Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ten Cate mestert nem lehetne visszahozni?Slither írta:Én nem láttam, hogy jobb lett volna, sztem semmivel nem nyújtott jobbat.lionelmessi19 írta: Tegnap állítólag beállt, és jobban játszott, mint Xavi v Iniesta.![]()
![]()
Franket majd télen leválthatjuk , de sztem most egy jó segédezdő is megoldás lenne.
Én nem láttam, hogy jobb lett volna, sztem semmivel nem nyújtott jobbat.lionelmessi19 írta: Tegnap állítólag beállt, és jobban játszott, mint Xavi v Iniesta.![]()
ezzel én is így vagyok. az x belefér, de a cseréi és a nyilatkozat nem.barca99 írta:Engem annyira hidegen hagy ez a 0-0, hogy vmi eszméletlen.A cseréi viszont idegesítenek. Sztetek hogy nézne ki, ha minden meccset nyernénk. Kell egy kis előny a többieknek is.
Majd ha huzamosabb ideig nyomja ezt a játékot, akkor majd aggódok. De akkor már sztem ő is fog - méghozzá az állásáért.
megint nem tudja hogy mi a tényleges oka a csapat gyengeségének és beszéli a nagy sablonhegyeketAmúgy most tényleg idegesít kicsit Frank interjúja. Picivel több önkritikát tartalmazhatna.
Tegnap állítólag beállt, és jobban játszott, mint Xavi v Iniesta.antiimperialista írta:Decot el is kellett volna zavarni... Idén még elég sok pénzt is kaptak volna érte...
antiimperialista írta:Decot el is kellett volna zavarni... Idén még elég sok pénzt is kaptak volna érte...
énsem tartom jó ötletnek hogy itt maradtfcjoc írta:ezzel egyet értek teljes mértékbe..antiimperialista írta:Decot el is kellett volna zavarni... Idén még elég sok pénzt is kaptak volna érte...
fcjoc írta:ezzel egyet értek teljes mértékbe..antiimperialista írta:Decot el is kellett volna zavarni... Idén még elég sok pénzt is kaptak volna érte...
ezzel egyet értek teljes mértékbe..antiimperialista írta:Decot el is kellett volna zavarni... Idén még elég sok pénzt is kaptak volna érte...
Egy másik edző talán tudott volna mit kezdeni ezekkel a játékosokkal.Vito írta: nem értesz.
azt írtad, hogy azért véleményezed Rijkaardot, mert tavaly is [auto_cenzúra] volt.
'hogy tiszta lappal indul, de a tavalyi formáját hozza'. na erre írtam, hogy ha ezt a vonalat folytatjuk, akkor Rijkaarddal együtt mennie kell R10-nek, Deconak, Rafanak bla ...
nem értesz.Zozzy 5 írta:Marquez tegnap nem sokat játszott, Deco se volt kezdő. Ronniet nem zavarnám el, de a kövi meccsen ő lenne a pados. Aki pedig nulla, az természtesen nem kezd, a tavaly így persze nem függ össze a jelennel.Vito írta: akkor viszont el kell zavarni Marquezt, Ronaldinhot és Decot is.
valamint, ha Messi idén hullagyenge lenne, akkor is bérelt helye lenne a csapatban, mert tavaly jó volt.
hülyeség mi?
na pont ezért kell várni még 1-2 hónapot a színvallással.
Hát nálam Eto'o lenne pados, Ronnie-nak csak voltak apró momentumai, mint a passz Xavi-nak, majd a szabadrúgás.Zozzy 5 írta:Marquez tegnap nem sokat játszott, Deco se volt kezdő. Ronniet nem zavarnám el, de a kövi meccsen ő lenne a pados. Aki pedig nulla, az természtesen nem kezd, a tavaly így persze nem függ össze a jelennel.Vito írta: akkor viszont el kell zavarni Marquezt, Ronaldinhot és Decot is.
valamint, ha Messi idén hullagyenge lenne, akkor is bérelt helye lenne a csapatban, mert tavaly jó volt.
hülyeség mi?
Marquez tegnap nem sokat játszott, Deco se volt kezdő. Ronniet nem zavarnám el, de a kövi meccsen ő lenne a pados. Aki pedig nulla, az természtesen nem kezd, a tavaly így persze nem függ össze a jelennel.Vito írta: akkor viszont el kell zavarni Marquezt, Ronaldinhot és Decot is.
hülyeség mi?
Nem írnám le olyan sokszor, csak mindíg volt valaki, aki belekötött és annak akkor leírtam még1szerVito írta:oké Zoli.
csakhát tegnap óta mást sem hallani Tőled, csakhogy így hülye, meg úgy hülye. az összes hsz erről szól. oké, jogod van hozzá, csak azért lépjünk mér túl ezen.
szvsz
akkor viszont el kell zavarni Marquezt, Ronaldinhot és Decot is.Zozzy 5 írta:Tiszta lappal indul, csak azt folytatta, amit tavaly elkezdett. Én pedig kétségbe vagyok esve azügyben, hogy kitől várjam a javulást?Vito írta:tévedsz!
egy meccsről van szó! tegnap kezdődött el a 2007/08-as idény, nem tavaly.
tiszta lappal indul Rijkaard, ahogy R10 és a többiek is.Rijkaarban nem reménykedek, csak a sztárjainkban. De pont ezt akartuk kiküszöbölni, hogy ne csak sztárok legyenek, hanem csapat.
Tiszta lappal indul, csak azt folytatta, amit tavaly elkezdett. Én pedig kétségbe vagyok esve azügyben, hogy kitől várjam a javulást?Vito írta:tévedsz!
egy meccsről van szó! tegnap kezdődött el a 2007/08-as idény, nem tavaly.
tiszta lappal indul Rijkaard, ahogy R10 és a többiek is.