Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Majd a következő szezonban, valszeg az EB-t is kihagyja...lionelmessi19 írta:Eduardo remélem visszatérhet még
Ha ez az igazság...ozsimiki írta:Game, vhogy éreztem,h ezt írodAmúgy máson most nem tudunk eszmét cserélni,mivel a játék képe elég egyértelmű, így maradt az ejakuláló kommentátor
Ozsi, azért a hsz-em legfontosabb részét sikerült kiemelnedozsimiki írta:Azért Arsenal is játszott párszor úgy idén,hogy a kommentátor így hüledezett,most a Manchester gálázik, nincs ebben elfogultság vagy túlzás a komment részéről szntem.
Gondolom ha Ti vezetnétek ilyen játékkal,akkor nem lenne gond,h a komment áradozik
De még mennyire...viszont legalább nem tagadta,és nem neki állt feljebb,ez sportszerű volt a sportszerűtlenségbenSharky írta:Eboué piros. Jogos
Azért Arsenal is játszott párszor úgy idén,hogy a kommentátor így hüledezett,most a Manchester gálázik, nincs ebben elfogultság vagy túlzás a komment részéről szntem.Game90 írta:
Faragó meg sztem ráránt a félidőben
Nah, már csak te hiányoztál ide...idáig a madridistán lógtál?Raziel írta:Ütik az Arsenalt...3-nyuszi
hehehehe...Sharky írta:Óriási meglepetés:
Liverpool 1 - 2 Barnsley