2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Oké, nem vitatom, hogy megérted, amit Ronaldinhorol írunk, csak épppneséggel képtelen vagy rá érdemben válaszolni, mindnekit lefikázol, pedig senki sem azt akarja, hogy elmenjen, hanem a többség egyet ért abban, hogy a mostani csapatot hátráltatja, tökéleesen impotens és az egészbe beleszarós játékával... És itt MINDENKI azt akarja, hogy újra csillogjonvarga tamás írta:Zozzy: attól még, hogy ellenvetéssel élek a hsz-re, attól még megértem amit írsz. Hiszen ha nem érteném, akkor nem tudnék rá válaszolni. Szerintem.
Na ezt kéne végre megérteni:itt mindenki Roni pártján áll, de egy játékosnak nem mindig az a legjobb ha kirobbanthatatlan mert elbízza magát!Zozzy 5 írta:Az a vicces Tamás, hogy ez pont Rád igaz. Leírunk valamit, erre jössz Te, és teljesen egyértelműen hülyeségnek nyilvánítod, és elmondod, hogy azok a gonosz Ronnie ellenesek...Egyébként meg mi alapján várjam Tőled, hogy megértsd, ha minden egyes pontban leírok valamit, erre Te úgy tünteted fel, mintha az ellenkezőjét írtam volna, és azok alapján elmondod megint, hogy Ronnie mekkora képességű játékos, és ez meg az sem léphet a nyomába sem, satöbbi, satöbbi, bla bla...Abban pedig nem tudom, hogy mi örömöd leled, hogy folyamatosan közellenségnek állítod be magad...varga tamás írta: PS: a legegyszerűbb dolog engem, ill. a Ronnie pártján állókat lehurrogni, pejoratív módon megszólítani - mint tette Zozzy ("nem vártam tőled, hogy megértsd" vagy valami hasonló) -, de nem méltányos.
Az a vicces Tamás, hogy ez pont Rád igaz. Leírunk valamit, erre jössz Te, és teljesen egyértelműen hülyeségnek nyilvánítod, és elmondod, hogy azok a gonosz Ronnie ellenesek...Egyébként meg mi alapján várjam Tőled, hogy megértsd, ha minden egyes pontban leírok valamit, erre Te úgy tünteted fel, mintha az ellenkezőjét írtam volna, és azok alapján elmondod megint, hogy Ronnie mekkora képességű játékos, és ez meg az sem léphet a nyomába sem, satöbbi, satöbbi, bla bla...Abban pedig nem tudom, hogy mi örömöd leled, hogy folyamatosan közellenségnek állítod be magad...varga tamás írta: PS: a legegyszerűbb dolog engem, ill. a Ronnie pártján állókat lehurrogni, pejoratív módon megszólítani - mint tette Zozzy ("nem vártam tőled, hogy megértsd" vagy valami hasonló) -, de nem méltányos.
Háát igen..most valóban kumma mesze volt tőle,mert sokkal jobb volt,meg sokkal jobb is lassan másfél éve Ronaldinhotól..ég és föld...varga tamás írta: Inietsa egy jó játékos, de Ronaldinho tudásától qumma messze van - ég és föld.
Roni gyalázás???varga tamás írta:[Te ill. ti látjátok rosszul a dolgokat. Két hete permanens Ronnie-gyalázás/fikázás/utálat megy a fórum ezen topicjában. Ha nem emlékszel a hsz-ra, olvass vissza. Én párszor megtettem, és mivel szellemileg friss vagyok, le tudom szűrni a mondanivalótok lényegét - lehet ezt csőlátásnak, meg mittudoménminek nevezni, akkor is ez a valóság.
Ki lehet utálni a csapatból, el lehet üldözni - csak nehogy súlyos ára legyen neki. Lsd. cselszki, Mourinho kirúgásának következménye - a játékosok lázadása.
Több száz hsz közül talán 1 pár utálkozó volt, de ha rendesen elolvasnád a hsz-k, akkor te is látnád, hogy a többség nem utálkozik, gyalázkodik, hanem csak rossz véleménnyel van a jelenlegi produkcióról. Igaz, hogy akad 1-2 olyan aki el is akarta már küldeni, de sztem az a kisebbség. Ha nálad az is fikázzásnak számít, hogy leírják, hogy keveset mozog, gyenge a játéka, és inkább üljön le a padra, akkor többet nem fogok ezügyben írni neked.varga tamás írta: Te ill. ti látjátok rosszul a dolgokat. Két hete permanens Ronnie-gyalázás/fikázás/utálat megy a fórum ezen topicjában. Ha nem emlékszel a hsz-ra, olvass vissza. Én párszor megtettem, és mivel szellemileg friss vagyok, le tudom szűrni a mondanivalótok lényegét - lehet ezt csőlátásnak, meg mittudoménminek nevezni, akkor is ez a valóság.
Ki lehet utálni a csapatból, el lehet üldözni - csak nehogy súlyos ára legyen neki. Lsd. cselszki, Mourinho kirúgásának következménye - a játékosok lázadása.
Tamás! NEm reagáltál erre a hsz-ra. Pedíg kíváncsi lennék?haze71 írta:Tamás!
