Bajnoki Mérkőzések 10-11
Szerintem Mascherano legyen baloldalt. Nem kell sűrűn támadni, védekezni tu és még gyors is. Ha Puyol továbbra sem játszhat akkor meg vagyunk lőve. Így is nem kicsit vagyunk balszerencsések. Fuckinhell!!!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez hihetetlen, elfogyunk a szezon végére. 3 balvédőnk volt, és rövid idő alatt mindhárom kiesik. Bár Reméljük, Maxwell sérülése nem komoly, és Adrianoban is reménykedem még...
Abi meg ősztől oktat újra.
Abi meg ősztől oktat újra.

Rivaldo-A Legnagyobb.
- LM10
- Director del Fútbol
Korrigáltam FecoooFecooo írta:Dani, ki más... (tudom, h balhátvédre gondoltál...)LM10 írta:A SPORT szerint Milito mellett Maxwell is sérülést szenvedett, és vasárnap fogják megcsinálni a teszteket. Ki lesz akkor majd a jobbhátvéd?![]()

Dani, ki más... (tudom, h balhátvédre gondoltál...)LM10 írta:A SPORT szerint Milito mellett Maxwell is sérülést szenvedett, és vasárnap fogják megcsinálni a teszteket. Ki lesz akkor majd a jobbhátvéd?![]()
- LM10
- Director del Fútbol
A SPORT szerint Milito mellett Maxwell is sérülést szenvedett, és vasárnap fogják megcsinálni a teszteket. Ki lesz akkor majd a balvédő?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2011.04.23. 23:36:55-kor.
-
- Entrenador del Barça
Egy nagyon gyenge meccsen vagyunk túl. Újfent.
Már mérkőzések óta küzködünk a középpályán. Rengeteg az eladott labda.
A mai meccsen 52. percig 30 eladott labda, útána sem nagyon javult.
80% on pörögve sem adunk el ennyi labdát.
Az pedig gyenge kifogás, hogy a cseresor játszott.
Busi és Alves rengeteg labdát szór el. Könnyelmüek, de nagyon.
Szerdára ez nagyon rossz előjel, de ne legyen igazam.
Már mérkőzések óta küzködünk a középpályán. Rengeteg az eladott labda.
A mai meccsen 52. percig 30 eladott labda, útána sem nagyon javult.
80% on pörögve sem adunk el ennyi labdát.
Az pedig gyenge kifogás, hogy a cseresor játszott.
Busi és Alves rengeteg labdát szór el. Könnyelmüek, de nagyon.
Szerdára ez nagyon rossz előjel, de ne legyen igazam.
- pitta19
- Jugador d'estrella
A számomra a két gólon kívül egyetlen értékelhető momentum volt a mérkőzésen, az nem más, mint Shakira csókja Piqué-nek...
Túl sok mondatot a látottakra nem pazarolok, a 3 pontnak és Messi ötvenének nagyon örülök.
Túl sok mondatot a látottakra nem pazarolok, a 3 pontnak és Messi ötvenének nagyon örülök.
-
- Barça B
Mondja mindenki az a lényeg h megvan a 3 pont! Hát most nem!!rosszul ötlettelenül játszunk régóta,igen is szenvedünk a pályán,és hogy őszinte legyek,szomoru de félek a szerdától,mert ez a hentesek ellen kevés lesz!! Nem tom mivan mostanában!Ma meg kellett volna mutatni h felszívtuk magunkat....:S
lötyögés = lötyögés, tökmind1, hogy 60 perc gála után, vagy egész meccsen csináljákkennyke04 írta:Én most kérdezném meg azokat, akik az 5:0meccseknél panaszkodtak, hogy túl gépiesek lettünk és annyira egyértelműek a meccseink, hogy fél óra után le kéne fújni, mert már minden lényeges eldőlt, hogy ugye azért mostmár kicsit visszasírnák azokat a magabiztos győzelmeket?
a gépiesség meg emlékszem, arra vonatkozott, hogy nagyon homogén összetételű lett a csapat, gyakorlatilag ugyanazokat a mozgás- és cselkombinációkat csinálják, én most pl. kifejezetten élvezem h Thiago ezt egy kicsit feldobja
egyébként én a Gijon elleni 1-1 után is azt mondtam, hogy végre valami izgalmas (ellentétben a Clasico-nak nevezett szégyenmeccsekkell)
Jeffren-hez azt kell látni, hogy végre egy ember aki el mer indulni előre!!! amit Maxwell művel az szerintem gyalázat, azt az embert látni sem bírom, mint egy robot passzolgatja hátra a labdákat, ez minden amit nyújtani tud. Alves az egy gólpasszán kívül egy nagy nulla volt ma, Mascheranó aki a Barcához méltóan játszott. sajnos még Iniesta is hullámvölgyben van mostanában, Villa most jókor esett el, Jeffren mesteri beadására. Afellayból sikerült kiölni mindent amit a PSV-ben tudott, ő is a hátrapasszt tanulta meg legelőször, a kapu előtt impotens.
a győzelemnek örüljünk, azt már kétlem, hogy ez önbizalom növelő lehetne a BL- meccsekhez, bár ne lenne igazam!
a győzelemnek örüljünk, azt már kétlem, hogy ez önbizalom növelő lehetne a BL- meccsekhez, bár ne lenne igazam!
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Én most kérdezném meg azokat, akik az 5:0meccseknél panaszkodtak, hogy túl gépiesek lettünk és annyira egyértelműek a meccseink, hogy fél óra után le kéne fújni, mert már minden lényeges eldőlt, hogy ugye azért mostmár kicsit visszasírnák azokat a magabiztos győzelmeket?B. írta:Mikor láthatunk ismét, olyan igazi gálameccset szemtelen megoldásokkal, szép gólokkal?Értem én, hogy ez "tétnélküli" volt.Kezd hiányérzetem lenni.

