Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
jézusom nem mondod komolyan h te ilyet hallgatsz már megbocsássChris0527 írta:Február 7-én megint CopyCon Sopronban![]()
Itt találsz páratozsimiki írta:jajaBányász írta:Nekem ez elég új volt(mármint az,h csináltak ilyet a Milan ellen...) így azt tudom mondani,h ez mi durva kép már....!!!![]()
http://www.flickr.com/photos/10318610@N03/2175679727/
Mekkora koreográfiák vannak a meccseinken..![]()
aki még tud hasonló képekről linket, please ne féljen betenni, természetesen BARCA-s koreográfiás-t leginkább. ty
jajaBányász írta:Nekem ez elég új volt(mármint az,h csináltak ilyet a Milan ellen...) így azt tudom mondani,h ez mi durva kép már....!!!![]()
http://www.flickr.com/photos/10318610@N03/2175679727/
Mekkora koreográfiák vannak a meccseinken..
Vista mellé akarod?Dicséri mindenki,szinte már gyanús..Perrero írta: Nemsokára felpöccintem a windows 7 bétáját, sok jót hallottam róla..
Hihetetlen dolog történt tegnap éjjel! Ismeretlen tettesek behatoltak a lakásunkba,és megitták az összes pálinkát!Többek közt a szilveszterről megmaradt meggypálinkát,azt a törkölyt amit Örögnek spájzoltam be(ezt nehéz volt megtalálni,mert tiszta pókháló volt..),továbbá egy igazi különlegességet egy 65 fokra főzött szilvapálinkát Erdélyből.Drigo írta: Na jól van, szóval akkor pálinkás úrhoz egy fekete strigulát behúzok..
Nagyon köszi, de ezeket PirateBayon is megtaláltam és nem megy egyik sePuyol05 írta:Demonhunter írta:Valaki tudna adni egy jó torrentet amivel le lehet szedni a Rome:Total War: Alexandert? Köszi! Már kerestem mindenhol mindent, nem találok semmit
probáld meg a www.torrent.eval.hu oldalon. ott rajta van
Na jól van, szóval akkor pálinkás úrhoz egy fekete strigulát behúzok. Valamint mivel tudom, hogy egyedül érzed magad szóltam néhány ismerősnek, hogy látogassanak már meg, nincs-e számukra is egy kis nedü. Persze, mivel kóros álmatlanságban szenvedsz megígérték, hogy csakis az éjszaka közepén mennek.Tim írta:De.Külön dossziéja van mindenkiről,képekkel,elemzésekkel stb..
Természetesen digitalizálta is.Azt mondta ha nem jön be neki a suli,akkor
vagy mezboltot nyit teljes állásban,vagy megy a nemzetbiztonsági hivatalhoz
le is van zsírozva..
Demonhunter írta:Valaki tudna adni egy jó torrentet amivel le lehet szedni a Rome:Total War: Alexandert? Köszi! Már kerestem mindenhol mindent, nem találok semmit
Olvasd el EZT!tomabence írta:Az mért van h amikor fel akarok tölteni 1 avatar képet akkor nem engedi h 100x100 pixelnél nagyobb legyen......és ez így olyan pici! De nektek meg mind nagyobb mint az enyém. Mit kéne csinálnom?? Vagy vmit én bas*tam el??
De.Külön dossziéja van mindenkiről,képekkel,elemzésekkel stb..lionelmessi19 írta:Szerintem nem tart mindenkiről személyiség elemzést..
Drigo,nem gondolod komolyan hogy tényleg egy ilyen 'versenyt' szervezek..Drigo írta:A verseny lebonyolítása pedigpedig szogorúan pü-ben vagy msn-en történjen. Lényeg, hogy ne itt a fórumon.Köszi
Én benne vagyok de akkor csak úgy lehet ha nem más eredményt diktálsz hanem azt ami valóban voltsocio66 írta:Nem csinálunk egy versenyt hogy ki tudja leghamarabb belőni a labdákat?maxilopez írta:Üdv!
Én beteg vagyok és eléggé unatkozom és most vettem észre, hogy a főmenü ikonjai alatt van egy bwin-es játék tök mókás tudom ajánlani![]()
![]()
Akinek az inteligencia hányadosa meghaladja a 70-et tud vele játszani.Sőt, megkockáztatom nyerni is
lol..