StickyFingaz írta:Én láttam Vermaelent csúcsformában játszani.Ha a legjobbját hozza a belga,akkor már csak 1 hely kiadó az meg szerintem Shakiráé lesz.
Én is láttam, fiatalkoromban, ráadásul akkor még Pique is csúcson volt.
Egyébként én egy jó közepes védőnek tartom őt, a jelenlegi felhozatalból viszont ő legmegbízhatóbb, úgy gondolom, a két feljebb emlitett úriember évek óta keresik a formájukat, én nagy reményt nem fűzök egyikhez sem, Bartrában én látok potenciált, de azért az elég gáz, hogy inkább Masch kezdett helyette, akiről meg ugye tudjuk, hogy még mindig nem középső védő.
igen nem véletlen az h ő jött. rakitic detto. egyik sem egy világklasszis, de ide talán ők kellenek.
Mondjuk azért Rakitic utolsó szezonjában mutatott teljesítményére szerintem nyugodtan lehet a klasszis jelzőt használni, igaz, ezt egy középcsapatban a Sevillában érte el. De most, a világ egyik legjobb csapatában esélye lehet akár klasszissá válni, 26 éves, az ő posztján ilyen idősen még bőven lehet javulni, kiteljesedni.
Mathieu pedig már marad olyan szinten, amilyenen van.
Szerintem maradjon az avatarod, azért még igazi próbatétele nem volt, ősszel amúgy is minden szép és jó volt az előző két szezonban is.