Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
McLovin
Capitá del Barça

2009.03.11. 06:51:21

pitta19 írta:Nekünk anyira nem jó, hogy kiesett a margit a bl-ből, mert nekik így már csak a bajnokság maradt. Hat pont az előnyünk, de biztos vagyok benne, hogy elég nehéz bajnokság hajrára kell számítanunk, üldözni fog a real.
Mondjuk nagyon várom már, hogy náluk is kidurranjon a nyerjük a meccseket lufi...
Ha úgy nézzük, letudtuk a kupát. Igaz, lesz még egy meccsünk, de az májusban esedékees. Nekünk is jönnek majd a pihi napok, és ma elverjük a Lyont és megkezdjük a menetelést! És most kérdem én, mi a madrid? Egy semmi. A végén már csak ezt a szerencsétlen Casillast sajnáltam. Szegény srác, nem tehet róla, hogy iylen nyomorékok vannak előtte. Én megmondtam, hogy beleszalad a késbe a madrid, bele is szaladt. Hajrá Barca!!!!! :D
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
pitta19
Jugador d'estrella

2009.03.11. 05:23:04

Nekünk anyira nem jó, hogy kiesett a margit a bl-ből, mert nekik így már csak a bajnokság maradt. Hat pont az előnyünk, de biztos vagyok benne, hogy elég nehéz bajnokság hajrára kell számítanunk, üldözni fog a real.
Mondjuk nagyon várom már, hogy náluk is kidurranjon a nyerjük a meccseket lufi...
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.03.11. 03:03:40

Végigolvastam, és nem is azt írtam, hanem, h abban az időben miattuk lehetett megszeretni - meg lehetett szeretni a Madridot.
Nem a Real történelméről úgy komplexen, nem az ő játékuk jelentőségéről a Real törnénelme szempontjából...
Csak akkor, abban az időben ők voltak, és színvonalat jelentettek... :)
+Bocsika, de nem bírom Hugo Sanchezt nem kiemelni... :?
5 La Liga, 2 Király Kupa, 3 Szuperkupa, 4 Pichichi, 1-szer Aranycipő és a RM történetének 5. legeredményesebb gólszerzője, épp Puskás után a sorban... :wink:
De azért: Valdanónak is van két bajnoki címe és kétszer nyert UEFA-kupát játékosként, és edzőként is volt egyszer bajnok. És ő vitte oda Rault... :wink:

Szóval, a saját idejükben nem épp eredménytelen emberkékről volt szó, a klubtörténet szempontjából meg mindenki ítélje meg magának...

És igenis egyrészt az idő vasfoga...másrészt nem lehet mindenki öröklista-rekorder, mint Di Stefano vagy Puskás... :wink:

Harmadrészt, ha a klub nemzetközi szereplése szempontjából nézem, akkor igazad van.
Ha valakinek csak ez fontos?
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.03.11. 02:42:35

Livia Drusilla írta:
Bányász írta: A kivétel erősíti a szabályt. :)
Attól még úgy gondolom,h most ebben igazam van és sztem nagyon kevesen vannak akik ugyan úgy emlékeznek ezekre a nevekre akiket említettél.
Bármennyire jó játékosok nem hiszem,h miattuk szerette meg bárki is a Realt...
Viszont pl egy Redondo most úgy kellene ennek a csapatnak mint egy falat kenyér. :)
Ebben sztem nincsen igazad... :wink: A maguk idejében a felsorolt játékosok igenis húzónevek voltak... :)
Egy Real szurkoló számára mindenesetre kötelezőek...
Csak felnőtt azóta egy új generáció, és a futball körüli felhajtás is nagyobb lett... 8) :wink:
Természetesen nem kötelező egyet érteni. :) De még mindig azt mondom,h igazam van... :)

Végig olvastad a beszélgetésünket?Én nem vitatom,h húzónevek voltak és mint mondtam tudom jól,h nagyon jó játékosokról van szó.

De nem ők a Real Madrid.Az a bizonyos "új generáció" akiket említettél az is ismeri Puskást,Di Stefanot és tudja,h volt egy galaktikus éra.Viszont kétlem,h Valdanot vagy Sanchist ismerik...nem olyan jelentős személyek a Real történelmében sztem.Aki megszereti a Realt az nem miattuk szereti meg,a Realt Zidaneok,Ronaldok,Puskások fémjelzik sztem.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.03.11. 02:30:16

Bányász írta:
IvánC írta:
Valdano is jó játékos volt,világbajnok meg minden mégis alig emlékeznek rá....
Én igen. Sőt Butragenora, Hugo Sanchezre,Sanchisra,Chendora,Redondora,Hierrora, még Panuccira is stb....:lol:
A kivétel erősíti a szabályt. :)
Attól még úgy gondolom,h most ebben igazam van és sztem nagyon kevesen vannak akik ugyan úgy emlékeznek ezekre a nevekre akiket említettél.
Viszont pl egy Redondo most úgy kellene ennek a csapatnak mint egy falat kenyér. :)
Ebben sztem nincsen igazad... :wink: A maguk idejében a felsorolt játékosok igenis húzónevek voltak... :)
Egy Real szurkoló számára mindenesetre kötelezőek...
Csak felnőtt azóta egy új generáció, és a futball körüli felhajtás is nagyobb lett... 8) :wink:
Jah, és Valdano ugye Maradonával egy csapatban lett világbajnok - csak, h ki volt az ő idejében a "galaktikus"... :P

Elnézést a sok idézetért, csak nem lenne érthető... :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Livia Drusilla 2009.03.11. 02:58:12-kor.
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.11. 01:09:39

Krojf írta:Az is szép lenne, ha a Barca akkor is olyan jó lenne, mint most,
amikor újra a Nou Camp adna otthont a BL-döntőnek!
Előbb-utóbb újra megkaphatjuk...
K.
Fájó emlék a legutóbbi Krojf koma!
1998-99-ben még a csoportból sem mentünk tovább, és még az sem mentség, hogy a két későbbi döntős( Bayern, MU) előzött meg minket. Bomba erős csapatunk volt, de nem állt azon az őszön igazán össze. A Baojorok ellen oda-vissza kikaptunk(0:1, 1:2), ez nem fért bele...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.03.11. 00:57:47

Az is szép lenne, ha a Barca akkor is olyan jó lenne, mint most,
amikor újra a Nou Camp adna otthont a BL-döntőnek!
Előbb-utóbb újra megkaphatjuk...
K.
Barca1988
Barça B

2009.03.11. 00:49:48

Ejj de szépen kivégezték a Realt!!!Egy önző suta banda az egész!Ezért nem érdemelnék meg a spanyol bajnokságot sem,mert mi sokkal jobbak vagyunk és meg is nyerjük! :D De a BL is király lenne,főleg ha visszavághatnánk a Manchesternek!!! :D 8)
Messi a király!!!:)
chi omega
Entrenador del Barça

2009.03.11. 00:44:33

Capon írta:Perez-től azért szerintem nem kell hanyatt esni. Amennyi pénz rááldozott az említett sztárokra annyi pénzből bármilyen más elnök hívására is jöttek volna a játékosok. Mélyen belenyult a kasszába de ezt ugyan igy megtehette volna bármelyik másik Real edző is. Nem vitatom el az érdemeit meg a hibáira is emlékszem. Csak szerintem bárki más is ki tudott volna adni egy játékosért ilyen horibilis összegeket.
csak más lehet csődbeviszi a klubot, perez meg nagyon jó üzletember, tudta hogyan csináljon pénzből még több pénzt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.11. 00:33:06

Aprieto írta:Lehet a BL-ben virítani butaangol 18 km-t futó játékosokkal, a spanyol bajnokságban semmit sem ér. Ezért kellenek fineszes, okos, futballt JÁTSZÓ emberek a Madridba is. Most vannak? Nincsenek.

