Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fulham - Arsenal 0-3 (összefoglaló)raulreal írta:Rosicky Mortal Kombatos gólja szép volt
Én néztem végig ES2-n.Game90 írta:Birmingham 0 - 1 Chelsea
G.: Pizarro 79'
+ az Arsenal, Mu pároson kivül nem szabad a cselzit sem leirni, főleg, ha bele gondolunk, h hazai pályán fogadja a riválisokatraulreal írta:most egál van az élen, de sztem úgyis a rangadók döntenek majd
Aha, csak minden meccsen nem lehet igy játxaniGoDJonzen írta:HA mindig ilyen magabiztosan és szépen jáccana a MU akkor esélye se lenne senkinek! 30 kapuralövés! Eszméletlen! 3-0 is mentek előre, helyzeteket kialakítani! Ronaldo 6-0 nál a 90 percben kivágott egy nagy sprintet egy veszett labdáért! Ez a küzdeni akarás! A játék szeretete!
De szivesen megkérdezném tőle hogy ez vagy A Barças golja szebb e szerinteGame90 írta: Belletti gólja a Tottenham ellen
Köszi a linketGame90 írta:Belletti gólja a Tottenham ellenozsimiki írta:Egy linket is tudsz adni![]()
Megköszönném
![]()
Ez nem az Arsenal napja volt...de remélem este tudok örülni egy MU vereségnek ill. egy Barca győzelemnek
Belletti gólja a Tottenham ellenozsimiki írta:Egy linket is tudsz adni![]()
Megköszönném
![]()
Sajnos azt nem tudok, esetleg 1-2 óra mulva..............ozsimiki írta:
Egy linket is tudsz adni![]()
Megköszönném
![]()
Egy linket is tudsz adnisasi1 írta:Primitive írta:Belletti gólt vágott a Tottenham ellen
DE MILYET![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vagy 30 méterröl a jobb pipába..............
Primitive írta:Belletti gólt vágott a Tottenham ellen