Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nehogy elkerekedjenek a szemeid attól, h hol fog formába lendülni az adri... nagyon nyomják a pletykákat, mindenféle 10 millió eurókról stb...LG írta:Nyugi, sztem ugysem lex belőle semmi. Figyeljétek meg, Adri formába jön, és akkor nem lexnek csatárgondok
Hát ez azért már NO NO NO COMMENTGame90 írta:A Cavaliere Ufficiale-címmel, az olasz köztársasági érdemrenddel tüntetik ki hétfőn a világbajnok labdarúgó-válogatott tagjait.
Az ünnepélyes ceremóniára Rómában kerül sor, a kitüntetést Giorgio Napolitano államfőtől kapják meg a játékosok. A Cavaliere Ufficiale 1951 óta létezik, s azoknak ítélik oda, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak hazájukért.
A bundázás is kiemelkedő eredmény![]()
Érdekes, mert mi meg 6-1 takartuk meg Bahreint. És Adri kettőt vágottgrecki írta:Ja, csak hat egyre kaptak ki...
igen, hát a szint végülis majdnem ugyanaz.Game90 írta:Paul Ince, az olasz Internazionale korábbi középpályása, aki jelenleg az angol negyedosztályban szereplő Macclesfield vezetőedzője, szeretne a későbbiekben a Serie A-t jelenleg vezető klub kispadján ülni. A menedzser úgy gondolja van esélye a csapatának szombaton a Chelsea elleni FA-kupa mérkőzésen![]()
![]()
nem csodálkozom ezen, várható volt. nem nagyon fér bele jelenleg spalletti elképzeléseibe, ráadásul nagyon sok pénzért padozott, ami a Klubnak sem és montinak sem volt jó.gianni írta:Annyira nem csodálkozom egyrészt az angol bajnokság talán a legkapotabb másfelöl az olasz a mélyrpülését éli meg.
Szombaton adja a Sport Klub 16:55 -től.ozsimiki írta:A Napokban lesz egy Milan-Juve meccs,a Berlusconi Kupa keretein belül,h pontosan mikor,azt nem tudom,mindenesetre kiváncsi leszek a meccsre...
Szerintem egyszinten vannak jelenleg.
azért szaladtak onnan szépen a zsugásaik, már akikre kíváncsiak voltak más kluboknál. nedved és delpiero már túl van a zeniten, talán csak buffon az, aki nagy név, és úgy maradt, h ha akart volna, akkor bárhová elmehetett volna. trezegé is lépett volna, de őt is befékezték.Subinho írta:ennek ellenére sokan hűségesek maradtak a klubhoz, pedig ők sem lesznek már fiatalabbak, így valószínű, hogy ha minden így marad nem látjuk már játszani a BL-ben nedvedet, vagy del pierot... ennek ellenére minden tiszteletem az övék, mert én sem örülnék ha hasonló esetben pl. messi, iniesta, vagy eto'o elmenne, viszont ha maradna minden tiszteletem az övék lenne!!!
Már csak fél évet kell kibírnia a Juve csont nélkül visszajut, viszont az még plusz egy év Nemzetközi meccsek nélkül.És uffon sem lesz fiatalabb.Nem is unalmas lehet, szerintem ő még "Európában" akar játszani.Game90 írta:unalmas a Juve, a másodosztály![]()
Hát ez nekem egyvalamit jelentLG írta:Buffon:Nem tudom megígérni a szurkolóknak, hogy sosem fogok az Interbe igazolni
![]()
Monyuk nincs rá akkora szükség, idén Julio Cesar jol teljesit.