Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.08.27. 23:27:52

Slither írta::lol: :lol: Ez nagyon jó! Az a baj hogy még ennyire sem képes Neeskens. :(
hát jah...miért kellett elmenni Ten Cate-nak??? :cry:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.08.27. 23:23:39

:lol: :lol: Ez nagyon jó! Az a baj hogy még ennyire sem képes Neeskens. :(
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.27. 23:23:15

Biztos bennem van a hiba, de én továbbra is Rijkaard mellett állok, az előző szezon végén is a maradása mellett voksoltam. Ahogy olvasom lassan már szinte egyedül vagyok ezzel.
Bennem még élénken él a két bajnoki cím és a Bl győzelem emléke, a tavalyi [auto_cenzúra] év ellenére továbbra is bízok Frankben. Attól hogy Madridban szokás évente edzőt váltani, még bajnoki cím esetén is, még nem ez a követendő példa, nézzetek szét Európa sztárcsapatainál...

Ennek ellenére elfogadom, ha valaki rossz edzőnek tartja, meg szakmailag alkalmatlannak,de azért olyan ne írjunk már, mint Varga Tamás, hogy emberileg is nulla. Nála szimpatikusabb, "emberibb" edzőt nem láttam még én, teljesen együtt él, érez a csapattal.
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.27. 22:49:55

Neeskens naplója:

1-5 perc: semmi említésre méltó, kicsit álmosak a fiúk, lehet, hogy az éjszaka sokáig maradtak fönn, meg bulizni voltak, de hát hogyan is szólhatnánk nekik? Elvégre ők a világ legnagyobb sztárjai, csak nem mondhatjuk meg nekik, hogy fiatalságukban mit csináljanak! Valamivel fel kéne rázni őket...

5-10 perc: Egyszer eljuttattuk a labdát az ellenfél 16osán belülre, a kapusnak könnyű csemege volt, de valójában meg volt benne a gólszerzésre az esély, hátha kiejti a kezéből pont a kapuba, ez éles jele volt annak, hogy használ a telepátiám és mégiscsak éledeznek a fiúk. Vagy csak most jött meg a sok red bull hatása, amit az öltözőben nyakaltak?

10-15 perc: Hogy is keződdik a jó csapat felépítéséről szóló rész? "Végy egy jó kapust...." Ezek szerint jó úton haladunk, mert az ellenfél megunta, hogy nálunk a labda, Valdesnek két bravúrra is szüksége volt, hogy megőrizzük góltól a kapunkat...

15-20 perc: Na, ezt itt most fontos feljegyeznem, erre építhetünk, s labbda útja: Xavi-Iniesta-Toure-Xavi-Abidal-Oleguer-Thuram-Valdes-Zambrotta-Xavi, na és ezt a fiúk képesek voltak megismételni háromszor egymás után, ha már ilyen mesterien tudnak passzolni hátul, anélkül, hogy bárki ellenfél zavartatná őket a saját térfelünkön, akkor így már lehet előre haladni az ellenfél kapujáig, ezt Rijkaarddal mindenféleképpen meg kell osztani.

20-25 perc:
Jimmy Jump Barcasállal befutott a pályára, meg volt egy mikulássapka is a kezében, de Touré gyönyörűen szerelte, így nem tudjuk meg kinek akarta adni, ez a Yaya-fiú nagyon hasznos, meg Jimmy is, ha már az ellenfél nem képes a közönséget szórakoztatni, akkor legalább rajta röhöghetünk :lol:

25-30 perc:
Igazán unalmas ez a meccs... Jimmy nem akar visszajönni? A fiaink már a labdázást is megunták, azt hiszemm rajzolok pár hóembert, úgyis meleg van itt a kispadon...

30-35 perc:
A hóember kész, kap mindjárt nagy kapafogakat is, hogy valamelyik játékosra hasonlítson... Vajon Franknek nincs fekete tolla a zakója zsebében? Úgy még szembetűnőbb lenne a hasonlóság...

