Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kedves Drigo! Egyáltalán nem sajnáltam le a védőket... csak azért írtam oda,mert ez is növeli valamennyire a gól nagyságát,mivel ők(védők) annyiszor nem kerülnek hasonló szituba,mint középpályás,csatár társaik,és teljesen más feladatuk van...Drigo írta:Hát nem volt semmi gól, de én megkockáztatom, hogy ilyet életében nem lő még egyet, azért ezt így eltalálni nem kis szerencseGame90 írta:Úristen mekkora gól voltHát ehhez hasonlót nem fog szerezni egy ideig
ozsimiki!azért mert a nagyszabású FiFa-ban mert valaki védő nem lehet vele lőni, attól még a valóság más láttam én már nem 1-2 nagy gólt védőtől, jah meg nem 1-2 "szép" megmozdulást csatároktól...![]()
Nem kell ám a védőket lesajnálni
Hát nem volt semmi gól, de én megkockáztatom, hogy ilyet életében nem lő még egyet, azért ezt így eltalálni nem kis szerencseGame90 írta:Úristen mekkora gól voltHát ehhez hasonlót nem fog szerezni egy ideig
Ja...már eleve nem volt könnyü a mozdulat, igy eltalálni meg aztán...Azthiszem jo esélyel pályázik az év goljára, mert idén még hasonlot se láttam...ozsimiki írta:Az is óriási gól volt,mint szépségében,mint fontosságában,de talán ez mégnagyobb! Még jobban sarkora mentAmúgy 1 védőtől nem semmi
Ja. Zidane golja a BL döntőn volt hasonloozsimiki írta:Hát ezt milliószór megnézném az biztos, ritka nagy gólt lőttGame90 írta:Úristen mekkora gól voltHát ehhez hasonlót nem fog szerezni egy ideig
Hát ezt milliószór megnézném az biztos, ritka nagy gólt lőttGame90 írta:Úristen mekkora gól voltHát ehhez hasonlót nem fog szerezni egy ideig
itt a link:Los Barrachos írta:Attól függ melyik Atalanta gól volt. Az elsőt Zampagna szerezte, a másodikat Loria.ozsimiki írta:Aszthem akkor Loria volt,de azt mindenkinek látnia kell! Szerintem hiper mega Gyönyörű gól volt![]()
Attól függ melyik Atalanta gól volt. Az elsőt Zampagna szerezte, a másodikat Loria.ozsimiki írta:Aszthem akkor Loria volt,de azt mindenkinek látnia kell! Szerintem hiper mega Gyönyörű gól volt![]()
Aszthem akkor Loria volt,de azt mindenkinek látnia kell! Szerintem hiper mega Gyönyörű gól voltLos Barrachos írta:Zampagnáról vagy Loriáról van szó.ozsimiki írta:UHHHH!
Most megy az olasz összefoglaló, Atalanta egyik védője mekkora góóóólt rúgott! Te jó ég![]()
![]()
Remélem kiderítem ,h hogy is hívják...nézzétek meg majd az ismétlését az összefoglalónak,ekkora gólt....
Zampagnáról vagy Loriáról van szó.ozsimiki írta:UHHHH!
Most megy az olasz összefoglaló, Atalanta egyik védője mekkora góóóólt rúgott! Te jó ég![]()
![]()
Remélem kiderítem ,h hogy is hívják...nézzétek meg majd az ismétlését az összefoglalónak,ekkora gólt....
Okés.Rendben.Boixos írta: Savi, a kiállítás jogos volt, a második pláne, mivel akkorra már agy nélkül nyomták a cataniaiak. amúgy senki nem szállt el, de egy 7-0-át nem nagyon lehet elintézni egy "hm"-vel...