Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.27. 20:27:49

varga tamás írta:Zozzy: attól még, hogy ellenvetéssel élek a hsz-re, attól még megértem amit írsz. Hiszen ha nem érteném, akkor nem tudnék rá válaszolni. Szerintem.
Oké, nem vitatom, hogy megérted, amit Ronaldinhorol írunk, csak épppneséggel képtelen vagy rá érdemben válaszolni, mindnekit lefikázol, pedig senki sem azt akarja, hogy elmenjen, hanem a többség egyet ért abban, hogy a mostani csapatot hátráltatja, tökéleesen impotens és az egészbe beleszarós játékával... És itt MINDENKI azt akarja, hogy újra csillogjon :!: Nagyon nehéz felfogni...?
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.27. 20:19:17

Zozzy: attól még, hogy ellenvetéssel élek a hsz-re, attól még megértem amit írsz. Hiszen ha nem érteném, akkor nem tudnék rá válaszolni. Szerintem.
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.09.27. 20:11:17

Zozzy 5 írta:
varga tamás írta: PS: a legegyszerűbb dolog engem, ill. a Ronnie pártján állókat lehurrogni, pejoratív módon megszólítani - mint tette Zozzy ("nem vártam tőled, hogy megértsd" vagy valami hasonló) -, de nem méltányos.
Az a vicces Tamás, hogy ez pont Rád igaz. Leírunk valamit, erre jössz Te, és teljesen egyértelműen hülyeségnek nyilvánítod, és elmondod, hogy azok a gonosz Ronnie ellenesek...Egyébként meg mi alapján várjam Tőled, hogy megértsd, ha minden egyes pontban leírok valamit, erre Te úgy tünteted fel, mintha az ellenkezőjét írtam volna, és azok alapján elmondod megint, hogy Ronnie mekkora képességű játékos, és ez meg az sem léphet a nyomába sem, satöbbi, satöbbi, bla bla...Abban pedig nem tudom, hogy mi örömöd leled, hogy folyamatosan közellenségnek állítod be magad...
Na ezt kéne végre megérteni:itt mindenki Roni pártján áll, de egy játékosnak nem mindig az a legjobb ha kirobbanthatatlan mert elbízza magát! :roll:
A Fifa egy szégyen
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.27. 20:10:17

Szó mi szó, enyhén unalmas. Végigolvasva a hszeket, Tamás más dimenzióban van... de legalábbis nem érti miket ír Zozzy. :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.27. 20:08:28

varga tamás írta: PS: a legegyszerűbb dolog engem, ill. a Ronnie pártján állókat lehurrogni, pejoratív módon megszólítani - mint tette Zozzy ("nem vártam tőled, hogy megértsd" vagy valami hasonló) -, de nem méltányos.
Az a vicces Tamás, hogy ez pont Rád igaz. Leírunk valamit, erre jössz Te, és teljesen egyértelműen hülyeségnek nyilvánítod, és elmondod, hogy azok a gonosz Ronnie ellenesek...Egyébként meg mi alapján várjam Tőled, hogy megértsd, ha minden egyes pontban leírok valamit, erre Te úgy tünteted fel, mintha az ellenkezőjét írtam volna, és azok alapján elmondod megint, hogy Ronnie mekkora képességű játékos, és ez meg az sem léphet a nyomába sem, satöbbi, satöbbi, bla bla...Abban pedig nem tudom, hogy mi örömöd leled, hogy folyamatosan közellenségnek állítod be magad...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.09.27. 20:03:22

Ez mind szép és jó amit leírtál,csak én nem látom benne,hogy annyira akarna....ottvan a pályán...nem fut szinte semmit,ha labdát veszít reklamál ahelyett,hogy megpróbálná visszaszerezni, nem inul meg cselezgetni...és még sorolhatnám,szóval impotens a játéka,és én nem látok benne semmi tenni akarást ez ellen,mert a minimum az lenne,hogy kifutja a tüdejét a meccs alatt..szerintem. Tehát tökéletesen belesz*ri kaz egészbe. :roll:
noname
Llegenda del Barça