35-40 perc: most uszáj pár percig ezt a meccset néznem, mert Frank el van foglalva azzal, hogy mit vegyen a felesége szülinapjára és most nem tudja kölcösnadni a tollát... Ami történik, Valdes és Oleguer, meg a saját nevelésű focistáink nem adják oda másnak albdát, aztán hogyha megszerzik a sztárok, akkkor meg ők passzolgatnak egymással, mintha három csapat lenne a pályán, ááá megvan a toll :!:

40-45 perc:
Valamiért felüvöltött az egész stadion.... Vajon mi lehetett? ááá már látom, Valdes szedi ki a hálóból a labdát, de a partjelző integet a zászlóval, még szerencse, hogy idén Alves helyett bírókat vettünk, na de folytatom inkább a rajzolást, hogy elkészüljek a szünetig...

45-50 perc: Megmutattam a fiúknak az öltözőben és azt mondták, nagyon tetszett nekik! Az ilyen sikerekért érdemes élni :!: Most mintha két centivel a Föld fölött járnék, Rijkaard is gratulált a mesterműhöz, egyedül Ronaldinho mosolygott olyan furán a rajz miatt, bár ő mindig furán mosolyog, meg kéne kérdeznem ki a fogorvosa... A meccsre pillantva úgy látszik még kell várni, hogy az újabb liter red bull per fő meghozza a hatását, biztos a szénsav még ott nyomja a kis hasukat...

50-55 perc: Már élénkülnek a srácok, Messinek volt három jó csele is egymás után, de az egyik szólónál, amikor elvitte vagy 5 ember mellett a labdát, akkor egy kicsit lihegett a végén, miután felrúgták.. Szegényt nem kéne már lehozni :?: :roll:

65-70 perc: Valamelyik csere, amikor nem figyeltem kirúgta a kezemből a füzetet véletlenül és vagy öt percbe tellett, mire összeszedtem... Na de ismét itt vagyok kedves naplóm, Messi itt a kispadon egy kicsit büdös mellettem, Ő izzzadt meg a legjobban, biztos, hogy őt kellett lehozni? Mindegy, most már úgyis késő, Henry ment be helyette...

70-75 perc:
Henry hajt, küzd akar, egyedül Zambrottától kap egy kis támogatást a szélen, lehet el kéne cserélni Oleguerre? Nem lesz sokkal jobb a játékunk, de mindenesetre legalább humornak nem utolsó, elvégre a nézők szórakoztatása a lényeg! Megosztom Rijkaarddal az elképzeléseim, úgyis ritkán olvas bele a füzetembe, ha már teleírom, lehet, hogy ezentúl gyakrabban fogja kikérni a tanácsom, öregember nem vénember! Ugye Lili Doktor úr?

75-80 perc: Egyre álmosabb vagyok, fiúk, igazán lőhetnétek már egy gólt... Franky húzásait pedig egyenesen csodálni tudom, neki Olaszországban lenne a helye! Megoldotta az eddigi meddő mezőnyfölényünket, egyszerűen és nagyszerűen, lehozta Tourét is, így már a labda sincsen nálunk, tehát nem játszunk unalmasn, igazán nem is játszunk, de hát így a színvonalba is nehéz belekötni, meg hát akkor most itt az esély, hogy az ellenfél is mutasson valamit. Majd meglátják, nemis olyan könnyű...

80-85 perc: Állítólag a real nyerésre, sok értelme nincs már úgy csinálni, mintha értelmesek irogatnék.. Frank úgyis meglépte azt, amit mondtam neki és Presasszal próbáljuk bejátszani a széleket, énis egy zseni vagyok, most úgy kéne csinálnom, mintha várnám, hogy beteljesüljön a húzásom. Gyerünk Renom, Lőj gólt!

85-90 perc:Még mindig ugyanaz a dögunalom, de lassan megyek haza, és vár a puha ágyam, meg a forró fürdő...

95. perc: Gólt kaptunk, Természetesen Oleguer helyén viharzott el a támadás, Valdes három bravúr után már nem tudott hárítani, sebaj, már elő van készítva Rijkaard nyilatkozata holnapra, a szurkolók csak maradjank csöndben, végre mehetünk haza...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.27. 22:41:57

Ha nem csinál valamit a csapattal, akkor lassan mehet... Tanácstalanak tűnik, nem kicsit... Szerintem váltani kellett volna... Henk rutinja hiányzik neki...
Nehéz évünk lesz... :S Új seprű kellene, akinek edzői(!) múltja is van...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
albicelesteX
A Vadász

