CS0ki írta:Nekem valaki azt magyarázza már meg, hogy miért lenne jó egy csapatnak, ha lefekszik?? Büszkék a szurkolók, mert kaptak egy 6ost? vagy miért?? A játékosok jobban érzik magukat egy alapos verés után? Az edző biztosabbnak látja a helyét a padon? Vagy miért, de komolyan?
Semmiért. Szerintem ha már a nem egészen helyes lefekvés szót használjuk, akkor nem tudatosan feküdnek le, ami rendben is van. Nem tudom mi játszódhat le ilyenkor a fejükben, de ha én a helyükben lennék, akkor 2 dolgot akarnék: mindenáron hozni a kötelezőket és a kicsit erősebbeket megverni, illetve azt a csapatot meglepni, amelyik elverése után nagyobb elismerést kapnék. 1 meccsre ki tudom úgy köpni a belem, hogy aztán 1 hétig mozdulni se bírjak, de ezt csak a számomra legfontosabb és egyben legnehezebb meccsen tudom igazán motiváltan megcsinálni.
A tavalyi menetelés miatt a Barcát megverni nagyobb dolognak számít, ezért ott kiadják sokan a 150%-ot magukból, mert nagyobb elismerést kaphatnak, míg a Madrid ellen hozzák azt, amit ténylegesen hosszútávon tudnak. És ilyenkor bőven kijön a 2 csapat közti különbség is.

A Madridot csak nagyon kevesen tudják megverni.
Ami meg az előző hozzászólásomat illeti: elég ingerülten írtam, de még mindig fenntartom, hogy 2 kamu 11-s volt, meg egy lesgól, ettől függetlenül jobban játszott a Madrid, megérdemelte a győzelmet.
A továbbiakban megpróbálok nyugodtabb és reálisabb hozzászólásokat közölni. Ha valakit felhúztam egy kissé, akkor attól elnézést, nem egészen az volt vele a célom.
El.