Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azért ne jelentsük ki, hogy VDB jobban érti a szakmáját. Tapasztaltabb, ez biztos, de Pep is csodákat vitt véghez az utóbbi két évben. Nem jelent semmit, ha esetleg játszik nála a 3 ász, hisz, a spanyol válogatott 2 csatárral játszik, így elfér 3 tkp és egy vkp is a középpályán. Elképzelhető, hogy megpróbálja majd a 4-1-3-2-es felállás, ahol Busi vagy Xabi Alonso előtt a három kis középpályás játszik és Silva csak a padon lesz (bár sztem nem fog kísérletezni, de a csoport elég könnyű, úh még talán ez is beleférne). Azonban mi szinte kizárt, hogy játékrendszer váltunk és átállunk a 4-4-2re. Ha pedig Iniestát feltolja Pep, akkor egy igen hasznos és gólerős játékos fog emiatt a padon ülni. Nekem jobban tetszik, ha elől inkább 3 gólerős játékos van, akkor valakinek mindig kijön a lépés, meggyőződésem, hogy erősebbek vagyunk így.Yaya(07-10) írta:Marqueznek maradnia kellene, mivel nincs Serginek cseréje...a vb-n meglátjuk, hogyan fog felállni a csapat. Ebből azért elég sok következtetést levonhatunk. VdB azért bőven jobban érti a szakmáját, mint Pep. Ha ő egyszerre a pályára teszi a 3 ászt, akkor Pep is megoldja. Bár úgy gondolom, hogy Guardiola nem fogja Robinhot megvásárolni. INkább Iniestát tolja fel baloldalra, vagy Pedro fog kezdeni. igazából Cesc érkezésével, és Ibra távozásával is elég sok lehetősége lesz. Ini-Villa-Messi támadótrió, vagy Pedro-Villa-Messi, és ott van még cserének Bojan. ha Ini fenn lenne, akkor Cesc-Xavi középpálya. Igaz, hogy Iniesta a középpályán képes a legjobb teljesítményre, de ha belegondolunk melyik az erősebb: CEsc,Xavi-Ini,Villa,Messi vagy Ini,Xavi-Pedro,Villa,Messi, szeritem a legtöbben az előbbire szavaznánk. Tény, hogy ha jönne Robinho, valamelyik katalán a padra kerülne...Bár kétségtelen, hogy Xavi,Ini-Robinho,Villa,Messi übereli az előző kettőt...
Azért az egy kicsit erős, hogy Messi önző volt.Iniesta4ever írta:Sajnos Messi is párszor volt önző, de bejött neki, ha a kicsi brazilnak is bejönnek ezek akkor senki nem fogja mondani h miért nem passzolt... Amúgy ha Ibra meg lett nevelve ien szempontból (nem egy meccsen láttam h 1v1 ben amikor télleg rá kelett volna lőnie megpróbálta bepasszolni egy nehezebb helyzetben lévő Henrynak , vagy Messinek ) , akkor Robinhoval se lenne probléma.barca0417 írta:Rengeteg csiki-csuki-t láttam én már tőle Ronaldinhoval, Kákával, Neymarral stb. Nem félek hogy esetleg nem passzolna egy Villának, vagy Messinek. A Santosban is elég sok gólt rúgatott a fiatal André-val. Ez tévhit hogy Robinho önző. Az igaz hogy néha benyom egy plusz cselt, ami nem mindig jön be, de nagyon jó és szórakoztató a játéka, passzolna ide.kristop írta:Robinhonál csak én félnék az öncélú játékától? ügyes gyerek, szórakoztató is lenne a játéka, de ő nem az a típusú játékos, aki egy jó helyzetet lepasszol csakhogy biztos gól legyen belőle.
Amúgy szerintetek Cáceres-t nem lehetne bevenni Touré mellé az Arsenalos üzletbe, ha már sajnos Pepnek nem kell? A londoniakra is ráférne egy fiatal univerzális védő.
