Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Énis szeretem Robinhot! Szimpatikus játékos. Ramos? eladnák Ramost? Az egyetlen biztos játékosukat Casillas mellett? Sztem kacsaBarcaforever írta:Robinho,Ramos,Diárra és 50m E Ronaldoért.Kicsit merész.![]()
Nekem annyira szimpi a kis brazil játéka, tőlem jöhetne ide tizesnek.
Nem a madridi sajtó találta ki h Kaka biztos a madridban köt ki, meg hogy bármelyik percben leigazolhatjátok, hanem Calderon.NEm rossz vezető általában, de minden nyáron rózsaszínben látja a világot és beleszeret valakibe.Először Kaka, most CRoni.Ezt az értelmesebbje nálatok is elismeri!Nálunk is vannak hibák és az értelmesebbje itt is elismeri!Dacsi írta:miért is?? mert a madridi sajtó olyan hülye, hogy ilyenket ír?? ugyanmár!Teljesen megértem az MU felháborodását!Ugyanezt kellett volna csinálja tavaly a Milan is!!!
ezt sztem ti sem gondoljátok komolyan.... vagy tényleg ekkora barca ködben ültök???
miért is?? mert a madridi sajtó olyan hülye, hogy ilyenket ír?? ugyanmár!Teljesen megértem az MU felháborodását!Ugyanezt kellett volna csinálja tavaly a Milan is!!!
Amúgy angolnak hívjákChrisbarca írta:Arról a ManU Real balhéról hallott vki vmit? Már a Fifa is benne van?Van linkem csak nem beszélek külföldiül![]()
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=713039
Azért Podolski elég jó játékos. Az, hogy nem tudta kamatoztatni tudását csak azért volt, mert sem Magath, sem pedig Hitzfeld nem játszatta annyit, amennyit kellett volna. Most 22 éves, pont abban az időszakban került a Bayernhez, mikor a legtöbbet fejlődhetett volna. A kispad meg nem nem az a hely, ahol ezt megtehette volna...Fernando írta:Nemtudom mit láttak benne anno a Bayernnél.
A stopli.hu írta, be is linkeltem az igazolások topikban, de nem azt írták, hogy tárgyal, hanem, hogy szeretnék leigazolni, az meg azért nem ugyanaz. De mindenesetre vicces lenne, ha oda menne.Fernando írta:![]()
![]()
![]()
Ez érdekes ezt találtam vmi hüye oldalon nevét se tom, poénból azért beírom:
Eidur Gudjohnsen tárgyal a Kölnnel![]()
A Milan kihasználja, hogy Ronnie menni akar, játsza a szegény rokont.csabimo írta:Ezt már kumáára nem érterm, oké h zlatan jo játékos de ha ö 50millio akkor eto miért 30????? Nagyon nincsenek arányban a dolgok...A Milan eladja 14ért ezt a sehol senki DZSilárdinot, R10-ért meg sajnálnak 20at...hát mi folyik itt gyöngyösön?khtomka írta:Zlatant kb 50 gurigáért engedné el az Inter. Etoo-nak viszont nem feküdna az olasz foci!
Ezt már kumáára nem érterm, oké h zlatan jo játékos de ha ö 50millio akkor eto miért 30????? Nagyon nincsenek arányban a dolgok...A Milan eladja 14ért ezt a sehol senki DZSilárdinot, R10-ért meg sajnálnak 20at...hát mi folyik itt gyöngyösön?khtomka írta:Zlatant kb 50 gurigáért engedné el az Inter. Etoo-nak viszont nem feküdna az olasz foci!
Fernando írta:Ibrahimoviccal ugyvagyok, ha jön annak örülök, ha nem annak is
Ibrának inkább az angol lenne a megfelelő bajnokság. Talán ezért akarta annak idején Wenger is szerződtetni.Varga Tamás írta:És Samunak jobban fekszik a spanyol foci, mint a svédnek. Szerintem.
Mert Ibrahimovics nem áll egy szinten Eto'o-val - nálam.Los Banditos írta:Miért is?
Nekem legalábbis ebben a helyzetben nem szimpatikus emberek kellenek, hanem olyan játékosok akik minnél több gólt lőnnek, és minnél hasznosabbak lesznek a csapatban.
Viszont egyenlőre ez csak egy hitvány goal.com-os hír, amit egyáltalán nem kell komolyan venni.
Ha ez megvalósulna, akkor laportának üzenem: bekaphatja!Lesy írta:Röviden arról szól a történet, hogy a Barca érdeklődik Ibra iránt. Mivel valószínűsíthető, hogy Eto'o elmegy, a Barcának kell egy új középcsatár. Itt említik ugyan Bojant, de ő még túl fiatal egy 60 meccses szezonhoz. A másik dolog, hogy az Inter szeretné megszerezni Drogbát. Na most ha a kék-feketék leigazolják az elefántcsonpartit, akkor Zlatan mehet. És ha a Barcába megy, akkor valszeg Eto'o is megy. De nem az Interbe(mivel ők akkor Drogbát veszik), hanem a Milanba. Kicsit kacifántos a sztori, de valami ilyesmiről írnakFernando írta:Ezt viszont lefordíthatná nekem valaki:![]()
Röviden arról szól a történet, hogy a Barca érdeklődik Ibra iránt. Mivel valószínűsíthető, hogy Eto'o elmegy, a Barcának kell egy új középcsatár. Itt említik ugyan Bojant, de ő még túl fiatal egy 60 meccses szezonhoz. A másik dolog, hogy az Inter szeretné megszerezni Drogbát. Na most ha a kék-feketék leigazolják az elefántcsonpartit, akkor Zlatan mehet. És ha a Barcába megy, akkor valszeg Eto'o is megy. De nem az Interbe(mivel ők akkor Drogbát veszik), hanem a Milanba. Kicsit kacifántos a sztori, de valami ilyesmiről írnakFernando írta:Ezt viszont lefordíthatná nekem valaki: