Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.08.27. 10:15:21

Zozz, nem érdemes még ebben a témában vitatkozni, várj egy kicsit! Én is veled értek egyet, rijkaard, ha ennyi idő alatt nem fejlődött, már nem is fog, de akkor is várj még ezzel pár hetet!
Hátha a vezetőség is vár addig, amíg már túl késő lesz...
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.27. 10:15:02

oké Zoli.
csakhát tegnap óta mást sem hallani Tőled, csakhogy így hülye, meg úgy hülye. az összes hsz erről szól. oké, jogod van hozzá, csak azért lépjünk mér túl ezen.
szvsz
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 10:12:34

Slither írta:
Zozzy 5 írta: Ez nem volt neki elég, hogy kidolgozzon egy taktikát, vagy hogy rájöjjön, Oleguernek nincs helye a kezdőben, és ha támadni aksrsz egy 10 emberrel védekező csapat ellen, akkor ne csatárt hozz le...

Lippi ott volt szabadon. Ő megaától értetődőd lett volna, de pl. bepróbálkozhattunk volna Scolarinál vagy Hiddingnél is. De ha akár Wengerre ráhajtunk, őt is megszerezhettük volna...
Ne ragadjunk már le ezen az Olegueren, kevés volt a védőnk, Rafa még nem töltött annyiidőt a többiekkel ezen a nyáron, és amúgy sem volt vészes Oli. Az hogy 10 ember ellen csatárt hozott le, az gondolom Cruyff filozófiája miatt tette (mondjuk nem úgy ahogy azt kellett volna), de ezzel csak azt mondom, hogy nem feltétlenül kell több csatár a gólhoz, hanem az adott szitu alapján akár vkp-t is lehet. De az igaz, hogy Frank rosszul mérte fel a helyzetet és szörnyen cserélt.

Lippi nem biztos, hogy fog még edzősködni, egyáltalán nem lett volna könnyű ide csábítani. Scolari, Hiddink, Wenger mind élő szerződéssel rendelkeztek, egyik sem lett volna könnyű szerzemény. Ha a téli átigazolási időszakig ugyanilyen szarrul megy a csapatnak, akkorRijkaardot le kell váltani, de most ne szapuljátok már minden meccs után. :?
Igen, csak Cruyff azt is hozzátette, hogy azért hozz be inkább védőt, vagy védekezőbb szelleműt, hogy legyen nálad labda, amivel tudsz támadni. Labda volt nálunk, csak elől nem tudtak vele mit kezdeni...Ha a hülyeségeit pedog folyamatosan meghúzza, akkor azt viszont szóvá fogom tenni, legyen akárhányadik meccs.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.27. 10:12:21

Lippi-vel odalett volna a látványos játék...
hát nem tudom, nekem igencsak bejött a lippi féle Juve játéka :roll:
De igaza van a többieknek, nem egy meccs alapján kell ítélkezni Rijkaard felett. Én év végén elküldtem volna, de, a vezetőség ezt nem tette meg, így kell még neki időt adni!!!
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.27. 10:09:48

tévedsz!
egy meccsről van szó! tegnap kezdődött el a 2007/08-as idény, nem tavaly.
tiszta lappal indul Rijkaard, ahogy R10 és a többiek is.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.08.27. 10:08:33

Zozzy 5 írta: Ez nem volt neki elég, hogy kidolgozzon egy taktikát, vagy hogy rájöjjön, Oleguernek nincs helye a kezdőben, és ha támadni aksrsz egy 10 emberrel védekező csapat ellen, akkor ne csatárt hozz le...

Lippi ott volt szabadon. Ő megaától értetődőd lett volna, de pl. bepróbálkozhattunk volna Scolarinál vagy Hiddingnél is. De ha akár Wengerre ráhajtunk, őt is megszerezhettük volna...
Ne ragadjunk már le ezen az Olegueren, kevés volt a védőnk, Rafa még nem töltött annyiidőt a többiekkel ezen a nyáron, és amúgy sem volt vészes Oli. Az hogy 10 ember ellen csatárt hozott le, az gondolom Cruyff filozófiája miatt tette (mondjuk nem úgy ahogy azt kellett volna), de ezzel csak azt mondom, hogy nem feltétlenül kell több csatár a gólhoz, hanem az adott szitu alapján akár vkp-t is lehet. De az igaz, hogy Frank rosszul mérte fel a helyzetet és szörnyen cserélt.