Ha meg nem sztárokat vinne vki, akkor kiket? Töltelékemberek most is vannak. Sőt. Csak azok vannak szinte.
Így igaz. Ez a lényeg. Ám azt nem veszem azért biztosra, hogy Perez képes lesz mindenkit egy nyár alatt leigazolni. Benzema nagyon sanszos, Mellette még egy klasszist hozhat szerintem Perez. De ha csinál egy gigaigazolást, az "meghozhatná" a többi játékos kedvét Madridba igazolni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Capon
Llegenda del Barça

2009.03.11. 00:27:34

Hát nem járt még a kisbetűs sem. Nem azt mondom, hogy nem értek veletek egyet csak hogy ennyi erővel bárki más is megtehette volna ezt. Ő lesz az elnök akkor nem azért fognak C.Ronik odaigazolni mert nézd már Perez az elnök hanem azért mert 120misit is adni fog érte és a legjobban fizetett játékossá teszi a világon. :wink:
nem vitatkozni akarok csak egy észrevétel. Ettől még ugyan úgy helytáll amit mondtatok róla.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Aprieto

2009.03.11. 00:21:50

Capon: és kiadott? És járt Perez óta a nagybetűs Futball a Bernabeuban?

Szerintem nem.
Capon
Llegenda del Barça

2009.03.11. 00:19:48

Perez-től azért szerintem nem kell hanyatt esni. Amennyi pénz rááldozott az említett sztárokra annyi pénzből bármilyen más elnök hívására is jöttek volna a játékosok. Mélyen belenyult a kasszába de ezt ugyan igy megtehette volna bármelyik másik Real edző is. Nem vitatom el az érdemeit meg a hibáira is emlékszem. Csak szerintem bárki más is ki tudott volna adni egy játékosért ilyen horibilis összegeket.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bányász

2009.03.11. 00:18:49

IvánC írta:
Én igen. Sőt Butragenora, Hugo Sanchezre,Sanchisra,Chendora,Redondora,Hierrora, még Panuccira is stb....:lol:
A kivétel erősíti a szabályt. :)

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
IvánC
Madridista

2009.03.11. 00:12:04

Kép
Aprieto

2009.03.11. 00:11:48

Lehet a BL-ben virítani butaangol 18 km-t futó játékosokkal, a spanyol bajnokságban semmit sem ér. Ezért kellenek fineszes, okos, futballt JÁTSZÓ emberek a Madridba is. Most vannak? Nincsenek.

Ha meg nem sztárokat vinne vki, akkor kiket? Töltelékemberek most is vannak. Sőt. Csak azok vannak szinte.

Perezt lehet mocskolni a hibái miatt, amiket valószínűleg egytől-egyig megbánt, mert egy okos ember... de azt sem lehet nemészrevenni amit művelt. Hogy felépített egy nagyon szépen játszó csapatot... akkoriban ÉRINTHETETLENNEK tűnő gyerekekből..... Figo, Zidane, ROnaldo...... most ezek a gyerekek Kaká, CRonaldo, Benzema stb.... le lehet vonni a következtetéseket.
Bányász

2009.03.11. 00:09:17

IvánC írta:Egyébként is érdekes kérdés, igazából csak két galaktikus éra volt a Madrid történetében. AZ egyik még a Puskás-féle csapat, a másikat ugye mindenki ismeri. Közben is voltak kivételes játékosok nálunk, de sosem állt 11 sztárból a csapat.
Ez igaz.De gyakorlatilag és minden bántás nélkül a két galaktikus éra egyenlő a Real Madriddal.Senki nem beszél a köztes évekről.Mert azok gyakorlatilag a Real történelmében jelentéktelenek.Az tény,h voltak közben is jó játékosok...de a Real Puskásokról,Di Stefanókról,Zidaneokról és Figokról szól...Valdano is jó játékos volt,világbajnok meg minden mégis alig emlékeznek rá....
gekkodan írta:Bányásznak mostanában elég durván igaza van a dolgokban (nem popsi-nyali van, de mostanában jó szériát futsz Laughing )
Kösz,igyekszik az ember... :)
Kép

IvánC
Madridista

2009.03.11. 00:01:22

Guti meg...igen nagyon jó játékos.De nem lehet,h azért volt csere mert volt a csapatba egy Zidane egy Figo,Cambiasso,Makalele?És még lehetne sorolni.

A csapatot meg ott cseszték el,h elküldték Del Bosquét.

Hidd el engem hidegen hagy a galaktikus éra.Csak a Real szurkolóinak nagy részét nem.A Realba mindig a világ legjobb játékosai fociztak.És aki a Realnak szurkol az ezért szurkol a Realnak.A szurkolóknak kellenek galaktikusok.A szurkolókat meg meg kell tartani.

Ezért mondatm,h rossz csapatot választottál magadnak... Smile

Egyébként nem akarlak meggyőzni az igazamról meg semmi csak ez a véleményem
Lehet, hogy aki a galaktikus éra alatt csapódott a Madrid szurkolói közösséghez, az igy gondolkozik, de ez csak egy bizonyos fiatal rétegre jellemző. Nálam nem Zidanenál kezdődik a Real Madrid. Perez meg mániákusan utálta a VKPkat Cambiassótól kezdve Mekeleleig mindenkit elküldött, VDB is az ő sara(beáldozta egy Dévidre).
Am. a spanyol szurkolókat főleg Raúl érdekli, nem a galaktikusok.
Egyébként is érdekes kérdés, igazából csak két galaktikus éra volt a Madrid történetében. AZ egyik még a Puskás-féle csapat, a másikat ugye mindenki ismeri. Közben is voltak kivételes játékosok nálunk, de sosem állt 11 sztárból a csapat.
nyilván 1 éve arról se volt fogalmad, hogy Piqué egyáltalán létezik
Korábban is ismertem, sőt azt is tudtam, hogy Barca utánpótlás. Láttam még az MUban, amikor lehetőséget kapott és gólt is fejelt a BL-ben.
Egyébként meg nem izgat, arról irtam, hogy a cserepadunkat simán képesek vagyunk kinevelni, erre nekem volt jőve, hogy hasonlitom a két utánpótlást.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.03.10. 23:58:34

IvánC írta: Te miről beszélsz? Nem is emlitettem a Barcát, de ha akarod megteszem.
Messi....kész....még Bosquets, ha igy fojtatja. Puyol, Xavi,Iniesta(mellesleg a kedven c Barca játékosom) már régesrég a csapat tagja.
Dos Santos, Bozsan, Piké nulla
És ne hozd fel Fabregast, mert nem a Barcában lett belőle futbalista.
Fogalmam sincs hogy miről vitáztok, hogy egyáltalán hogy jött ez ide, de néhány dolgot szögezzünk le:

bUsquets, és igen ő remek srác, szuper képességekkel. Messi, Puyol, Xavi, Iniesta.. világsztárok, posztjukon nem egy évben a világ legjobbjai voltak, esetleg épp most is azok, és még lehetnek is bőven.
Dos Santos csak simán egy fajankó, ő sem a képességei hiányában jutott oda ahova. Bojan nem kap elég lehetőséget, amíg kapott, egyre javult, és hatalmas ígéret volt. És még az is, csak ideje lenne végre a fejéhez kapni Pep mesternek ezügyben. Piqué eddig is az volt, és ma is a világ fiatal középső védőinek egyik legnagyobb ígérete. Ahhoz képest hogy milyen csikó, és hogy idén érkezett vissza, rengeteg lehetőséget kap, és baromi stabilan, jól teljesít hátul.

Fabregasból pedig bizony itt lett futbalista, az Arsenalban sztár. Gondolod hogy ott az önbizalmon és a pénzen kívül bármi mást adtak neki? A Barcelona fedezte fel a tehetségét, ők biztosították neki annak a továbbfejlesztését, és szinte mindent megtanulhatott és meg is tanult az utánpótlásnál, amire szüksége van egy embernek, hogy kilépjen a nagybetűs futbalista életbe.

