Premiership / The FA Cup
MArco Materazzi! Avilág legaljasabb pléyerek egyike! Gondolom rá (is) gondoltál!:D Volt egy csokor róla 1(!!) meccsről hogy miket csinált! A Milan elleni meccsen még 3-4 éve! És még csak pirosat se kapott !
Angol foci:
Nos én bízok a Spursben, és remélem kiverik az arzenált! ezután az arzenál elindul a lejtőn mint tavaly! És mindenből kiesnek
aztán a bajnokságban nagy véghajrá után újra MU champions!

Angol foci:
Nos én bízok a Spursben, és remélem kiverik az arzenált! ezután az arzenál elindul a lejtőn mint tavaly! És mindenből kiesnek

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Vannak ilyenek
Nézdd meg az offban grecki által belinkelt cikket...vkik sose növik ki

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
És a cselzi meccset nem néztétek
Pedig WP milyen pazar golt rugott
Ennek a Mikel gyerkőcnek meg komoly problémái vannak a fejével. Pöppet megnehezitette a cselzi dolgát....Anno kb. ugyanigy a Munak is besegitett a rangadon. Jo lenne, ha vki rászolna, h ne csuszkáljon nyujtott lábbal össze-vissza, főleg, h most sem lett volna semmi oka rá...A középályán a cselzi kapujátol jo messze mezőnyjátékfolyt, bizony ezt igy fontos volt neki megcsinálnia...
Perxe fiatal gyerek, és lehet, hatalmas játékos lex majd belőle, de ezt már kinőhetné.

Perxe fiatal gyerek, és lehet, hatalmas játékos lex majd belőle, de ezt már kinőhetné.
miki: rr úgyértette, hogy őt nem izgatja abszolúte hogy kinyeri a ligakupát, tőle még a MU is megnyerheti még akkor is ha kiestek rég!:D
A MU-t is nagyon izgatta a ligakupa...
De ha most "csak" FA és a bajnokság én nem leszek csalódott!:D
A MU-t is nagyon izgatta a ligakupa...

Már jó lenne egy bl siker ....Nekem bőven elég lenne,ha a bajnokságot ismét behúzná a Manchester

De ha most "csak" FA és a bajnokság én nem leszek csalódott!:D
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Te jelentősen képben vagyraulreal írta:a ligakupa nem tud érdekelni, tőlem a Manchester megnyerheti minden évben, akkor se tud meghatni

M.U. idén már rég kiesett a Liga kupából,sőt az utóbbi években a Chelsea nyerte meg ezt a sorozatot...amire idén is van sansza,bár remélem a Spurs nyeri meg.
Nekem bőven elég lenne,ha a bajnokságot ismét behúzná a Manchester

Nagyon jól játszott a Sprs, asszem kiesik az arzenál!:D
Indul a nagy üzem! Remélem az FA kupából is kiesnek!
Indul a nagy üzem! Remélem az FA kupából is kiesnek!
-
- aka Game90
Arsenal - Tottenham 1-1
G.: Walcott ill. Jenas
Jó szrok voltunk...
A Tottenham megérdemelte volna a győzelmet, de jött Eduardo zseniális passza Walcottnak, aki egy kis szerencsével betalált
Két hét múlva egy erősebb kp-val kell felállni és meglehet a továbbjutás.
G.: Walcott ill. Jenas
Jó szrok voltunk...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szépen menetel az Arsenal,tavaly is így tette,kivéve bajnokság,aztán 1hét alatt kiestek mindenből
Viszont bajnokságban úgy néz ki kitartanak,lehet,h csak az Old Traffordi meccsen vesszük át a vezetést,de átvesszük

Viszont bajnokságban úgy néz ki kitartanak,lehet,h csak az Old Traffordi meccsen vesszük át a vezetést,de átvesszük

az télleg az volt !ilyen konkárd rúgást utoljára Liu Kang tól láttam a Mortal Kombat ban

