Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én nem nyomok semmit max csak 1x. mindig megnyeremBányász írta:Nagyon béna a bwin reklám kapusa...
Mplayer-t ajánlom,minden formátumot le tud játszani,nekem bevált.Valentino írta:Hello
Töltöttem egy filmet és ez a formátuma: XVID
és nem tudom lejátszani... milyen programmal tudnál megnézni????
PLS, segítsetek
Az komoly gond ha azt nem játsza le...Valentino írta:Hello
Töltöttem egy filmet és ez a formátuma: XVID
és nem tudom lejátszani... milyen programmal tudnál megnézni????
PLS, segítsetek
Ugye?Rivaldinho írta:Annyira nem örülnék neki!
Mer ez azt jelenit, hogy vagy nyáron, vagy szombatonként pótoljuk be azt a 3(vagy több) napot...
Gyors utána is néztem, Veszprém megye önkormányzata milyen többségű
Jogos,amit írsz,hisz' azért jól el vagyunk dugva egy hurrikán v cunami előlozsimiki írta:sorry,h kiragadtam ezt a sort, de földrajzilag egyenesen kumma jó helyen vagyunk véleményem szerint, politikailag meg voltunk már sokkal rosszabban ismiihii írta: Kumma rossz helyen vagyunk,kumma rossz időben
most gáz helyzet tényleg tré lesz,lehet,van...de más egyéb súlyos gondok, ami pl a természeten múlik kevésbé fenyeget. tudom,h nem témába vág, csak gondoltam beírom
Pénzért ők is adnának...Vito írta:adunk gázt szerbiának!
fordított helyzetben MI kaptunk volna segítséget tőlük?
vagy a románoktól?
vagy a szlovákoktól?
büszkék lehetünk magunkra
nyilvánvaló.ozsimiki írta:hasonlóan vélekedek...Aprieto írta:Engem kérdeztek jövőhéten újra megnyílnak a csapok keletről
Beszáll az EU is ebbe az ügybe, a ruszkik meg nem hülye gyerekek
Szóval annyira nem kell parázni.![]()
bár lehet rám nézve rossz,de eddig sem paráztam miattaúgy vok vele,h ráérek akkor ha már tényleg nagy gáz van...de addig meg rem nem jutunk el.
Igen sok ráérő időd van!Slither írta:Hú, de résztvennék ebben a showban: http://www.megavideo.com/?v=CFNALHNF
hasonlóan vélekedek...Aprieto írta:Engem kérdeztek jövőhéten újra megnyílnak a csapok keletről
Beszáll az EU is ebbe az ügybe, a ruszkik meg nem hülye gyerekek
Szóval annyira nem kell parázni.
sorry,h kiragadtam ezt a sort, de földrajzilag egyenesen kumma jó helyen vagyunk véleményem szerint, politikailag meg voltunk már sokkal rosszabban ismiihii írta: Kumma rossz helyen vagyunk,kumma rossz időben