Taibi írta:Mégis mit kellett volna nyilatkoznia? "Gyengék vagyunk, itt van a világvége, többet fel se kel a nap." Vagy mit? "Meg lesz büntetve mindenki, személyesen veszem el a vacsorájukat."
Szerintem mondhatott volna akármit, biztos, hogy nem tetszett volna itt valakinek, mert alapból ellenszenves sok embernek Rijkaard.
Másik, az én véleményem szerint teljesen logikusan cserélt.
1. Behozta Henry-t, de ehhez le kellett cserélnie a 3 csatárból egyet. Mivel az első félidőt nem láttam, így nem tudom, hogy melyikőjük volt a leggyengébb, de úgy döntött ő hogy Messi jön le. Talán azért is mert ő később kezdte a felkészülést, elképzelhető, hogy még nem 100%os.
Ez a meccs meg még most nem volt annyira létkérdés, hogy megkockáztassa a 4 csatáros játékot.
2. Mivel az eredmény nem jött, behozta Deco-t Touré helyére, hogy még támadóbbak legyünk. Ez is érthető.
3. Az eremény továbbra se jött, így bejött Zambrotta helyére Marquez, és átálltunk egy 3 védős játékra. Oleguer, Thuram, Abidal, előttük pedig Marquez a VKP-n. Azért Zambrotta jött le, mert a 4 kezdő védő közül ő az egyetlen aki nem illik a 3 védős rendszerbe.
Szerintem teljesen érthető mind a 3 cseréje, nem ezen múlott, hogy nem nyertünk.
El kellett volna ismernie, hogy a tegnapi produkció egy nulla volt, nem azt mondani, hogy "ez van".
A cseréit is meglehet magyarázni, végülis gólt nem kaptunk miatta. Henry behozatala logikus volt, de én már félidőben behoztam volna. Ronniet lehozom, Messi kimegy szélre, Eto'o meg behúzódik középre. Ehelyett Messi le, Eto'o marad szélen, nehogy véletlen kapu elé kerüljön. Ronnie sétált, Titinek meg nem volt szerencséje. Ja, és majdnem kaptunk vagy 2 gólt a Racingtól...