Ligakupa jön most ! Várom az arzenál szétesését!:D MEgismétlődik a tavalyi döntő? Ccselszi arzenált nem lenne rossz nézni!Viszont az Everton meg a Tottenham végre nyerni akarnak egy kisebb kupát szal nem lesz ez sétagalopp!
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
előbb érte a labdát a srác.LG írta: Miért lett volna kamu pirosElég csunyán eltalálta Gilberto lábát, sztem jogos volt.
mondom ezt függetlenként, király gabiért nem vagyok oda, arsenalért meg főleg nem.
2006 nyarán tanultam egy jó kis dalt a white hart lane-n: "If you hate Arsenal, stand up!"

Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
Miért lett volna kamu pirosOleguer írta:A kamu pirosat direkt hagytad ki?Game90 írta:Burnley - Arsenal 0-2
G.: Eduardo, Bendtner
Burnley-nek volt az első helyzete, rögtön volt egy kapufájuk... De az Arsenal nem erőltette meg magát. Eduardo 1 gól, 1 gólpasszKirály sztem nem tehetett egyik gólról sem.

A 11sekről meg annyit, h elég sokat rugtok belőle, és bizony sokxor hullanak, borulnak az embereitek, ha egy kis szelő megcsapja őket.
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Los Banditos írta:Atyavilág milyen öngólt produkált Riise most a Luton ellen![]()
A Liverpool nagyon rossz formában van...
80. percben: 1-1![]()
Szerintem megviseli őket ez az edző/hórihorgas robotember miatti hercehurca megzavarja a fejeket.
Momo Sissoko meg/marad? ill megy az afrika kupára?
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
Rhynnblog:
Rhynnblog:
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Atyavilág milyen öngólt produkált Riise most a Luton ellen
A Liverpool nagyon rossz formában van...
80. percben: 1-1

80. percben: 1-1

in to exile
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ja, egyébként a meccset nem befolyásolta.. De ebben a topicban népszerű hogy a MU 4gól után kapott kamu 11esei miatt reklamálnak..szóval ezt is a rend kedvéért.Game90 írta:Burnley - Arsenal 0-2Oleguer írta:A kamu pirosat direkt hagytad ki?
Burnley-nek volt az első helyzete, rögtön volt egy kapufájuk... De az Arsenal nem erőltette meg magát. Eduardo 1 gól, 1 gólpasszKirály sztem nem tehetett egyik gólról sem.
És volt egy kamu piros is a hazaiknál.
Most már jobb?
-
- aka Game90
Burnley - Arsenal 0-2Oleguer írta:A kamu pirosat direkt hagytad ki?
Burnley-nek volt az első helyzete, rögtön volt egy kapufájuk... De az Arsenal nem erőltette meg magát. Eduardo 1 gól, 1 gólpassz

És volt egy kamu piros is a hazaiknál.
Most már jobb?

-
- Entrenador del Barça
Szerintem itt csak 1-2 MU ellenes van,én nem vagyok benne.Úgyhogy ha lehet ne álltalánosíts.GoDJonzen írta: ja bezzeg mikor aMU kap egy 11est 3-0 nál (az ellenfél már gyakorlatilag halott) akkor nem ezt mondjátok!

ja bezzeg mikor aMU kap egy 11est 3-0 nál (az ellenfél már gyakorlatilag halott) akkor nem ezt mondjátok!Kivétel doki!:DNem azon múlt.Az Arsenal pont annyit adott ki magából,amennyi kellett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GoDJonzen 2008.01.06. 17:10:59-kor.
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A kamu pirosat direkt hagytad ki?Game90 írta:Burnley - Arsenal 0-2
-
- aka Game90
Burnley - Arsenal 0-2
Burnley-nek volt az első helyzete, rögtön volt egy kapufájuk... De az Arsenal nem erőltette meg magát. Eduardo 1 gól, 1 gólpassz
Király sztem nem tehetett egyik gólról sem.