Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sajnálom Csongi, de igazából már tényleg látszott rajta, hogy nem sok élveznivalója van az életben szegénynekPerrero írta:Ma meghalt a 13 éves pulim is /Borzas/ 18.20 körül még azon gondolkodtunk anyámmal, hogy elkéne altatni, 19.20kor kaptam az sms-t anyámtól, hogy ennyi volt..
/Akik már voltak nálam: a fehér kutyus/
Nyugodjék békében. Valamelyik nap-talán épp tegnap-még a Joshi Bharatban volt vendég Galsai Dániellel együtt. Elég csúnyán összevesztek ottis.Varga Tamás írta:MEGHALT ALBERT GYÖRGYI!
http://index.hu/kultur/media/albert4179/
R.I.P.
Béke poraira!
Ennek a korábbi változatával nyomtam még rég.ozsimiki írta:Valaki játszik a Magic11.com oldalonMa találtam rá, még nem ástam bele magam mélyebben,de ilyen csapat összeállításos menedzseres cuccnak néz ki, nyereményekkel...
Én próbálkozom vele a bajnokság kezdete óta.Spanyol és Bl meccseken "menedzselek".Eddig több-KEVESEBB sikerrelozsimiki írta:Valaki játszik a Magic11.com oldalonMa találtam rá, még nem ástam bele magam mélyebben,de ilyen csapat összeállításos menedzseres cuccnak néz ki, nyereményekkel...
Most kb 1 hónapja van, előtte fociguru néven futott. Egy időben játszottam vele, de annyira nem tetszett, mert igazán nem a tényleges teljesítmény, hanem csak a rúgott gólok és a játékos csapatának győzelme számít.ozsimiki írta:Valaki játszik a Magic11.com oldalonMa találtam rá, még nem ástam bele magam mélyebben,de ilyen csapat összeállításos menedzseres cuccnak néz ki, nyereményekkel...
őő kérdezd Robit ő ajánlotta nekem is...ozsimiki írta:Valaki játszik a Magic11.com oldalonMa találtam rá, még nem ástam bele magam mélyebben,de ilyen csapat összeállításos menedzseres cuccnak néz ki, nyereményekkel...
Köszöntünk ujra az oldalon !Krissz. írta:Heló!
azért írok csak, mert regisztráltam új néven (fir3bird voltam eddig), és a félreértés elkerülése végett, gondoltam tudatom hogy nemvagyok skizofrén sem egyéb hasonló eset, csak meguntam a régi nevemet, ezért regeltem más néven! na ennyi lett volna.
ne félj sztem telik rájaPerrero írta:de amugy ha 4 meccs után fizet akkor hamar csődbe megy mert pl ha megverjük a szatyort akkor fizetnie kell, hiszen a 4ik győztes meccsünk.. -az más kérdés, h elötte is volt már 1