Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha másra nem, de legalább arra jó lesz ez az érdeklődés, hogy a Madrid ne vegye meg bagóért Di Maria-t. Szórják csak a pénzüketalbicelesteX írta:Ebből a szempontból már várom a nyár végét!(persze még most kezdődik aztán hagy szóljon,meg szép lassan teljen!)De szeretném már nagyon látni a végleges keretet,mert ezekből a sok találgatásoktól már herótom van!!Pl. itt vagy egy friss a sok közül sport.es!
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Korrekt forrás-megjelölés nélkül az információ megbízhatósága a nulla felé közelít. Tanuld meg, az életben sokszor szembesülsz még ezzel.MessiFan írta:ÉN írtam a hsz-t. Nem mind1 hogy a Barca hivatalos oldaláról fordítom le vagy kitalálom..Inkább pszt.
ÉN írtam a hsz-t. Nem mind1 hogy a Barca hivatalos oldaláról fordítom le vagy kitalálom..d írta:Jah hát ha TE írtad, akkor mindjárt más.MessiFan írta:Nem olvastátok mit írtam?
No valószínű pont ezért nem te vagy Pep segítőjekristop írta:ha ez így lenne, akkor eleve teljesen felesleges is volt belekezdeni a tárgyalásokba. nehogymár ötven felett adjunk érte, ilyen 55 meg 60at.. nevetséges. nekem ez a mostani 35ös ajánlat volt ilyen oké szinten.azzal mindenki tisztában van mind a Reálnál mind nálunk hogy 50 alatt nem hozható el
én tényleg bírom őt, meg szeretném ha egyszer nálunk játszana, de nem létszükséglet. már így is egy kiszabott allstar csapatunk van, minden poszton klasszis játékosokkal. igazából egy csere kiegészítő középályás kellene meg egy csere hátvéd talán. ennyi. meg ha Touré megy, akkor valaki helyette.
Jah hát ha TE írtad, akkor mindjárt más.MessiFan írta:Nem olvastátok mit írtam?
ha ez így lenne, akkor eleve teljesen felesleges is volt belekezdeni a tárgyalásokba. nehogymár ötven felett adjunk érte, ilyen 55 meg 60at.. nevetséges. nekem ez a mostani 35ös ajánlat volt ilyen oké szinten.azzal mindenki tisztában van mind a Reálnál mind nálunk hogy 50 alatt nem hozható el
És azt gondolod, hogy nem tudnánk egy megfelelő összegről szóló faxot küldeni nekik, ami után mégis tárgyalóképesek lennének?kristop írta:az így megvan, hogy az Arsenal nem azt mondta, hogy ez az ajánlat kevés fiúk, hanem hogy nem, nem adjuk el, nem fogunk tárgyalásokat se kezdeni?
LOL Nem azért fognak kidobni többet, már korábban is írtam h szinte biztos h jönni fog magasabb ajánlat a második véleményem szerint 42-45 de azzal mindenki tisztában van mind a Reálnál mind nálunk hogy 50 alatt nem hozható el. Amiről én beszélek az az hogy a túlzott magabiztossággal és alacsony ajánlatokkal lemaradhatunk róla, márpedig minden jel arr amutat hogy Pep nagyon szeretné a csapatban tudni Cesc-t. Millió és egy példa van arra hogy elhalásztak játékosokat. Nem azért kell emelni mert pár drukker becsokizik LOL Jót nevettem.kristop írta:szerencsére azért ennél tapasztaltabb emberek ülnek a vezetőségnél, hogy egy kósza hírre egyből emeljenek az ajánlatukon. azon nem gondolkoztatok, hogy talán pont ez a cél ezzel a hírrel, hogy Fabregas árát feljebbtornásszák?neked is ezt tudom mondani. mi az hogy lépnünk? dobjunk ki az ablakon 10 - 20 milliót csakmert néhány naivabb drukker megijed?Ez pontosan így van na de tudod h mi az amit ajánlani tudnak neki, ill. mi az amire ő nemet mond vagy rábólint? Kell nekünk ez a rizikó? Kicsit elbeszélünk egymás melett ne OFF-oljunk. 2-3 oldallal korábban bőven leírtam az álláspontom ha valakit érdekel. Én csak aggódom egy picit, lépni kéne Cesc ügyben mielőtt késő lesz. ON
az így megvan, hogy az Arsenal nem azt mondta, hogy ez az ajánlat kevés fiúk, hanem hogy nem, nem adjuk el, nem fogunk tárgyalásokat se kezdeni?A Real pedig akkor is növelheti Fabregas árát, ha Cesc nemet mondana nekik. Tesznek egy (hasraütés-szerűen:) 55 millió eurós ajánlatot, akkor mondhatja az Arsenal nyugodtan, hogy "tessék, más csapat hajlandó kiadni ennyit érte, akkor ti is adjatok ki".