Lippi nem biztos, hogy fog még edzősködni, egyáltalán nem lett volna könnyű ide csábítani. Scolari, Hiddink, Wenger mind élő szerződéssel rendelkeztek, egyik sem lett volna könnyű szerzemény. Ha a téli átigazolási időszakig ugyanilyen szarrul megy a csapatnak, akkorRijkaardot le kell váltani, de most ne szapuljátok már minden meccs után. :?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 10:06:18

Replay írta:Lippi-vel odalett volna a látványos játék...
Legalább lett volna normális védelmünk és középpályás védekezésünk. És attól, hogy Lippi tud védekezni, szerintem nem egy Capello. Ha nem is olyan szinten, mint Rijkkard, de támogatja ő a szép játékot is.
Replay
Director del Fútbol

2007.08.27. 10:02:23

Zozzy 5 írta:
Replay írta:De ki lett volna az a ,,normális" edző?
Azért emlékeztetnélek, hogy Rijkaard 2006-os sikere milyen sok évi szenvedésnek vetett véget...
Lippi ott volt szabadon. Ő megaától értetődőd lett volna, de pl. bepróbálkozhattunk volna Scolarinál vagy Hiddingnél is. De ha akár Wengerre ráhajtunk, őt is megszerezhettük volna. Azért ha egy barca kínál ajánlatot vkinek edzői posztra, azon mindenki elgondolkozik. És akkor még a vezetőség biztosította volna a minőségi igazolásokat is....
Lippi-vel odalett volna a látványos játék...nálam még Ten Cate tünik megoldásnak, ha odáig fajulnának a dolgok, de bizom benne, hogy a csapat hamarosan formába lendül.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 09:52:52

Replay írta:De ki lett volna az a ,,normális" edző?
Azért emlékeztetnélek, hogy Rijkaard 2006-os sikere milyen sok évi szenvedésnek vetett véget...
Lippi ott volt szabadon. Ő megaától értetődőd lett volna, de pl. bepróbálkozhattunk volna Scolarinál vagy Hiddingnél is. De ha akár Wengerre ráhajtunk, őt is megszerezhettük volna. Azért ha egy barca kínál ajánlatot vkinek edzői posztra, azon mindenki elgondolkozik. És akkor még a vezetőség biztosította volna a minőségi igazolásokat is....
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 09:49:38

Vito írta:Zoli!

ugye Te focizol?! namost ezekután hogy gondolod, hogy az első meccs után ítéletet mondjunk bárki feje felett is (legyen játékos, vagy edző)?!

azt megértem, hogy nem szeretitek Rijkaardot, de azért lépjünk már túl ezen az ixen.
ha a következőkben is ilyen gondok lesznek, akkor már lehet kongatni a vészharangot, de addig marhaság.
a Lyon, Mu edzőjét sem akarták elküldeni az idény eleji bukdácsolás miatt.
azért gondolkozzatok már el egy kicsit. nem szeretem Rijkaardot, de azért egy meccs után elintézni! hol éltek?
Zoli, nekem csupán annyi a bajom, hogy tavaly idény végén elmondta a nagy hegyibeszédeit, hogy ő tudja, miben hibázott. Erre folytatta ugyan azt, amit tavaly. Nem egy meccsről van itt szó, hanem a tavalyival együtt ez már a 39.
Replay
Director del Fútbol

2007.08.27. 09:48:38

Zozzy 5 írta:
Vito írta:Schuster ide?

egy meccs után edzőt akartok cserélni?! gondolkozzatok már, ekkora hülyeséget még nem hallottam. majd, ha 5-10 meccsen túl vannak a fiúk és nincs érdemi változás, akkor majd lehet sírni, meg edzőt cserélni.

a cseréi sz.rok voltak.
Mostmár szerintem is felesleges a csere, de az akkor is szúrja a szemem, hogy nyáron megkapta a lehetőséget ez a tök. Akkor kellett volna elküldeni, és egy normális edzőnek odaadni a nyarat a felkészülésre.
De ki lett volna az a ,,normális" edző?
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.27. 09:47:21

Zoli!

ugye Te focizol?! namost ezekután hogy gondolod, hogy az első meccs után ítéletet mondjunk bárki feje felett is (legyen játékos, vagy edző)?!

