szal figyeljétek meg azt fogják mondani, hogy oké akkor ti adjátok Yaya-t + 35-40millió (de szerintem közelebb a 40hez). Ez lesz az ajánlatuk szerintem.

Az Ibra Robinho csere is megér egy misét. Igazából nem tudom. Ibra jó játékos de tartom én is azt a véleményemet, hogy vagy olaszban vagy a ködös Albionban tudná kamatoztatni az adottságait. Bal szélre meg ha minden így marad akkor kelleni fog valaki és nem Mata-ra gondolok és nem is Villa-ra. Biztos tényleg annyira nagyon jó srác Mata, de engem nem győzött meg. Robinhotól meg már láttam olyan dolgokat amiket el tudnék nézegetni gránátvörös kékbe is. Nem állítom, hogy ő a gyógyír a problémánkra, de tudva mire képes akár ő is lehet az.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
pitta19
Jugador d'estrella

2010.06.08. 00:22:03

boixosnoisbarca írta:Az Ibra Robi csere nagyon jó lenne.Mint mindig most is azt mondom,h bár jó játékos,de nem illik a Barcaba a tokmány.Robinho elfocizgatna a bal szélen az tuti.
Osztom a véleményed.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.08. 00:21:46

ziipp írta:Van der Wielt inkább ne igazoljuk le. :D Na jó, a focista srácot nem nagyon ismerem, ilyen alapon akár a magyar élvonalból is hozhatnának valakit. :)
LOL
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2010.06.08. 00:22:29-kor.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.08. 00:18:32

Nem értem miben kételkednek itt egyesek. Az érintettek, Xaxi és Iniesta másról sem beszél mostanában csak arról hogy mennyire szeretnék a csapatban tudni Cec-t. Nem beszélve Pep-ről és úgy cakumpakk mindenkiről a Barcában legyen az játékos vagy vezető. Ők csak jobban tudják mi a jobb a csapatnak mint mi. Lehet hogy azért jobb mert nekik is sok a 60 meccs, de az is lehet hogy azért mert tudják hogy adott esetben akár mind a hárman a pályán is lehetnek. Ha Xavi, Ini és Pep itt szeretnék tudni Cesc-t a csapatban, és ő maga is otthagyná a kapitányi karszalagot az Arsnelban ahol imádják és legenda már 23 évesen, akkor itt miért kételkednek egyesek benne vagy szabnak itt árat hogy ok de max 35ért a padra majd jó lesz :D

Meglesz a helye a csapatban higyjétek el, egy napon jobb lehet mint Xavi. Sőt ami azt illeti ő ennyi idős korában közelsem volt még ekkora spíler tehát az is lehet hogy az Arsenalos időkből még profitálhatunk is később. Még mindig csak 23 éves, Xavi viszont 30 míg Iniesta nem igazán gólerős. Ezt nefeledjük!

Ui: Tourét pedig nem kergette el senki ez badarság
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2010.06.08. 00:24:37-kor.
Lezárt