Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezen a szinten már elvárható minden játékostól(legyen az akár védő v. középpályás), hogy a ziccereket értékesítse, főleg egy támadó középpályástól. Egyébként se csak erre a mérkőzésre gondoltam, rengeteg gólhelyzetet puskázott már el(igaz ez a többiekre is). Semmire nem megyünk a trükközésekkel, ha nincs mellette eredmény.lionelmessi19 írta: Mi az h helyzetkihasználás? mintha neki kéne gólt lőni.
gondolom ezt azért irtad, mert kihagyta azt a helyzetet, amikor kicslezett egy vagon embert, és aztán hosszan tolta meg.
Egyébként meg nagyon jól nyomta szerintem, cselezett, mindenkiről lefordult, jó passzokat adott. szóval nem tudom, h miről beszélsz
a védelem mindig is ilyen volt!!!Barca1988 írta:Van itt még valami!A védelem nagyon nincs formában!Mostanában simán a meccsek végén kapjuk a gólokat.Nem figyelnek oda!!!Chelsea ellen is a végén kaptuk,meg most is!Na mind1!Csak nyerjük meg a BL-t meg a bajnokságot!!!!!!!!!
jó bocs az indulatból jött....de télleg mostanában nincs meg a tűz ami hajtaná a srácokat...El Payaso írta:Igazad van, de akkor sem kéne használni a csapatra a szánalmas és nevetséges jelzőket nem?csababarca írta:El Payaso írta: Azért gondold át hogy mit írsz le mielőtt tényleg leírod!
de ez akkor is idegesítő.....ha még a deport se verjük meg mit akarunk majd idegenben a sevilla,atma,valencia triótól(hogy csak a kisebb csapatokat mondjam)?
és télleg hiányzik eto,mert ő legalább elvállal egy lövést 20-25 méterről is.és azért nem egyszer beakadt egy-egy.
nagyon gyorsan össze kéne kapniuk a fiúknak magukat,mert ez így nem frankó....és főleg elöl kell javulni(ronnienak főleg)...
mindezek mellett:Sempre Barca
Giuly-nél? nála még Motta is jobb ő legalább hajt akar nem ugy mint GiulyFCB_gábor írta:Marquez és Valdes hozta az elvárhatót, a többiek....![]()
Iniesta meg hiába villog a szememben addig nem lesz jobb Giulynél amíg ilyan [auto_cenzúra] a helyzetkihasználása.
Igazad van, de akkor sem kéne használni a csapatra a szánalmas és nevetséges jelzőket nem?csababarca írta:El Payaso írta:Azért gondold át hogy mit írsz le mielőtt tényleg leírod!csababarca írta:nah hát most már ez a nevetséges kategóriába tartozik hogy egy deport se tudunk megverni.....
már kezdünk szánalmassá válni ami a mutatott játékot illeti...
de ez akkor is idegesítő.....ha még a deport se verjük meg mit akarunk majd idegenben a sevilla,atma,valencia triótól(hogy csak a kisebb csapatokat mondjam)?
és télleg hiányzik eto,mert ő legalább elvállal egy lövést 20-25 méterről is.és azért nem egyszer beakadt egy-egy.
nagyon gyorsan össze kéne kapniuk a fiúknak magukat,mert ez így nem frankó....és főleg elöl kell javulni(ronnienak főleg)...
mindezek mellett:Sempre Barca
Ez nem ide tartozik, de vki vhol máshol légyszíves fejtse ki, mert nem tudok ezekrőlFCB_gábor írta:Meg amit állítólag Edmilson mondott Henk-ről.Saviola írta:Igen,érdekes.Eto'o megtámadta volna Guddy-t ? Erősen kétlem..Szóval,valaki tud valami pontos infót erről ?
El Payaso írta:Azért gondold át hogy mit írsz le mielőtt tényleg leírod!csababarca írta:nah hát most már ez a nevetséges kategóriába tartozik hogy egy deport se tudunk megverni.....
már kezdünk szánalmassá válni ami a mutatott játékot illeti...
Igazat kell adnom, de hát ezért jó a vélemény egyeztetéslionelmessi19 írta:Hát pedro, nem tudom, sok mindennel nem értek egyet.
Például szerintem nem Frank hibája az h nem hajlandók hajtani a fiúk. Persze az övé is, de nem ő a legnagyobb tényező ebben a dologban.
Ez az egyik.
A másik meg, h én fáradtnak éreztem őket. Ez nem csoda, kemény meccs volt hét közben. Persze az a dolguk, h bírják, de nem volt alapos felkészülés nyáron. Ez sztem egyre jobb lesz.
3. Szerintem amikor a csapat elkezdett hajtani, pont messi volt aki nem játszott jól. Elfáradt, mert ő bizony tényleg végig minden meccsen kihajtja magát. De megint nagyon jó volt, egy jó csapattal körbevéve nagyon profi lenne.
Az első fele igaz. De sztem jó volt még Messi is, amig birta, meg Dinho is többnyire. Még nem az igazi ő sem, de ugy látom, h egyre jobb...FCB_gábor írta:Marquez és Valdes hozta az elvárhatót, a többiek....![]()
Iniesta meg hiába villog a szememben addig nem lesz jobb Giulynél amíg ilyan [auto_cenzúra] a helyzetkihasználása.
Én ezekkel a dolgokkal értek egyet!lionelmessi19 írta:Hát pedro, nem tudom, sok mindennel nem értek egyet.
Például szerintem nem Frank hibája az h nem hajlandók hajtani a fiúk. Persze az övé is, de nem ő a legnagyobb tényező ebben a dologban.
Ez az egyik.
A másik meg, h én fáradtnak éreztem őket. Ez nem csoda, kemény meccs volt hét közben. Persze az a dolguk, h bírják, de nem volt alapos felkészülés nyáron. Ez sztem egyre jobb lesz.
3. Szerintem amikor a csapat elkezdett hajtani, pont messi volt aki nem játszott jól. Elfáradt, mert ő bizony tényleg végig minden meccsen kihajtja magát. De megint nagyon jó volt, egy jó csapattal körbevéve nagyon profi lenne.
Az a depor nem ez a depor már sztem, nem pusztán a számok számítanak, de akkor helyesbítek a szörszálhasogatások lelkerülése végett: a tavalyi átlagos mutatott játékunkkal megkapták volna a simát. Egyébként az volt az a 3-3? Vagy az már azelőtt volt? Mindenesetre ott asszem' mentünk már 3-1re is, végén buktuk el.El Payaso írta:Nézzük csak! Ez a depor most a 7., tavaly 8.-ok lettek. X-eltünk tavaly velük ugyanígy mint most.
Nézzük csak! Ez a depor most a 7., tavaly 8.-ok lettek. X-eltünk tavaly velük ugyanígy mint most.Pedro írta:Három nagy baj:
Ezt a deport a tavalyi Barca 3-1-re simázta volna...![]()