2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A hozzáállásával szerintem senki nem gondolta, hogy baj lesz és, ha valaki nézett Vale meccseket az tudja, hogy a gyorsasága is rendben van. Nem hiába szélső védő az eredeti posztja.salas9 írta:Akarod mondani Villareal ellenLeon írta:...
Amúgy a hozzáállásával én is meg vagyok elégedve. Nem is annyira lassú, de tegnap párszor rám hozta a frászt
Érdekes, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe behívni a Valenciából. Idejön rögtön meghívják, előtte meg volt pár alibi válogatottsága.salas9 írta:Koscielny sérülése miatt, Deschamps behívta a francia keretbe Jeremy-t. Sok sikert, öreg![]()
A franciák amúgy csütörtökön játszanak, épp a Spanyol válogatott ellen
salas9 írta:Akarod mondani Villareal ellenLeon írta:...
Amúgy a hozzáállásával én is meg vagyok elégedve. Nem is annyira lassú, de tegnap párszor rám hozta a frászt
Reméljük ott is majd úgy lő kapura mint a Sociedad ellen!salas9 írta:Koscielny sérülése miatt, Deschamps behívta a francia keretbe Jeremy-t. Sok sikert, öreg![]()
A franciák amúgy csütörtökön játszanak, épp a Spanyol válogatott ellen
Én is láttam, fiatalkoromban, ráadásul akkor még Pique is csúcson volt.StickyFingaz írta:Én láttam Vermaelent csúcsformában játszani.Ha a legjobbját hozza a belga,akkor már csak 1 hely kiadó az meg szerintem Shakiráé lesz.
Mondjuk azért Rakitic utolsó szezonjában mutatott teljesítményére szerintem nyugodtan lehet a klasszis jelzőt használni, igaz, ezt egy középcsapatban a Sevillában érte el. De most, a világ egyik legjobb csapatában esélye lehet akár klasszissá válni, 26 éves, az ő posztján ilyen idősen még bőven lehet javulni, kiteljesedni.igen nem véletlen az h ő jött. rakitic detto. egyik sem egy világklasszis, de ide talán ők kellenek.
Így is fel lehet fogni, de tartok tőle, hogy van némi irónia abban az avában.Messithebest írta:pont h eddig volt azhank1ee írta:veb, lassan okafogyott lesz az avatarod.![]()
pont h eddig volt azhank1ee írta:veb, lassan okafogyott lesz az avatarod.
igen nem véletlen az h ő jött. rakitic detto. egyik sem egy világklasszis, de ide talán ők kellenek.noname írta:Az előszezonból nem sokat láttam, de a tegnapi alapján. Ez az ember egyszerű, mint egy bot, higgadt és rendszerint jó megoldást választ, nem akar kitűnni semmivel. Ideális csapatjátékos.
sopisz írta:Nekem tetszett a játéka,kevésbe izgultam miatta mint Pique megoldásainál.