Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
tobbe kevesbe egyetertek de szerintem Rijkard hosszutavon gondolkozik es igaz hogy Larson elobb utobb visszavonul es az is hogy Saviola meg mind jobb Maxi de amire Larson visszavonul arra mar bevetheto lessz vagy Maxi vagy Messi esetleg mindkettojuk es ha ilyen tekitetbe nezzuk akkor nem lessz csatarhiany...Subinho írta:én hagynám saviolat nálunk, maxit kölcsönbe nyomnám 1 évre, larsson meg úgyis nyugdíjba megy jövőre, nem???
azért ha maxit meg saviolat összehasonlítjuk nem kéne gondolkodni. igaz, h maxi erősebb, magasabb, de saviola asszem letett már vmit az asztalra.
ha nem lesz új csatár igazolás - márpedig nem lesz - akkor maradjon.
akkor menjen csak ha jön anri...
Szerintem is sír, és szerintem is maradnia kéne csak egy kicsit kevesebb fizetésér. És persze Larssont jövöre elküldei mivel Saviola jobb nála.taylor200 írta:A 'nap képén' kint a főoldalon Saviola sír? (szerintem igen) Szegény...
Igenis parancsnok, befejeztük!Kitfisto írta:Szerintem ezen nincs mit vitázni.Valdés a kezdő kapus és kész.A Jorquera meg majd játszik 3-4 meccsen ha Valdés éppen elvan tiltva vagy sérült.És úgyis RijkaardEnrique írta:Nem, nem történt semmi különös.
Csak a szokásos "Én VV látnám a kezdőben, én meg Jorquerát..."
dönti el hogy kilegyen a kezdő.
Szerintem ezen nincs mit vitázni.Valdés a kezdő kapus és kész.A Jorquera meg majd játszik 3-4 meccsen ha Valdés éppen elvan tiltva vagy sérült.És úgyis RijkaardEnrique írta:Nem, nem történt semmi különös.
Csak a szokásos "Én VV látnám a kezdőben, én meg Jorquerát..."
Olyan hszek voltak itt, amiből az tűnik ki, mintha most újonnan valami nagyon beképzelt dolgot nyilatkozott volna.Vito írta:ezt nem értemMr. Master írta:Most volt itt vmi Valdes-nyilatkozat az elmúlt két hétben, h most így mindenki attól van beparázva, h milyen beképzelt?
Végülis csak Belletti, Gabri, és Damia játszik ott...Rapika írta:Én azt hiszem, Oleguer nagyon hasznos lehet a JOBB bekk posztjánn!Nem kell feltétlenül a középső védő posztján szerepelnie!
Én azt hiszem, Oleguer nagyon hasznos lehet a JOBB bekk posztjánn!Nem kell feltétlenül a középső védő posztján szerepelnie!Subinho írta: oleguerre remélem nem nagyon lesz szükség, mert azért ő ebben a csapatban max 4. sz. k. védő lehet a 2 helyre!!!
Szerintem is igazad lehet és azért lenne venni egy jó belső védőt mert ha Puyol egyszer lesérül akkor kitől várjuk ma csodát a hátvédsorban? Igaz hogy Marquez is jó de Oleguernek voltak nagyon nagy bakijai.sasi1 írta:A Bl ből nem a VV miatt estünk ki, hanem a védelem miatt, ami miatt az idén is jó esélyünk van rá, de ne legyen igazam