cantera írta:Itt is felteszem a kérdést, a másik oldalon nem kaptam választ, talán itt fogok
Szóval... kedves Barca drukker barátainktól kérdezném, hogy véleményetek szerint kikkel erősödhetne meg úgy a Madrid, hogy iksz időn belül versenyképes csapat legyen? játszuk azt hogy Ti vagytok Perez, és madridisták vagytok

mit tennétek, hogy ne lehessen belekötni semmibe (vagy legalábbis ne olyan mértékben mint mostanában), mégis előrelépés legyen? és itt most ne írjatok olyat, hogy ezt a Barcát soha nem lehet legyőzni, mert ilyen nincs.
Érdekes felvetés.
Nincs kizárva,h ezekkel az igazolásokkal is belátható időn belül partiban lesztek a trófeákért.Igazából csak annyi volt a problem velük,h az első két hétben olyan irdatlan lóvékat toltatok bele 2 zsugásba,a marketingértékre hivatkozva,ha ezért köt bele a sokadalom.És ezalatt nem csak a BARCA fanokat értem.NEm is a konkrét személyekkel -meg h Aranylasztisok- volt/van a gond,hanem a 160 millás összértékükkel és azzal,h Perec nem azt mondta,h kellenek,mert hiányposzt meg kulcsplayák,hanem inkább a marketingről szónokolt.Ezért tűnt ez tényleg ilyen managerjáték szindrómának tőle.És ez,kézenfogva a jelenlegi recesszióval szúrja a szemét a népeknek...
Szal Perec helyében én egy kicsit kevesebb vehemenciával vágtam volna neki a dolgoknak.
Mivel vélhetően CR-re nem hiszem,h lett volna más jelentkező és amúgy is az állítólagos titokszerződés miatt valószínűsíthető volt,h meglesz.Tehát nem biztos,h csak ilyen +90es ajánlattal lehetett beszerezhető.Esetleg bele lehetett volna vonni vkiket a partiba,bár kicsi a sansz,h SAF-nak kellene tőletek vki.De egy próbát megérne...(Lehet,h volt is persze.)
Kaká.Ő is jó igazolás lesz sztem,de a Milanos transzferbe legalább egy playát tuti bele lehetett volna tolni sztem.Nemtom,h kiket akartok mindenképpen lepattintani,így csak találgatok,h mondjuk a holland KP-k egyikét esetleg...Csak puhítás kérdése,és nem a nagy lé villogtatásáé.
Amennyiben egy picit kevésbé drasztikusan lépett volna fel az elnök,akkor alacsonyabban tarthatta volna a többi spíler árát is talán.Így az első csatáropció Villát is meg lehetett volna még szerezni.
Aztán mondjuk ha már a MU-nál vagyunk,akkor megkörnyékeztem volna mondjuk Vidicet,akiről írták,h kicsit elege van már az esőből

Lehet,h sansztalan lenne elhozni,de mondjuk bepróbáltam volna.
Rajtuk kívül még rengeteg playa volt,aki elérhető lehet ill lehetett volna,és mindről azt állítják,h nagy zsugások.Annyira azért nem vok otthon a játékospiacon,h ki ért volna meg egy misét (ill pár misit

),így konkrétumot nem is írnék.De pölö Filipe,Zhirkov,B. Saltor nevével lehet dobálózni.A védelmen van mit javítani és azért egy masszív VKP is elkélne talán.Na erre nem írok opciót,mert passzolom,h ki mozdítható és mennyi zsé maradna rá
Az egész lényege,h teljesen másképp alakulhatott volna a dolog,ha nincs ez a 94 millás kezdés és a 67es folytatás ilyen rövid időn belül...Teszem azt,mondjuk 70-75 (mivel 30 volt az alap) és 50-55 körüli összegekkel is elérhetőek lettek volna talán.És így Villa is lehetett volna mondjuk 30-35 (+50 helyett).V Benzema 20-25 (35 helyett).Meg Ribéry 40 (70-80 helyett).
Persze ezek sem kis számok,de már egy picit beláthatóbb összegek és nem mellékesen CR+Kaká transzferen megspóroltam volna Villa árát.
(Mielőtt jönne a riposzt,h azért kellett hamar igazolni -akár ennyiért is-,mert így van idő beépíteni őket:egy hónapja lett volna minimum a górénak,h alkudozzon,tárgyaljon,mielőtt kezdődnek az edzések!)
Egy játékra kértél fel és én megpróbáltam játszani.Igaz,h nem a nevekkel,de a türelmesebb,racionálisabb költekezéssel új utak nyílhattak volna meg.
Erősen kétlem,h tudott volna Perec úgy igazolni,h teljes mértékben támadhatatlan legyen és még látható pozitív változás is történjen a csapat játékában.Ehhez domináns playerek kellenek,akik drágák.Sokkal olcsóbb,tehetséges,"anonim" gyerekeket is vehetett volna,de az meg akkora vakrepülés,h nem lehetett vele kockáztatni.Na meg Caldi apó vmi hasonlót akart,és nem jött be.Szal az egyetlen járható út vissza felfele,az az elitbe való beletúrás.
De a törtető,"semmi-sem-számít" politika helyett választhatott volna kevésbé bicskanyitogatót is.Akkor is szidnák persze,de azért nem lenne ennyire felháborodva rajta a nép...
Talán