Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.22. 15:47:55

Húú tesa jobbulást :!: :wink:

Mi tesi órán 8.-ok ellen fociztunk,ott ült a "nézőtéren" a suli 1ik legjobb csaja,persze,hogy ilyenkor kell kikapnunk 6-1-re.. :? :lol: . De azért becsületemre váljék ,hogy azt az 1 gólt én rúgtam(ami nagy ritkaság).

Szerk.:Miihiiii egy b kimaradt,nagy cucc.. :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2009.01.22. 18:50:29-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Varatrix
Director del Fútbol

2009.01.22. 15:43:34

kovinho írta:Nem eltört, csak repedt. :)
Egyébként meg úgy, hogy tornaterembe voltunk, és voltam olyan hülye, hogy cipő nélkül toltam. Na most ezáltal kétszeresen csúszik, és amikor sprinteltem a labdáért, kicsúszott a két lábam alólam, és hátraestem, a két kezemre. A jobbnak annyi lett... Ráadásul utána még olyan rosszul is lettem (pl. nem tudtam elolvasni a tablóképet, életembe nem éreztem még ilyet :shock: ) szóval ez a nap kész katasztrófa.

Ja igen a kezemmel történt :D

szerk: köszi :)
Ezt alaposan benéztem!
GYógyulj meg :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.22. 15:39:52

Varatrix írta:
kovinho írta:Kár volt ma röplabdáznom...
2 hét gipsz, éjáó. :?
Nagyon sajnálom!
De megkéredezhetem hogy lehet röplabdázás közben eltörni a lábad?
Alapvetően nem egy veszélyes sport!
Nem eltört, csak repedt. :)
Egyébként meg úgy, hogy tornaterembe voltunk, és voltam olyan hülye, hogy cipő nélkül toltam. Na most ezáltal kétszeresen csúszik, és amikor sprinteltem a labdáért, kicsúszott a két lábam alólam, és hátraestem, a két kezemre. A jobbnak annyi lett... Ráadásul utána még olyan rosszul is lettem (pl. nem tudtam elolvasni a tablóképet, életembe nem éreztem még ilyet :shock: ) szóval ez a nap kész katasztrófa.

Ja igen a kezemmel történt :D

szerk: köszi :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.22. 15:38:22

Varatrix írta:
Nagyon sajnálom!
honnan tudod,h a lába tört el :?: :idea: :lol:

am pl: felugrik, és bénán ér földet, kezére esik,stb, vagy mediciennel űzték a sportot.

am mielőbbi gyógyulást kovi!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.01.22. 15:33:00

Nagyon sajnálom!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.22. 15:29:23

Kár volt ma röplabdáznom...
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.21. 20:58:10

Gyerekek Huszti góljával vezet a Hannover a Milan ellen!!!na meg az Inter is ...:(
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
mr.
Jugador d'estrella

2009.01.21. 20:55:48

Olvastam ezt a cikket az 5000. gólról és az jutott eszembe mekkora szívás lenne ha öngól lenne... Remélem Messi szerzi mert megérdemelné. Vagy Puyol..
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.21. 20:23:57

gekkodan írta:Én ilyet egy szóval sem mondtam. De a közvélemény ezt teszi, ezért írtam amúgy.

8)
Értem, ezért is kértem, hogy ezt fejtsd ki :wink:

A közvélemény pedig... Nem szeretek a nyájjal menni...
Ha már nemi identitás, vagy épp homoszexualitás..., én úgy gondolom, hogy amíg engem nem zavarnak/zaklatnak, addig valóban, osztom amit már te is kifejtettél: mindenki azt dug a saját..., ami neki tetszik.

Amit még inkább nem értek, hogy miért kell ezt reklámozni, s felvonulni...?
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.21. 20:17:30

Én ilyet egy szóval sem mondtam. De a közvélemény ezt teszi, ezért írtam amúgy.

8)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.21. 20:15:58

gekkodan írta:Engem amúgy az sem zavar, ha kancsó. Ő sosem büszkélkedett vele, nem ugatta, hogy éljen az egyenjogúság és stb. Mindenki azzal k*fél a saját szobájában, akivel akar. Engem csak azok zavarnak, akik elvárják, hogy elfogadd őket, de ők sosem fogadnak el téged. Na azok a kancsók zavarnak.