2007.09.27. 19:58:52

Bármennyire is sokat tett az utóbbi években a csapatért, attól még nem lehet bérelt helye!A 64673-ik alkalommal is felhozom Decot példának:padozott vagy 5 meccset, azóta ismét fantasztikus!
A Fifa egy szégyen
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.27. 19:56:41

haze71: igen, rajongok Ronaldinhóért, és vallom - neki köszönhetjük az elmúlt évek eredményeit, csodáit, sikereit. Ő csinált a Barcelonából újra világverő csapatot, ő fújta el a setét fellegeket a Camp Nou egéről. Ő feledtette el a Gaspart-éra gyalázatát. Én ezekre még emlékszem, és ezek az emlékek, ezek a cselek, ezek a gólok sokkal erősebbek bennem, mint az elmúlt időszak látszólagos gyengeségei. A tavalyi szezonját én nem látom sem tragikusnak, sem gyengének, sem felejthetőnek. Az az ember, aki 21 góljával házi gólkirály lett, aki Samu és Messi sérülése után egyedül - ismétlem - tök egyedül vitte a hátán a csapatot, aki megnyerte nekünk a meccseket, az nem lehet eredménytelen. Utána lehet számolni, hogy Neki hány pontot köszönhetünk - vszl. a legtöbbet.
Igen, látványra nem közelítette meg az azt megelőző évet, de így is emlékszem számtalan csodás megoldására - pl. a Villarreal elleni félollóra, a Bilbao elleni varázslatra, a cselszki elleni hazai meccsen való brillírozására. Igen, látványban visszatérhetne a tavalyelőtti szintre, és biztos vagyok benn, hogy Ő is ezt szeretné. Hogy miért nem megy, nem tudom, nem látok a gondolataiba. De gondolj bele, 2003 óta tudja, azzal a gondolattal fekszik és kel: hogy rajta van Barcelona szeme, a szurkolók tekintete, tőle várják a varázslatot, a csodát, a gólokat, a pontokat. De, bármilyen hihetetlen, ő IS emerből van, ő is halandó, ő is hibázhat. És ezt sokan, nagyon sokan nem veszik tudomásul, figyelmen kívül hagyják. A percszurkolók vagy nevezzem divatszurkolónak őket, pedig egyből a fejét követelik.
Gondolj bele: Te mondjuk jó vagy a kispálya kapujában. A kispályás városi bajnokságban meccsről-meccsre bravúrok sokaságát mutatod be. Aztán jön egy rosszabb szakasz, egy-két levente becsúszik, kiejtesz egy-két ballt, az oldalvonal mellől pedig a kíbicek nem kímélnek. Milyen erővel hat ez Rád? Lehet, hogy megbénít, és újabb leventéket szül.
Gondolkozzatok, gyerekek :D , mit éreznétek Ti az ő helyében. Az elvárásoknak nem mindig sikerül megfelelni.
Ha pedig Deco vagy Frankie megkapta a bizalmat, akkor Ronaldinho is megérdemli. Én mindvégig kiállok mellette, és ha elmegy, azt súlyos tragédiának fogom tekinteni. Voltak itt nagy játékosok, de hozzá hasonló nem sok futkározott a Camp Nou gyepén. Esetleges távozása hatalmas űrt fog maga után hagyni, ezt a játékosok is érzik. Nem volt véletlen Messi gólöröme a sevilla és a Zaragoza ellen sem, Yaya nyilatkozata. Még az is elképzelhető, hogy a csapategység rovására menne az esetleges távozása. nem tudhatjuk. Bízzatok benne, és nem fogtok csalatkozni.
PS: a legegyszerűbb dolog engem, ill. a Ronnie pártján állókat lehurrogni, pejoratív módon megszólítani - mint tette Zozzy ("nem vártam tőled, hogy megértsd" vagy valami hasonló) -, de nem méltányos.
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.09.27. 19:55:55

varga tamás írta: Inietsa egy jó játékos, de Ronaldinho tudásától qumma messze van - ég és föld.
Háát igen..most valóban kumma mesze volt tőle,mert sokkal jobb volt,meg sokkal jobb is lassan másfél éve Ronaldinhotól..ég és föld... :roll:
noname
Llegenda del Barça

