Taibi írta:Biztos bennem van a hiba, de én továbbra is Rijkaard mellett állok, az előző szezon végén is a maradása mellett voksoltam. Ahogy olvasom lassan már szinte egyedül vagyok ezzel.
Bennem még élénken él a két bajnoki cím és a Bl győzelem emléke, a tavalyi [auto_cenzúra] év ellenére továbbra is bízok Frankben. Attól hogy Madridban szokás évente edzőt váltani, még bajnoki cím esetén is, még nem ez a követendő példa, nézzetek szét Európa sztárcsapatainál...
Ennek ellenére elfogadom, ha valaki rossz edzőnek tartja, meg szakmailag alkalmatlannak,de azért olyan ne írjunk már, mint Varga Tamás, hogy emberileg is nulla. Nála szimpatikusabb, "emberibb" edzőt nem láttam még én, teljesen együtt él, érez a csapattal.
nem...egyáltalán nem vagy egyedül...
hozzád hasonlóan gondolkozom azthiszem és hiszek Riijkaard-ban én is.Én egyelőre bizalmat szavaznék neki, de szedje össze magát és változtasson szerkezetileg is, és mentálisan is javítson a játékosokon. Aztán ha 5-6 forduló után még az eredmények jönnek is, de a játék elmarad, akkor én már megválnék Franky-től.
de azért ahhoz a 2 bajnoki címhez, és Bl-győzelemhez neki is köze kellett hogy legyen.
Ez nem feltétlen Ten Cate és a sztárok érdeme, bár ők is benne voltak, de Riijkaard sem csak ült, ez biztos.
Még azthiszem hogy szombaton, visszanéztem tavaly éveleji Barca meccseket.És meglepődtem, mert volt akarás a fiúkban és nem ez jellemezte a meccseiket mint most, ez az "alvás". Szerintem közben történt valami.Elhitték hogy a Barca a bajnok, a Real sz.r, és elkényelmesedtek.
Szerintem idővel be kell hogy induljon idén a szekér.Azért ennek a csapatnak a magja volt ott 2 és 2 éve a győzelmeknél.Ez nem veszik ki a játékosokból.