Thierry Henry
Gratulálok Titinek!
Legyőzte saját magát,innentől nincs megállás!
Rettegj európa,Rettegj MADRID!!!!!jön a barca ,jön TITI!!!!
Most rugta a harmadikat!!!!!!
Legyőzte saját magát,innentől nincs megállás!
Rettegj európa,Rettegj MADRID!!!!!jön a barca ,jön TITI!!!!
Most rugta a harmadikat!!!!!!
Meghalni lehet,elfáradni sohasem!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha a három kapufájánál kis szerencséje van, akkor akár már vezethetné is a góllövőlistát. Ez a meccs fordulópont lehet nála. Javult a játéka meccsről meccsre, most már a gólok is jönnek 

Rivaldo-A Legnagyobb.
Megszerezte a sokak által hiányolt bokakifordítós gólját is... Ha nem hozzák le pihenni, sztem meglesz a mesterhármas is. 

- Mihu
- Director del Fútbol
Az első gólra még azt mondtam hogy ez nem az a gól ami kell neki. Gondolok itt arra hogy akcióból kellene neki betalálni nem pedig ilyen "kipattanót belölvöm üres kapura" gólokra...De szerencsére igazi akcióból is betalált és szerintem a gólörömén látszott az amiről beszélek...sokkal jobban örült annak a gólnak mint az elsőnek

- Danka00792
- Director del Fútbol
henry mostantol ontani fogja a golokat meg a cseleket ^^,
-
- Entrenador del Barça
És így lett!kovinho írta:Az a fránya góllövés.
Egyébként nagyon akar, ha egyszer megtörik a jég, és betalál akkor sztem ontja a gólokat.
Hajrá Titi![]()

Eddig 2nél jár (26.perc-nél írom)
Így tovább!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Énis ugy érzem hogy ma betalál.
Eddig voltak nagy helyzetei azzal nemis volt gond.. de valahogy a végén belerugta a kapusba vagy kapu mellé... komolyan mondom már sajnáltam meccs végén..
De ma be fog találni ez biztos

Eddig voltak nagy helyzetei azzal nemis volt gond.. de valahogy a végén belerugta a kapusba vagy kapu mellé... komolyan mondom már sajnáltam meccs végén..
De ma be fog találni ez biztos

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Most 1 héten belül sztem rengeteget szokott össze a csapat és Henry, tanulságos lenne megnézni a Lyon elleni és a Zaragoza elleni meccset most egymás után, hogy mennyivel másképp mozog Titi. A helyzeteit meg be fogja egy idő után lőni, addig meg szerencsére ott van Messi, Ronnie, Ini, vagy a fiatalok akikben mindig benne lehet a gól. Úgyhogy ma nagyon nagy kíváncsisággal fokom megtekinteni a meccset különös tekintettel Henryra, én most úgy érzem, hogy gólt fog lőni... 

-
- Llegenda del Barça
Mind2 félnek alkalmazkodni kell, legalábbis érdemes lenne. Nem is mondta senki, hogy akkor innentől változtassunk taktikát és álljunk át olyan játékra ami neki a legfőképp innyére van. Viszont ha már a kezdünkben van egy ekkora kincs, akkor érdemes lenne azt is figyelni, hogy tudja magából a legkönnyebben kihozni a legjobbat. Annyit igazán megtehetnének a többiek, hogy többször ugratják is.Kralo írta:Nehogymár azzal magyarázzuk meg Henry gólképtelenségét, hogy nem úgy kapja a labdákat, mint az Arsenalban, és nem tudja behasítani a kedvenc góltípusát. Ő van új csapatban, új bajnokságban... neki kell alkalmazkodnia. Én úgy látom egyre jobban megy neki. Pár meccs és jönnek majd a gólok is tőle. Lehet, hogy már ma? Legutóbb legalább 5 helyzete volt, amit simán kihasznál, ha ideális formában van.
Ezzel együtt szerintem is csak idő kérdése az egész...
Nehogymár azzal magyarázzuk meg Henry gólképtelenségét, hogy nem úgy kapja a labdákat, mint az Arsenalban, és nem tudja behasítani a kedvenc góltípusát. Ő van új csapatban, új bajnokságban... neki kell alkalmazkodnia. Én úgy látom egyre jobban megy neki. Pár meccs és jönnek majd a gólok is tőle. Lehet, hogy már ma? Legutóbb legalább 5 helyzete volt, amit simán kihasznál, ha ideális formában van.
-
- Llegenda del Barça
Amúgyis okoska törp vagy, de nem emiattgrecki írta:Lehet, hogy megint okoska törpnek tűnök/hisztek, de nekem van egy (bele)magyarázatom, hogy miért nem megy a góllövés Henrynak...
Zsinórban legalább két meccse látom a játékoskijáróban, hogy a középpályásoknak mutogat olyan formán, hogy nekem egyből az jött le, hogy hogyan szeretné, ha kiugratnák. Mindenki nagyon jól tudja, hogy az Arsenalban is főleg a bal oldalról ugratták ki, ott iramodott meg nagyon sokszor. Onnan pedig szinte mindig jobb belsőjét kifordítva a hosszúba lőtt. Itt pedig - főleg a szerdai meccsen - szinte az összes ziccere inkább a 16-os jobbszélén találta meg, ahonnan már nem tudta kedvenc lövését bemutatni.