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Mikor láthatunk ismét, olyan igazi gálameccset szemtelen megoldásokkal, szép gólokkal?Értem én, hogy ez "tétnélküli" volt.Kezd hiányérzetem lenni.
Meccsről.
Unalmas meccs, bár ezt az eredményt látatlanban is aláírtam volna.Milito sajnos ismét a zérushely közelében tolta.(ő most megsérült?)Villa szép akció végén betalált, nagyon remélem, hogy most már odateszi magát.Thiago is kicsit gyengus volt.Jeffrent jó volt újra látni.Maxwell sem volt toppon...
Felejtős meccs
Indulhatnak Madridba
Visca el Barça!
Meccsről.
Unalmas meccs, bár ezt az eredményt látatlanban is aláírtam volna.Milito sajnos ismét a zérushely közelében tolta.(ő most megsérült?)Villa szép akció végén betalált, nagyon remélem, hogy most már odateszi magát.Thiago is kicsit gyengus volt.Jeffrent jó volt újra látni.Maxwell sem volt toppon...
Felejtős meccs

Visca el Barça!
B.
- LM10
- Director del Fútbol
Na megvan a 3 pont, és most ennyi kellett. Villa góljának nagyon örültem, remélem ezzel kevesebb lett a teher saját magán. Messi gólja pedig ötletes volt, Alves nagy zsugát adott
A kicsit langyosabb meccs mellett van egy negatívum számomra: Jeffren.
Biztos nem hiába cserélte le Pep sem a félidőben. Gyors meg minden ,csak nem tud mit kezdeni a labdával, viszont a gólpassza szép volt.
Folytatás a BL-ben!

A kicsit langyosabb meccs mellett van egy negatívum számomra: Jeffren.
Biztos nem hiába cserélte le Pep sem a félidőben. Gyors meg minden ,csak nem tud mit kezdeni a labdával, viszont a gólpassza szép volt.
Folytatás a BL-ben!
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Fontást igazán berakhatta volna PepEl fanático írta:Valdés, Alves, Mascherano , Milito y Maxwell; Thiago, Busquets y Keita; Villa, Jeffren y Afellay. Sport.es-ről.

- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
Remélem ma mindenki úgy fog hajtani, mint még soha! Ez a minimum! Legyen ma sok Villa és Afellay gól!
- visca el barca
- Presidente del Barça
a jelenlegi helyzetben a leheto legjobb 11 kezd!
élő közvetitise topik zárva lesz?
élő közvetitise topik zárva lesz?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

.....csak győzünk.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Guardiola fejében ugyanaz jár mint az én fejemben .. nemgyőzi hangsúlyoztatni a szerdai idegenbeli mecss fontosságát, ezért jól teszi, hogy Xavi, Ini, Messi , is pihen..jó azis h Villát pályán hagyja szenvedni, mert ha talál egy gólt , iszonyatosan fellendül a morálja...de nemlessz egyszerű így behúzni..de legyen meg ma a 3 pont és szerdán a két idegenbeli gól..

El fanático írta:Valdés, Alves, Mascherano , Milito y Maxwell; Thiago, Busquets y Keita; Villa, Jeffren y Afellay. Sport.es-ről.

Ilyet sem mindennap látni

Jeffren a kezdőben? Bár mondjuk Bojan miatt vna..
Tetszik ez a kezdő. Nyerni fognak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2011.04.23. 19:42:32-kor.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Valdés, Alves, Mascherano , Milito y Maxwell; Thiago, Busquets y Keita; Villa, Jeffren y Afellay. Sport.es-ről.

- LM10
- Director del Fútbol
Valdes, Alves, Mascherano, Milito Maxwell, Thiago, Keita Busquets, Villa, Jeffren Afellay
El sem hiszem, hogy Messi csere
Nagyon remélem Villa gólt lő, és Afellay,Thiago, és Jeffren jól fognak játszani.
El sem hiszem, hogy Messi csere

Valdés, Alves, Mascherano , Milito y Maxwell; Thiago, Busquets y Keita; Villa, Jeffren y Afellay.
forrás: sport.es
forrás: sport.es
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hát remélem nem a marca és az as szerint felírt kezdő lesz, mert az szánalmas lenne hazai pályán.
Közben hivatalos:
Valdes,ALves,Masch,Milito,MAxwell,Busi,Keita,Thiago,Jeffren,Affelay,Villa.
Ilyen hurka kezdővel a tippem, 1-0. egy öngóllal.
Közben hivatalos:
Valdes,ALves,Masch,Milito,MAxwell,Busi,Keita,Thiago,Jeffren,Affelay,Villa.
Ilyen hurka kezdővel a tippem, 1-0. egy öngóllal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.04.23. 19:28:19-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Milito-Maszk védelem, kp-n Busi, Thiago és Keita, elől Jeffren-Villa-Afellay