2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Reménytelen...Realista24 írta:Írhatsz lassan, gyorsan, szájbarágósan, lenézően, tökmindegy hogy...egy adott dologból kivetted azt amit a saját szád íze szerint forgathatsz...az egész átigazolási szezonból kivetted a CR-es ügyet...gratulálok hozzá, hogy te most így vizsgálod csak, én nem tudom így vizsgálni...ennyi erővel akkor egy focista teljesítményét is csak egy meccs alapján döntöd el?Lassan írom,mert nem tudsz gyorsan olvasni,ahogy látom
Én csak ezzel az ügylettel kapcsolatban kérdeztem a két dicső úr megítélését
Írhatsz lassan, gyorsan, szájbarágósan, lenézően, tökmindegy hogy...egy adott dologból kivetted azt amit a saját szád íze szerint forgathatsz...az egész átigazolási szezonból kivetted a CR-es ügyet...gratulálok hozzá, hogy te most így vizsgálod csak, én nem tudom így vizsgálni...ennyi erővel akkor egy focista teljesítményét is csak egy meccs alapján döntöd el?Lassan írom,mert nem tudsz gyorsan olvasni,ahogy látom
Én csak ezzel az ügylettel kapcsolatban kérdeztem a két dicső úr megítélését
OFF (sry) :Realista24 írta:Pereznek muszáj volt ezt megtenni CR esetében, mivel volt egy Caldis záradék...és nem 94 hanem 80 milla,
Hibáiból tanul az ember.Realista24 írta: mint írtuk már sokszor.
Tényleg nem akarom újra futni a sokszor megtett köröket.CS0ki írta:Azért vol viszonylag sok téma a pénzről, mert mindenki más ezzel jött! Ha senki nem szól egy szót sem, perez se kezdi el magyarázni, hogy ki miért mikor mennyi!De könyörgöm,legalább picit néha beszéljen a fociról is,elvégre ez egy futballklub,nem pénzmosó v bank
Hanem mondhatta volna nyugodtan, hogy hiányposztra jött mindenki. (mondjuk nem volt nehéz, kapuson kívül gyakorlatilag bárhova hozhattak volna embert...)
Azért vol viszonylag sok téma a pénzről, mert mindenki más ezzel jött! Ha senki nem szól egy szót sem, perez se kezdi el magyarázni, hogy ki miért mikor mennyi!De könyörgöm,legalább picit néha beszéljen a fociról is,elvégre ez egy futballklub,nem pénzmosó v bank
Most Te mégis mirőll beszélsz?A pénze cucc meg hogy hitel nem hitel már unalmas.... A kedvencem ebben a témában CSOKI aki az igazolások elején mindenkit oltott és olyanokat írt, hogy "ismerem az adósságunkat és az most kereken 0..."...stb. Aztán utána osztja az észt, hogy "igen hitel... De hogy kérhetitek számon hogy honnan volt a hitel? Nem értetek a válsághoz..." stb.
Lassan írom,mert nem tudsz gyorsan olvasni,ahogy látomRealista24 írta:ViccesKösz!
Akkor most válaszoljon vki,aki értette is,h mit írtam
Lehet,h rosszul fogalmaztam:
A madridista fél helyett a madridista egészet kérdezem.
A,Caldi 'csög,mert fosul igazolt.Perec God,mert CR eljő...
B,Caldi 'csög,mert titokban (sokért) előszerződtette CR-t és Perec God,mert mégis eljő ( nagyonsokért)...
C,Caldi 'csög,mert tulajdonképpen minden apró részletben megegyezett CR-ről(,nagyonsokért).Perec God,mert ő írta meg a csekket és eljő...![]()
Nagyon kihegyezed csak CR-re...tovább nem látsz sajnos...pedig nem egy játékos jött-ment eddig...
ABC verzió, Perez és nem Perec...de hát Te tudod...![]()
Perez nem azért God, mert CR eljő, hanem mert CR, Kaká, Benzema, Albiol, stb. eljő...nem odavaló játékosok nagy része elmegy...
ViccesKösz!
Akkor most válaszoljon vki,aki értette is,h mit írtam
Lehet,h rosszul fogalmaztam:
A madridista fél helyett a madridista egészet kérdezem.
A,Caldi 'csög,mert fosul igazolt.Perec God,mert CR eljő...
B,Caldi 'csög,mert titokban (sokért) előszerződtette CR-t és Perec God,mert mégis eljő ( nagyonsokért)...
C,Caldi 'csög,mert tulajdonképpen minden apró részletben megegyezett CR-ről(,nagyonsokért).Perec God,mert ő írta meg a csekket és eljő...
Jajj,ezt még nem vettem észre korábban.Realista24 írta:
Riberyért nem ajánlottunk 80 millákat.
Kösz!Realista24 írta:Az van, hogy marha nehéz megegyezni abban, hogy a kivásárlási árat leteszik érte...ehhez nem kell nagy érzék, SAF mondta, ha kell 80-90 milla és mehet...ennyi.Oltjátok a kötsög Calderont,h kiket igazolt.Isten Perec meg hozta a Megváltó CR-t.
Másrészt a cserépedény Ramón megegyezett CR-ről ,így az Istennek sokba fájt,de azért megcsinálta,elhozta a Megváltót.