Én nagyon örülnék ha idejönne mert hatalmas potencál van a gyerekben csak ott cseszte el h európai karrierjét a játékostemetőben kezdte és utána meg egy angol középcsapathoz igazolt. A barcaba szerintem kivirágozna a csávó ien játszópajtások melett....
Sajnos Messi is párszor volt önző, de bejött neki, ha a kicsi brazilnak is bejönnek ezek akkor senki nem fogja mondani h miért nem passzolt... Amúgy ha Ibra meg lett nevelve ien szempontból (nem egy meccsen láttam h 1v1 ben amikor télleg rá kelett volna lőnie megpróbálta bepasszolni egy nehezebb helyzetben lévő Henrynak , vagy Messinek ) , akkor Robinhoval se lenne probléma.barca0417 írta:Rengeteg csiki-csuki-t láttam én már tőle Ronaldinhoval, Kákával, Neymarral stb. Nem félek hogy esetleg nem passzolna egy Villának, vagy Messinek. A Santosban is elég sok gólt rúgatott a fiatal André-val. Ez tévhit hogy Robinho önző. Az igaz hogy néha benyom egy plusz cselt, ami nem mindig jön be, de nagyon jó és szórakoztató a játéka, passzolna ide.kristop írta:Robinhonál csak én félnék az öncélú játékától? ügyes gyerek, szórakoztató is lenne a játéka, de ő nem az a típusú játékos, aki egy jó helyzetet lepasszol csakhogy biztos gól legyen belőle.
Amúgy szerintetek Cáceres-t nem lehetne bevenni Touré mellé az Arsenalos üzletbe, ha már sajnos Pepnek nem kell? A londoniakra is ráférne egy fiatal univerzális védő.
De vérbeli csatárnak ott van nekünk Villa,így robinho mehet ki szélre Henry helyére és így nagyon jó csatár sorunk lenne plusz nem lenne marakodás ki játszon középen Villa vagy Ibra és Pedro meg Bojan is sok esélyt kapnának jövőre is de ha Ibra marad és formába jön akkor valamelyikük kifog esni és sokat lesz kispadon.daffy írta:ez értelmét veszti annak tudatában h ibra vérbeli csatár és mindig azt is játszik. ropinnyó nem.rivaldo90 írta:Robinho vs Ibra
Robinho Meccs Gól
Santos 111 (46)
Real Madrid 101 (25)
Manchester City 41 (14)
Santos (kölcsön) 12 (5)
Válogatott 73 (23)
Összesen: 338 (113)
Átlag gól/meccs: 0,33
Ibra
Malmö FF 40 (16)
Ajax 74 (35)
Juventus 69 (23)
Internazionale 88 (57)
Barcelona 29 (16)
Válogatott 60 (22)
Összesen: 360 (169)
Átlag gól/meccs: 0,47
Robinho 26, Ibra pedig 28 éves. Szerintem Robinho+14 helyett 20 milla Ibráért elfogadható ajánlat lenne és ami pénzt még Ibráért kapunk az mehetne a Cecs üzletbe. Így tulajdonképpen pénz hozzáadása nélkül meglenne Robinho és Cecs is.
ez értelmét veszti annak tudatában h ibra vérbeli csatár és mindig azt is játszik. ropinnyó nem.rivaldo90 írta:Robinho vs Ibra
Robinho Meccs Gól
Santos 111 (46)
Real Madrid 101 (25)
Manchester City 41 (14)
Santos (kölcsön) 12 (5)
Válogatott 73 (23)
Összesen: 338 (113)
Átlag gól/meccs: 0,33
Ibra
Malmö FF 40 (16)
Ajax 74 (35)
Juventus 69 (23)
Internazionale 88 (57)
Barcelona 29 (16)
Válogatott 60 (22)
Összesen: 360 (169)
Átlag gól/meccs: 0,47
Robinho 26, Ibra pedig 28 éves. Szerintem Robinho+14 helyett 20 milla Ibráért elfogadható ajánlat lenne és ami pénzt még Ibráért kapunk az mehetne a Cecs üzletbe. Így tulajdonképpen pénz hozzáadása nélkül meglenne Robinho és Cecs is.