2007.08.27. 22:08:41

messi1234 írta:
Tim írta:
messi1234 írta:Sztem Del Bosque jó lett volna ide!! :roll: :roll:
Hisz régebben a realból is elég nagy csapatot csinált :?: :!:
Kategórikusan kijelentette hogy két csapathoz nem megy:az egyik a Barcelona..
Ezt nem tudtam!! :roll: :roll:
De az biztos hogy a sztároknak egy kicsit össze kéne kapni magukat mert így
elég nagy baj lesz!!!!!
más :arrow: remélem Frankie beállítja Militót a kezdőbe :!: :!:
milito el volt tiltva!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 22:07:19

FCB_gábor írta:
Zozzy 5 írta:Meg lehet nézni az eredményt...
a másik 2 nagy koponya rijkaard mellett mit csinál a padon? csak bólogatnak, frank elképzeléseire?
Igen, köbö ennyi lehet. Neeskens mindíg teleír egy füzetet. Annyira kiváncsi vagyok, mi fontos dolgokat írhat oda, mikor ilyen [auto_cenzúra] vagyunk :roll:
Tim
Mezei fórumozó

2007.08.27. 22:05:32

FCB_gábor írta:
Frank is nagycsapatot csinált és még mélyebbről hozta fel a gárdát
Bosque, ha tovább marad ő is elbukik nagy csatákat(bajnokságot, kupákat)
Nem is vonom kétségbe az eredményeit,tudom,hogy mit köszönhetünk neki,Henknek,és azoknak a játékosoknak is akik nincsenek már itt.
Kép
messi1234
Barça C

2007.08.27. 22:03:07

Tim írta:
Ezt nem tudtam!! :roll: :roll:
De az biztos hogy a sztároknak egy kicsit össze kéne kapni magukat mert így
elég nagy baj lesz!!!!!
más :arrow: remélem Frankie beállítja Militót a kezdőbe :!: :!:
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.27. 22:02:05

Zozzy 5 írta:Meg lehet nézni az eredményt...
a másik 2 nagy koponya rijkaard mellett mit csinál a padon? csak bólogatnak, frank elképzeléseire?
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.27. 21:59:30

Frank is nagycsapatot csinált és még mélyebbről hozta fel a gárdát
Bosque, ha tovább marad ő is elbukik nagy csatákat(bajnokságot, kupákat)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 21:58:36

FCB_gábor írta:
Zozzy 5 írta:Meg lehet nézni Cruyff nyilatkozatát. Ezek egy olyan edző(tudom, hogy már nem az) szavai, aki kéne a csapat élére. Ő elmondta a kemeény bírálatot a sajtónak, hogy a játékosok is hallják. Ezzel szemben Frank mit csinált? "ez van, dolgoznunk kell tovább". Ettől az embertől ne várjatok semmit!
szerintem ez így van kitalálva, Cruyff bírál, Rijkaard pedig fenntartja a csapatmorált
Frank így jóban maradhat a játékosokkal viszont a bírálatot is megkapják :)
Meg lehet nézni az eredményt...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 21:57:51

ozsimiki írta: Teljesen egyetértek!

Nehogymár a klasszisaink ne tudják maguktól,h a lasztival,laszti elé,szaladni illik,stb,stb,stb...ha ehhez edző kell,h megmondja,akkor nagy bajok vannak....annyira azért ne legyünk már elfogultak,h azt hiddjük,h Frank azt mondogatja Ronnienak,h állj csak,nem kell futnod 50métert sem,te így is eldöntöd a meccseket...bla,bla,bla....egy ilyen kezdőnek simán vernie kell a Santandert,Frank hibái ide,vagy oda....persze a legegyszerűbb az edzőt szapúlni,mert hát a világsztárokat nem lehet :roll: Akinek nem inge....
Egyértelmű, hogy alapos fejmosás kéne. Egy jó kemény öltözői üvöktözés. Mert amit egyesek csinálnak, az valóban tűrhetetlen. Erre Rijkkard asszongya(igaz, csak a sajtónak, de akkor is): "ez van". Na ne mááááá'. Én sem hiszem, hogy nem mond nekik semmit, de olyannak úgylátszik nem szúrja le őket, aminek hatása is lenne. Akkor me nem mind1?Emellé pedig cseréknél azt se tudja, hogy fiú-e vagy lány...
Tim
Mezei fórumozó

