Hasonló véleményen vagyok mint gekkodan.
Az én véleményen viszont csak annyiban tér el, hogy én inkább mégiscsak Hleb-et látnám szívesen a bal oldalon, mert nekem pozitívan jött le az az idő amit a pályán töltött, voltak jó passzai, jó megindulásai, néha behúzodott középre és onnan próbálta kiugratni az embereket, (lásd Xavinak adott labdája, amit sajna nem tudott átvenni), az egy az egy elleni párharcot szerintem jobban megoldja (és megoldotta) mint Iniesta, de Ini-nek is voltak azért jó megindulásai. Az kell, hogy egy-egy biciklicsellel elhúzzon a bal oldalon és vagy laposan vagy magasan középre adja, vagy netalán középre húzva ugrassa ki Eto'ot, Messit, vagy éppen Henryt.
Szóval ha visszatér Hleb a sérüléséből (ami remélem tényleg csak 2 hét lesz) és mivel nem igazoltunk egy bal oldali támadót (amit még mindig nem értek) akkor én mindenképpen Hleb-et preferálnám a bal oldalra.
Viszont akivel még nem voltam megelégedve az Keita játéka volt. Remélem most Pep is látta, hogy Touré jobb játékos mint a mali játékos. Amúgy sem tekintek Keitára úgy mint egy jó játékosra (pláne nem 14 millióért), Touré úgy hiszem, hogy jobban meg tudja oldani mind a védekező, mind a támadó feladatát. Keita szerintem egy kicsit túl sokat jön fel.
A tegnapi meccsen egyébként nekem még Piqué volt egy kellemes csalódás, nagyon jól mozgott és többet tett védekezésben mint mondjuk Márquez 2 héttel ezelőtt. (mondjuk én régóta nem szeretem Márquez-t, de ez egyéni probléma). Még fiatal, rengeteget fejlődhet. Csak így tovább Piqué.
Keddre remélem gatyába rázza Pep a társaságot és egy jó kezdővel megverjük majd itthon a Sportingot és nem 1-0-ra hanem itt több gólos győzelemre gondolok.
Tegnap este egy kicsit mérges voltam, azért írtam, hogy borúlátóan látom a dolgokat, de ez mára lecsillapodott. Inkább mára már csak azt látom, hogy van még munka és a játékhoz való hozzáállást látva én azért bízom a jobb folytatásban és abban, hogy idén nyerhetünk valamit.