Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
albicelesteX
A Vadász

2007.08.27. 13:40:37

barcelinho_5 írta:
albicelesteX írta:én az uefaba így játszok!

----------------------Buffon-------------------------

Zmbrotta-----Milito--------Márquez-------------Sorín

-------------------------Mascherano--------------------------

Messi--------------------------------------------------Ronaldinho

--------------------------Totti---------------------------

Henry-------------------Eto'o

:D :)

nagyon jó :lol:

csak sajnos egy játék teljesen más mint a valóság :?
ezt vágom csak mondtam! :)
én bízok benne hogy összeszedik magukat a srácok!hosszú még az idény!FORCA BARCA!!!!!!!
Kép
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.08.27. 13:37:49

albicelesteX írta:én az uefaba így játszok!

nagyon jó :lol:

csak sajnos egy játék teljesen más mint a valóság :?
albicelesteX
A Vadász

2007.08.27. 13:36:46

én az uefaba így játszok!

Kép
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.08.27. 13:30:49

Saviola írta:Na,ilyen nem lesz soha,amíg Rijkaard itt van. :roll:
tudom én hogy nem, de könyörgöm miééért??? miért ilyen csőlátó ez az ember a totálisan kiismert 4-3-3-jával???
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.08.27. 13:28:20

Na,ilyen nem lesz soha,amíg Rijkaard itt van. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.08.27. 13:26:58

én konkrétan valami ilyesmire gondolok mióta Henry és Touré érkezését bejelentették:

----------------------Valdes-------------------
Zambi--------Puyi---------Milito-------Abidal

---------------Touré-----Xavi---------------

Messi-------------------------------Ronaldinho

----------------Eto'o-------Henry---------------

csak nem értem én sem hogy ilyeneke Riijkaard mi a fészkes fenéért nem mer kipróbálni...pedig az ilyen változtatásokkal lehetnék csúcs-bomba csapat...itt van a szerdai bari-meccs az interrel...ha Riijkaard ott sem változtat én fejbelövöm magam :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcelinho_5 2007.08.27. 13:29:39-kor.
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.27. 13:21:34

Szerintem az lehetne a megoldás, hogyha Deco és Iniesta is padozna, elől a három sztárunk és Deco-Iniesta helyén pedig ROnaldinho, Xavi (vagy éppenséggel Deco) képes megfelelő védőmunkát végezni a kreativitásuk mellett, Ronaldinho meg képes azokra a passzokra, amiket te hiányolsz... Csak Rijkaard semennyit se mer változtani, pedig ezek a srácok akkora sztárok, hogy valóban képesek mindenütt a pályán egyenletesen jó teljesítményt nyújtani :!:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.08.27. 13:09:17

nemértem :roll: Riijkaard mért nem gondolkozik el a dolgain. vagy nincs egy olyan ember aki elgondlkodtassa? tavaly az folyt a vízcsapból hogy a Barca játékát teljesen kiismerték...miért nem képes változtatni?az oké hogy vesz egy védekező kpályást(Yaya), meg egy csatárt(henry) de attól szerintem az összes tavalyi és felkészülési(!) meccsen én a játék holtterét egész egyszerűen a középpályán láttam. nem volt ember aki átjácca a labdákat a támadóknak, hiányoztak a felvezetések. hátul semmi baj nem volt én úgy érzem. de az nekem nagyon nem tetszett hogy a támadásokkal rendre Ronny indult meg bal oldalról, és a kpályások(xavi, iniesta) csak a második hullámban érkeztek. ez számomra valahogy abnormális, mivel nekik azért kellene felelni hogy a támadóinkat vérpontos passzokkal, esetenként felívelésekkel, löbbölésekkel megtámogassák.

tegnap este óta tartom magam ahhoz, hogy új felállás kéne ide, méghozzá olyan ahol Ronny és Messi a két szélen kicsit visszazártabban de támadó kpályást játszik, 2 éknek pedig Eto'o és Henry.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.27. 13:03:39

antiimperialista írta:Nem akartam beleszólni, de az az egy meccs az egy év és egy meccs. Sőt, van, akinek még több (pl. én).
Olvasdd el Vito hsz-eit,bár már megtetted :wink:

R10-nek,Rafanak,stb,stb,stb is 1év és 1 meccs akkor....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.08.27. 12:57:10

Nem akartam beleszólni, de az az egy meccs az egy év és egy meccs. Sőt, van, akinek még több (pl. én).
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.27. 12:52:09

Zozzy 5 írta:
Vito írta: nem értesz.

