Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És így lett!kovinho írta:Az a fránya góllövés.
Egyébként nagyon akar, ha egyszer megtörik a jég, és betalál akkor sztem ontja a gólokat.
Hajrá Titi![]()
Mind2 félnek alkalmazkodni kell, legalábbis érdemes lenne. Nem is mondta senki, hogy akkor innentől változtassunk taktikát és álljunk át olyan játékra ami neki a legfőképp innyére van. Viszont ha már a kezdünkben van egy ekkora kincs, akkor érdemes lenne azt is figyelni, hogy tudja magából a legkönnyebben kihozni a legjobbat. Annyit igazán megtehetnének a többiek, hogy többször ugratják is.Kralo írta:Nehogymár azzal magyarázzuk meg Henry gólképtelenségét, hogy nem úgy kapja a labdákat, mint az Arsenalban, és nem tudja behasítani a kedvenc góltípusát. Ő van új csapatban, új bajnokságban... neki kell alkalmazkodnia. Én úgy látom egyre jobban megy neki. Pár meccs és jönnek majd a gólok is tőle. Lehet, hogy már ma? Legutóbb legalább 5 helyzete volt, amit simán kihasznál, ha ideális formában van.
Amúgyis okoska törp vagy, de nem emiattgrecki írta:Lehet, hogy megint okoska törpnek tűnök/hisztek, de nekem van egy (bele)magyarázatom, hogy miért nem megy a góllövés Henrynak...
Zsinórban legalább két meccse látom a játékoskijáróban, hogy a középpályásoknak mutogat olyan formán, hogy nekem egyből az jött le, hogy hogyan szeretné, ha kiugratnák. Mindenki nagyon jól tudja, hogy az Arsenalban is főleg a bal oldalról ugratták ki, ott iramodott meg nagyon sokszor. Onnan pedig szinte mindig jobb belsőjét kifordítva a hosszúba lőtt. Itt pedig - főleg a szerdai meccsen - szinte az összes ziccere inkább a 16-os jobbszélén találta meg, ahonnan már nem tudta kedvenc lövését bemutatni.
Ja azt én is láttam. Milyen képet vágott, amikor mondta, h letépné a képetZozzy 5 írta:Most láttam egy interjút Henryval a jurósporton. Azt mondta, hogy Ő is csak október végére várja magát 100%os kondícióba, és addigra valszeg hozzá is szokik az új közeghez és játékstílushoz.
Meg azt is mondta, hogy amikor minden nap bemegy a klubba, és látja a képet a bajnokok ligája győzelmünkről akkor legszivesebben letépné