az is biztos hogy mi is ritka gyengék voltunk...Swineherd írta:fordított esetben én is ezt írtam volna...Badi írta: te is tudod, hogy egyedül azon a meccsükön játszottak a tudásukhoz méltóan
különben mindenki annyira tud játszani, amennyire hagyják...
Barça vs. Real
-
- Capitá del Barça
fordított esetben én is ezt írtam volna...Badi írta: te is tudod, hogy egyedül azon a meccsükön játszottak a tudásukhoz méltóan

különben mindenki annyira tud játszani, amennyire hagyják...
SIEMPRE FIELES
-
- Llegenda del Barça
Sacchi írta:Rapika: 2 bl-t és 4 bajnokit hagy ki.
Boixos: félreérthetően írtam, de úgy gondoltam hogy annak lehet örülni hogy most nem fogja rugdosni a gólokat.. meghogy Cabrón Eto'o megléphet a góllövőlistán...
ezt a cabrónetoo dumádat bátran hagyd meg odaátra

mindegy, épüljön fel a ronaldo, nem kíván neki rosszat senki sem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
ezel a kifejezéssel itt csínyán bánjál amigo!Sacchi írta:Rapika: 2 bl-t és 4 bajnokit hagy ki.
Boixos: félreérthetően írtam, de úgy gondoltam hogy annak lehet örülni hogy most nem fogja rugdosni a gólokat.. meghogy Cabrón Eto'o megléphet a góllövőlistán...
te is tudod, hogy egyedül azon a meccsükön játszottak a tudásukhoz méltóanSwineherd írta:az atletico tényleg langyos, meg is vertek titeket...Rapika írta:a real azért van elöl,mert langyos ellenfelekkel játszott!
Hogy vki mondta előttem:1 jó teammel találkozott,az a Lyon volt!
Rapika: 2 bl-t és 4 bajnokit hagy ki.
Boixos: félreérthetően írtam, de úgy gondoltam hogy annak lehet örülni hogy most nem fogja rugdosni a gólokat.. meghogy Eto'o megléphet a góllövőlistán...
az ominózus jelzőt kiszedtem, hogy ne szúrja a szemeteket. Sorry.
Boixos: félreérthetően írtam, de úgy gondoltam hogy annak lehet örülni hogy most nem fogja rugdosni a gólokat.. meghogy Eto'o megléphet a góllövőlistán...

az ominózus jelzőt kiszedtem, hogy ne szúrja a szemeteket. Sorry.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sacchi 2005.10.17. 21:14:40-kor.
- Charlie
- Öreg Harcos
Olyan hülyék vagytok,itt mondjátok hogy egy erős csapattal játszottak a Lyonnal,azoktól ki is kaptak,na de előbb gondolkoznátok...
Minek teremtünk a reálosknak "ziccert" ,Swineherd rögtön le is csapott rá,az Atleticó...
C.
Minek teremtünk a reálosknak "ziccert" ,Swineherd rögtön le is csapott rá,az Atleticó...
C.
-
- Capitá del Barça
az atletico tényleg langyos, meg is vertek titeket...Rapika írta:a real azért van elöl,mert langyos ellenfelekkel játszott!
SIEMPRE FIELES
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Nem tudom miért olyan nagy gond hogy nem megy jelenlega Barcának.tavalya Reál 13 ponttal volt a barca mögött,és utolérte majdnem.
mi most MÉG csak 5 ponttal vagyunk lemaradva.
nincs gáz.
mi most MÉG csak 5 ponttal vagyunk lemaradva.
nincs gáz.
És meg is volt az eredménye!!!Rapika írta:csak a bl meccset hagyja ki!
a real azért van elöl,mert langyos ellenfelekkel játszott!

-
- Barça B
Ehhez csak gratulálni tudokMorminho írta:ennek tééleg örülünk. mostanában elkapta a fonalat a dagiSacchi írta:lehet örülni.. Ronaldo egy hónapig nem játszhat.

még jó hogy pont ellenünk fog visszatérni...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Én nem örülök, h megsérült Ronaldo. ÉN annak örülök,h kevesebb gólt fog lőni az elkövetkező hónapban. Egy sérüleés sosem örömteljes!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
ennek tééleg örülünk. mostanában elkapta a fonalat a dagiSacchi írta:lehet örülni.. Ronaldo egy hónapig nem játszhat.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."