azt írtad, hogy azért véleményezed Rijkaardot, mert tavaly is [auto_cenzúra] volt.
'hogy tiszta lappal indul, de a tavalyi formáját hozza'. na erre írtam, hogy ha ezt a vonalat folytatjuk, akkor Rijkaarddal együtt mennie kell R10-nek, Deconak, Rafanak bla ...
Egy másik edző talán tudott volna mit kezdeni ezekkel a játékosokkal.
Elküldeni én sem akarom 1 meccs után, de mérgesnek mérges vagyok rá 1 meccs után is, s nem hiszek benne. Szerintem ejtsük a témát, mert ez tényleg értelmetlen már.
Szezon végén beszélhetünk múlt időről,nem pedig 1 meccs után :wink: Szezon végén látjuk meg,h mit/miket nyertünk,és akkor lesz világos,h jó döntés volt e Frank marasztalása,nem pedig 1-2-3 meccs után :wink:
PONT! :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Xavinho
Capitá del Barça

2007.08.27. 12:48:35

SZ akmailag (taktika kidolgozása,stb) egy nagy 0!!!
A lapembernek veszi Oleguert!!!
R endre nem tudja feltüzelni a játékosait

KB ez a véleményem Rijkaardról és örülnék,ha elmenne végre
Capon
Llegenda del Barça

2007.08.27. 12:43:21

Rijekaard-ba már nekem is megrendült a bizalmam (sajnos). Lehet mégis igazuk volt azoknak akik (nem tidom, hogy írják a nevét helyesen) Henk Tenkate távozása után a Barca támadójátékát temetni kezdték. Az idő mulásával egyre inkább igazuk van. Mióta elment a másodedző azóta ötletlenen a játékunk. Sajnos Én lasacsán Rijekaard távozása mellet teszem le a voksomat. Persze ez csak az első mecs volt, de hát melyik fordulóban mutathanák meg a játékosok és az edző(k), hogy mennyire jók ha nem az elsőben. :(
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2007.08.27. 12:42:20

lionelmessi19 írta:Ne is haragudjatok, de egész egyszerűen ostobaság, hogy 1 mérkőzés után el akarjátok küldeni.
te mirol beszélsz? :D sokan már tavaly elkuldtuk volna. arrol nem is beszélve hogy 2 uj jatekos volt a kezdobe. még arra se foghatja hogy 6-7 uj jatekos volt stb. stb. elarulom neked, ezel a palival ugyanezt a lélektelen focit fogjuk játszani.lehet lesz egy-ké kiugro eredmeny de semmi más. lötyögés, 0 motivacio.

de én azt mondom neked h várj csak az 5. (6.,7.,8...) forduloig. egyszer talan majd te is rajossz :wink:

EZ VAN :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2007.08.27. 12:47:51-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 12:29:37

Vito írta:a nagycsapatok általában nem brillírozva kezdenek. ez általában minden évben így van. Inter, Mu, Chelsea ...
ez a Barca szinte minden év elején silány játékot produkált, azután pár meccs és jobbak lettek. ha ez idén nem így lesz, akkor legkésőbb télen mennie kell Franknek, de annyi időt megérdemel az egész csapat :!:
Oké.
Menesztéseknek most még tényleg nincs helye.
Viszont elég ideges vagyok pár emberkére, akik azt ígérték nekünk, hogy más lesz, erre az első adandó alkalommal semmit sem mutattak az ígéretből. Hajtani lehetett volna akkor is, ha még a lépés nem is jön ki annyira a srácoknak.
Frankytől pedig inkább félek mostmár, mint haragszok. Benne sajnos én már nem tudok hinni egy percig se.
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.27. 12:25:23

a nagycsapatok általában nem brillírozva kezdenek. ez általában minden évben így van. Inter, Mu, Chelsea ...
ez a Barca szinte minden év elején silány játékot produkált, azután pár meccs és jobbak lettek. ha ez idén nem így lesz, akkor legkésőbb télen mennie kell Franknek, de annyi időt megérdemel az egész csapat :!:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.08.27. 12:23:34

Rijkaard szerint a frissesség, a sajtó szerint a fantázia hiányzott
Frissesség hiánya :arrow: fantázia hiánya.
ok :arrow: okozat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.08.27. 12:22:02

Vito írta:oké Zoli.
csakhát tegnap óta mást sem hallani Tőled, csakhogy így hülye, meg úgy hülye. az összes hsz erről szól. oké, jogod van hozzá, csak azért lépjünk mér túl ezen.
szvsz
Ezt mondom én is. Unalmas már tavaly óta az állandó Rijkaard szapulás. Ráadásul csak egy meccs telt el, a csapat még nem pörög, de ezzel nem csak mi vagyunk így. Adjunk még 5-6 meccset, és ha nem változik a kép, akkor én is csatklakozni fogok a bírálókhoz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Replay
Director del Fútbol

2007.08.27. 12:21:38

Most az egyszer egyet értek az nso cimével:
Rijkaard szerint a frissesség, a sajtó szerint a fantázia hiányzott
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2007.08.27. 12:22:05-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 12:17:20

Taibi írta:Mégis mit kellett volna nyilatkoznia? "Gyengék vagyunk, itt van a világvége, többet fel se kel a nap." Vagy mit? "Meg lesz büntetve mindenki, személyesen veszem el a vacsorájukat."
Szerintem mondhatott volna akármit, biztos, hogy nem tetszett volna itt valakinek, mert alapból ellenszenves sok embernek Rijkaard.