Harmadrészt a gyík exelnök elvileg mindenben megegyezett télen a MU-val,így az Istennek már csak elhoznia kellett nyáron a Megváltót.De ettől mégis ő az Isten,mert seperc alatt átrántotta a portugált.
Akkor most mi van
Ha Perez lett volna az elnök akkor lehet, hogy az általatok említett 65-70 milláért érkezett volna.
Dehogy maradjunk a Caldi vs Pereznél:
Caldi ígérte Fabregast, Kakát és Robbent...ebből lett Robben egy év késéssel...+ pár tucatholland. Egy normális igazolásuk volt, Lass.
Perez jött és hozta a 3as pakkot. 1 hónapon belül.
Az első részéhez: kölcsönt vett fel, kölcsönből lett a befektetés, a befeketetésből a haszon, a haszonból megy vissza a kölcsön, ergó működik a gazdaság.Igen .200 millió kölcsönből. Talán Calderon nem ekkora spiller, h a bankok csak ugy adtak volna neki ennyi lét. Ebben nagy Perez hogy vannak kapcsolatai, és elő tudja teremteni a zsét az ilyen transzferekhez...
Egyébként meg akárki akármit mond, ezeket az embereket kellett megvegye ahoz, hogy fel tudjátok venni a versenyt velünk, és a többi európai élcsapattal.
Igen .200 millió kölcsönből. Talán Calderon nem ekkora spiller, h a bankok csak ugy adtak volna neki ennyi lét. Ebben nagy Perez hogy vannak kapcsolatai, és elő tudja teremteni a zsét az ilyen transzferekhez...Realista24 írta: Perez jött és hozta a 3as pakkot. 1 hónapon belül.
Mikor kezdtétek a felkészülést?Július elején?Sztem csak pár napja edhettek,szal nem maradtak volna le semmiről,ha mondjuk egy hete dőlt volna el a sorsuk.És igenis spórtolhattatok volna a 2 playán egy harmadik kulcsjátékosra való stekszet.Lényegtelen,igaz? De ezt írtam is,szal felületesen olvastál
Mikor kezdtétek a felkészülést?Július elején?Sztem csak pár napja edhettek,szal nem maradtak volna le semmiről,ha mondjuk egy hete dőlt volna el a sorsuk.És igenis spórtolhattatok volna a 2 playán egy harmadik kulcsjátékosra való stekszet.Lényegtelen,igaz?Realista24 írta:Pereznek muszáj volt ezt megtenni CR esetében, mivel volt egy Caldis záradék...és nem 94 hanem 80 milla, mint írtuk már sokszor.
Kérdem én, mi a jobb, húzni halasztani az igazolást, spórolni 10 millát és a következő idény kulcsjátékosai kihagyják az egész felkészülést vagy egyből igazolni?
A marketingértékekre meg azért hivatkozik, mert mindenhol ezt a kérdést kapta, hogy miért kellett ennyi pénzt költeni a válság közepette? stb.stb.stb...megmagyarázta a gazdasági oldalát is...az meg hogy hiányposztra igazolt a vak is láthatja, nem kell magyarázni.
Riberyért nem ajánlottunk 80 millákat.
Az van, hogy marha nehéz megegyezni abban, hogy a kivásárlási árat leteszik érte...ehhez nem kell nagy érzék, SAF mondta, ha kell 80-90 milla és mehet...ennyi.Oltjátok a kötsög Calderont,h kiket igazolt.Isten Perec meg hozta a Megváltó CR-t.
Másrészt a cserépedény Ramón megegyezett CR-ről ,így az Istennek sokba fájt,de azért megcsinálta,elhozta a Megváltót.
Harmadrészt a gyík exelnök elvileg mindenben megegyezett télen a MU-val,így az Istennek már csak elhoznia kellett nyáron a Megváltót.De ettől mégis ő az Isten,mert seperc alatt átrántotta a portugált.
Akkor most mi van
Madridista félnek mondanám,ill tőletek kérném!Realista24 írta: Csak amíg Caldi+Mija VdV, Drenthét és Huntit igazolt, addig Perez Kakát-CR-t és Benzemát...remélem lehet érezni a különbséget...
Érdekes felvetés.cantera írta:Itt is felteszem a kérdést, a másik oldalon nem kaptam választ, talán itt fogok
Szóval... kedves Barca drukker barátainktól kérdezném, hogy véleményetek szerint kikkel erősödhetne meg úgy a Madrid, hogy iksz időn belül versenyképes csapat legyen? játszuk azt hogy Ti vagytok Perez, és madridisták vagytokmit tennétek, hogy ne lehessen belekötni semmibe (vagy legalábbis ne olyan mértékben mint mostanában), mégis előrelépés legyen? és itt most ne írjatok olyat, hogy ezt a Barcát soha nem lehet legyőzni, mert ilyen nincs.
Csak amíg Caldi+Mija VdV, Drenthét és Huntit igazolt, addig Perez Kakát-CR-t és Benzemát...remélem lehet érezni a különbséget...Akkor idén csak ennyi problémátok lesz:
1.Florentino Pérez
2.Valdano
3.Pellegrini
Akkor idén csak ennyi problémátok lesz:Realista24 írta:A tavalyi csapattal a következő problémák voltak:
1. Calderon
2. Mijatovic
3. Shuszter
Majd szezon végén visszatérünk rá.Azért Benzema nálam se jobb mint Huntelaar!