Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Érdekes, én úgyláttam h marhára örült a gólnak...márpedig a besérült emberek nemszoktak annyira.grecki írta:Na, ennyi kellett, és be is sérült...
jobb a kevés jó játékos mint a negyvenezer rossz.Lionel85 írta:Egyszer úgyis eléri Ronaldinhót is a rotáció és ha padra kerül, talán észbe kap. Valahogy állandósítani kéne neki a jó formát és nem csak kedvből játszania..
ki tudja, lehet nála is így lenneMr. Master írta:Saját tapasztalatból mondom, ha dühből játszik az ember, az kétélű fegyver, de nálam eddig az esetek nagytöbbségében mindig jól sült elsenzu írta:hát igen, így érdemes belegondolni, hogy ő hogy élheti átLionel85 írta:Hát azért voltak huzamosabb ideig is jó meccsei, bár tény, hogy most nagy az elvárás vele szemben és mindenki újra a régi Ronaldinhót akarja látni.
1 éve top3 player volt, most meg szenved, a magánéletőrél csak vajmi keveset tudunk, és hétről hétre olvassa az őt savazó híreket főcímen
hát nem lehet valami felemelő érzés
sok írják, hogy soha nem fog visszatérni a "régi" formája, de ha most a játékában megjelenik a DÜH, akkor isten irgalmazzon
Saját tapasztalatból mondom, ha dühből játszik az ember, az kétélű fegyver, de nálam eddig az esetek nagytöbbségében mindig jól sült elsenzu írta:hát igen, így érdemes belegondolni, hogy ő hogy élheti átLionel85 írta:Hát azért voltak huzamosabb ideig is jó meccsei, bár tény, hogy most nagy az elvárás vele szemben és mindenki újra a régi Ronaldinhót akarja látni.
1 éve top3 player volt, most meg szenved, a magánéletőrél csak vajmi keveset tudunk, és hétről hétre olvassa az őt savazó híreket főcímen
hát nem lehet valami felemelő érzés
sok írják, hogy soha nem fog visszatérni a "régi" formája, de ha most a játékában megjelenik a DÜH, akkor isten irgalmazzon
hát igen, így érdemes belegondolni, hogy ő hogy élheti átLionel85 írta:Hát azért voltak huzamosabb ideig is jó meccsei, bár tény, hogy most nagy az elvárás vele szemben és mindenki újra a régi Ronaldinhót akarja látni.
Igenis javulnia kell még, és nekem személy szerint nem is annyira tetszik már, hogy minden két jó meccs után elhangzanak a "végre az régi Ronniet láthattuk" szövegek. Sokszor volt már egy-egy jó meccse, viszont hosszabb ideig nem tudta tartani ezt a formát. Én drukkolok neki, de ez eddig kevés.senzu írta:de hagyjuk már ezt a sokat kell még javulnia dumát, mindenki beírja, ennek ellenére mindenki láthatja h meccsről meccsre javul, bele fog jönni a srácÁdám02 írta:Grat Ronaldinhoéknak megint nyert Brazilia!Egyre jobbak most lendülnek sajnos formába kár,hogy nem most jön a VB!Ronaldinho egyre jobb lesz,de azért még sokat kell javulnia!
de hagyjuk már ezt a sokat kell még javulnia dumát, mindenki beírja, ennek ellenére mindenki láthatja h meccsről meccsre javul, bele fog jönni a srácÁdám02 írta:Grat Ronaldinhoéknak megint nyert Brazilia!Egyre jobbak most lendülnek sajnos formába kár,hogy nem most jön a VB!Ronaldinho egyre jobb lesz,de azért még sokat kell javulnia!
Szerintem se legyen igazad!Shandor írta:Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy úgy már nem fog játszani.Ádám02 írta:ez még azért nem a 2 évvel ezelötti Roni!Megközelítheti, de nem fogja elérni.
De ne legyen igazam!