De Fridi (már ha egyáltalán az), sosem beszélt erről.
Ha arra gondolsz, hogy én őt ezért elítélem, akkor tévedsz... Egy kicsit álljunk könnyedebben a dolgokhoz...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.21. 20:10:35

Engem amúgy az sem zavar, ha kancsó. Ő sosem büszkélkedett vele, nem ugatta, hogy éljen az egyenjogúság és stb. Mindenki azzal k*fél a saját szobájában, akivel akar. Engem csak azok zavarnak, akik elvárják, hogy elfogadd őket, de ők sosem fogadnak el téged. Na azok a kancsók zavarnak.

De Fridi (már ha egyáltalán az), sosem beszélt erről.

Yaya Touré - a szikla.

torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.21. 20:06:13

Barcaforever írta:...
Szép dolog, kedves, helyén való, akár megsüvegelendő is, jó példa, legyen...

Nincs is ezzel problémám... Csupán arra gondoltam, hogy ilyen, s ennyi munkáért mégis mennyi honoráriumot kapott... Ahogy már mondtam, nem meglepő, nap, mint nap megesik az ilyen, s valóban, talán rossz oldalról közelítettem meg, s nem a nemes rézét láttam meg... Ettől még csóró maradok, s irigykedek... S akár ezerszer is meg fogom jegyezni bárhol, bármikor, hogy egyesek milyen könnyen keresnek meg vagyonokat...

Gekkodan...: olvasd el még egyszer, s megérted... Egy kis szarkazmus volt részemről, amivel megbolondítottam a hírt :wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.21. 20:03:28

Azért kancsó mert vett egy autót és ezt majd megmutatják neki? Vagy mi ebben a hírben most a hajlamra utaló?

Yaya Touré - a szikla.

Barcaforever
Director del Fútbol

2009.01.21. 20:01:27

torrestoni írta: Egyébként a stop.hu-n később javították a hírt... Szóval ez még nem is olyan jó példa..., másrészt azért a munkáért..., amit ő "elvégzett" a műsor alatt, mégis mennyi honoráriumot kapott? Mindegy, nem meglepő...
Azért álljunk meg egy pillanatra.Ez a felfogás nem igazán helytálló.Ő megígért egy igazán nagyvonalú dolgot, amihez tartotta magát.Ebben a nagyszerű országban kb 100ból 1 vagy 2 ember tette volna meg, vagy ennyi se.

Ott van Fábry esete, szinte megnyerette a kissráccal a Csillag születiket ígért ezt azt, h majd ő a pártfogása alá veszi, ami annyiból állt, h csinált vele egy interjút a műsorában. :roll:

Szal ezt nem igazán úgy kell felfogni, h annyi pénzből még jóhogy vett egy kocsit vagy adott 3,5 milliót.Fenyő Miki se hiszem, h annyira rosszul áll, ő miért nem tette meg? :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaforever 2009.01.21. 20:05:00-kor.
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.21. 19:58:27

Barcaforever írta:Nekem ma mondta egy ismerősöm, h már tán bevalotta.

Most meleg vagy nem, engem hidegen hagy.Kegyetlen nagy karriert és sikert futott be, amit senki más nem köszönhet saját magán kívűl. :wink:
Persze, só se róla, keményen megdolgozott, bár sokan szvsz túlértékelik. Petőfi után szabadon: "csodálom, ám de nem szeretem..."
Az pedig, hogy ki melyik "vonatra száll föl"..., az már számomra egy olyan dolog, amit elfogadok, de megérteni nem tudok. Fridi konkrétan "beismerte" már...
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.01.21. 19:55:32

Nekem ma mondta egy ismerősöm, h már tán bevalotta.

Most meleg vagy nem, engem hidegen hagy.Kegyetlen nagy karriert és sikert futott be, amit senki más nem köszönhet saját magán kívűl. :wink:
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.21. 19:52:27

bouba írta:
torrestoni írta:
Ajj, Fridi..., nem elég, hogy Csonka Pici egyszer már "belédszorult", s rajtad nevetett a fél ország..., most még hirdetned is kell efféle hajlamaid...?
Ez most mit akar jelenteni :?: :o
csak nem homár...
Hát..., szerintem te is arra gondolsz, pont arra...