2007.09.27. 19:53:20

varga tamás írta:[Te ill. ti látjátok rosszul a dolgokat. Két hete permanens Ronnie-gyalázás/fikázás/utálat megy a fórum ezen topicjában. Ha nem emlékszel a hsz-ra, olvass vissza. Én párszor megtettem, és mivel szellemileg friss vagyok, le tudom szűrni a mondanivalótok lényegét - lehet ezt csőlátásnak, meg mittudoménminek nevezni, akkor is ez a valóság.
Ki lehet utálni a csapatból, el lehet üldözni - csak nehogy súlyos ára legyen neki. Lsd. cselszki, Mourinho kirúgásának következménye - a játékosok lázadása.
Roni gyalázás??? :-k :-s
Legfeljebb két hsz volt amiben gyalázták, de azok se arattak sikert.Az azmit mostanában csinál az nagyon kevés.AZmikor nem játszott sokkal gyorsabbak voltak a támadásaink.Én már jó ideje azt mondom h le kéen ülnie a padra, pedig elhiheted h imádom a játékát és Messi után a kedvenc játékosom.De most el kell ismerni:NEKI ÉS A CSAPATNAK IS AZ A LEGJOBB HA PADOZIK!
A Fifa egy szégyen
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.09.27. 19:47:17

varga tamás írta: Te ill. ti látjátok rosszul a dolgokat. Két hete permanens Ronnie-gyalázás/fikázás/utálat megy a fórum ezen topicjában. Ha nem emlékszel a hsz-ra, olvass vissza. Én párszor megtettem, és mivel szellemileg friss vagyok, le tudom szűrni a mondanivalótok lényegét - lehet ezt csőlátásnak, meg mittudoménminek nevezni, akkor is ez a valóság.
Ki lehet utálni a csapatból, el lehet üldözni - csak nehogy súlyos ára legyen neki. Lsd. cselszki, Mourinho kirúgásának következménye - a játékosok lázadása.
Több száz hsz közül talán 1 pár utálkozó volt, de ha rendesen elolvasnád a hsz-k, akkor te is látnád, hogy a többség nem utálkozik, gyalázkodik, hanem csak rossz véleménnyel van a jelenlegi produkcióról. Igaz, hogy akad 1-2 olyan aki el is akarta már küldeni, de sztem az a kisebbség. Ha nálad az is fikázzásnak számít, hogy leírják, hogy keveset mozog, gyenge a játéka, és inkább üljön le a padra, akkor többet nem fogok ezügyben írni neked. :roll:
haze71
Entrenador del Barça

2007.09.27. 19:38:21

haze71 írta:Tamás!
Tudom, te nagy Ronni rajongó vagy, de lássuk be, hogy ez a produkció nagyon kevés tőle. Nem hiszem el, hogy benned - akinek nagyon erős a kritikai érzéke - nincs elégedetlenség, hiányérzet.
Tamás! NEm reagáltál erre a hsz-ra. Pedíg kíváncsi lennék?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.27. 19:35:17

Slither írta:Tamás! Most is rosszul láttod a helyzetet, mert Zozz is odaírta, hogy nem fikázzuk Ronniet, hanem csak elégedetlenek vagyunk a jelenlegi formájával, és mivel vannak akik jelenleg sokkal többet tudnak hozzátenni a játékunkhoz, ezért mi inkább leültetnénk Ronniet a padra. :wink:
Te ill. ti látjátok rosszul a dolgokat. Két hete permanens Ronnie-gyalázás/fikázás/utálat megy a fórum ezen topicjában. Ha nem emlékszel a hsz-ra, olvass vissza. Én párszor megtettem, és mivel szellemileg friss vagyok, le tudom szűrni a mondanivalótok lényegét - lehet ezt csőlátásnak, meg mittudoménminek nevezni, akkor is ez a valóság.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.27. 19:28:26

