Élő közvetítések 07/08
-
- Capitá del Barça
Hú köszi Valdés! 

-
- Capitá del Barça
Egy egyenlítő gólt már illene összehozni... 
Pedig eddig olyan szép volt...

Pedig eddig olyan szép volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Demonhunter 2008.03.29. 21:21:46-kor.
megérdemeltük
-
- Eurobarca Staff
Sajnos benne volt a gól a (nem) játékunkban. Szép gól volt, azért az ismerjük el.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Tessék, megmondtam, szépitett a Betis.
Azt nem értem, hogy ebből miért nem tanul soha a csapat?
Azt nem értem, hogy ebből miért nem tanul soha a csapat?
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
na bummmm 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Capitá del Barça
oksi akkor x lesz a vége
-
- Capitá del Barça
itt a cseréd:D
-
- Hírhozó-cikkíró
Varga Tamás hetek óta egy értelmes hozzászólást nem tudott produkálni. Puffogtatja a szokásos frázisait. Igazán kezdhetne vele valaki valamit, mert így fel is út, le is út. Nincs rá szükségünk...Varga Tamás írta:Sajnos, Henry megint nincs a pályán. Volt két beadása, ami fényévekkel kerülte el a csapattársait és a kaput, aztán kifújt. Összeszedhetné magát.
Sajnos teljesen leálltunk 

-
- Capitá del Barça
na aakkor hajráxd
Szerintem még lővünk 1-2 gólt.
Kialakítottál magadba egy perverz képet pár játékosról és ragaszkodsz hozzá mint kiskölyök a macijához és minden egyes alkalommal leírod.
Szerintem hasznosan játszik. Ennyi. Ronaldinhonál mindenképpen hasznosabban . . . remélem érted.
Szerintem hasznosan játszik. Ennyi. Ronaldinhonál mindenképpen hasznosabban . . . remélem érted.
te komolyan jobbnak látod tourét, mint henryt? próbáld már meg kevésbé elfogultan szemlélni a dolgokat...Varga Tamás írta:Yaya Touré pedig gerincsérvvel focizik hetek óta, Puyolt lecserélték a válogatott meccsen, kisebb sérülés miatt. Nekik nem okoz gondot a megbízható játék, csak Titinek?
Piramis!Drigo
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Yaya Touré pedig gerincsérvvel focizik hetek óta, Puyolt lecserélték a válogatott meccsen, kisebb sérülés miatt. Nekik nem okoz gondot a megbízható játék, csak Titinek?danko94 írta:Figy sérült TITI kihagyta a válogatott meccsetés ígyis vállalta a játékot am félidőben a ghelyére bejön GiovanniVarga Tamás írta:Sajnos, Henry megint nincs a pályán. Volt két beadása, ami fényévekkel kerülte el a csapattársait és a kaput, aztán kifújt. Összeszedhetné magát.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Sok dolguk nemvolt. Azért egyszer a gólvonalról kellett menteni. Nem akarok pesszimist alenni de én nem vagyok annyira elájulva a csapattal kapcsolatban. Itt az ellenfél a zsenge.kompalor írta:Ugyanilyen 2. félidőt kérünk! Most egész jó a védelem is. Csak így tovább...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
egész jól mozog a csapat, bár vannak hibák, de a mostani formájukhoz képest az kell hogy mondjam nagyon jól mozognak a fiuk. Kiemelkedik a mezőnyből Xavi és Iniesta nagyon jó játéka. Így tovább szórjunk még pár gólt aztán készüljünk a következő meccsre.....
FORCA BARCA!!!!

FORCA BARCA!!!!

FORCA BARCA!
http://messi88.iespana.es/chelsea/mala_suerte.jpg
http://messi88.iespana.es/chelsea/mala_suerte.jpg
Ugyanilyen 2. félidőt kérünk! Most egész jó a védelem is. Csak így tovább...
- danko94
- Entrenador del Barça
Figy sérült TITI kihagyta a válogatott meccsetés ígyis vállalta a játékot am félidőben a ghelyére bejön GiovanniVarga Tamás írta:Sajnos, Henry megint nincs a pályán. Volt két beadása, ami fényévekkel kerülte el a csapattársait és a kaput, aztán kifújt. Összeszedhetné magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2008.03.29. 20:55:29-kor.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Összegzés:
Pozitívumok:
Xavi elég jo passzokat oszt ki. Thuram meglepően jól védekezik. Abidal felfutásai sem rosszak. Zambrotta teljesítménye is pozitívum. Többet passzolunk és jobban tartjuk a labdát.
Negatívumok:
A kommentátor agyonra fényezi Bojant, pedig egyáltalán nem játszik jol most szerintem. Nem nagyon tudja megtartani a labdákat. A gólja szép volt mindemellett haloványabb mint a múltkori meccsen. Eto'o és Henry nem nagyon érzik egymást a pályán. Mellesleg nem játszunk jobban mint eddig, az ellenfél nagyon gyenge. Talán gyengébb mint a Valladolid volt a múlthéten. Hátul ismét lyukasok vagyunk Puyol és Abidal szélén a védelem bal szárnyán. Touré sem labdabiztos annyira ma.
Pozitívumok:
Xavi elég jo passzokat oszt ki. Thuram meglepően jól védekezik. Abidal felfutásai sem rosszak. Zambrotta teljesítménye is pozitívum. Többet passzolunk és jobban tartjuk a labdát.
Negatívumok:
A kommentátor agyonra fényezi Bojant, pedig egyáltalán nem játszik jol most szerintem. Nem nagyon tudja megtartani a labdákat. A gólja szép volt mindemellett haloványabb mint a múltkori meccsen. Eto'o és Henry nem nagyon érzik egymást a pályán. Mellesleg nem játszunk jobban mint eddig, az ellenfél nagyon gyenge. Talán gyengébb mint a Valladolid volt a múlthéten. Hátul ismét lyukasok vagyunk Puyol és Abidal szélén a védelem bal szárnyán. Touré sem labdabiztos annyira ma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.03.29. 20:54:55-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Egész jól játszunk. Az elején sikerült duplázni, ezzel a Betis-t egy 20-25 percre elkábítottuk. Bojan, Samu, Ini és Xavi kiemelkednek a mezőnyből, ill. Zambi a jobboldalon tanárian focizik.
Sajnos, Henry megint nincs a pályán. Volt két beadása, ami fényévekkel kerülte el a csapattársait és a kaput, aztán kifújt. Összeszedhetné magát.
Sajnos, Henry megint nincs a pályán. Volt két beadása, ami fényévekkel kerülte el a csapattársait és a kaput, aztán kifújt. Összeszedhetné magát.