:twisted:
Ez van, ahogy a mondás tartja...: Kinek a pap, kinek a pap... (fia? :twisted: )

Egy rosszmájú poén :arrow:
Mi a közös Kulka Jancsi, Fridi és Alföldi Robiban?
Hát Csonka Pici :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.01.21. 19:56:36-kor.
bouba
Capitá del Barça

2009.01.21. 19:47:58

torrestoni írta:
Ajj, Fridi..., nem elég, hogy Csonka Pici egyszer már "belédszorult", s rajtad nevetett a fél ország..., most még hirdetned is kell efféle hajlamaid...?
Ez most mit akar jelenteni :?: :o
csak nem homár...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.21. 19:35:48

mihii!

Teljes mértékben egyetértek Veled!
Többen, többször próbálkoztunk vele, kinek-kinek több-kevesebb sikerrel!
Magam is ludas vagyok. Viszont egy dologban fejlődtem: ma már személyeskedés, harag nélkül tudok válaszolni, nem bántva senkit.
Viszont, a többiben van igazság, amiben a magam felelősségét elismerem. Igyekszem tréningezni, hogy e téren is fejlődjek. Megpróbálom gyakorolni a "csendben maradás, a hallgatás" tulajdonságát.

És abban feltétlenül igazad van: MINDANNYIAN A BARCELONÁNAK SZURKOLUNK. És ez összeköt minket. Az pedig, hogy valamit másképp látunk, nem szabad elválasztania minket.

Igyekezni fogok - még jobban.

BÉKE :idea: :wink:
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.21. 19:26:36

"Friderikusz Sándor számára nem volt alkalmas az időpont, de Dáviddal elmennek később egy privát autókázásra..." -nyilatkozta a TV2 szóvivője...

Egyébként a stop.hu-n később javították a hírt... Szóval ez még nem is olyan jó példa..., másrészt azért a munkáért..., amit ő "elvégzett" a műsor alatt, mégis mennyi honoráriumot kapott? Mindegy, nem meglepő...
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.01.21. 19:20:10

A magyar média bemutatása 2 cikkben.Azt hiszem nem kell hozzá komment:

http://www.hirado.hu/Hirek/2009/01/21/0 ... z_3_5.aspx

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=440203

Pontosan olyan fejetlen az egész, ahogy Friderikusz a könyvében leírja.
Kép
miihii
KHAL

2009.01.21. 19:08:00

lionelmessi19 írta:miihii, én spec lusta vagyok végigolvasni, főleg hogy úgy sem kivánok hozzászólni, bocsi :)
Semmi gond,Andris! :wink:
Nem Kötelező Olvasmány :D Cs egy szimpla hsz,mégha fel is ér vagy tízzel,ami a terjedelmét illeti 8) Le is koptak az ujjlenyomataim,mire bepöttyintettem :D

Jobbulást,Kollega! :wink:

Dani!

Köszi szépen az egyetértést!
Remélem valóban pozitív irányba fog elindulni több emberke fórumon való tevékenysége ezáltal emelve a színvonalat és javítva a morált.

Nem lenne sokkal szebb,ha mi mind kiélveznénk a CSAPATUNK csodálatos sikereit,amit EGYÜTT élhetünk át?!(A veszekedés helyett...Sztem jobb progi és nem kevésbé unalmas,mint hadakozni :wink: )
Hisz' mindannyian egy dolog által vezérelve kerültünk az EuroBARCA-ra:ennek a klubnak szurkolunk a sírig!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.21. 19:00:13

mihii :!:

Egyetértek veled. Mondtam már többször, hogy én is próbálok változtatni és néha csendben maradni, de ez mindkét oldaláról nehéz (csendben is maradni, meg változtatni is). A tegnapi (és mai) események jó tanulságot képeznek, le kell vonni belőle a konzekvenciát emberekkel /helyzetekkel / vitákkal kapcsolatban is. Ezen leszek a magam részéről, nem véletlen nem válaszoltam már az újabb konfliktra itt 1-2 órája. Meg azt a szavamat is igyekszem tartani.

Szóval én tényleg lezártam, most is csak azért írok, mert a HSZ-ed 80%-ával egyetértek és ezt elmondtam (újabb vitát elkerülendő). És most nem utalgatok, hogy kire vonatkozik még, a MAGAM RÉSZÉRŐL értek egyet és levonom belőle én is, ami nekem szól.

písz.

Yaya Touré - a szikla.

Lezárt