Köszönöm jól, kicsit ugyan fáj a torkom, de azért remekül. Azt leszámítva, hogy ezen a héten is durván túlórázni fogok, most is itt csücsülök a szgép előtt. Olvastam az üzenetedet, de bevallom férfiasan, megfeledkeztem róla. Majd megbeszéljük, pü formájában.csababarca írta:Greckivel mi a helyzet?![]()
Van egy kis közös bizniszünk
Üzenetek mindenkinek - archív
-
- Hírhozó-cikkíró
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Boixos!
Értettem. Okés, elnézést, és igazad van!
Bocsánat minden érintettől!

Értettem. Okés, elnézést, és igazad van!
Bocsánat minden érintettől!

-
- Llegenda del Barça
én javasolnám az összes érintettnek, h ne reagáljon a másik fél szövegére, mert krvára unalmas ez az egész.
engem rohadtul nem érdekel, h kinek van igaza, egyszerűen rosszul esik olvasni ezt a sok felesleges puffogást, amit itt műveltek.
alapítsatok családo(ka)t, úgyis fogy a magyar, és ezt a szardobálást hagyjátok abba.
ezredszer szóltam.
engem rohadtul nem érdekel, h kinek van igaza, egyszerűen rosszul esik olvasni ezt a sok felesleges puffogást, amit itt műveltek.
alapítsatok családo(ka)t, úgyis fogy a magyar, és ezt a szardobálást hagyjátok abba.
ezredszer szóltam.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én is azt hiszem.lionelmessi19 írta:Asszem kicsit figyelmen kívül hagytátok a kérésem.

Bocsánat.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
elprat írta:Na igen,már megint a körítés...a mellébeszélés,de az egyenes kérdésemre egy épkézláb választ nem vagy képes adni,azért mert 1ik hszeddel agyonütöd a másikat....így persze marad a RIZSA.
Ha azt hiszed,hogy Csongor írogat az én nevemen,tényleg üldözési mániád van![]()
Gratulálok!![]()
(Ja és Zsu voltam,félreértés ne essék.)

És bocsánat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.09.15. 19:31:12-kor.

- elprat
- Capitá del Barça
Na igen,már megint a körítés...a mellébeszélés,de az egyenes kérdésemre egy épkézláb választ nem vagy képes adni,azért mert 1ik hszeddel agyonütöd a másikat....így persze marad a RIZSA.
Ha azt hiszed,hogy Csongor írogat az én nevemen,tényleg üldözési mániád van
Gratulálok!
Más:Marci te hazaértél már a hosszú utadról?Mikor jöttél/jössz,én du 2kor ind. Paksról
Skubiztalak a buszon,de nem láttalak...
Ha azt hiszed,hogy Csongor írogat az én nevemen,tényleg üldözési mániád van

Gratulálok!

Más:Marci te hazaértél már a hosszú utadról?Mikor jöttél/jössz,én du 2kor ind. Paksról

Skubiztalak a buszon,de nem láttalak...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ne haragudj. Te talán telefon vagy?elprat írta:Iggggen?Henry topicban elég nagy kussban voltál pár hete,mikor szembesítettelek egy korábbi hszddelVarga Tamás írta: Én sosem felejtettem el válaszolni.![]()
![]()
Az összes létező topicba írtál,csak oda nem![]()
Visszakeressem neked?
Akkor sem voltam rest,most sem.
Ja,a privátról nem is beszélve,azt is kűldtem miután nem válaszoltál + mégse nyilvánosan menjen...szal azóta is "elfelejtettél" válaszolni![]()
A szavahihetőség nálad már nem nagyon játszik...ennyi(a szmájlit meg nyugodtan értsd cinikusan)

A többit megírtam pü formájában, hogy ne legyen OFF.
Köszönöm a megértést!

-
- Capitá del Barça
Támogatom az ötletedet! 

- Andris
- Adminisztrátor
No, most hogy benéztem ide... aszondjahogy. Ez a topic arra volna való, hogy üzenjünk mindenkinek. Azaz tehát ha meglátom én pl az üzenetek mindenkinek topicot a fórumajánlóban, akkor benézek hátha télleg fontos. Többnyire viszont vagy egy Csongor vs. VT dolgot látok, ami igazából rohadtul hidegen hagy, és még szerintem jó sokakat, vagy pedig bármi egyéb nagyon durván off-ot.
Nincs igazából semmi gond, csak gondoltam egy merészet, és azt mondom h térjünk vissza ennek a topicnak a rendeltetésszerű használatára, azaz vegyük ismét használatba a Vita, a Dühöngő és az Offtopic részlegeket!
Nincs igazából semmi gond, csak gondoltam egy merészet, és azt mondom h térjünk vissza ennek a topicnak a rendeltetésszerű használatára, azaz vegyük ismét használatba a Vita, a Dühöngő és az Offtopic részlegeket!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- elprat
- Capitá del Barça
Iggggen?Henry topicban elég nagy kussban voltál pár hete,mikor szembesítettelek egy korábbi hszddelVarga Tamás írta: Én sosem felejtettem el válaszolni.![]()