Tudom, te nagy Ronni rajongó vagy, de lássuk be, hogy ez a produkció nagyon kevés tőle. Nem hiszem el, hogy benned - akinek nagyon erős a kritikai érzéke - nincs elégedetlenség, hiányérzet.
Te ill. ti látjátok rosszul a dolgokat. Két hete permanens Ronnie-gyalázás/fikázás/utálat megy a fórum ezen topicjában. Ha nem emlékszel a hsz-ra, olvass vissza. Én párszor megtettem, és mivel szellemileg friss vagyok, le tudom szűrni a mondanivalótok lényegét - lehet ezt csőlátásnak, meg mittudoménminek nevezni, akkor is ez a valóság.Slither írta:Tamás! Most is rosszul láttod a helyzetet, mert Zozz is odaírta, hogy nem fikázzuk Ronniet, hanem csak elégedetlenek vagyunk a jelenlegi formájával, és mivel vannak akik jelenleg sokkal többet tudnak hozzátenni a játékunkhoz, ezért mi inkább leültetnénk Ronniet a padra.
Remélem nem lesz belőle sértődés, ha most azt mondom, hogy nem is vártam, hogy megérted, amit írtam. Mind1, szerintem érthető volt amit mondtam, most is olyanokat vágsz a fejemhez, amiknek az ellentetjét írtam. Aki meg akarta érteni az megértette, innetől kezdve engem nem érdekel.varga tamás írta:Zozzy!
Majd ha Iniestának annyi jó meccse lesz, mint Ronaldinhónak, ha majd annyi pontot hoz a csapatnak, mint az általad is utált és lefikázott R10, akkor egy lapon emlitheted Init Ronie-val. Addig is, Inietsa egy jó játékos, de Ronaldinho tudásától qumma messze van - ég és föld.
És még valami. Zozzy, ha Rijkaard megélhet a múltjából és a kispadon tartja, akkor R10-et ugyanez a jog megilleti.
Szerintem, de nyugodtan le lehet hülyézni - megszoktam már, és nem érdekel. Csak az érdekel, hogy a ti szemeteket nem szúrja a kettős mérce. mert ha én leszóltam annak idején Olit vagy Rijkaardot, akkor mindjárt nekem estetek, hogy hogyan képzelem, meg fogjam vissza magam, de ti ugyanezt teszitek Ronaldinhóval - akkor az helyénvaló, az normális, aki pedig ellentmond nektek, az hülye, nem ért hozzá, fogja be a száját stb. És ne mondd, hogy nem így van, hiszen elolvasom a hsz-ket.
A lényeg annyi, hogy Ini tegnap úgy ment el, ahogy akart, folyamatosan rávitte egy az egyben. Ronnie ezt meg sem próbálja, hadd ne kelljen sorolnom, hogy inkább mit művel ehelyett. Innentől kezdve kummára nem érdekel, hogy a védők miként készülnek. Elvitte Ini? El. És Ronnie? Ennyi a lényeg. Messit sem emelem fölé, csak jelenleg ég és föld a két játékos. Engedd már meg, hogy megdícsérjem, ha minden győzelmünkben oroszlánrészt vállal. Ronnie meg kapjon észbe, utánna majd kap dícséretet ő is.Salems írta: Látom jól elolvastad az előted szólót mert direkt leirta hogy teljesen felkészülnek a védők ronaldinhoból, Iniestával viszont nem hiszem hogy ez a helyzet akármien jó játékos is. És még egy valami: ne felegyétek amikor ronaldinhot fikázátok hogy nélküle az ember gondolatában és
lelkében nem ugyan az az érzés és gondolatok ugranának be a Barcelona
nevét halva mint most, nélküle nem a szép és egyben eredményes foci és
az a csapat aki 2 balynokok ligáját és nemrég 2 spanyol bajnokit is bezsebelt hanem egy teljesen átlagos klubb. Lehet hogy előte játszottak itt hatalmas focistá és egyéniségeg de! Csak azért Barca a Barca mert ő itt játszott, játszik, és remélem innen is vonul vissza. Ti meg egy ojan futbalistát emeltek fölé (Messi) aki tény hogy zseniális játékos és csúcsformában van és nagyon szeretem de! Többet volt majdhogynem sérült mint amit játszott és negyed anyit se köszönhetünk neki mintn a mi kis varázylónknak. Ha ezt elolvastátok ne támadjatok mindjárt le hogy hogy merek a messikéröl iet irni, hanem gondoljátok végig és kicsit emlékezzetek vissza hogy bizony ez nem is baromság. Persz ez az én véleményem de! Semiképpen nem alaptalan.
Remélem Így lesz.Lujo írta:Szerintem meg felesleges, mert rengeteg meccs van még, hidd el bizonyítani fog, mert egy igazi harcos. Vissza fog kerülni az őt megillető helyre és remélhetőleg csitulnak mad a kedélyek körülötte.
Szerintem ezt már szerdán a Stuttgart ellen bizonyítani fogja, mikor beáll a 60. perc környékén és domborít majd egy rendeset.
Tudom hogy gondoltadVictor_Valdes írta:Nem ugy gondoltam,(!!) hanem ugy hogy egyet értek a hsz-eddel...