Én úgy gondolom, h ez a hozzáállás az a hozzáállás volt, amellyel a Rijkaard éra hanyatló korszakában találkozhattunk: Mi vagyunk a jobb csapat, kimegyünk a pályára, és győzni fogunk, amiért semmit nem kell tennünk, mert simán jobbak vagyunk. Ez lehető legrosszabb hozzáállás, ilyennel nem szeretnék találkozni többet. Nagyon lebecsültük az ellenfelet, ennek az eredménye lett a gyalázatos első félidő. A második félidőt egy hajszálnyival komolyabban vettük, ennek az eredménye az egyenlítés, a gól után meg csak passzolgattunk, ami szintén a hanyatló Rijkaard érára volt jellemző.

Szerencsénk volt, és a bíró is velünk volt, azt kell mondjam! A visszavágón illene megmutatni, h ezek nélkül is messze jobbak vagyunk.
Másik dolog: Mint ahogy megemlítettem, a Stuttgart ellen a játékvezetést nagyon gyengének találtam. És egy korábbi BL topicos hsz-ban említettem, h a biróknak mostanában nagyon sok komoly tévedésük volt. Ez a nézetem újra és újra megerősödik, pl. a Real hétvégi meccsén is, h ne legyen teljesen off amit írok. Mindig is voltak birói tévedések, de ennyi, ilyen mértékű, és ilyen rövid időn belül még nem tapasztaltam. Kezdődött talán Henry kezezésével az írek ellen, és azóta rendszeresen jönnek az újabb gyalázatos játékvezetői tévedések. Úgy gondolom, h az európai élfutball játékvezetése komoly válságban van, képzettebb birokra van szükség, és a tévedések, főleg ahol esetleg szándékosság is vélhető felfedezni, nagyon komoly megbüntetésére. Mert mostanában gyakorlatilag azt csinálnak a bírók amit akarnak.
Azt meg csak halkan jegyzem meg, h manapság egyre többet hallani bundabotrányokról, és bizony néha az élcsapatok is gyanúba kerülnek...