Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt alaposan benéztem!kovinho írta:Nem eltört, csak repedt.
Egyébként meg úgy, hogy tornaterembe voltunk, és voltam olyan hülye, hogy cipő nélkül toltam. Na most ezáltal kétszeresen csúszik, és amikor sprinteltem a labdáért, kicsúszott a két lábam alólam, és hátraestem, a két kezemre. A jobbnak annyi lett... Ráadásul utána még olyan rosszul is lettem (pl. nem tudtam elolvasni a tablóképet, életembe nem éreztem még ilyet) szóval ez a nap kész katasztrófa.
Ja igen a kezemmel történt
szerk: köszi
Nem eltört, csak repedt.Varatrix írta:Nagyon sajnálom!kovinho írta:Kár volt ma röplabdáznom...
2 hét gipsz, éjáó.
De megkéredezhetem hogy lehet röplabdázás közben eltörni a lábad?
Alapvetően nem egy veszélyes sport!
honnan tudod,h a lába tört elVaratrix írta:Nagyon sajnálom!kovinho írta:Kár volt ma röplabdáznom...
2 hét gipsz, éjáó.
De megkéredezhetem hogy lehet röplabdázás közben eltörni a lábad?
Alapvetően nem egy veszélyes sport!
Nagyon sajnálom!kovinho írta:Kár volt ma röplabdáznom...
2 hét gipsz, éjáó.
Értem, ezért is kértem, hogy ezt fejtsd kigekkodan írta:Én ilyet egy szóval sem mondtam. De a közvélemény ezt teszi, ezért írtam amúgy.
Ha arra gondolsz, hogy én őt ezért elítélem, akkor tévedsz... Egy kicsit álljunk könnyedebben a dolgokhoz...gekkodan írta:Engem amúgy az sem zavar, ha kancsó. Ő sosem büszkélkedett vele, nem ugatta, hogy éljen az egyenjogúság és stb. Mindenki azzal k*fél a saját szobájában, akivel akar. Engem csak azok zavarnak, akik elvárják, hogy elfogadd őket, de ők sosem fogadnak el téged. Na azok a kancsók zavarnak.
De Fridi (már ha egyáltalán az), sosem beszélt erről.
Szép dolog, kedves, helyén való, akár megsüvegelendő is, jó példa, legyen...Barcaforever írta:...
Azért álljunk meg egy pillanatra.Ez a felfogás nem igazán helytálló.Ő megígért egy igazán nagyvonalú dolgot, amihez tartotta magát.Ebben a nagyszerű országban kb 100ból 1 vagy 2 ember tette volna meg, vagy ennyi se.torrestoni írta: Egyébként a stop.hu-n később javították a hírt... Szóval ez még nem is olyan jó példa..., másrészt azért a munkáért..., amit ő "elvégzett" a műsor alatt, mégis mennyi honoráriumot kapott? Mindegy, nem meglepő...
Persze, só se róla, keményen megdolgozott, bár sokan szvsz túlértékelik. Petőfi után szabadon: "csodálom, ám de nem szeretem..."Barcaforever írta:Nekem ma mondta egy ismerősöm, h már tán bevalotta.
Most meleg vagy nem, engem hidegen hagy.Kegyetlen nagy karriert és sikert futott be, amit senki más nem köszönhet saját magán kívűl.
Hát..., szerintem te is arra gondolsz, pont arra...bouba írta:Ez most mit akar jelentenitorrestoni írta:
Ajj, Fridi..., nem elég, hogy Csonka Pici egyszer már "belédszorult", s rajtad nevetett a fél ország..., most még hirdetned is kell efféle hajlamaid...?
![]()
csak nem homár...
Ez most mit akar jelentenitorrestoni írta:
Ajj, Fridi..., nem elég, hogy Csonka Pici egyszer már "belédszorult", s rajtad nevetett a fél ország..., most még hirdetned is kell efféle hajlamaid...?
Semmi gond,Andris!lionelmessi19 írta:miihii, én spec lusta vagyok végigolvasni, főleg hogy úgy sem kivánok hozzászólni, bocsi![]()