2007.08.27. 21:57:27

Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.08.27. 21:56:55

Persze, majd pont ő jönne hozzánk. :lol:
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.27. 21:56:50

Zozzy 5 írta:Meg lehet nézni Cruyff nyilatkozatát. Ezek egy olyan edző(tudom, hogy már nem az) szavai, aki kéne a csapat élére. Ő elmondta a kemeény bírálatot a sajtónak, hogy a játékosok is hallják. Ezzel szemben Frank mit csinált? "ez van, dolgoznunk kell tovább". Ettől az embertől ne várjatok semmit!
szerintem ez így van kitalálva, Cruyff bírál, Rijkaard pedig fenntartja a csapatmorált
Frank így jóban maradhat a játékosokkal viszont a bírálatot is megkapják :)
messi1234
Barça C

2007.08.27. 21:54:01

Sztem Del Bosque jó lett volna ide!! :roll: :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.27. 21:50:28

cruyff írta:
Boixos írta:rijkaardot júniusban kellett volna elküldeni, de iziben. ezt sajnos bukta a vezérkar, úgyhogy most abból kell főzni, amink van.
ha a játékosok nem szedik össze magukat és tovább folytatják a töketlenkedést, akkor akár már pár forduló után is elküldeném a hollandot, csak kérdés, h idény közben kit lehetne leakasztani helyette?
talán a mágus jöhetne szóba, ha a vác-újbuda ltc elengedi...
Ez jól hangzik: "abból kell főzni amink van..." Hát van egy Eto'o, Messi, Ronaldinho, dos Santos, Henry, Deco, Xavi, Milito, Thuram, Zambrotta, Abidal, Iniesta, J. Touré, a teljesség igénye nélkül.
Ennek a csapatnak akkor is nyernie kellene egy 10 emberrel játszó racing ellen, ha senki nem ül a kispadon. Illetve bárki ellen, aki ráadásul 10 emberrel játszik. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy azért Rijkaard hibázgat, rosszul cserél, kapkod, stb.... de a meccset az a 11 játékos dönti el, akik a pályán vannak. És nem volt azé gyenge a felállításunk. Tehát amellett, hogy most mindenki "henky-frankie-t" és oleguert kiálltja ki bűnbaknak, óriási a játékosok felelőssége, és - bár burkoltan - J. Cruyff is erről beszélt. Hiányzik a FUTÓTELJESÍTMÉNY olyan játékosoktól mint Ronaldinho, Deco, Eto'o.....stb... A 4-3-3-as felállás csak akkor lehet eredményes, ha a 3 kp mellé egy támadó legalább mindig visszaér. Ronaldinhotól vagy Eto'o-tól én nem csak azt várnám el, hogy elől bearanyozza a labdát, hanem azt is, hogy visszaérjen középpályára is. És igen, néha alibizni kell. A foci CSAPATJÁTÉK! Nem kell minden labdaérintésnél Joga Bonito! :idea:
Teljesen egyetértek!

Nehogymár a klasszisaink ne tudják maguktól,h a lasztival,laszti elé,szaladni illik,stb,stb,stb...ha ehhez edző kell,h megmondja,akkor nagy bajok vannak....annyira azért ne legyünk már elfogultak,h azt hiddjük,h Frank azt mondogatja Ronnienak,h állj csak,nem kell futnod 50métert sem,te így is eldöntöd a meccseket...bla,bla,bla....egy ilyen kezdőnek simán vernie kell a Santandert,Frank hibái ide,vagy oda....persze a legegyszerűbb az edzőt szapúlni,mert hát a világsztárokat nem lehet :roll: Akinek nem inge....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 21:49:30

Meg lehet nézni Cruyff nyilatkozatát. Ezek egy olyan edző(tudom, hogy már nem az) szavai, aki kéne a csapat élére. Ő elmondta a kemeény bírálatot a sajtónak, hogy a játékosok is hallják. Ezzel szemben Frank mit csinált? "ez van, dolgoznunk kell tovább". Ettől az embertől ne várjatok semmit!
Tim
Mezei fórumozó