varga tamás írta:Zozzy!
Majd ha Iniestának annyi jó meccse lesz, mint Ronaldinhónak, ha majd annyi pontot hoz a csapatnak, mint az általad is utált és lefikázott R10, akkor egy lapon emlitheted Init Ronie-val. Addig is, Inietsa egy jó játékos, de Ronaldinho tudásától qumma messze van - ég és föld.
És még valami. Zozzy, ha Rijkaard megélhet a múltjából és a kispadon tartja, akkor R10-et ugyanez a jog megilleti.
Szerintem, de nyugodtan le lehet hülyézni - megszoktam már, és nem érdekel. Csak az érdekel, hogy a ti szemeteket nem szúrja a kettős mérce. mert ha én leszóltam annak idején Olit vagy Rijkaardot, akkor mindjárt nekem estetek, hogy hogyan képzelem, meg fogjam vissza magam, de ti ugyanezt teszitek Ronaldinhóval - akkor az helyénvaló, az normális, aki pedig ellentmond nektek, az hülye, nem ért hozzá, fogja be a száját stb. És ne mondd, hogy nem így van, hiszen elolvasom a hsz-ket.
Remélem nem lesz belőle sértődés, ha most azt mondom, hogy nem is vártam, hogy megérted, amit írtam. Mind1, szerintem érthető volt amit mondtam, most is olyanokat vágsz a fejemhez, amiknek az ellentetjét írtam. Aki meg akarta érteni az megértette, innetől kezdve engem nem érdekel.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.09.27. 19:28:03

Tamás! Most is rosszul láttod a helyzetet, mert Zozz is odaírta, hogy nem fikázzuk Ronniet, hanem csak elégedetlenek vagyunk a jelenlegi formájával, és mivel vannak akik jelenleg sokkal többet tudnak hozzátenni a játékunkhoz, ezért mi inkább leültetnénk Ronniet a padra. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.27. 19:23:51

Zozzy!
Majd ha Iniestának annyi jó meccse lesz, mint Ronaldinhónak, ha majd annyi pontot hoz a csapatnak, mint az általad is utált és lefikázott R10, akkor egy lapon emlitheted Init Ronie-val. Addig is, Inietsa egy jó játékos, de Ronaldinho tudásától qumma messze van - ég és föld.
És még valami. Zozzy, ha Rijkaard megélhet a múltjából és a kispadon tartja, akkor R10-et ugyanez a jog megilleti.
Szerintem, de nyugodtan le lehet hülyézni - megszoktam már, és nem érdekel. Csak az érdekel, hogy a ti szemeteket nem szúrja a kettős mérce. mert ha én leszóltam annak idején Olit vagy Rijkaardot, akkor mindjárt nekem estetek, hogy hogyan képzelem, meg fogjam vissza magam, de ti ugyanezt teszitek Ronaldinhóval - akkor az helyénvaló, az normális, aki pedig ellentmond nektek, az hülye, nem ért hozzá, fogja be a száját stb. És ne mondd, hogy nem így van, hiszen elolvasom a hsz-ket.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.27. 18:44:37

