Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
az is biztos hogy mi is ritka gyengék voltunk...Swineherd írta:fordított esetben én is ezt írtam volna...Badi írta: te is tudod, hogy egyedül azon a meccsükön játszottak a tudásukhoz méltóan
különben mindenki annyira tud játszani, amennyire hagyják...
fordított esetben én is ezt írtam volna...Badi írta: te is tudod, hogy egyedül azon a meccsükön játszottak a tudásukhoz méltóan
Sacchi írta:Rapika: 2 bl-t és 4 bajnokit hagy ki.
Boixos: félreérthetően írtam, de úgy gondoltam hogy annak lehet örülni hogy most nem fogja rugdosni a gólokat.. meghogy Cabrón Eto'o megléphet a góllövőlistán...
ezel a kifejezéssel itt csínyán bánjál amigo!Sacchi írta:Rapika: 2 bl-t és 4 bajnokit hagy ki.
Boixos: félreérthetően írtam, de úgy gondoltam hogy annak lehet örülni hogy most nem fogja rugdosni a gólokat.. meghogy Cabrón Eto'o megléphet a góllövőlistán...
te is tudod, hogy egyedül azon a meccsükön játszottak a tudásukhoz méltóanSwineherd írta:az atletico tényleg langyos, meg is vertek titeket...Rapika írta:a real azért van elöl,mert langyos ellenfelekkel játszott!
Hogy vki mondta előttem:1 jó teammel találkozott,az a Lyon volt!
az atletico tényleg langyos, meg is vertek titeket...Rapika írta:a real azért van elöl,mert langyos ellenfelekkel játszott!
És meg is volt az eredménye!!!Rapika írta:csak a bl meccset hagyja ki!
a real azért van elöl,mert langyos ellenfelekkel játszott!
Ehhez csak gratulálni tudokMorminho írta:ennek tééleg örülünk. mostanában elkapta a fonalat a dagiSacchi írta:lehet örülni.. Ronaldo egy hónapig nem játszhat.
ennek tééleg örülünk. mostanában elkapta a fonalat a dagiSacchi írta:lehet örülni.. Ronaldo egy hónapig nem játszhat.