Egyébként pedig csak az orrod előtt lévő nevekből tudsz válogatni, nyilván 1 éve arról se volt fogalmad, hogy Piqué egyáltalán létezik. A Barcelona utánpótlásának 'végtermékei' rohangásznak szanaszét európában, és rengetegen nem is akárhogyan játszanak. Nem fogom neked felsorolni, de csak a környéken nézz szét. Említettek már neked neveket lentebb, most még kettő: Verdu, Christian. A jelenleg egészen jól teljesítő és kifejezetten szépen játszó Depor húzóemberei, 2 v 3 éve kerültek oda a Barca Bből.

A Barcelona utánpótláscsapatai, és kinevelt játékosai világhírűek, egyedülálló minőséget képviselnek. Csak és kizárólag az Ajaxé mérhető hozzá, semelyik másik csapaté a világon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Aprieto

2009.03.10. 23:58:18

Rivaldo11 írta:Igaz, Diarrából még lehet egy valóban jó vkp, ám sokat kell higgadnia-legalábbis szerintem. Még nem tart ott, hogy Makelele 2-nek nevezzük, ahhoz még sok spenótot kell megennie, a kritikám elsősorban ennek, na meg a srác túlsztárolásának(megítélésem szerint) szól. De kétségtelen, van benne lehetőség. A madrid támadójátékáról meg... azt vallom, hogy ha megnézzük egy csapat játékmesterét, abból nagyjából következtethetünk a csapat kvalitásaira is. Sneijder...
Azzal is egyetértek, h. Pereuz tud csak sztárokat odavinni, de neki sem lesz könnyű dolga. Most Benzema, Silva, Ribery, Villa megszerezhető, szerintem Cr, meg Kaká maradnak a helyükön. Aztán majd meglátjuk.

Nem könnyű sosem egy gigasztárt kimozdítani az aktuális csapatából. De! és most jön a de.... ha valakinek, akkor ez a Madridnak és Pereznek sikerülHET. Lehet h nem fog, de ő képes rá. Más a környéken sincs...

Mondjuk lehet, hogy már tavasszal beindulnak nem csak a találgatások, hanem az ajánlatok is a Madrid kiszortírozott embereiért (pl. Sneijder tmár most vinné a Juve, VdV-ét a Hamburg, Gagora is biztos találnak vevőt ha akarnak... Heinze, Cannavaro elmegy levezetni...) és máris van "hely".
Spec balhátvéd posztra mozdítható embert egyedül tán Lahmot tudnám mondani, aki klasszis játékos és tényleg, jó pénzért vihető lenne.
De nem akarok ilyen játékosigazolásdiba belemenni.
A lényeg a lényeg... ha nem lesz Perez, nem lesznek sztárok és nem is lesz ennél jobb játék Madridban. Amit sajnálnék.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.03.10. 23:57:16

Bányásznak mostanában elég durván igaza van a dolgokban (nem popsi-nyali van, de mostanában jó szériát futsz :lol: )

A Madrid jelen helyzete méltatlan a nevéhez, a sikereihez és a klub szurkolóihoz is. Legnagyobb riválisunk, de ettől még elismerem, hogy a világ egyik legjobb csapata, folyamatos sikerkényszerben és a szurkolók a sztárokat szeretnék látni, címekkel.

Ez a keret erre alkalmatlan. Az elmúlt 2 bajnoki címben erőseb benne volt a Rijkaard-éra kifutása és Robinho is. Az egyetlen kreatív, harcos és technikás, zseni volt a csapatban. Meglepő húzások, gyorsaság, cselek és meglepetések. Calderon jól eltolta a dolgot, állítom, hogy most nem így állna a Madrid, ha lenne egy ilyen zsugásuk.

Del Bosque: hát igen, Perez megtanulhatta egy életre, hogy az elnök nem egyenlő az edzővel. Világ hibája volt.

Néhány felmerült név: Sneijder - Gábor barátom igaza: 10 meccs után kidurrant, folyamatosan világszintre képtelen

Guti: lejárt felette az idő, amúgy meg sosem volt egy Xavi-szintű játékos, bármennyire nagy időszakai voltak.

Védelem:

Pepe: drága és ahhoz képest instabil, korántsem akkora csóka.

