2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És akkor most számoljuk ki, hogy ezen adatok ismeretében Edmilson 34,6 %-a hányad része a Premier League-ben szereplő Mwarumwari 80 %-ának, ha a két bajnokság között 3-as szorzó van!lionelmessi19 írta:Csak épp Edmilka 100%a is csak fele Touré 20%ának.hristo81 írta:De ha gerincsérve van akkor NE játszon!Fusson ki az a pályára aki 100%ot tud!
akkor szómiszó, elég kevés Barca meccset játszanának!hristo81 írta:De ha gerincsérve van akkor NE játszon!Fusson ki az a pályára aki 100%ot tud!
Csak épp Edmilka 100%a is csak fele Touré 20%ának.hristo81 írta:De ha gerincsérve van akkor NE játszon!Fusson ki az a pályára aki 100%ot tud!
Hát ez valami egészen hihetetlen! Szidjátok Henryt, Ronnit, de már láttam olyat is aki azt írta Iniestáról hogy nem ebbe a csapatba valóhristo81 írta:Én Abidalban csalódtam!Szerintem Sylvinho jobb a bal hátvéd poszton!De Yayatól sem esek hasra,ezt egy nyugdíjas Makalele is tudná!
Nekem is meggyőzőbb Sylvinho produkciója, mint Abidalé, de Touréval kapcsolatban szerintem fontos megjegyezni, hogy gerincsérvvel játszik.hristo81 írta:Én Abidalban csalódtam!Szerintem Sylvinho jobb a bal hátvéd poszton!De Yayatól sem esek hasra,ezt egy nyugdíjas Makalele is tudná!
Bocsi, rosszul értelmeztem. Fáradt és nyűgös vagyok, 11 órás munkanap van mögöttem.Blaugrana10 írta:Hat igen en a kapott golokra ertettem. Nem kell kiforgatni a szavakat...
Én ezt úgy értelmeztem, hány gólt köszönhetünk neki... hátul.Varga Tamás írta:Hát, ja. Általában a középhátvéd szokott egy csapat legeredményesebb játékosa lenni.Blaugrana10 írta:En nem tudom h mit beszelek? Militonak ebben a szezonban hany golt koszonhetunk? Nem csak az orunkig kell latni...
Hát, ja. Általában a középhátvéd szokott egy csapat legeredményesebb játékosa lenni.Blaugrana10 írta:En nem tudom h mit beszelek? Militonak ebben a szezonban hany golt koszonhetunk? Nem csak az orunkig kell latni...
És megmondtaColos írta: Végezetül bevallom, sok reményt fűztem ehhez a fórumhoz, de nem ez az első eset, hogy személyeskedő, goromba hozzászólást olvasok, ráadásul (s ezt nyugodtan vegye magára, aki magára veheti) gyakran hemzsegnek a helyesírási hibáktól. Köszönöm a figyelmet.
Tényleg és őszintén nem értem, hogy miért kell mások hozzászólásait ilyen hangnemben értékelni. Már az nso.hu-n hozzászoktam, hogy ne számítsak sok jóra a fórumokon, de én már csak egy ilyen érzékeny s naív gyerek vagyok, hogy azt hiszem, lehet értelmes párbeszédet folytatni. Természetesen ismerem Diegot és Luciot, de úgy értettem, hogy nem látom őket hétről hétre játszani, mert (bevallom) nem követek figyelemmel minden meccset úgy, mint tettem azt tinédzserkoromban. Ebből levonni azt, hogy szűklátókörű vagyok, na ez az, ami leginkább kihozott a sodromból. Hogy az én véleményemre azt írd, nem érdemli meg a részletezést (ti. hogy Zambrottát és Márquezt elengedném), azt pedig kikérem magamnak. Ez az ÉN VÉLEMÉNYEM. Mellesleg éppen a vezetőség átigazolási politikáját ismerve tekinthető szurkolói "álomnak" Agüero leigazolása.torrestoni írta:Jujjj, ezt is meghagyhattad vona magadnak..., mármint ezt a hsz.-t, egész egyszerűen rémes...
Az nagyon csúnya, hogy Zambrotta-t és Márquez-t is így elengednéd, ezt nem részletezem, nem érdemli meg...
Ezekből a Diego-t, s Lucio-t nem ismerem kiderül, hogy elég szűk látókörű vagy, megértem ha nem ismered Pantelic-et, vagy Gekas-t a Bundesligából...
Egyértelmű, ha okosan oldják meg, akkor vagy E. Valverde, vagy M. LAudrup, eszméletlen, amit művelnek, olyan háttérel, s lehetőségekkel... Tehát nagyon jól kihasználják a csapataik adottságait, tehetségét, de ennek is van egy határa, s ezért gondolom, hogy egy jóval szélesebb lehetőségekkel teli Barcelona kispadjára egy szórakoztató, kreatív játékot, támadó futballt erőltető, szimpatikus, tehetséges edző kell. Aki morálisan is képes rendet tartani, s összekovácsolni a játékosokat.norbert55 írta:Most mindenkinek más a véleménye ez logikus de én kíváncsi vagyok h mi lesz a nyáron Rijkaard tuti megy az a legnagyobb kérdés h ki lesz az edző.
Szerintetek ki lesz az és indokoljatok?
Érdekes...norbert55 írta:Állandóan Diego-ról van szó.Nem akkora játékos h ennyit kéne fizetni.
Menjen:Oleguer,Thuram,Márquez,Sylvinho,Edmilson,Gudjohnsen,Ezquerro,Zambrotta,Deco,Henry
Jöjjön:Lahm,Garay,Poulsen,Van der Vaart,Vargas,Drogba,és tehetségek felhozatala a B csapatból.
Van der Vaart sztem jobb igazolás lenne mint diego+olcsóbb
Henry-nak pedig adnék esélyt de valószínű h José Mourinho lesz az edző és ő nem számít Henry-ra vagyis inkább Drogba kell neki+jobban érzi magát Angliában.
Szerintetek?