Azt én is látom, hogy alig ugratják ki, mindíg vissza kell lépnie, vagy már lesen van, mikor érkezik a labda, vagy nem is arrafele mozog. Ez mind mind olyan dolog, ami az idő teltével valszeg egyre jobban összecsiszolódik.
Az a bokakifordítós lövés pedig valóban az egyik névjegye, de én elvárnám, hogy bárhol találja a ziccer, azt majd berugja. Ez persze nem azt jelenti, hogy türelmetlen lennék vele, biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb meg fog törni a jég, és szórni fogja a gólokat, mindkét sarokból

szerk: még ehhez a témához tartozhat az egyik interjúja is, amiben azt mondta, hogy még a játék ritmusát is szoknia kell, mivel teljesen más, mint Angliában. Említette, hogy ott sokkal hamarabb megkapta a labdát, kevesebb idő alatt eljutott hozzá, és álltalában ugye mindíg hozzá, mivel ott volt a mindenség. Itt pedig sokkal több idő alatt jut el a védőktől a laszti a csatárokig, amit még szoknia kell.
-
- Hírhozó-cikkíró
Lehet, hogy megint okoska törpnek tűnök/hisztek, de nekem van egy (bele)magyarázatom, hogy miért nem megy a góllövés Henrynak...
Zsinórban legalább két meccse látom a játékoskijáróban, hogy a középpályásoknak mutogat olyan formán, hogy nekem egyből az jött le, hogy hogyan szeretné, ha kiugratnák. Mindenki nagyon jól tudja, hogy az Arsenalban is főleg a bal oldalról ugratták ki, ott iramodott meg nagyon sokszor. Onnan pedig szinte mindig jobb belsőjét kifordítva a hosszúba lőtt. Itt pedig - főleg a szerdai meccsen - szinte az összes ziccere inkább a 16-os jobbszélén találta meg, ahonnan már nem tudta kedvenc lövését bemutatni.
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ja azt én is láttam. Milyen képet vágott, amikor mondta, h letépné a képetZozzy 5 írta:Most láttam egy interjút Henryval a jurósporton. Azt mondta, hogy Ő is csak október végére várja magát 100%os kondícióba, és addigra valszeg hozzá is szokik az új közeghez és játékstílushoz.
Meg azt is mondta, hogy amikor minden nap bemegy a klubba, és látja a képet a bajnokok ligája győzelmünkről akkor legszivesebben letépné

De azt mondta, h idén ő is magasba emeli a trófeát

-
- Llegenda del Barça
Most láttam egy interjút Henryval a jurósporton. Azt mondta, hogy Ő is csak október végére várja magát 100%os kondícióba, és addigra valszeg hozzá is szokik az új közeghez és játékstílushoz.
Meg azt is mondta, hogy amikor minden nap bemegy a klubba, és látja a képet a bajnokok ligája győzelmünkről akkor legszivesebben letépné

-
- Entrenador del Barça
Sajnálom én is szegényt. Mindig szurkolok neki minden helyzeténél (természetesen), aztán lassan beletörődve veszem tudomásul, hogy ez sem az Ő napja.
Talán úgy lesz Kovinho, ahogy írod. Bízzunk benne!
Talán úgy lesz Kovinho, ahogy írod. Bízzunk benne!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

Nem baj, ha nem jön össze neki - míg más belövi. A baj akkor van, mikor úgy maradnak ki ezek a ziccerek, hogy más sem tud gólt lőni. Azért egy kicsit csalódott vagyok és remélem, hogy ez csak az égiek tréfás játéka, amit Henry-vel művelnek.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Komolyan már kezdem sajnálni szegényt, egyszerűen nem tud gól szerezni, hol a kapusba lő, hol a kapufa hárít. Azért reménykedem benne, hogy előbb-utóbb összejön neki a góllövés és megtörik a gát. A BL-ben már sikerült.
Javul a játéka
Eddig volt rá panasz, h nem nagyon megjátxhato, de most az volt. És volt vagy 6-7 olyan ziccere, amelyből a formában lávő Henry 10ből min. 7-et berug...Ugyhogy még ebben kel javulnia, de alakul