Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.24. 18:42:12

Iniesta jó baloldalt is, de középpályán a helye, sokkal kreativabb. Nem szeretem bal oldalt látni. Nem értem miért nem hiányolják, hogy minimum egy támadó még kelllene. Ha Gudy és Hleb is megy / Gudy csak menjen, Hlenek meg mennie kell/ akkor oda is minimum egy fő kell. Nem hallottam mostanában Militóról szoló hirt, mi a kép vele.
Fecó
kristop
Entrenador del Barça

2009.07.24. 16:24:09

szerintem még minimum egy középpályásra és egy középső védőre szükségünk van.

tényleg egy hónapig ne legyen más vkp a csapatban csak Busquets? vagy ilyen kényszermegoldásokat használjunk, mint Márquez? erre való a bő keret, h tudjunk variálni, ne csak ilyen "hááát talán ő is tud ott játszani" dolgok legyenek.. kicsit ellentmondásos, h se középső védőt, se védekező középpályást ne hozzunk. ha Márquezt akarjátok vkpnak (de most ez komoly? ne már), akkor marad Piqué, Puyol, Henrique ééés ennyi? még az se biztos, h Henrique nálunk marad. Cácerest meg már bele se számoltam, ő szinte biztos, h távozik. szerintem senki se akar megint olyat, mint ami a BL döntőn volt, h az alap védelem 3 helyen volt megváltoztatva.

Poulsent nem szeretném Barca mezben látni, ő egy tirpák, már bocsánat. de abban biztosak lehettek, h amikor játszik, akkor egy pióca és az ellenfél hátát is kiharapja, ha az elmegy mellette. viszont a másik két lehetőségnek (Mascherano, Fabregas) örülnék, náluk legalább a kreativitás se hiányzik.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.24. 15:00:00

na, Keirisson vagy az Ajaxba vagy a Portóba megy. remélem Ajax, az jobban hasonlít a mi játékstílusonkhoz, és ott úgyis kéne pótolni Huntelaart(asszem még nincs más Suazón kívül). bár a Portóba tuti kezdő lenne Lisandro Lopez távozása miatt, de én akkoris az Ajaxnak örülnék.
más: valaki tudna valami összefoglalót írni Fabregas(a középpálya) ügyéről? annyit tudok, hogy terve van/volt Fabregas v. Mascerano szerződtetése, ha egyik sem jönne, akkor Poulsen. van valami változás már? nagy csend van(vihar előtti csend :D )
előre is kösz, remélem nem baj hogy kérdeztem :D
szbalint88
Jugador del Barça

2009.07.24. 14:16:39

danko94 írta:
danikaa10 írta:Szerintem is kell valaki, mert elég biztos, hogy Eidur távozik! :roll: Valaki aki tűri a padot, ha értitek.
Szerintem meg a vezetőség nagyon jól tudja h ki fog távozni, sőt azt is h kiket fognak még igazolni/ felhozni a ,,B" csapatból! Teljesen felesleges ilyeneket találgatni, szó sem volt jobb szélső kérdésről, vagy középhátvéd igazolásrol. Én inkább arra vagyok kiváncsi h mi van/lesz Bruno Saltorral. Rég nem hallottam felőle semmit, pedig Június elején úgy nézett ki h leigazoljuk. Ha valaki tud rola vmit pls írja le!
Ha jól tudom Saltor már a Valenciáé. Középhátvédről (számomra is kicsit érthetelen módon) volt szó.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.24. 14:16:20

danko94 írta:Én inkább arra vagyok kiváncsi h mi van/lesz Bruno Saltorral. Rég nem hallottam felőle semmit, pedig Június elején úgy nézett ki h leigazoljuk. Ha valaki tud rola vmit pls írja le!
A Valencia beelőzött, és leigazolta.
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
danko94
Entrenador del Barça

2009.07.24. 14:11:26

danikaa10 írta:Szerintem is kell valaki, mert elég biztos, hogy Eidur távozik! :roll: Valaki aki tűri a padot, ha értitek.
Szerintem meg a vezetőség nagyon jól tudja h ki fog távozni, sőt azt is h kiket fognak még igazolni/ felhozni a ,,B" csapatból! Teljesen felesleges ilyeneket találgatni, szó sem volt jobb szélső kérdésről, vagy középhátvéd igazolásrol. Én inkább arra vagyok kiváncsi h mi van/lesz Bruno Saltorral. Rég nem hallottam felőle semmit, pedig Június elején úgy nézett ki h leigazoljuk. Ha valaki tud rola vmit pls írja le!
MésQueUnClubBarca
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.24. 14:09:22

Ne legyünk már ennyire duplakotonosok mi lesz ha?.....a fociban a ha nem játszik.... legyünk már optimisták..... :D
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.24. 14:04:35

fcbarca0827 írta:
Subinho írta: nekem inkább a szélsők kérdésesek!!! Henry helyett tud játszani balon Iniesta, de Messi??? Max. Pedro gyengébb meccseken, de ha Lio "neaggyisten" megsérül??? És ha Zlatannak nem fog menni??? Akkor jön Bojan??? Szóval ez inkább elgondolkodtató...
Gudjohnsen végre visszatér a régi, jól megszokott helyére! Pótolja majd ő a svédet! :wink: :)
Szerintem is kell valaki, mert elég biztos, hogy Eidur távozik! :roll: Valaki aki tűri a padot, ha értitek.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.24. 13:59:38

Subinho írta: nekem inkább a szélsők kérdésesek!!! Henry helyett tud játszani balon Iniesta, de Messi??? Max. Pedro gyengébb meccseken, de ha Lio "neaggyisten" megsérül??? És ha Zlatannak nem fog menni??? Akkor jön Bojan??? Szóval ez inkább elgondolkodtató...
Gudjohnsen végre visszatér a régi, jól megszokott helyére! Pótolja majd ő a svédet! :wink: :)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Subinho
Director del Fútbol

2009.07.24. 13:56:09

"Akkor nézzünk meg egy olyan helyzetet, hogy Márquez megsérül (sajnos nem ritka), 1 héten 3 meccsünk van (szombat - szerda - szombat), kell pihentetni egyszer a jobb hátvédet (Dani), kell pihentetni legalább 1, de inkább 2 középhátvédet, és azt veszed észre, hogy nincs elegendő középhátvéded..."

nem kell védő! 1., Milito felépül, 2., Henrique rajtra kész! 3., ha kéne tartalék védő, nem engednék el Cacerest!!! de elmegy, mert nincs helye!!! Caceres helyett ott lesz 4. védő Henrique, vagyis már Militoval sem tudom mit fog kezdeni Pep, ha felépül??? Valószínű kölcsönadják...
Sztem vkp sem kell!!! 3 is van és az afrika kupa alatt arra a 3 hétre Busquets mellett akár Marquez is tud ott játszani!!!

nekem inkább a szélsők kérdésesek!!! Henry helyett tud játszani balon Iniesta, de Messi??? Max. Pedro gyengébb meccseken, de ha Lio "neaggyisten" megsérül??? És ha Zlatannak nem fog menni??? Akkor jön Bojan??? Szóval ez inkább elgondolkodtató...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.24. 13:46:19

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... movic-deal
lehet, hogy Hleben mégse megy kölcsönbe! ő azt mondja, hogy maradni akar és bebizttosítani a helyét a csapatba(hiú ábránd, de kiegészítőembernek tökéletes lenn ha formában van!)
amúgy nem kell megijedni, a cikk hülyeség, alul a frissített részen mondják, hogy Hleb nem is része az Eto'o-Ibra cserének. ő a Maxwell ügy része, bár nem tudom hogy... max azt tudom elképzelni, hogy ha nem megy kölcsönbe mi még fizetünk egy kicsit. de mindegy is, ezen kár rágódnom.
csak akkor szerintem ha Hleb marad, akkor Guddy fog elmenni. érdekes, kíváncsi leszek.
csabimo
Capitá del Barça

2009.07.24. 13:44:21

LM10 írta:...Középsővédőt igazolni FELESLEGES! Puyol,Márquez,Piqué,Henrique,(Milito), kell még ide vki??
IGEN! :)
[/quote] Szerintem is felesleges ha akkora gáz van akkor Toure is tud középső védőt játszani és lehet hogy Maxwellnek sem okozna nagyon nagy problémát...
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.24. 13:38:35

LM10 írta:...Középsővédőt igazolni FELESLEGES! Puyol,Márquez,Piqué,Henrique,(Milito), kell még ide vki??
IGEN! :)
Militoval szerintem ne számoljunk, sajnos ez a helyzet.
Van ugyebár 4 középső védőnk a leírásod szerint, csakhogy ebből az egyik gyakori rotáló partnere lesz Dani Alvesnek, mivel rajta kívül nincs más jobb hátvédünk - és erre a legnagyobb eséllyel Puyi indul.
Tehát máris csak 3 középső védőnk van hivatalosan, persze Puyi bármikor bevethető.
Akkor nézzünk meg egy olyan helyzetet, hogy Márquez megsérül (sajnos nem ritka), 1 héten 3 meccsünk van (szombat - szerda - szombat), kell pihentetni egyszer a jobb hátvédet (Dani), kell pihentetni legalább 1, de inkább 2 középhátvédet, és azt veszed észre, hogy nincs elegendő középhátvéded...
Na, ezért kell még 1 középhátvéd. Egy ilyen nagy csapatnál egy komplett második sornak kell lennie, márpedig jelenleg nagyon úgy fest, hogy Puyol inkább jobbhátvédként lesz rotálva, így a komplett második sor nem létezik a középhátvéd poszton (3 helyett 4 embernek kell lennie!).
csabimo
Capitá del Barça

2009.07.24. 13:34:47

Xavinho írta:Ezzel csak az a baj,hogy amíg Pep azt kérte,hogy bővüljön a keret a tavalyihoz képest,addig ez ezek alapján nem történne meg,márpedig ez a realitás jelenleg.
Biztos vagyok benne hogy fognak érkezni még játékosok...Ahogy írtad idáig csak a távozók lettek potolva, vagy Etoo-Ibra csere, de ezzel még nem hosszabodott meg a keret.
Ha Gudy és Hleb is távozik akkor meg igencsak megrövidül a középpálya ahelyett hogy bővülne.

Mindenképpen kell még 1-2 ember a csapatba, de ezt Laporta is nyilatkozta.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.07.24. 13:23:30

LM10 írta:A balbekk poszt már kipipálva(Maxwell). A csatár poszt is már annak tekinthető(Ibra). Középsővédőt igazolni FELESLEGES! Puyol,Márquez,Piqué,Henrique,(Milito), kell még ide vki?? Viszont szerintem még 1 igazolás várható. És ez a középpálya. Poulsenre szerencse kicsi az esély. Masce és Cesc a legnagyobb esélyesek. És itt tényleg nem lehet előre "sejteni", hogy ki jöhet. Hisz ha jön Masce akkor Cesc már a pályaffutása végefelé térhetne vissza, HA egyszer visszajönne. Én úgy érzem, h az argentin a nagyobb esélyes...főleg, h Cesc még maradna londonban, míg Masce megunta Angliát, és továbbállna.

Szerintem a csapat nagyjából kész van, de azért van még néhány kérdőjel! Középhátvéd szerintem sem szükséges, én inkébb Dani Alvesnek hoznbék egy cserét, ha mindenképpen igazolunk! Bár lehet Henrique jobb védőként is számításba vehető! Ha jól emlékszem tavaly mikor megvettük azt írták róla, hogy jobbhátvéd és akkor sem értettem, hogy 2 jó játékost vettünk nem túl olcsón ugyanarra a posztra! Majd meglátjuk! Nem nagyon néztem a Leverkulsen meccseit, ott milyen poszton játszott?
Hleb remélem marad! Jó játékos, és biztos vagyok benne, hogy idén ő is jó lesz! Nem érné meg eladni/kölcsönadni, mert ilyen szintű játékost nehéz venni most a piacon, ráadásul nem is lenne túl olcsó! A fiatalok kellenek, de nem minden tehetségből lesz nagy játékos!
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.24. 13:22:44

LM10 írta:A balbekk poszt már kipipálva(Maxwell). A csatár poszt is már annak tekinthető(Ibra). Középsővédőt igazolni FELESLEGES! Puyol,Márquez,Piqué,Henrique,(Milito), kell még ide vki?? Viszont szerintem még 1 igazolás várható. És ez a középpálya. Poulsenre szerencse kicsi az esély. Masce és Cesc a legnagyobb esélyesek. És itt tényleg nem lehet előre "sejteni", hogy ki jöhet. Hisz ha jön Masce akkor Cesc már a pályaffutása végefelé térhetne vissza, HA egyszer visszajönne. Én úgy érzem, h az argentin a nagyobb esélyes...főleg, h Cesc még maradna londonban, míg Masce megunta Angliát, és továbbállna.
Ezzel csak az a baj,hogy amíg Pep azt kérte,hogy bővüljön a keret a tavalyihoz képest,addig ez ezek alapján nem történne meg,márpedig ez a realitás jelenleg.
Sylvinho-Maxwell, Eto'o-Ibra, Henrique-Cáceres(?), Hleb-Mssche/Cesc/Poulsen meg távozik még Jorquera,de helyette jöhet vki az ifiből,mert usem fog sok lehetőséget kapni, és jött még Keirrison,de ő megy is.
És igaz,hogy Cáceres és Hleb is kölcsönbe megy,mint Keirrison,de hol bővült a keretünk a 2009-2010-es szezonra ???
merx
Capitá del Barça

2009.07.24. 13:13:55

hleb bele ment már az üzletbe?
LM10
Director del Fútbol

2009.07.24. 12:53:53

A balbekk poszt már kipipálva(Maxwell). A csatár poszt is már annak tekinthető(Ibra). Középsővédőt igazolni FELESLEGES! Puyol,Márquez,Piqué,Henrique,(Milito), kell még ide vki?? Viszont szerintem még 1 igazolás várható. És ez a középpálya. Poulsenre szerencse kicsi az esély. Masce és Cesc a legnagyobb esélyesek. És itt tényleg nem lehet előre "sejteni", hogy ki jöhet. Hisz ha jön Masce akkor Cesc már a pályaffutása végefelé térhetne vissza, HA egyszer visszajönne. Én úgy érzem, h az argentin a nagyobb esélyes...főleg, h Cesc még maradna londonban, míg Masce megunta Angliát, és továbbállna.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.24. 12:45:49

Én még mindig nem értem: Hleb akkor megy vagy marad? Mert nincs róla mostanában szó, és el is utazott a csapttal. Remélem nem megy el, kéne cserének, szerintem ha kap elég lehetőséget, akkor meghálálja. Ráadásul egy Hleb szintű játékos megszerzése nem olyan egyszerű és olcsó mulatság.
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.24. 12:41:57

Titinho írta:...
+
Chygrynskiy-ért (Shaktar középhátvéd) újabb ajánlatot teszünk, miután a múltkori 15 milliót elutasították. (www.sport.es)
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.24. 12:30:30

A SPORT és az El Mundo Deportivo szerint is Ibra jelenleg hazájába Svédországba, Malmöbe utazott egy pár napot ott tölt és majd vasárnap utazik Barcelonába, majd hétfőn átesik a kötelező orvosi vizsgálaton, aláírja a szerződését, és be is mutatják a sajtó képviselőinek. Jelenleg az ügynöke Raiola Milánóban az Inter vezetőivel végzi el az utolsó simításokat Ibra átigazolását illetően.

Tehát hétfőig mindenképpen várni kell...

Ibra úgy köszönt el a csapattársaitól egyébként, hogy jó volt veletek bla, bla...A BL döntőben találkozunk! :twisted: Na azt adja neked a ...!

Közben Mesalles ismét nyilatkozott, elmondta, hogy Eto'o most már 100%-osan az Inter játékosának tekinthető. Úgy néz ki, hogy őt is hétfőn mutatják be, csak nehogy egyszerre legyen, megnézném Eto'o bemutatását is... :roll:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
nemtom99
Jugador d'estrella

2009.07.24. 12:09:35

Chino írta:Jeffrén sztem már túl "idős" ahhoz hogy olyan sztár legyen, mert 21 évesen bemutatkozó saját nevelésű csatár már nem hiszem, hogy akkorát robbana. Akkor már inkább Gai-t. Ilyen idősen felnőtt válogatott. Nem egy ügyetlen srác.

