Premiership / The FA Cup
- Andris
- Adminisztrátor
Torres második gólja nagyon szép volt. De az elsőt is jól oldotta meg...
lehet megnézem ma a Mu-t is, most ellenük szurkolok. Az Arsenal megérdemelné, h maradjon a különbség.
lehet megnézem ma a Mu-t is, most ellenük szurkolok. Az Arsenal megérdemelné, h maradjon a különbség.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Majd a következő szezonban, valszeg az EB-t is kihagyja...lionelmessi19 írta:Eduardo remélem visszatérhet még

Wenger nyilatkozata:
"this guy should never play football again,"
Katt
Kép 1 (csak erős idegzetűeknek...)
Kép 2

Clichy nagyot hibázott, de az nem volt 11-es

Dailymotion.com - on fenntvannak már a gólok + a sérülés is (sajnos).
6 pont, ma a Newcastle-nek kéne valamit alkotnia a MU ellen

Ja, és Torres góljával fordított a Liverpool a Middlesbrough ellen, 40 perc.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2008.02.23. 17:03:45-kor.
-
- Entrenador del Barça
Most olvastam az esetről (sajnos képi melléklettel)! Egy belterjes szigetlakó őseke elintézte, hogy Cissé sorsára jusson Eduardo is . Ez hihetetlen! Hozzátok hasonlóan egy nagyon, de nagyon hosszú eltiltást szabnék ki erre, de szerintem 3 forduló múlva már játszani fog.
Újabb megerősítés, hogy a youtube-s durva focis jelentek között a legtöbb esetben miért angol/britt játékos a negatív főszereplő (nem a dél-amerikai és ázsiai tömegbunyóra gondolok). Nem véletlen, nem német és francia felhasználók válogatták össze a jelenteket.
Újabb megerősítés, hogy a youtube-s durva focis jelentek között a legtöbb esetben miért angol/britt játékos a negatív főszereplő (nem a dél-amerikai és ázsiai tömegbunyóra gondolok). Nem véletlen, nem német és francia felhasználók válogatták össze a jelenteket.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Ha láttátok a meccs után Gallas arcát, kb. az enyém is olyan volt. 1részt Eduardo miatt
Remélem paraszt Taylort eltiltják egy jo időre
Másrészt, h döntetlen lett a meccs. Nem érdemelt 1 pontot sem a Birmigham. A szabadruság, hát, érdekes volt. A 11-s mégjobban. Cliche hatalmasat hibázott, viszont elősször a labdát találta el, nem volt az 11
1etlen pozitivum Walcott játéka, és a goljai, rajta kivül még Hleb és Senderos játéka tetszett.
Iszonyat szomorú vagyok, pedig az Arsenal csak a 3. kedvenc csapatom. Milyen lehet akkor az Arsenal drukkereknek, vagy maguknak a játékosoknak
Szegény Eduardo meg
Egy rémálom volt ez a meccs, ami szomorú, h ilyeneken mehet el a bajnokság.

Iszonyat szomorú vagyok, pedig az Arsenal csak a 3. kedvenc csapatom. Milyen lehet akkor az Arsenal drukkereknek, vagy maguknak a játékosoknak

- Andris
- Adminisztrátor
Hihetetlen...
kamu volt mind a két gól Birmingham gól.
Amúgy az Arsenal nagyon gyengén játszott. Fabregas is, Adebayor is... Walcottnak is a két gólján kívül megmozdulása nem volt...
Eduardo remélem visszatérhet még

kamu volt mind a két gól Birmingham gól.
Amúgy az Arsenal nagyon gyengén játszott. Fabregas is, Adebayor is... Walcottnak is a két gólján kívül megmozdulása nem volt...
Eduardo remélem visszatérhet még

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Eurobarca Staff
Uhh szerencsétlen. Jobbulást Neki, pedig az utóbbi időben ő is nagyon belelendült.
De úgy néz ki a trásai "bosszút" állnak érte. Walcott duplájával 1-0-ról fordítottak az Ágyúsok és most már náluk az előny még 5 perc van hátra.
De úgy néz ki a trásai "bosszút" állnak érte. Walcott duplájával 1-0-ról fordítottak az Ágyúsok és most már náluk az előny még 5 perc van hátra.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Capitá del Barça
Nem tudom ki nézi a Birmingham - Arsenal meccsetm de jobban jár, ha ezt nem látta. Eduardonak eltörték a lábát.
Á, de csúnya

Á, de csúnya

Nekem már 2-0nál kezdtek félelmeim lenni, nagyon a Spurs elleni meccsre emlékeztetett. Ez a két kupa kudarc, 1értelműen megmutatta, h olyan játékosokra, mint Hoyte, vagy Traoré, 1átalán nem lehet számitani, és Bendtnernek, Lehmannak, vagy Gilbertonak se kéne sok lehetőséget kapnia a bajnokságban. Amugy a kiesést nem bánta volna, ha nem ilyen megalázóan történik
Viszont nincs kétségem, h a BLben egészen más Arsenalt fogunk látni.

