Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát általában igy szokott lenni. Bár szerintem sokat kozrejátszott hogy a volt edzoje ment oda.Blasko írta:Robihorol jut eszembe:ma került a kezembe egy tavalyi FOCIVILÁG, amelynek a címlapján ez állt:Robinho"Szeretnék a katalán klubban játszni".Hmmm...ez érdekes tavaly még a Barca volt a kedvence, idén a Reál
, jövőre a Juve vagy a Milán
![]()
.Mindig az a csapat aki éppen érdeklődik iránta.
![]()
.Ennyit róla.
Az EB-n is lehetett látni, hogy nagyszerűen megálllja a helyétz Nedved helyén (én személy szerinte jobban kedvelem, mind Nedvedet), Szerintem nagyra vihetné a Juve-ban (ha nem fújná el a szél és az olasz bédők lehellete).Zsolti írta:Rosickyt nedved helyére akarják,aki kacérkodik a visszavonulás gondolatával.Xavi írta:Hajrá! Úgyis csak 1 csatárral játszanak, a többit a padon jegelik. Rosicky-t meg az öregedő delpieró helyére szeretnék?Zsolti írta:A juve meg akarja szerezni Rault és Rosickyt.
Úgyis egy defenzív [auto_cenzúra] marad az egész...
Raulnak viszont nem lenne mindegy,hogy esetleg újra kivirágozzon egy másik csapatba,mert a reálba már beleszürkült.LG írta:Raul ugyse hagya ott a reált. Nekem amugy mind1 lenne, melyik luzercsapatba bugizik.
Rosickyt nedved helyére akarják,aki kacérkodik a visszavonulás gondolatával.Xavi írta:Hajrá! Úgyis csak 1 csatárral játszanak, a többit a padon jegelik. Rosicky-t meg az öregedő delpieró helyére szeretnék?Zsolti írta:A juve meg akarja szerezni Rault és Rosickyt.
Úgyis egy defenzív [auto_cenzúra] marad az egész...
Hajrá! Úgyis csak 1 csatárral játszanak, a többit a padon jegelik. Rosicky-t meg az öregedő delpieró helyére szeretnék?Zsolti írta:A juve meg akarja szerezni Rault és Rosickyt.
Adrianora naon-naon mérges lennék, ha elhagyná az Intert.Boixos írta:ez mai (vagy tegnapi) hír az inter portáljáról.Boixos írta:tegnap ezt is lehozták az adrianoról. összevissza kamuznak a nagyszerű hírforrások. ez pont az ellentéte a lentebbi hírnek?Nagyon boldog vagyok mert látom hogy az emberek nagyon szeretnek itt, ez pedig roppant fontos a számomra. Az Inter az én második otthonom, mint ahogyan azt már korábban is elmondtam mindenkinek. Remélem hogy a pályafutásomat ennél a klubnál fogom befejezni, mivel ez az egyesület teljesen belopta magát a szívembe!?
ez mai (vagy tegnapi) hír az inter portáljáról.Boixos írta:tegnap ezt is lehozták az adrianoról. összevissza kamuznak a nagyszerű hírforrások. ez pont az ellentéte a lentebbi hírnek?Nagyon boldog vagyok mert látom hogy az emberek nagyon szeretnek itt, ez pedig roppant fontos a számomra. Az Inter az én második otthonom, mint ahogyan azt már korábban is elmondtam mindenkinek. Remélem hogy a pályafutásomat ennél a klubnál fogom befejezni, mivel ez az egyesület teljesen belopta magát a szívembe!?
jah, nem tudom, h csinálják, a nemzeti érzésen felül, de az tény, h a bilbaoból egyszerűen nem lehet elhozni a jó zsugásokat. a guerrero-t annak idején az összes valamirevaló spanyol klub kergette, mégsem tudták elvinni, pedig gondolhatod, h nem egy kiló babot ajánlottak érte. de ugyanez volt a helyzet az exteberriával, az ezquerroval és másokkal is. aztán az is lehet, h változnak az idők és változnak a zsugásaik is, bár eddig kőkeményen tartották magukat.... A baszk játékosok esete persze kicsit más, mert náluk nagyon erős a nemzeti (baszk) jelleg, ezért eleve hátrányból indul minden klub az ő esetükben...
Hidd el,hogy Yeste nem fog menni sehova.Ahogy Extcheberilla sem ment annak idején,pedig őtis sokan hívták...bocs,ha rosszul írtam a Joseba nevét,de naon nehéz leírni.A Bilbaonál mások a játékosok...ők nem a pénzért fociznak.Lujo írta:Srácok! Azt hiszem, volt már időnk megtanulni, hogy a mai fociban szinte minden a pénről szól. Ahogy Torres el fogja hagyni az Atleticot, úgy vált klubot majd Jouquín, Yeste és Adriano is, ha egy megfelelő ajánlatot letesz értük egy másik klub.
Puyollal,Xavival,Ronaldinhoval,Eto'oval ne legyen így,meg még sorolhatnám!Lujo írta:Srácok! Azt hiszem, volt már időnk megtanulni, hogy a mai fociban szinte minden a pénről szól. Ahogy Torres el fogja hagyni az Atleticot, úgy vált klubot majd Jouquín, Yeste és Adriano is, ha egy megfelelő ajánlatot letesz értük egy másik klub.
tegnap ezt is lehozták az adrianoról. összevissza kamuznak a nagyszerű hírforrások. ez pont az ellentéte a lentebbi hírnek?Nagyon boldog vagyok mert látom hogy az emberek nagyon szeretnek itt, ez pedig roppant fontos a számomra. Az Inter az én második otthonom, mint ahogyan azt már korábban is elmondtam mindenkinek. Remélem hogy a pályafutásomat ennél a klubnál fogom befejezni, mivel ez az egyesület teljesen belopta magát a szívembe!?