Az összes létező topicba írtál,csak oda nem

Visszakeressem neked?
Akkor sem voltam rest,most sem.
Ja,a privátról nem is beszélve,azt is kűldtem miután nem válaszoltál + mégse nyilvánosan menjen...szal azóta is "elfelejtettél" válaszolni

A szavahihetőség nálad már nem nagyon játszik...ennyi

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Capitá del Barça
Kezdődik a Bogi vs Máté (asszem így hívnak) párbaj! Mindenki jöjjön és nézze! Tessék csak tessék!Bogi63 írta:Demonhunter írta:Kezdődik a Perrero vs VT párbaj! Mindenki jöjjön és nézze! Tessék csak tessék!![]()
Fúúúúúúúúú!!!! És múltkor még én voltam a hüle gyerek, hogy szítom a népet!Na szép!

-
- Capitá del Barça
Game, Párizsban nem jártál?
-
- aka Game90
Okozsimiki írta:Milyen volt Csabi? Írj már egy élménybeszámolót...

Péntek du. indultunk el busszal, szombaton volt egy kis városnézés Brüsszelben: Grande Palace, Királyi Palota stb. Este pedig Franciaországban aludtunk, ott volt egy kis piálás... Vasárnap már Angliában voltunk: Canterbury Katedrálist és a Leeds Castle-t néztük meg. Vasárnap estére értünk Londonba, a szállások családoknál voltak. Gyakorlatilag minden nap úton voltunk reggel 8-tól este 7-ig. Ezeket néztük meg hétfőtől csütörtökig: Buckingham Palace, St. James Park, Big Ben, Houses of Parliament, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, London Eye, windsori kastély, Natural History Museum, Science Museum, Tower Bridge, Madame Tussaud's Panoptikum, British Museum.
A csütörtök esti indulás előtt volt egy kis szabadidő, elmentünk egy kocsmába, aztán az egyik haveromat felhívták a szülei, hogy kigyulladt a Csalagút, amivel hazajöttünk volna (már ki is volt fizetve). Végül beváltották a jegyünket és komppal tudtunk hazajönni. De így is kb. fél nappal később értünk haza, szombat hajnalban.
Ja, és megleptem magam egy ilyennel:
http://img217.imageshack.us/my.php?image=al75000cv7.jpg
Remélem holland mez van rajta! No és mi van a dedikált mezzel az lesz a főnyeremény? Azért kicsit fáj a szívem a mecsboxért..ozsimiki írta:.. viszont a Frankes bábokból még sok maradt, remélem az is megteszi...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tim!
Úgy tudom, hogy rád is vár már egy nyeremény, de a buszos mecsboxból már nincs több (utolsót én nyertem
), viszont a Frankes bábokból még sok maradt, remélem az is megteszi...
Úgy tudom, hogy rád is vár már egy nyeremény, de a buszos mecsboxból már nincs több (utolsót én nyertem

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A honlap tanulsága szerint az eurobarcának 9489 regisztrált felhasználója van.Tim írta: Nem ez komoly! Egyfajta felmérés, a népszerűségi indexet mérik,illetve jutalmazzák. Még hivatalosan nem jelentették be,bár nem tudom mire várnak mégMost például Szandi és én harcolunk a szavazatokért,ő vezet 2-1 arányban,de jövök felfelé..
Én megcélzom a 9489. helyet.

Nem ez komoly! Egyfajta felmérés, a népszerűségi indexet mérik,illetve jutalmazzák. Még hivatalosan nem jelentették be,bár nem tudom mire várnak mégVarga Tamás írta: És ez honnan jött, vagy mi a fene ez? Én nem is hallottam, nem is olvastam róla. Mi ez, valami esti mese gyerekeknek a Nils Holgersson helyett?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az nem off jellegű topicban voltBogi63 írta:Demonhunter írta:Kezdődik a Perrero vs VT párbaj! Mindenki jöjjön és nézze! Tessék csak tessék!![]()
Fúúúúúúúúú!!!! És múltkor még én voltam a hüle gyerek, hogy szítom a népet!Na szép!

De itt sem lenne jó ha eldurvulna a helyzet

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-hi
most megy a fcb kézilabda, nem tudjátok hol
lehet nézni? Barca TV nem találtam..
most megy a fcb kézilabda, nem tudjátok hol
lehet nézni? Barca TV nem találtam..
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Greckivel mi a helyzet?

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bogi63
- Capitá del Barça
Demonhunter írta:Kezdődik a Perrero vs VT párbaj! Mindenki jöjjön és nézze! Tessék csak tessék!![]()
Fúúúúúúúúú!!!! És múltkor még én voltam a hüle gyerek, hogy szítom a népet!

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
-
- Entrenador del Barça
Perrero bukta.Demonhunter írta:Aki mostantól nem válaszol a másiknak az lesz a legnagyobb arc a fórumon!

Tamás: valszeg Aldi lesz.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.