Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is köszöntöm Danit,abból az alkalomból hogy immár Rajmund,az új neve(vagy Zelma..)!Perrero írta:Boldog névnapot Drigo
Tényleg nem számít, hogy milyen a középsuli, én pl sz.rba jártam, oszt milyen hasznos tagja lettem társadalmunknak...
Win7: K.rva jó, nem tudtam úgy kipörgetni, hogy 2,2 gigánál többet zabáljon -akkor nero-t, rainbow six vegas 2-t+office 07et telepítettem.
http://kepfeltoltes.hu/090123/asztal_ww ... es.hu_.jpg
Rainbow Six Vegas 1-2, Fifa Manager 09, Fifa 09, Lego Star Wars 2, PES 09 megy gond nélkül
Nyikhajszarultrasur írta:A budai II. Rákóczi Ferenc gimibe senkise jöjjön!
Ok hogy közép európa egyik legmodernebb épülete de nem túl jó az oktatás
én is [auto_cenzúra] emiatt nyikhajszar iskola miatt a brét!
őőőőőőőőőőőő, zé nem mind1, h vmi alterntív suli v mondjuk a fazekas. Van ahol keményebben tanulsz, van ahol tovább van tanítás. És ami sztem naon fontos:Van ahol nagyobb teret kap a magánélet és, h jól érezd magad és van ahol nem érdekli a tanárokat, és van ahol csak tanulsz. Ugyan azt tanulod meg csak nem ugyan úgy! Pl.: Gyengább suliba nehezebb tanulni, mert:CFirpo3 írta:Így van. Nagyjából ugyanazt oktatják minden gimnáziumban. Inkább az lesz a fontos, hogy onnan hova megy az ember.Zozzy 5 írta:Nem kell izgulni, közel sem lesz ennek akkora jelentősége hosszútávon, mint amennyire most gondoljátok
Így van. Nagyjából ugyanazt oktatják minden gimnáziumban. Inkább az lesz a fontos, hogy onnan hova megy az ember.Zozzy 5 írta:Nem kell izgulni, közel sem lesz ennek akkora jelentősége hosszútávon, mint amennyire most gondoljátok
Hát én is ezt kivánom bár csak holnap dél lenne:P Én itt Kaposváron irom a Munkácsy-ban.Sok szerencsét mindenkinek aki holnap írLa Pulga írta:Én pedig Corvin Mátyás gimiben.
Bárcsak már szombat dél lenne.
Köszi, am te is most írod?Mert akkor neked is good luckLa Pulga írta:Hát igen..Demonhunter írta:Srácok, könyörgöm kívánjatok szerencsét holnapra nekem és minden bajtársamnak!FELVÉTELIIIIII
Sok szerencsét!
![]()
Amugy hol fogod megírni?
Először is jobbulást. Nekem is volt egy kisebb gubanc amikor még gimibe jártam. Tesi órán a tanárunk (aki egyben az edzőm is volt) úgy döntött, hogy az osztályt elküldi vmilyen rendezvényre, ahol a többi osztály is volt, kivéve a kosárcsapatot, és így edzést csinált az órából. Na most mi elkezdtünk szórakozni, és zsámoly segítségével zsákolnikovinho írta:Ráadásul utána még olyan rosszul is lettem (pl. nem tudtam elolvasni a tablóképet, életembe nem éreztem még ilyet) szóval ez a nap kész katasztrófa.
És nem dobtad ki neki a mezed?VictorValdes19 írta:Húú tesa jóbulást![]()
![]()
Mi tesi órán 8.-ok ellen fociztunk,ott ült a "nézőtéren" a suli 1ik legjobb csaja,persze,hogy ilyenkor kell kikapnunk 6-1-re..![]()
. De azért becsületemre váljék ,hogy azt az 1 gólt én rúgtam(ami nagy ritkaság).
Ilyen előfordul, ez egy kis sokk. Bár ha valakinek sok fékomoly baja volt már, annál nemnagyon van.kovinho írta: Ráadásul utána még olyan rosszul is lettem (pl. nem tudtam elolvasni a tablóképet, életembe nem éreztem még ilyet)
Én régóta olvasom ezt a blogot,és csak ajánlom mindenkinek!