Azt azért tegyük hozzá hogy a Mu is 1 késői Tevez gólnak köszönhetően úszta meg a vereséget Lyonban, és ellenünk is vezetést szereztek. Mondjuk a tegnapi eredmény a habfehérekre nézve hízelgő.
Azért ez is durva:
A Lyon a Bajnokok Ligájában 45. alkalommal szerezte a mérkőzés első gólját, és e találkozók egyikét sem veszítette el.
Nem semmi!
Azért annak meg külön örülök,h Gutitól vársz te is valamit, tény,h vannak extrém meccsei,de az átlaga közel sem az már,így nem hiszem,hogy nagy előrelépés lenne, persze ki tudja,lehet megint jó napot fog ki.
nem is konkrétan Guti hiányzik nekem, hanem egyszerűen a posztja. VdV-vel is talán mentünk volna valamire...Egyszerűen a középpályánk halott, ha nincs Guti, akinek nem is kell nagy napot kifognia, nem is kell neki nagy gólpasszokat adni, csak összefogni valamire ott középen a cuccot. Hogy legeyen kinek passzolni. tegnap Xabi kb 146szor fordult oda-vissza a labdával és nem tudott vele kezdeni semmit.
(egyébként Guti idén nem annyira ingadozó, persze sokáig volt sérült, de ritka volt nála az igazán kiábrándító teljesítmény, )
Azért Casillas jóvá is tette a majdnem gólpasszát utána egy szép védéssel,ami már 2-0t jelentett volna.
a valós gólról meg kicsit se tehetett,szóval édes mind1,h hibázgatott,ami miatt kikaptatok nem az ő hibája,míg megóvott valószínű a kieséstől titeket.
Hát nekem most nem ugrik be a nagy védése...Nem volt neki bravúros védése, hozta a kötelezőket, de emelett volt neki ugye az a csúnyán eladott labdája...A gólt nem akarom a nyakába varrni, inkább avédőkébe, de azért talán túlságosan is kint állt.
Igen, furcsa ez a Kaka téma, mert sztem nem a posztjával van a baj, hanem vele. a 2007-es Kaka eljátszott volna szinte a középpálya bármely posztján (a vkp-ét kivéve), illetve támadót is, és mindenhol kimagasló lett volna. Nem kell védeni a rossz poszt miatt, mert ez mentegetőzés. Ez kb olyan, mint, amikor _Henryt mentegetik hasonlóval. Gondolom te is ezért nevetsz rajta Csoki, mert tudod, hogy ez nonszensz.
Valahogy úgy...