azt megértem, hogy nem szeretitek Rijkaardot, de azért lépjünk már túl ezen az ixen.
ha a következőkben is ilyen gondok lesznek, akkor már lehet kongatni a vészharangot, de addig marhaság.
a Lyon, Mu edzőjét sem akarták elküldeni az idény eleji bukdácsolás miatt.
azért gondolkozzatok már el egy kicsit. nem szeretem Rijkaardot, de azért egy meccs után elintézni! hol éltek?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 09:47:20

barcelinho_5 írta:amúgy én sem igazán értem miért kell ezt Franky számlájára írni...
meg ez az egyetlen meccs még nem a világ vége.
már csak abba gondoljatok bele hogy ilyen minőségi cseréi, mint most a Barcának, egy csapatnak sincsenek:)
pl:Henry, Dos Santos, Bojan, Guddy, Deco...és még ott lesznek a védőink, ha Puyi meggyógyul...hosszú a kispadunk...bárki villanhat egyet és meccseket dönthet el, felpörgetheti a színetelen játékot. én láttam tegnap a meccset neten, és már Henry beállásával változást fedeztem fel :)
senki ne csüggedjen már...2 éve mikor első meccsen x-eltünk leírtátok így a csapatot? mert én nem...és Riijkaard akkor sem volt más...a sztárok meg?
szerintem ennyi jó játékosból valakinek mindig jó formában kell hogy legyen :lol:
A minőségi cserékkel se tud mit kezdeni, mert egyszerűen nem ért a cseréléshez. Legalábbis ezt bizonyította tavaly, és tegnap is. Igen, bárki villanhat majd, de nekem pont ez a bajom, hogy a győzelmeink csak ezen múlnának. Játszunk már egyszer úgy, hogy mindenki jó, láthatóan van egy taktikánk, és nem csak azon múlik az esténk, hogy esetleg Ronnienak lesz-e kedve futni vagy nem. 2 éve pedig igaz, hogy ikszeltünk, de nem ilyen játékkal...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.08.27. 09:47:39-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 09:43:54

Vito írta:Schuster ide?

egy meccs után edzőt akartok cserélni?! gondolkozzatok már, ekkora hülyeséget még nem hallottam. majd, ha 5-10 meccsen túl vannak a fiúk és nincs érdemi változás, akkor majd lehet sírni, meg edzőt cserélni.

a cseréi sz.rok voltak.
Mostmár szerintem is felesleges a csere, de az akkor is szúrja a szemem, hogy nyáron megkapta a lehetőséget ez a tök. Akkor kellett volna elküldeni, és egy normális edzőnek odaadni a nyarat a felkészülésre.
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.08.27. 09:42:15

amúgy én sem igazán értem miért kell ezt Franky számlájára írni...
meg ez az egyetlen meccs még nem a világ vége.
már csak abba gondoljatok bele hogy ilyen minőségi cseréi, mint most a Barcának, egy csapatnak sincsenek:)
pl:Henry, Dos Santos, Bojan, Guddy, Deco...és még ott lesznek a védőink, ha Puyi meggyógyul...hosszú a kispadunk...bárki villanhat egyet és meccseket dönthet el, felpörgetheti a színetelen játékot. én láttam tegnap a meccset neten, és már Henry beállásával változást fedeztem fel :)
senki ne csüggedjen már...2 éve mikor első meccsen x-eltünk leírtátok így a csapatot? mert én nem...és Riijkaard akkor sem volt más...a sztárok meg?
szerintem ennyi jó játékosból valakinek mindig jó formában kell hogy legyen :lol:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 09:41:21

barcelinho_5 írta:szerintem most ezután a meccs után Riijkaard is megkapja, meglesz neki mondva h semmi nem változott, és szerintem ezek után ő is elgondolkozik egy kicsit és talán összeszedi magát.
Régen rosz, ha ezekre most jön rá. Elvileg már tavaly is rájött, legalábbis a "tudjuk miben hibáztunk" nyilatkozatok ezt sugallják. A tegnapi nap viszont nem...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 09:39:27

ronaldinho89999 írta:URAMISTEN!! ÁLLJATOK MÁR LE!!! 1mérkőzés nem a világ vége. rijkaard igen is jo edző lehet h vannak bakijai de kinek nincs? lehet h most zsinórban 37 mérkőzést megnyerünk. de lehet h csak 20-at zsinorban. messze van még az idény vége. a madridot jövőhéten darabokra zúzza a villarreal :D . szal hagyjuk. bajnokság végén lehet pofázni h ez meg ez [auto_cenzúra]. de milyen edzőt akarnátok. sztem az egyik legjobb edző. mongyuk egy schustert? nem dőlt össze a világ. ilyen volt a 2005/06-os év rajtja is.
Persze, majd egy csapásra kinövi a hülyeségeit. Haggyjuk már. És itt pedig nem 1 mérkőzésről van szó, hanem arról, hogy ugyan ezt csinálta tavaly is, most meg folytatja. A Madridot meg, akik hátrányból fordítottak, állítólag jó játékkel majd a Villarreal darabokra zúzza, mi meg feltámadunk. Ez nem ilyen egyszerű. Már tavaly idény végén is mondtuk, hogy el kéne küldeni. Akkor ez volt a válasz, hogy adjunk neki időt. Adtak neki 4-5 új embert, meg egy csomó időt nyáron. Ez nem volt neki elég, hogy kidolgozzon egy taktikát, vagy hogy rájöjjön, Oleguernek nincs helye a kezdőben, és ha támadni aksrsz egy 10 emberrel védekező csapat ellen, akkor ne csatárt hozz le. Mennyi időt akartok még neki adni? Gondolom a nyilatkozatában ő is az idővel fog takarózni...Igaz, mostmár nem válthatjuk le, nyáron kellett volna. Max majd 5-6 meccs múlva. Dehát ha addigra is ugyan így fogunk játszani, akkor jöhet már ide új edző...
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.27. 09:32:44