Rengeteg csiki-csuki-t láttam én már tőle Ronaldinhoval, Kákával, Neymarral stb. Nem félek hogy esetleg nem passzolna egy Villának, vagy Messinek. A Santosban is elég sok gólt rúgatott a fiatal André-val. Ez tévhit hogy Robinho önző. Az igaz hogy néha benyom egy plusz cselt, ami nem mindig jön be, de nagyon jó és szórakoztató a játéka, passzolna ide.kristop írta:Robinhonál csak én félnék az öncélú játékától? ügyes gyerek, szórakoztató is lenne a játéka, de ő nem az a típusú játékos, aki egy jó helyzetet lepasszol csakhogy biztos gól legyen belőle.
Amennyire tudom ez már eldőlt, a Juventus nem él jogával és Caceres visszatér a Barcaba, de helyzete még nem tisztázott. Visszatérése után sem túl sok az esély, hogy marad itt. Ha jól tudom megpróbálunk neki új csapatot keresni (főként eladni szeretnénk de nem kizárt az újabb kölcsönszerződés sem). Volt erről egy cikk a sport.es-en azthiszem.Mr. Master írta: Abban bizom, hogy a Juve nem nagyon akar majd élni az opciós jogával Caceresre, állitólag elég ügyes volt jobbhátul a srác. Alves cseréjének pont valami hasonlót képzeltem el.
Amíg belődözi, addig nem számítkristop írta:Robinhonál csak én félnék az öncélú játékától? ügyes gyerek, szórakoztató is lenne a játéka, de ő nem az a típusú játékos, aki egy jó helyzetet lepasszol csakhogy biztos gól legyen belőle.
Jobban én sem tudtam volna megfogalmazni a véleményemet! Szerintem is egyértelműen ez a helyzet Cesc és Yaya ügyében isSuperMessi írta:Nem értem miben kételkednek itt egyesek. Az érintettek, Xaxi és Iniesta másról sem beszél mostanában csak arról hogy mennyire szeretnék a csapatban tudni Cec-t. Nem beszélve Pep-ről és úgy cakumpakk mindenkiről a Barcában legyen az játékos vagy vezető. Ők csak jobban tudják mi a jobb a csapatnak mint mi. Lehet hogy azért jobb mert nekik is sok a 60 meccs, de az is lehet hogy azért mert tudják hogy adott esetben akár mind a hárman a pályán is lehetnek. Ha Xavi, Ini és Pep itt szeretnék tudni Cesc-t a csapatban, és ő maga is otthagyná a kapitányi karszalagot az Arsnelban ahol imádják és legenda már 23 évesen, akkor itt miért kételkednek egyesek benne vagy szabnak itt árat hogy ok de max 35ért a padra majd jó lesz
Meglesz a helye a csapatban higyjétek el, egy napon jobb lehet mint Xavi. Sőt ami azt illeti ő ennyi idős korában közelsem volt még ekkora spíler tehát az is lehet hogy az Arsenalos időkből még profitálhatunk is később. Még mindig csak 23 éves, Xavi viszont 30 míg Iniesta nem igazán gólerős. Ezt nefeledjük!
Ui: Tourét pedig nem kergette el senki ez badarság
Osztom a véleményed.boixosnoisbarca írta:Az Ibra Robi csere nagyon jó lenne.Mint mindig most is azt mondom,h bár jó játékos,de nem illik a Barcaba a tokmány.Robinho elfocizgatna a bal szélen az tuti.
LOLziipp írta:Van der Wielt inkább ne igazoljuk le.Na jó, a focista srácot nem nagyon ismerem, ilyen alapon akár a magyar élvonalból is hozhatnának valakit.