Másik, az én véleményem szerint teljesen logikusan cserélt.
1. Behozta Henry-t, de ehhez le kellett cserélnie a 3 csatárból egyet. Mivel az első félidőt nem láttam, így nem tudom, hogy melyikőjük volt a leggyengébb, de úgy döntött ő hogy Messi jön le. Talán azért is mert ő később kezdte a felkészülést, elképzelhető, hogy még nem 100%os.
Ez a meccs meg még most nem volt annyira létkérdés, hogy megkockáztassa a 4 csatáros játékot.
2. Mivel az eredmény nem jött, behozta Deco-t Touré helyére, hogy még támadóbbak legyünk. Ez is érthető.
3. Az eremény továbbra se jött, így bejött Zambrotta helyére Marquez, és átálltunk egy 3 védős játékra. Oleguer, Thuram, Abidal, előttük pedig Marquez a VKP-n. Azért Zambrotta jött le, mert a 4 kezdő védő közül ő az egyetlen aki nem illik a 3 védős rendszerbe.

Szerintem teljesen érthető mind a 3 cseréje, nem ezen múlott, hogy nem nyertünk.
El kellett volna ismernie, hogy a tegnapi produkció egy nulla volt, nem azt mondani, hogy "ez van".
A cseréit is meglehet magyarázni, végülis gólt nem kaptunk miatta. Henry behozatala logikus volt, de én már félidőben behoztam volna. Ronniet lehozom, Messi kimegy szélre, Eto'o meg behúzódik középre. Ehelyett Messi le, Eto'o marad szélen, nehogy véletlen kapu elé kerüljön. Ronnie sétált, Titinek meg nem volt szerencséje. Ja, és majdnem kaptunk vagy 2 gólt a Racingtól...
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.27. 12:08:10

Mégis mit kellett volna nyilatkoznia? "Gyengék vagyunk, itt van a világvége, többet fel se kel a nap." Vagy mit? "Meg lesz büntetve mindenki, személyesen veszem el a vacsorájukat."
Szerintem mondhatott volna akármit, biztos, hogy nem tetszett volna itt valakinek, mert alapból ellenszenves sok embernek Rijkaard.

Másik, az én véleményem szerint teljesen logikusan cserélt.
1. Behozta Henry-t, de ehhez le kellett cserélnie a 3 csatárból egyet. Mivel az első félidőt nem láttam, így nem tudom, hogy melyikőjük volt a leggyengébb, de úgy döntött ő hogy Messi jön le. Talán azért is mert ő később kezdte a felkészülést, elképzelhető, hogy még nem 100%os.
Ez a meccs meg még most nem volt annyira létkérdés, hogy megkockáztassa a 4 csatáros játékot.
2. Mivel az eredmény nem jött, behozta Deco-t Touré helyére, hogy még támadóbbak legyünk. Ez is érthető.
3. Az eremény továbbra se jött, így bejött Zambrotta helyére Marquez, és átálltunk egy 3 védős játékra. Oleguer, Thuram, Abidal, előttük pedig Marquez a VKP-n. Azért Zambrotta jött le, mert a 4 kezdő védő közül ő az egyetlen aki nem illik a 3 védős rendszerbe.

Szerintem teljesen érthető mind a 3 cseréje, nem ezen múlott, hogy nem nyertünk.
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.08.27. 11:57:57

Frenkiii!!! Te aztán tudod hogy kell a szurkolók agyát fel :oops:... =D> ](*,)

Mindegy, én már kezdem megszokni...
Srácok, dolgozni kell tovább, ez még nem a világvége!
#-o
Andris
Adminisztrátor

2007.08.27. 11:54:07

barca99 írta:Rendben srácok, de ha ezután beindul a szekér, és jól megy, akkor sztem igancsak zavarban lesztek. :roll: :)
Az biztos. 5. forudló környékén talán már visszatérhetünk erre. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.08.27. 11:53:56

barca99 írta:Rendben srácok, de ha ezután beindul a szekér, és jól megy, akkor sztem igancsak zavarban lesztek. :roll: :)
bárcsak így lenne :)
örülnék mint majom a farkának...én is azon vagyok hogy Riijkaard egy csőlátó sfej...de ha beindul a játék, akkor örülni fogok..bár az sem Riijkaard-nak köszönhető...
mondom...talán ha végre kidolgozna egy új taktikát...de én nem értem ezt az embert :cry:
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.27. 11:51:46

Rendben srácok, de ha ezután beindul a szekér, és jól megy, akkor sztem igancsak zavarban lesztek. :roll: :)
Lezárt