2017.10.07. 13:57:50
Jó, volt itt Maradona, Romário is...lehet sok nevet említeni, de Iniesta spec sokkal többet tett a klubért, mint ők ketten együtt. Stoichkov nekem hatalmas kedvencem volt anno, talán a legkedvesebb volt számomra, imádtam, ahogy zsigerből utálta a Realt és amekkora culé lett, amennyire nem alkudott meg, amennyire megbecsülte a klubot, h kiemelte otthonról, na az a fickó ezt nem felejtette el a mai napig.
Cruyff meg egy ikon, nem kérdés, nézve a videókat úgy tűnik, mintha 10 évvel előzte volna meg a korát. Nem kell azt ilyen kőbe vésett dolognak venni, amit írtam. De pl nekem Rivaldo focija is jobban tetszett, mint a mostani Messié, azt az élményt viszont amit Messi adott 17-20 éves korában nekem, az egyedülálló.
Volt szerencsém az utóbbi 8 évben néhány sztárt élőben látni, és elmondhatom, h úgy senki nem ért a labdához, mint Iniesta, olyan jó helye volt nála a labdának, mint magzatnak az anyja hasában, jobb napjaiban kisütött a nap a stadionban, amikor hozzá került a zsuga.
Ha a klub legnagyobb ikonjait kellene említenem, akkor ő tuti ott van a háromban: Cruyff, Ini, Messi. A Barca legszebb korszakát jórészt az utóbbi két játékosnak köszönhetjük, elvitathatatlanul, Xavinal nekem pl egy klasszissal jobb focista Iniesta.