Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már jó lenne egy bl siker ....Nekem bőven elég lenne,ha a bajnokságot ismét behúzná a Manchester
Te jelentősen képben vagyraulreal írta:a ligakupa nem tud érdekelni, tőlem a Manchester megnyerheti minden évben, akkor se tud meghatni
az télleg az volt !ilyen konkárd rúgást utoljára Liu Kang tól láttam a Mortal Kombat ban
előbb érte a labdát a srác.LG írta: Miért lett volna kamu pirosElég csunyán eltalálta Gilberto lábát, sztem jogos volt.
Miért lett volna kamu pirosOleguer írta:A kamu pirosat direkt hagytad ki?Game90 írta:Burnley - Arsenal 0-2
G.: Eduardo, Bendtner
Burnley-nek volt az első helyzete, rögtön volt egy kapufájuk... De az Arsenal nem erőltette meg magát. Eduardo 1 gól, 1 gólpasszKirály sztem nem tehetett egyik gólról sem.
Los Banditos írta:Atyavilág milyen öngólt produkált Riise most a Luton ellen![]()
A Liverpool nagyon rossz formában van...
80. percben: 1-1![]()
Ja, egyébként a meccset nem befolyásolta.. De ebben a topicban népszerű hogy a MU 4gól után kapott kamu 11esei miatt reklamálnak..szóval ezt is a rend kedvéért.Game90 írta:Burnley - Arsenal 0-2Oleguer írta:A kamu pirosat direkt hagytad ki?
Burnley-nek volt az első helyzete, rögtön volt egy kapufájuk... De az Arsenal nem erőltette meg magát. Eduardo 1 gól, 1 gólpasszKirály sztem nem tehetett egyik gólról sem.
És volt egy kamu piros is a hazaiknál.
Most már jobb?
Burnley - Arsenal 0-2Oleguer írta:A kamu pirosat direkt hagytad ki?
Szerintem itt csak 1-2 MU ellenes van,én nem vagyok benne.Úgyhogy ha lehet ne álltalánosíts.GoDJonzen írta: ja bezzeg mikor aMU kap egy 11est 3-0 nál (az ellenfél már gyakorlatilag halott) akkor nem ezt mondjátok!
ja bezzeg mikor aMU kap egy 11est 3-0 nál (az ellenfél már gyakorlatilag halott) akkor nem ezt mondjátok!Kivétel doki!:DNem azon múlt.Az Arsenal pont annyit adott ki magából,amennyi kellett.
A kamu pirosat direkt hagytad ki?Game90 írta:Burnley - Arsenal 0-2