Schuster ide?

a cseréi sz.rok voltak.
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.08.27. 09:31:47

szerintem most ezután a meccs után Riijkaard is megkapja, meglesz neki mondva h semmi nem változott, és szerintem ezek után ő is elgondolkozik egy kicsit és talán összeszedi magát.a megoldást én most már tutira abban látom hogy a Barca-játéka végképp kiismerhetővé vált, mert mióta idejött a 4-3-3-já erőlteti ha kell, ha nem...még tavaly is ezt csinálta mikor Messi és Eto'o is sérült volt. szerintem erre rájönne, találna a csapatnak egy más szisztémát, amibe ráadásul henry is beférne. és ez, hogy a 4 sztár együtt játszik, talán még ezeknek a támadóknak is plusz motivációt, és tüzet jelentene. ráadásul itt a kövi alkalom, ha jól tudom szerdán, az Inter ellen. nincs nagy tétje, Franky tök nyugisan bepróbálhatna valami újféle szisztémát...ha nem jön be, akkkor meg nem dől össze a világ :wink:
albicelesteX
A Vadász

2007.08.27. 09:25:40

ronaldinho89999 írta:de milyen edzőt akarnátok. sztem az egyik legjobb edző. mongyuk egy schustert? nem dőlt össze a világ. ilyen volt a 2005/06-os év rajtja is.
hát hogy az egyik legjobb azzal vitatkoznék!nme schuster kellene ide!a múlt idényben is elég lett volna egy győztes meccs!Ennél a meccsnél meg lesznek nehezebb meccsek is!egy ilyen nehéz és erős bajnokságban minden meccs számít ráadásul az előzetes beharangozások miatt meg illő lett volna nyerni! 05/06-os szezonban meg bomba formában játszottak a sztárjaink!
Kép
ronaldinho89999
Barça B

2007.08.27. 09:18:49

URAMISTEN!! ÁLLJATOK MÁR LE!!! 1mérkőzés nem a világ vége. rijkaard igen is jo edző lehet h vannak bakijai de kinek nincs? lehet h most zsinórban 37 mérkőzést megnyerünk. de lehet h csak 20-at zsinorban. messze van még az idény vége. a madridot jövőhéten darabokra zúzza a villarreal :D . szal hagyjuk. bajnokság végén lehet pofázni h ez meg ez [auto_cenzúra]. de milyen edzőt akarnátok. sztem az egyik legjobb edző. mongyuk egy schustert? nem dőlt össze a világ. ilyen volt a 2005/06-os év rajtja is.
ronaldinho
albicelesteX
A Vadász

2007.08.27. 09:04:47

szép napot!tegnap sikeresen bebizonyította Rijkaard hogy semmi köze a barcelonához!nem tudom meddig nézi ezt a vezetőség még jó szemmel!addig amíg megint elbukjuk a bajnokságot amit láttam a meccsből az alapján nem sok jóra lehet számítani lehet mondani szezon eleji forma meg minden de most itt az edzői húzásokról van szó!például már a kezdő csapat is oleguerrel a tengelybe aztán messi és zambrotta cseréje!mindkettő nagyon agilisan játszott véleményem szerint!így belenyúlni egy meccsbe kész úgy hogy ráadásul az ellenfél 10 emberrel védekezett!egyszerű paraszti ésszel is egy védekező szellemű játékost hozok le Henry helyett hogy akkor hátha valami bejön!nevetséges ez a "kísérletezgetés" csinálja kisérletezzen csak ne a barcelónánál!!!
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.08.27. 08:48:45

:) Hmmm... Ide most még nem szólok hozzá, de nem várok sokáig...
Replay
Director del Fútbol

2007.08.27. 08:47:02

visca el barca írta:tesókám én nem a csapat felett itélkezem hanem az edzőatyaurIsten felett.
akkor úgy fogalmazok, hogy az edző felett.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.08.27. 08:42:18

tesókám én nem a csapat felett itélkezem hanem az edzőatyaurIsten felett.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt