Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért a Te avatárod, űbereli az enyémetkovinho írta:Nem is sejtettükVictor_Valdes írta:Ezt a képet a képfeltöltés. hu.n találtam.
Élő személy, és magyar, ennyit tudok róla. Ha valaki ismeri ossza meg velem az elérhetőségét.
/mellékesen: legújjabb barátnőm, csak titkolom/
Amúgy nem rossz, nem rossz.
Nem is sejtettükVictor_Valdes írta:Ezt a képet a képfeltöltés. hu.n találtam.
Élő személy, és magyar, ennyit tudok róla. Ha valaki ismeri ossza meg velem az elérhetőségét.
/mellékesen: legújjabb barátnőm, csak titkolom/
Hali!Katalán88 írta:Ozsimiki!!!! Látom a hsz képedet és ezekszerint Schumi rajongó vagy no meg a BARCAmost nézegettem Barcás képeket és ezt találtam: http://kepfeltoltes.hu/view/081223/Fc_B ... es.hu_.jpg
Rem tetszik, am a mostani avatar képed mit jelent?
Veszed ki a nejem képét az avatárodból, de rögtön!Victor_Valdes írta:Boldog Barcelona sikerekben gazdag karácsonyt, és újévet kívánok minden EuroBarca fórumozónak, és annak is aki nem teszi tiszteletét a fórumon!
De még úgy is beírom.
Oké, benne vagyok. Legyetek minden sorozatban másodikokrealmadridfan írta:Áldott karácsonyt és Real Madrid sikerekben gazdag új esztendőt kívánok minden kedves eurobarca.hu felhasználónak!
Jaaaaaaj te buta elírtad!!!!!! NEM real madrid, Hanem Barca !!!!!realmadridfan írta:Áldott karácsonyt és Real Madrid sikerekben gazdag új esztendőt kívánok minden kedves eurobarca.hu felhasználónak!
Az elejével és a végével 1et értek de a közepe az nekem személy szerint sántít.realmadridfan írta:Áldott karácsonyt és Real Madrid sikerekben gazdag új esztendőt kívánok minden kedves eurobarca.hu felhasználónak!
TéénylegDemonhunter írta:Ha a regisztráció alatti reklámrészen rákattintotok egy hópehelyre akkor megáll mind
THIS IS SPARTA!!!
ezzel próbálkoztam én is de nekem nem sikerült eltalálnom 1et seDemonhunter írta:Ha a regisztráció alatti reklámrészen rákattintotok egy hópehelyre akkor megáll mind
THIS IS SPARTA!!!
Persze...a helyére tette!Háztartási veszélyes hulladék.ozsimiki írta:Fontos kérdés! Szelektívben? remélem legalább erre figyelt az illetőBányász írta:Híradó ma:
Debrecenben egy II.világháborús bombát találtak egy kukában!!!
Milyen országban élünk jesszusom...!?Lomtalanításnál találta valaki?Vagy volt alapból csak már nem akarta használni így kidobta?
Nem értem,h történnek ilyen rejtélyes dolgok itthon![]()
Fontos kérdés! Szelektívben? remélem legalább erre figyelt az illetőBányász írta:Híradó ma:
Debrecenben egy II.világháborús bombát találtak egy kukában!!!
Milyen országban élünk jesszusom...!?Lomtalanításnál találta valaki?Vagy volt alapból csak már nem akarta használni így kidobta?
Nem értem,h történnek ilyen rejtélyes dolgok itthon