Heinze: no comment.

Cannavaro: idős és egyáltalán nem megy neki spanyolban. Igaz, a kora nem a legfőbb hibafaktor.

KP: Gago ügyes, Lass még nem elég érett és kiforrott, de tehetséges. Marcelo egy gyenge Robinho-kópia (ráadásul nem is azonos poszton, mégis hajaz rá, csak gyengébben).

Cs: Raul (elismerjük, ismerjük, de már nem a jövő). Higuain (Bányásznál a pont, Saviola azért kicsit jobb), RvN meg sérült, ráadásul hihetetlen érzékeny a gólra, de már lassú és sérülékeny.

Ez nem világverő és vélhetően nem spanyol bajnok keret. Juande Ramos pedig nem tud a pályán is irányítani, bármennyire is jól teszi a padon.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Bányász

2009.03.10. 23:50:50

IvánC írta:
Töltetlék embernek is kevesek lennének szvsz. Wink

Nézd meg pl a galaktikus érába egy Guti volt töltelék ember...
Nemhinném. Miguel Torresnél pl. sokkal jobbak. Saviola akkor sem mutatott semmit, amikor lehetőséget kapott. Guti meg azért volt töltelékember, mert egy flegma idióta, pedig észben nagyon ott van.
A galaktikus érát meg inkább ne forszirozzuk. Máig fáj a fejem Bekemtől. 2003után teljesen elcseszték a csapatot, aminek a hatását máig érezzük.
Azt már kifejtettem miért nem mutatott semmit Saviola.

Guti meg...igen nagyon jó játékos.De nem lehet,h azért volt csere mert volt a csapatba egy Zidane egy Figo,Cambiasso,Makalele?És még lehetne sorolni.

A csapatot meg ott cseszték el,h elküldték Del Bosquét.

Hidd el engem hidegen hagy a galaktikus éra.Csak a Real szurkolóinak nagy részét nem.A Realba mindig a világ legjobb játékosai fociztak.És aki a Realnak szurkol az ezért szurkol a Realnak.A szurkolóknak kellenek galaktikusok.A szurkolókat meg meg kell tartani.

Ezért mondatm,h rossz csapatot választottál magadnak... :)

Egyébként nem akarlak meggyőzni az igazamról meg semmi csak ez a véleményem.
Kép

IvánC
Madridista

2009.03.10. 23:41:53

Töltetlék embernek is kevesek lennének szvsz. Wink

Nézd meg pl a galaktikus érába egy Guti volt töltelék ember...
Nemhinném. Miguel Torresnél pl. sokkal jobbak. Saviola akkor sem mutatott semmit, amikor lehetőséget kapott. Guti meg azért volt töltelékember, mert egy flegma idióta, pedig észben nagyon ott van.
A galaktikus érát meg inkább ne forszirozzuk. Máig fáj a fejem Bekemtől. 2003után teljesen elcseszték a csapatot, aminek a hatását máig érezzük.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.03.10. 23:41:30

IvánC írta:
Te miről beszélsz? Nem is emlitettem a Barcát, de ha akarod megteszem.
Messi....kész....még Bosquets, ha igy fojtatja. Puyol, Xavi,Iniesta(mellesleg a kedven c Barca játékosom) már régesrég a csapat tagja.
Dos Santos, Bozsan, Piké nulla
És ne hozd fel Fabregast, mert nem a Barcában lett belőle futbalista.
Bojan,Piqué NULLA? Ez nagyon erős. Del Bosque alatt mind2 fiatal bemutatkozott a spanyol felnőtt válogatottban. És már a Barcában bizonyítottak is. Ezzel nem értek egyet.
IvánC
Madridista

2009.03.10. 23:37:15

"fojtatja" ?

ha nálad itt kimerül a Barca utánpótlása, akkor nincs is miről beszélni...
Negredo jó játékos, Piqué meg 0? érdekes meglátás...
Elirtam, megesik.
Akkor megkérlek sorold tovább a meghatározó játékosokat, ha már ennyire tudatlan vagyok.
Kép
Lezárt