neked is ezt tudom mondani. mi az hogy lépnünk? dobjunk ki az ablakon 10 - 20 milliót csakmert néhány naivabb drukker megijed?Ez pontosan így van na de tudod h mi az amit ajánlani tudnak neki, ill. mi az amire ő nemet mond vagy rábólint? Kell nekünk ez a rizikó? Kicsit elbeszélünk egymás melett ne OFF-oljunk. 2-3 oldallal korábban bőven leírtam az álláspontom ha valakit érdekel. Én csak aggódom egy picit, lépni kéne Cesc ügyben mielőtt késő lesz. ON
Ez pontosan így van na de tudod h mi az amit ajánlani tudnak neki, ill. mi az amire ő nemet mond vagy rábólint? Kell nekünk ez a rizikó? Kicsit elbeszélünk egymás melett ne OFF-oljunk. 2-3 oldallal korábban bőven leírtam az álláspontom ha valakit érdekel. Én csak aggódom egy picit, lépni kéne Cesc ügyben mielőtt késő lesz. ONFernando írta:Az, hogy Cesc ott játszik ahol akar, és nem ott ahova vezénylik. Mit nem értesz ezen? Ha hívja a Real, megállapodik a klubbal, attól még a játékos-sal, illetve ügynökével ugyanúgy meg kell állapodni. Ha pedig nem akar Cesc akkor a 2-ből 1 pont nem fog teljesülni, így nem lehet a Real játékosa. Baromi egyszerű ez.
Ha így állna hozzá, akkor az első kívánságom az lenne, hogy húzzon el Madridba.d írta:Ráadásul Fabregas pozícióját is erősíti, mert mondhatja azt, hogy ha nekünk nem kell eléggé, akkor még mindig van másik jó ajánlata...
Fabregas kismilliószor elmondta már, hogy semmi pénzért nem menne a Realba, erre képes vagy komolyan venni Pérez ámokfutásait.Ebben mi volt a hülyeség áruld már el aranybogaram!
Hol élsz te?
Nem véltelenül més que un club. Ha egy sajátnevelés magasabb fizuért képes lenne elmenni a Realba, akkor alapból oda való.Profi futball, pénz beszél kutya ugat! De nagyon szeretném ha igazad lenne teszem hozzá nagyon gyorsan
Szerintem meg Te vagy most naív.Szerinem meg ne legyünk naívak!
MichaaBee írta:Gondolkozz már, mielőtt minden hülyeséget írsz... Ennyi erővel adnak 200 millát Xaviért, akkor ő is egyből elmegy? Ez nem rabszolgapiac, itt van beleszólása az alanynak, jelenesetben a játékosnak. Ezen mi nem érthető?SuperMessi írta:Na tessék!
szombat, 10:53 - A Marca mai száma szerint a Real Madrid a játékos nyilatkozatai ellenére megpróbálhatja elcsábítani Cesc Fabregast, amennyiben nem sikerül Gerrardot szerződtetni.
Amíg Laporta arról beszél h mennyire korrektnek érzi Cescért a 35m és h nem érti az Arsenal miért nem enged, de közben Tourét nem engedi 35 alatt szintén a játékos akarata ellenére, eközben Perez le ne tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot az Arsenalnak. El se hiszem! Lépni kéne gyerekek de rettentő gyorsan!![]()
Mellékesen hozzátenném, hogy teljesen egyetértek Laportával. Ha meg Cesc elmenne évi 15 méterért a Realba, akkor be se tegye hozzánk a lábát soha többé.
Itt olyan mindenható emberek vannak, akik sokkal hamarabb megtudnak mindent, mint a legnagyobb hírügynökségek. Egyébként meg fórumon vagy, nem msnen.bence0514 írta:jön vagy nem jön?
Szerinem meg ne legyünk naívak!barcaloki írta:Édes mindegy mennyi pénzt tesz le Perez bácsi, ha a játékos nem akar a Realba menni. Az arsenal hiába fogadja el az ajánlatot, ha Cesc kijelenti, hogy nem érdekli a királyiak ajánlata.
Gondolkozz már, mielőtt minden hülyeséget írsz... Ennyi erővel adnak 200 millát Xaviért, akkor ő is egyből elmegy? Ez nem rabszolgapiac, itt van beleszólása az alanynak, jelenesetben a játékosnak. Ezen mi nem érthető?SuperMessi írta:Na tessék!
szombat, 10:53 - A Marca mai száma szerint a Real Madrid a játékos nyilatkozatai ellenére megpróbálhatja elcsábítani Cesc Fabregast, amennyiben nem sikerül Gerrardot szerződtetni.
Amíg Laporta arról beszél h mennyire korrektnek érzi Cescért a 35m és h nem érti az Arsenal miért nem enged, de közben Tourét nem engedi 35 alatt szintén a játékos akarata ellenére, eközben Perez le ne tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot az Arsenalnak. El se hiszem! Lépni kéne gyerekek de rettentő gyorsan!
Itt olyan mindenható emberek vannak, akik sokkal hamarabb megtudnak mindent, mint a legnagyobb hírügynökségek. Egyébként meg fórumon vagy, nem msnen.bence0514 írta:jön vagy nem jön?
Honnan a rákból tudnánk mi azt? Gondolkodjunk már,s ne tegyünk fel értelmetlen kérdéseket,majd kiderül jön vagy sem,SZERINTEM nem!bence0514 írta:jön vagy nem jön?