Digoval csakis egyetérteni tudok.Asszem tőle ered egy azóta (sajnos)már múltidővé vált hsz,amiben kifejti ennek a fórumosdinak a lényegét és az ehhez való alkalmazkodásban rejlő konfliktuselkerülést.
Még véletlenül sem akarok belefolyni a kisded csatározásokba,de véleményem van,amit meg is formálnék pár gondoltaban...
Az egyik az,h előjött ez a fórummal való problem dolog.Sztem nagyjából az a gondja pár emberkének (szigorúan nevek nélkül

),h egyszerűen nem fér a fejébe,h lehet itt az övétől eltérő véleménye vki(k)nek is.Pedig aszem erre hivatott az EuroBARCA:különböző emberek véleményének kifejtése több szempont,meglátás,oldalról megközelítve.Pont ez a szép az egészben.Megismerni mások gondolatait ugyanabban a témakörben,érvelni,megbeszélni a dolgokat jóban-rosszban.Ahogy elnézem,erről elfeledkeztetek páran,főleg mondjuk a Henry-Pique és most már az Offtopicban is.Ha X meglátja Y hsz-ét,vörös posztóként szúrja szemét,mindenképpen reagálni kell rá.Elindul (folytatódik?) az adok-kapok,hetekig (hónapokig?) rugdossátok a semmit.Másképp láttok dolgokat,na és akkor mi van?
Próbáljátok meggyőzni a másikat,h igenis a saját véleményetek a helytálló,CSAK ÉS KIZÁRÓLAG.Gyerekessé válik a dolog a szememben,főleg amiatt,h "előrelátóan",számítóan úgy van megfogalmazva egy-két hsz,h cs a hülye nem látja ki belőle,h adott esetben kinek és miért szól a dolog.De olyan szövegkörnyezetbe van bújtatva a dolog,h "kidumálható".Szal ilyen bújtatott célzásokkal,utalásokkal viaskodtok,amire várható a válasz a másik oldalon,amire csuklóból jöhet a kontra:én azt nem is úgy,nem is neked,egyáltalán nem is igaz,... a rekontra és kezdődhet a hülyézés.(helyenként sztem szándékosan) Kiforgatjátok egymás szavait,h ismét kialakulhasson egy jó kis heves diskurzus...
Az értelmi képességeitekkel egyáltalán nincs probléma,bár már többen jöttetek ezzel,h mások által le lettetek hülyézve.Egyáltalán semmi problémátok nincs ilyen téren,szvsz.Egyikőtöknek sem!Akik ilyen szép köntösbe bújtatva tudják csűrni-csavarni a szavakat,nem buta emberek.
Csak sajna rosszul használjátok ezt a kommunikatív képességeteket.
Lehetne úgy is fórumozni,h tiszteletben tartjuk a másik véleményét,bármilyen nehezére esik is olykor az embernek.
Nem feltétlenül kell minden egyes mondatát támadható felületnek tekinteni annak a személynek,akivel esetleg korábban már volt agresszívebb véleménycsere.Az érv-ellenérv vonalat beáldoztatok már a személyes kis harcaitok oltárán,csakis az ellentmondás vezérelvén működik a párbeszéd.Olyan dolgokkal tudtok takarózni időnként,h bevallom,megmosolygom.
Azt sem igazán értem,h miért is kell 253-szor is megvitatni azt a
dolgot,amivel kapcsban már korábban sem jutottatok dűlőre.Ismételgetitek magatokat,egymást és ez nekünk,semlegeseknek elég unalmassá kezd sztem válni,főleg,h parttalan a dolog és SZVSZ piszlicsáré (~jelentéktelen) az alapja.
Továbbra is állítom,h nem elsősorban a másik mindenáron való meggyőzése a fórum lényege,csak a véleménycsere.Igaz,h a kettő nem zárja ki egymást,mert előfordult már velem is,h vmit olyanképpen láttam,ahogy és ezt be is írtam,erre másvki más megvilágításba helyezte a dolgot és nem rontotta el a,hanem még jobbá formálta.Sőt,bevallom,volt már,h mások eszmefuttatásában jobban megtaláltam az igzságot,mint a saját alapgondolatomban.És ez egyáltalán nem probléma számomra,SŐT!
Könnyű azt mondani,h a tegnapiak után változtatni kell a dolgokon néhány fórumernek.De ezek egyenlőre cs üres szavak.Bizonyítsátok be,h képesek vagytok elvonatkoztatni a már kipécézett fórumertársatok véleményétől,de leginkább azt,h nem kell megtámadni X-et,Y-t,csak mert már megszoktátok,h kardoskodtok.Nem hiszem,h minden egyes meccs után (sőt,újabban már ilyen "generátor" sem kell) keresni kell a konfliktust azzal,h ugyanazt hajtogatjátok,pedig tudjátok,h a másik fél legalább annyira hajthatatlan,mint Ti.
Az apró konfliktus átment vitába,aztán veszekedésbe,majd a személyeskedéstől sem riadtatok vissza.Mára eljutottunk odáig,h a másik egy hülye és ezt több topicba is be kell írni,persze gyönyörűen megírva,h utána a kis glóriával a fejete felett lehessen szabadkozni,h én nem is... ártatlanul vádolsz már megint.

Sőt,az utóbbi pár napban már egyre élesebben,"burkolásmentesen" is lapátoljátok egymásra a sz*rt,ideje lenne behúzni a kéziféket.Ha nem bírjátok ki,h megvitassátok az "élet nagy dolgait",akkor javasolnám én is a PÜ nevezetű csodálatos találmányt,ahelyett,h közszemlére teszitek itt a kisded személyeskedéseiteket...
UNCSIIIIII!!!!!!!!!!
Persze,erre mondhatjátok,h akkor nekem nem kötelező olvasni ezeket a dolgokat,topicokat.Nehéz lenne,mivel lassan a fórum egésze a Ti háborútoktól hangos...
Kicsit üljetek le megbeszélni magatokban a dolgot,mert az ilyenekkel állatira le tudjátok húzni a fórum színvonalát.
Azt a színvonalat,amire már többen közületek panaszkodtak.Ez is eléggé vicces és egy dolog jut róla eszembe:
A másik szemében a szálkát is....
Remélem nem voltam sértő senkire nézve sem.Egyet szeretnék mindösszesen kérni az érintettektől
(cinizmus nélkül!!!):
BÉKE