grecki írta:Lehet, hogy megint okoska törpnek tűnök/hisztek, de nekem van egy (bele)magyarázatom, hogy miért nem megy a góllövés Henrynak...
Zsinórban legalább két meccse látom a játékoskijáróban, hogy a középpályásoknak mutogat olyan formán, hogy nekem egyből az jött le, hogy hogyan szeretné, ha kiugratnák. Mindenki nagyon jól tudja, hogy az Arsenalban is főleg a bal oldalról ugratták ki, ott iramodott meg nagyon sokszor. Onnan pedig szinte mindig jobb belsőjét kifordítva a hosszúba lőtt. Itt pedig - főleg a szerdai meccsen - szinte az összes ziccere inkább a 16-os jobbszélén találta meg, ahonnan már nem tudta kedvenc lövését bemutatni.
Amúgyis okoska törp vagy, de nem emiatt
tod, hogy csak poén
Azt én is látom, hogy alig ugratják ki, mindíg vissza kell lépnie, vagy már lesen van, mikor érkezik a labda, vagy nem is arrafele mozog. Ez mind mind olyan dolog, ami az idő teltével valszeg egyre jobban összecsiszolódik.
Az a bokakifordítós lövés pedig valóban az egyik névjegye, de én elvárnám, hogy bárhol találja a ziccer, azt majd berugja. Ez persze nem azt jelenti, hogy türelmetlen lennék vele, biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb meg fog törni a jég, és szórni fogja a gólokat, mindkét sarokból
szerk: még ehhez a témához tartozhat az egyik interjúja is, amiben azt mondta, hogy még a játék ritmusát is szoknia kell, mivel teljesen más, mint Angliában. Említette, hogy ott sokkal hamarabb megkapta a labdát, kevesebb idő alatt eljutott hozzá, és álltalában ugye mindíg hozzá, mivel ott volt a mindenség. Itt pedig sokkal több idő alatt jut el a védőktől a laszti a csatárokig, amit még szoknia kell.