A Barcába pedig 2-3 igazolás sztem még kellene. Pep első számú kívánsága a hosszabb kispad volt, de eddig nemhogy bővült volna hanem szűkült a keret. Ha egy-két kulcsjátékos kiesik érdemben nem igazán tudjuk pótolni. Inkább mobilisabb embereket kellenen igazolni, mint pl. Mata vagy Silva. Ők bevethetők egyaránt szélen és kp-n is valamint ha nem is 100%-osan de tudnák helyettesíteni Xavit vagy Init. Keirrison ezért nem lett volna rossz, mert ha jól tudom a Palm-ban szélsőt is játszott. Messi pótlása még kritikus. Oda is muszáj vki, mert fognak utazni szegényre és ha kiesik hosszabb időre... nem is merek belegondolni
Busquets is '88-as még is robbant :lol:szerintem nem lenne rossz felhozni mert ki tudja ha kap játéklehetőséget mennyit tud fejlődni.
am szeritem is kellene még igazolni mert nagyon hosszú idény áll előttünk
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.24. 11:44:09

westerngom írta:
Ticsi 23 írta:Lehet hülyeség, de eszembe jutott valami olyasmi, hogy régen az Inter elnöke meg akarta szerezni Messit, vagy legalábbis volt róla szó, még ha pletyka szintjén is, hogy együtt játszon Messi és Ibra. A vágya teljesülni fog, apró szépséghiba, hogy Barca meccset kell hozzá néznie! Szóval lehet hülyeség, de most ez így beugrott.
höhö :lol: -ez, jó!
Más:
Egyébként nekem is foghíjasnak tűnik a cserepadunk a középpálya terén.
Xavi és Ini nélkül nincs középpályánk, r-gó! 1 minőségi szervező ill. támadó kp.-ra mindenképpen szükségünk van, szerintem!
Frank Ribery lenne ugyebár a tuti, de azt tudjuk sajnos, ha jönne, sem ide....
Talán K9 -sem küldeném messzire! (: hosszú és kemény évünk lesz....
Én sem küldeném K9-et. Minek kell? "Túl fiatal és még tanulnia kell".
Jaj hagyjuk már. 20 éves. Fiatal. De ennyi erővel Bojan meg 18. Meg jöjjön Jeffren meg Gai az ifiktől és minden OK. :D
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.24. 11:39:04

Jeffrén sztem már túl "idős" ahhoz hogy olyan sztár legyen, mert 21 évesen bemutatkozó saját nevelésű csatár már nem hiszem, hogy akkorát robbana. Akkor már inkább Gai-t. Ilyen idősen felnőtt válogatott. Nem egy ügyetlen srác.

A Barcába pedig 2-3 igazolás sztem még kellene. Pep első számú kívánsága a hosszabb kispad volt, de eddig nemhogy bővült volna hanem szűkült a keret. Ha egy-két kulcsjátékos kiesik érdemben nem igazán tudjuk pótolni. Inkább mobilisabb embereket kellenen igazolni, mint pl. Mata vagy Silva. Ők bevethetők egyaránt szélen és kp-n is valamint ha nem is 100%-osan de tudnák helyettesíteni Xavit vagy Init. Keirrison ezért nem lett volna rossz, mert ha jól tudom a Palm-ban szélsőt is játszott. Messi pótlása még kritikus. Oda is muszáj vki, mert fognak utazni szegényre és ha kiesik hosszabb időre... nem is merek belegondolni
Forca Barca!!!!
westerngom
Entrenador del Barça

2009.07.24. 11:26:16

Ticsi 23 írta:Lehet hülyeség, de eszembe jutott valami olyasmi, hogy régen az Inter elnöke meg akarta szerezni Messit, vagy legalábbis volt róla szó, még ha pletyka szintjén is, hogy együtt játszon Messi és Ibra. A vágya teljesülni fog, apró szépséghiba, hogy Barca meccset kell hozzá néznie! Szóval lehet hülyeség, de most ez így beugrott.
höhö :lol: -ez, jó!
Más:
Egyébként nekem is foghíjasnak tűnik a cserepadunk a középpálya terén.
Xavi és Ini nélkül nincs középpályánk, r-gó! 1 minőségi szervező ill. támadó kp.-ra mindenképpen szükségünk van, szerintem!
Frank Ribery lenne ugyebár a tuti, de azt tudjuk sajnos, ha jönne, sem ide....
Talán K9 -sem küldeném messzire! (: hosszú és kemény évünk lesz....
Lezárt