Üzenetek mindenkinek - archív
Nekem is puli kutyám van sajnálom, hogya tiéd meghalt
Nagyon jó kutyák ragaszkodóak és sok szeretet van bennük a gazdájuk felé.

Én is sajnálom, a kora miatt még élhetett volna ugyan,de egyet értek Zozzy mesterrel aki jól fogalmazta meg a lényeget. Nagyon látszott már rajta..

-
- Llegenda del Barça
Sajnálom Csongi, de igazából már tényleg látszott rajta, hogy nem sok élveznivalója van az életben szegénynekPerrero írta:Ma meghalt a 13 éves pulim is /Borzas/ 18.20 körül még azon gondolkodtunk anyámmal, hogy elkéne altatni, 19.20kor kaptam az sms-t anyámtól, hogy ennyi volt..
/Akik már voltak nálam: a fehér kutyus/

A nő súlyosan gyógyszerezett depresszíos ideggyenge és alkoholista vólt sajnos várható volt kb 1 hete még röhögtünk rajta a hal a tortánban rip...
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nyugodjék békében. Valamelyik nap-talán épp tegnap-még a Joshi Bharatban volt vendég Galsai Dániellel együtt. Elég csúnyán összevesztek ottis.Varga Tamás írta:MEGHALT ALBERT GYÖRGYI!
http://index.hu/kultur/media/albert4179/
R.I.P.
Béke poraira!
http://www.youtube.com/watch?v=OepvNl9A ... re=related
Azta kutya fáját,de azt miért nem mutatja,hogy rakja össze a csajt vagy összese rakta és így maradt
Bár gondolom ez kamu és a nőnek nem voltak lábai alapból...
Azta kutya fáját,de azt miért nem mutatja,hogy rakja össze a csajt vagy összese rakta és így maradt

-
- Az Eurobarca Anonymusa

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ennek a korábbi változatával nyomtam még rég.ozsimiki írta:Valaki játszik a Magic11.com oldalonMa találtam rá, még nem ástam bele magam mélyebben,de ilyen csapat összeállításos menedzseres cuccnak néz ki, nyereményekkel...
Volt egy csapatom a 2002es vébére meg asszem még korábban egy magyar bajnokságra is neveztem.
Világverő csapatom volt->Piroska,Dubecz stb...
Nyertem egy tálca arany ászokat asszem....de nem postázták ki,fel kellett érte menni Pestre.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- miihii
- KHAL
Én próbálkozom vele a bajnokság kezdete óta.Spanyol és Bl meccseken "menedzselek".Eddig több-KEVESEBB sikerrelozsimiki írta:Valaki játszik a Magic11.com oldalonMa találtam rá, még nem ástam bele magam mélyebben,de ilyen csapat összeállításos menedzseres cuccnak néz ki, nyereményekkel...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
Most kb 1 hónapja van, előtte fociguru néven futott. Egy időben játszottam vele, de annyira nem tetszett, mert igazán nem a tényleges teljesítmény, hanem csak a rúgott gólok és a játékos csapatának győzelme számít.ozsimiki írta:Valaki játszik a Magic11.com oldalonMa találtam rá, még nem ástam bele magam mélyebben,de ilyen csapat összeállításos menedzseres cuccnak néz ki, nyereményekkel...
De most sok minden változott, szal érdemes megpróbálni.

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
őő kérdezd Robit ő ajánlotta nekem is...ozsimiki írta:Valaki játszik a Magic11.com oldalonMa találtam rá, még nem ástam bele magam mélyebben,de ilyen csapat összeállításos menedzseres cuccnak néz ki, nyereményekkel...

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Valaki játszik a Magic11.com oldalon
Ma találtam rá, még nem ástam bele magam mélyebben,de ilyen csapat összeállításos menedzseres cuccnak néz ki, nyereményekkel...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Eurosport2, most megy a 2008as játékvébé döntője, elég komoly
Ugye nem telt el már 1 év,amióta volt a legutóbbi? Úgy emlékszem nemrég beszéltünk itt róla
lehet csak ismétlés volt az...vagy ez az? 

Ugye nem telt el már 1 év,amióta volt a legutóbbi? Úgy emlékszem nemrég beszéltünk itt róla

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Köszöntünk ujra az oldalon !Krissz. írta:Heló!
azért írok csak, mert regisztráltam új néven (fir3bird voltam eddig), és a félreértés elkerülése végett, gondoltam tudatom hogy nemvagyok skizofrén sem egyéb hasonló eset, csak meguntam a régi nevemet, ezért regeltem más néven! na ennyi lett volna.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

Heló!
azért írok csak, mert regisztráltam új néven (fir3bird voltam eddig), és a félreértés elkerülése végett, gondoltam tudatom hogy nemvagyok skizofrén sem egyéb hasonló eset, csak meguntam a régi nevemet, ezért regeltem más néven! na ennyi lett volna.
madridista.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Főleg, hogy ezt igazából a klub fizeti Guardiola helyett.
Nem jöhet ki valami rossz számla, ha egy Gundel-féle étteremben 23-an megvacsoráznak.
Nem jöhet ki valami rossz számla, ha egy Gundel-féle étteremben 23-an megvacsoráznak.

in to exile
ne félj sztem telik rájaPerrero írta:de amugy ha 4 meccs után fizet akkor hamar csődbe megy mert pl ha megverjük a szatyort akkor fizetnie kell, hiszen a 4ik győztes meccsünk.. -az más kérdés, h elötte is volt már 1