Yaya(07-10) írta:Marqueznek maradnia kellene, mivel nincs Serginek cseréje...a vb-n meglátjuk, hogyan fog felállni a csapat. Ebből azért elég sok következtetést levonhatunk. VdB azért bőven jobban érti a szakmáját, mint Pep. Ha ő egyszerre a pályára teszi a 3 ászt, akkor Pep is megoldja. Bár úgy gondolom, hogy Guardiola nem fogja Robinhot megvásárolni. INkább Iniestát tolja fel baloldalra, vagy Pedro fog kezdeni. igazából Cesc érkezésével, és Ibra távozásával is elég sok lehetősége lesz. Ini-Villa-Messi támadótrió, vagy Pedro-Villa-Messi, és ott van még cserének Bojan. ha Ini fenn lenne, akkor Cesc-Xavi középpálya. Igaz, hogy Iniesta a középpályán képes a legjobb teljesítményre, de ha belegondolunk melyik az erősebb: CEsc,Xavi-Ini,Villa,Messi vagy Ini,Xavi-Pedro,Villa,Messi, szeritem a legtöbben az előbbire szavaznánk. Tény, hogy ha jönne Robinho, valamelyik katalán a padra kerülne...Bár kétségtelen, hogy Xavi,Ini-Robinho,Villa,Messi übereli az előző kettőt...
Azért ne jelentsük ki, hogy VDB jobban érti a szakmáját. Tapasztaltabb, ez biztos, de Pep is csodákat vitt véghez az utóbbi két évben. Nem jelent semmit, ha esetleg játszik nála a 3 ász, hisz, a spanyol válogatott 2 csatárral játszik, így elfér 3 tkp és egy vkp is a középpályán. Elképzelhető, hogy megpróbálja majd a 4-1-3-2-es felállás, ahol Busi vagy Xabi Alonso előtt a három kis középpályás játszik és Silva csak a padon lesz (bár sztem nem fog kísérletezni, de a csoport elég könnyű, úh még talán ez is beleférne). Azonban mi szinte kizárt, hogy játékrendszer váltunk és átállunk a 4-4-2re. Ha pedig Iniestát feltolja Pep, akkor egy igen hasznos és gólerős játékos fog emiatt a padon ülni. Nekem jobban tetszik, ha elől inkább 3 gólerős játékos van, akkor valakinek mindig kijön a lépés, meggyőződésem, hogy erősebbek vagyunk így.