Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi lett volna a különbség, ha privátban mondtam volna el, hogy egy öt éves autistának is több agya van, mint neked?M.Riijkaard írta:Na ide figyelj Depht és Grecki!
Nem tudom hogy kiknek képzelitek magatokat mert az hogy lehülyézit
tek a másikat az nálam az utolsó csepp volt a pohárban.(Ezeket a neveket
pedig azért soroltam fel a közápályán mert annyira [auto_cenzúra] a tikáltalatok
dicsért középálya hogy az valami borzalom és ezek a játékosok közül
lehetne sztem megfelelő ember vagy emberek akikre szükség lehetne ott.
Ki a pisztoly mondta hogy én mind a 8-at itt akarom látni én csak leirtam
azoknak a nevét akik közül sztem lehetne válogatni.Én egy árva szóval
nem emlitettem hogy mindegyik jöjjön ide.Az meghogy itt valakikk
folyamatosan megakarnak itt kövezni az már idegesitt.Ha valaki nem bírja a
képem jöjjön privátba és akkor elmondhatja a véleményét ahogyan
azt valóban gondolja mert az hogy itt egypárran it már lassan személyes
kedésbe mennek át hát ez már mindenek a teteje.
Bocs de akkor nem úgy kellett volna írnod hogy ez lenne az elképzelésed egy 18 fős keretben,mert ha nem is ezt akartad leírni de ugy érthettük sokan mintha te ezeket a játékosokat hoznád ide ami valóban nagy"hülyeség" akárki is írja le. Szóval ha nem ezt gondoltad akkor máskor jobban figyelj a fogalmazásodraM.Riijkaard írta:Na ide figyelj Depht és Grecki!
Nem tudom hogy kiknek képzelitek magatokat mert az hogy lehülyézit
tek a másikat az nálam az utolsó csepp volt a pohárban.(Ezeket a neveket
pedig azért soroltam fel a közápályán mert annyira [auto_cenzúra] a tikáltalatok
dicsért középálya hogy az valami borzalom és ezek a játékosok közül
lehetne sztem megfelelő ember vagy emberek akikre szükség lehetne ott.
Ki a pisztoly mondta hogy én mind a 8-at itt akarom látni én csak leirtam
azoknak a nevét akik közül sztem lehetne válogatni.Én egy árva szóval
nem emlitettem hogy mindegyik jöjjön ide.Az meghogy itt valakikk
folyamatosan megakarnak itt kövezni az már idegesitt.Ha valaki nem bírja a
képem jöjjön privátba és akkor elmondhatja a véleményét ahogyan
azt valóban gondolja mert az hogy itt egypárran it már lassan személyes
kedésbe mennek át hát ez már mindenek a teteje.
Egy valamit nagyon nem értek benne... Minek akarsz te a támadósorba még leigazolni? Azt ne mondd, hogy neked nem elég Messi, Henry, Bojan Eto'o!!! És még ott van Giovani vagy talán ott lehet még Ronaldinho, ha teljesít... Eddig is úgy vettem észre, hogy a védősort kell erősíteni vagy éppen gatyába rázni, hogy odafigyeljenek. Középpályára meg jó hogy nem akarod még C.Ronaldo-t..M.Riijkaard írta:Az én elképzelésem ez lenne a keretben:
Kapusok:Hilberbrand,Váldés,Pinto
Védők:Abidal,Puyol,Garay,Lahm,D.Alvés,Millitó.
Védekezőközépályás:Y.Touré.
Középálya:Iniesta,Nasri,D.Capel,Xavi,Diégó,Kerlon,X.Alonso,Fabrégas.
Támadók:Messi,Benzema,Eto,Henry,Boyan.
Szerintettek ez jó lenne ez a kerett?
Ne hogy azt hidd, hogy a marketing értéke olyan durván lecsökkenne... Ronaldo is messze van már a fénykorától, mégis elég sok bevételt realizálhat miatta a Milan...gekkodan írta:Nincs az a barom klub-tulajdonos aki adna a mostani Ronaldinho-ért 30-40 millát... És akkor még hozzáteszem a 8-10 misi körüli éves fizetést. Ebben az esetben, ha egy percet nem játszik a brazil, de aláír 4 évre, már benne lenne 60-100 millába. És ha a formája nem javul, akkor a hozzá kötődő marketing-bevételek sem lesz az átlagosnál több. Hiszen egy idő után nem vele fogják árulni a Nike-cipőket és a Fifa-sorozatot...
Abszolút reálisnak tartom a 18 milliót, azt olvasom ki belőle, hogy Laportáék nem akarják ingyen elengedni, a 18 misi pedig pont fedi a szerződéséből hátralévő évek fizetését.
M.Riijkaard írta:Az én elképzelésem ez lenne a keretben:
Túl sokat FM-ezel.M.Riijkaard írta:Jó!csak a Villarealban játszó M.Fernandezt kihagytad mert sztem ő is jó.
s a felallas lehetne mondjuk:M.Riijkaard írta:Az én elképzelésem ez lenne a keretben:
No offense, de komolyan érdekelne, h ha ez a keret megvalósúlna - ami baromság és semmi realitás nincs benne - akkor, h raknád össze a kezdőcsapatot? És melyik zsenitől várnád el azt, h feladja a stabil kezdőcsapatbéli tagságát és idejöjjön a Barcába padozni? Jah és most kérlek vedd majd figyelembe a játékosok posztját, ne csak bepakolj 11 játékost véletlenszerűen.M.Riijkaard írta:Az én elképzelésem ez lenne a keretben:
Akkor először kapj elő egy német könyvet, tanulj meg germánul, és utána gyárts ilyen álhíreket...norbert55 írta:Most olvastam h Begiristain Bremában volt Diego miatt és közel a megeggyezés.
HÁt, nekem pedig nagyon pozitív beütésem van Benitezzel kapcsolatban. Ő egy taktikus, aki csapattá tud gyúrni egy kollekciót. Én, mondjuk elbírnám a kispadon. Fegyelem megvan, taktikailag nagyon felkészült ( lsd. Barcelona - L'pool).ViscaCatalunya írta:Hátha Benitez idejön én tökön szúrom magam!!!!