2007.08.27. 21:40:59

Nagyjából én is ezt írtam lejjebb mint Cruyff.11 embernek kell játszania,és hajtania.Ha nem azon a poszton játszik ahol kellene az az edző sara,ha nem úgy játszik ahogy kell az pedig az övé:de a felelősség közös!!Nem szeretném mindenáron elküldeni Frankot,vagy Ronnie-t,vagy más kulcs játékost,de ez kevés lesz, változtatni kell(lásd J.Cruyff)Persze azoknak is igaza van akik azt mondják hogy 1 meccsből nem lehet az egész szezonra következtetni,de a kincstári optimizmus elég veszélyes..
Kép
cruyff
Entrenador del Barça

2007.08.27. 21:24:35

Boixos írta:rijkaardot júniusban kellett volna elküldeni, de iziben. ezt sajnos bukta a vezérkar, úgyhogy most abból kell főzni, amink van.
ha a játékosok nem szedik össze magukat és tovább folytatják a töketlenkedést, akkor akár már pár forduló után is elküldeném a hollandot, csak kérdés, h idény közben kit lehetne leakasztani helyette?
talán a mágus jöhetne szóba, ha a vác-újbuda ltc elengedi...
Ez jól hangzik: "abból kell főzni amink van..." Hát van egy Eto'o, Messi, Ronaldinho, dos Santos, Henry, Deco, Xavi, Milito, Thuram, Zambrotta, Abidal, Iniesta, J. Touré, a teljesség igénye nélkül.
Ennek a csapatnak akkor is nyernie kellene egy 10 emberrel játszó racing ellen, ha senki nem ül a kispadon. Illetve bárki ellen, aki ráadásul 10 emberrel játszik. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy azért Rijkaard hibázgat, rosszul cserél, kapkod, stb.... de a meccset az a 11 játékos dönti el, akik a pályán vannak. És nem volt azé gyenge a felállításunk. Tehát amellett, hogy most mindenki "henky-frankie-t" és oleguert kiálltja ki bűnbaknak, óriási a játékosok felelőssége, és - bár burkoltan - J. Cruyff is erről beszélt. Hiányzik a FUTÓTELJESÍTMÉNY olyan játékosoktól mint Ronaldinho, Deco, Eto'o.....stb... A 4-3-3-as felállás csak akkor lehet eredményes, ha a 3 kp mellé egy támadó legalább mindig visszaér. Ronaldinhotól vagy Eto'o-tól én nem csak azt várnám el, hogy elől bearanyozza a labdát, hanem azt is, hogy visszaérjen középpályára is. És igen, néha alibizni kell. A foci CSAPATJÁTÉK! Nem kell minden labdaérintésnél Joga Bonito! :idea:
VISCA EL BARCA!
takivini
Capitá del Barça

2007.08.27. 21:10:37

Beszéhetünk Rijkaard hibáiról de a tavalyi teljesítményért ill. ezért a meccsért ( :cry: )nemcsak ő felelős.
albicelesteX
A Vadász

2007.08.27. 20:59:55

FCB_gábor írta:
Sharkinho írta:
FCB_gábor írta:Az inter és az mu sem nyert hasonlóan erős kerettel(nem olyan rég), gondolom mind a 2 csapatnál már zavarják is el az edzőtt.
Ők tavaly azér nyertek is vmit... De nem szeretnék ebbe az egész dologba belefolyni...
mi is nyertünk 1 szuperkupát
az inter előtte mit nyert, amikor mi bl-t meg bajnokságot?
de hogy nyert az inter???ha milantól nem vonnak le pontot sehol sincs!én azt gondolom ott az inter az örökvesztes!!!!!
Kép
Aprieto

2007.08.27. 20:59:12

Lippivel egy baj van, hogy látásból se ismeri a spanyol bajnokságot... világ életében Olaszország csapatait trenírozta... és olasz is :roll:

Ez főleg szezon közbeni edzőváltásnál... hmmm :roll:
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.27. 20:57:21

Sharkinho írta:
FCB_gábor írta:Az inter és az mu sem nyert hasonlóan erős kerettel(nem olyan rég), gondolom mind a 2 csapatnál már zavarják is el az edzőtt.
Ők tavaly azér nyertek is vmit... De nem szeretnék ebbe az egész dologba belefolyni...
mi is nyertünk 1 szuperkupát
az inter előtte mit nyert, amikor mi bl-t meg bajnokságot?
Lezárt