-
- aka Game90
Ha ez az igazság...ozsimiki írta:Game, vhogy éreztem,h ezt írodAmúgy máson most nem tudunk eszmét cserélni,mivel a játék képe elég egyértelmű, így maradt az ejakuláló kommentátor
Ha Nani így folytatja, akkor kapni fog egy nagyot Gallastól vagy Senderostól...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Game, vhogy éreztem,h ezt írod
Amúgy máson most nem tudunk eszmét cserélni,mivel a játék képe elég egyértelmű, így maradt az ejakuláló kommentátor 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Eboue megkoronázta a mai teljesítményét.
Nah lejön Fabregas, Hleb és Eduardo, bejött Flamini, Adebayor és Senderos. Wenger már a Milan ellen tartalékol.
Nincs Eurosport2-m, szóval nem tudom, hogy az Arsenal meccseknél mit csinál a kommentátor. Sopcasten meg általában valami japán csatorna adja a meccseket és hát japánból nem vagyok valami perfekt
Szerk.: hmm, kaptunk mégegyet...ebben az évben, ha vereséget szenvedünk, az mindig elég gázosra sikeredik...Tottenham ellen ill. most...
Nah lejön Fabregas, Hleb és Eduardo, bejött Flamini, Adebayor és Senderos. Wenger már a Milan ellen tartalékol.
Ozsi, azért a hsz-em legfontosabb részét sikerült kiemelnedozsimiki írta:Azért Arsenal is játszott párszor úgy idén,hogy a kommentátor így hüledezett,most a Manchester gálázik, nincs ebben elfogultság vagy túlzás a komment részéről szntem.
Gondolom ha Ti vezetnétek ilyen játékkal,akkor nem lenne gond,h a komment áradozik

Nincs Eurosport2-m, szóval nem tudom, hogy az Arsenal meccseknél mit csinál a kommentátor. Sopcasten meg általában valami japán csatorna adja a meccseket és hát japánból nem vagyok valami perfekt

Szerk.: hmm, kaptunk mégegyet...ebben az évben, ha vereséget szenvedünk, az mindig elég gázosra sikeredik...Tottenham ellen ill. most...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2008.02.16. 19:50:11-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
De még mennyire...viszont legalább nem tagadta,és nem neki állt feljebb,ez sportszerű volt a sportszerűtlenségbenSharky írta:Eboué piros. Jogos

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért Arsenal is játszott párszor úgy idén,hogy a kommentátor így hüledezett,most a Manchester gálázik, nincs ebben elfogultság vagy túlzás a komment részéről szntem.Game90 írta:
Faragó meg sztem ráránt a félidőben
Gondolom ha Ti vezetnétek ilyen játékkal,akkor nem lenne gond,h a komment áradozik

-
- aka Game90
Nah, már csak te hiányoztál ide...idáig a madridistán lógtál?Raziel írta:Ütik az Arsenalt...3-nyuszi

Amikor az összeállítást mutatták, már akkor eldőlt...Traoré, Hoyte, Gilberto Silva. Többiek is nagy nullák.
Nem baj, majd a bajnoki címmel és a BL-lel vigasztalódunk

Faragó meg sztem ráránt a félidőben

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah alakúl
C.R. nélkül azért nem olyan rossz...
Márcsak bajnokságban kellene ismét felpörögni,és akkor gála
Így tovább!

C.R. nélkül azért nem olyan rossz...
Márcsak bajnokságban kellene ismét felpörögni,és akkor gála

Így tovább!

Kiütés
3-0

-
- Llegenda del Barça
Na kiváncsi lennék, hogy 2-0-nál egy ilyen ellenfél ellen a Barca mikor nem állna le úgy, mint most a MU. Vagy egyáltalán arra, hogy mi 2 gólt az első 20 percben... 
Ja, és Faragó idézett Ferguson Man City utáni nyilatkozatából. A lényeg: szégyenletesen játszottak, talán a legrosszabban az irányítása alatt. A mi mesterünk mikor mond ilyet? Soha. Látszik is. Itt a következő meccsre felpörögtek, mi meg tovább dolgozunk.
Na ez a különbség szerintem most a Barca és Európa többi élcsapat között.

Ja, és Faragó idézett Ferguson Man City utáni nyilatkozatából. A lényeg: szégyenletesen játszottak, talán a legrosszabban az irányítása alatt. A mi mesterünk mikor mond ilyet? Soha. Látszik is. Itt a következő meccsre felpörögtek, mi meg tovább dolgozunk.
Na ez a különbség szerintem most a Barca és Európa többi élcsapat között.
Geráék meg nyertek 5-0ra, Zoli is betalált.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
hehehehe...Sharky írta:Óriási meglepetés:
Liverpool 1 - 2 Barnsley

Remélem, a MU meg megüti az Ágyúsokat, és Sir Alex-nek egy szép 100. FA Kupa-meccset rittyentenek CR-ék!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A Liverpool idei formját elnézve nem akkora meglepetés
Bárcsak az Inter ellen is zakóznának

in to exile