Salems írta: Látom jól elolvastad az előted szólót mert direkt leirta hogy teljesen felkészülnek a védők ronaldinhoból, Iniestával viszont nem hiszem hogy ez a helyzet akármien jó játékos is. És még egy valami: ne felegyétek amikor ronaldinhot fikázátok hogy nélküle az ember gondolatában és
lelkében nem ugyan az az érzés és gondolatok ugranának be a Barcelona
nevét halva mint most, nélküle nem a szép és egyben eredményes foci és
az a csapat aki 2 balynokok ligáját és nemrég 2 spanyol bajnokit is bezsebelt hanem egy teljesen átlagos klubb. Lehet hogy előte játszottak itt hatalmas focistá és egyéniségeg de! Csak azért Barca a Barca mert ő itt játszott, játszik, és remélem innen is vonul vissza. Ti meg egy ojan futbalistát emeltek fölé (Messi) aki tény hogy zseniális játékos és csúcsformában van és nagyon szeretem de! Többet volt majdhogynem sérült mint amit játszott és negyed anyit se köszönhetünk neki mintn a mi kis varázylónknak. Ha ezt elolvastátok ne támadjatok mindjárt le hogy hogy merek a messikéröl iet irni, hanem gondoljátok végig és kicsit emlékezzetek vissza hogy bizony ez nem is baromság. Persz ez az én véleményem de! Semiképpen nem alaptalan.
A lényeg annyi, hogy Ini tegnap úgy ment el, ahogy akart, folyamatosan rávitte egy az egyben. Ronnie ezt meg sem próbálja, hadd ne kelljen sorolnom, hogy inkább mit művel ehelyett. Innentől kezdve kummára nem érdekel, hogy a védők miként készülnek. Elvitte Ini? El. És Ronnie? Ennyi a lényeg. Messit sem emelem fölé, csak jelenleg ég és föld a két játékos. Engedd már meg, hogy megdícsérjem, ha minden győzelmünkben oroszlánrészt vállal. Ronnie meg kapjon észbe, utánna majd kap dícséretet ő is.
Őszintén szólva marhára unalmas már a szövegetek arról, hogy Ő mekkora játékos. Aláírom, kivételes képességű. DE elszállt magától, mások már sokkal jobban segítik a csaptot, mint ez a Ronnie. Le kell ültetni, ennyit mondunk itt sokan.
És egyébiránt azt sem csipázom túlságosan, hogy beállítotok minket úgy, mint akik fikázzák meg utálják őt, és nincsneek tisztában a múltjával Elárulom, én is láttam az igazi Ronniet. De ez a mostani kevés.
De ha annyira akarjátok, akkor még írjátok le párszor, hogy mekkora játékos, de remélem, hogy Rijkkard nem a múltból akar megélni.

Amíg így tudják helyettesíteni, Ő meg nem kap a fejéhez, addig ez a topic marhára nem érdekel...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.27. 17:49:54

Én is várom de nem azt hogy alibizzen...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Ronal.10
Entrenador del Barça

2007.09.27. 17:48:35

tegnapi meccs közbe a közönség 2szer is énekelte Roonaldiinho-Rooonaldinhooo :wink:
Várják vissza... ahogy mi is...( vagyis én)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.27. 17:24:33

Remélem mostmár visszatér a régi Roni.
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.27. 17:19:49

Lujo írta:Szerintem meg felesleges, mert rengeteg meccs van még, hidd el bizonyítani fog, mert egy igazi harcos. Vissza fog kerülni az őt megillető helyre és remélhetőleg csitulnak mad a kedélyek körülötte.
Szerintem ezt már szerdán a Stuttgart ellen bizonyítani fogja, mikor beáll a 60. perc környékén és domborít majd egy rendeset :).
Remélem Így lesz.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.09.27. 17:19:21

biztos vagyok benne, h valamilyen szinten beszóltak a Klubnál ronaldinhónak, ez a kamu sérülés miatti pihi is ezt bizonyítja. sztem most, ha "meggyógyul" lesz lehetősége a bizonyításra, de igencsak fel kell kötnie a gatyeszt, mert egyelőre a csapat nélküle is szárnyal.
de minden adottsága meg van neki ahhoz, h kiállja ezt a próbát, és újra elfoglalja a helyét a kezdőben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Asys
Entrenador del Barça

2007.09.27. 17:17:34

Victor_Valdes írta:Nem ugy gondoltam,(!!) hanem ugy hogy egyet értek a hsz-eddel...
Tudom hogy gondoltad :D csak általában nem szoktam olyat írni amit már előttem leírtak amiatt írtam! 8)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.27. 17:16:39

Lehet kezd öregedni(ez cak vicc).DE egyet értek..
Lujo
Capitá del Barça

2007.09.27. 17:16:13

Szerintem meg felesleges, mert rengeteg meccs van még, hidd el bizonyítani fog, mert egy igazi harcos. Vissza fog kerülni az őt megillető helyre és remélhetőleg csitulnak mad a kedélyek körülötte.
Szerintem ezt már szerdán a Stuttgart ellen bizonyítani fogja, mikor beáll a 60. perc környékén és domborít majd egy rendeset :).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lujo 2007.09.27. 17:17:25-kor.
Lezárt